Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για μένα το καλύτερο μέρος των διακοπών μου τελείωσε, αφού επέστρεψα από μια πενθήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο. Το επισκέφτηκα έχοντας για παρέα τον Παναγιώτη, τον εραστή μου, και μείναμε σε ένα πολύ ωραίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, που είχε δικό του εστιατόριο για το μεσημέρι και μπαράκι για το βράδυ. Ετσι, δε χρειάστηκε να μετακινούμαστε πολύ, παρά μόνο όταν θέλαμε κάτι το διαφορετικό, σα διάλειμμα από τα πολλαπλά γαμήσια μας.

Ομως, ξέχασα να συστηθώ...είμαι η Μαρία, 27 ετών . Εχω μακριά κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια κι ένα πρόσωπο που αρέσει σε όλον τον κόσμο.

Ο δε Παναγιώτης είναι ένας άντρας με τα όλα του....50 ετών, σε διάσταση, με πολύ πληθωρική προσωπικότητα και έναν πολύ έντονο ερωτισμό που έχει ταιριάξει απόλυτα με τον δικό μου. Μαζί ζούμε ένα απίστευτο πάθος, που κρατάει πολύ καιρό και που συχνά μας οδηγεί σε παιχνίδια ακραία (υποδυόμαστε ρόλους στο κρεβάτι, δεσίματα, κεριά, παγάκια, ξυλιές με δερμάτινη ζώνη, σε δημόσιους χώρους κλπ), αλλά με τέτοια αγάπη ο ένας για τον άλλον, ώστε να μη χορταίνουμε και να εφευρίσκουμε συνέχεια καινούρια πράγματα για να χαιρόμαστε τον έρωτά μας.

Αρκετές φορές έχουμε κουβεντιάσει και για τους πρώην μας και κυρίως εκείνος, μια που έχει πολύ περισσότερες εμπειρίες να διηγηθεί. Τα περιγράφει, δε, με τέτοιο διασκεδαστικό τρόπο, που δε χορταίνεις να τον ακούς. Οσες φορές έχουμε μιλήσει, ποτέ δεν ένιωσα ζήλια, αφού ήξερα ότι είναι όλες τελειωμένες ιστορίες. Αν μη τι άλλο, όλες αυτές οι προηγούμενες γυναίκες συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο να απολαμβάνω εγώ τώρα έναν ώριμο και έμπειρο άντρα.

Αυτό το τελευταίο όμως άλλαξε ένα μεσημέρι που είμαστε στις διακοπές και χαλαρώναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μετά το φαγητό, ολόγυμνοι.

Καθώς είμαστε ξαπλωμένοι αγκαλιά, εκείνος ανάσκελα να με κρατάει στο πλάι του, εγώ τον χάιδευα απαλά σε όλο του το σώμα. Ημαστε χαλαροί και αμίλητοι και απολαμβάναμε, εκείνος μεν τα χάδια μου κι εγώ την αίσθηση του αντρικού κορμιού στο πλευρό μου, δικό μου. Ταξίδευα τα χέρια μου γύρω γύρω στην κοιλιά του, μετά ανέβαινα στο στήθος, έμπλεκα τα δάχτυλά μου στις τρίχες του, έτριβα τις θηλές του και μετά ακόμη πιο πάνω, στο λαιμό του, στο πρόσωπό του, άγγιζα τα χείλη του με τα ακροδάχτυλά μου κι εκείνος τα φιλούσε...και μετά πάλι κάτω μέχρι την κοιλιά του χαμηλά, τους βουβώνες και φευγαλέα από τον χαλαρό πούτσο του, που αναπαυόταν πάνω στον μαλακό σάκο με τα ακίνητα μπαλάκια του.

Γρήγορα βρεθήκαμε και οι δύο να θέλουμε περισσότερα...εγώ προσφέρθηκα να τον περιποιηθώ με τα χάδια μου όπως εγώ ξέρω, κι εκείνος άλλο που δεν ήθελε.

Ανασηκώθηκε καθιστός στο κρεβάτι κι εγώ πήρα θέση καθιστή ανάμεσα στα ελαφρά ανοιγμένα πόδια του. Ολο το μεγαλείο των αντρικών απόκρυφων απλωνόταν μπροστά μου, στη διάθεσή μου... Πήρα το μπουκάλι με το baby oil και, κατεβάζοντας το πετσάκι, έσταξα τις πρώτες σταγόνες λαδιού πάνω στο γυμνό, ροδαλό πουτσοκέφαλο. Τις παρατήρησα μαγεμένη να κυλούν πάνω στο χοντρό σώμα και να λιμνάζουν στις τριχούλες γύρω από τη βάση του ημιορθωμένου πούτσου. Εσταξα κι άλλη ποσότητα, άφθονη, και με τα δυό μου χέρια πήρα να την απλώνω σε όλη την έκταση των ερωτογενών περιοχών.

Ξεκίνησα από τα αρχίδια του, χουφτώνοντας απαλά τα μπαλάκια και χαιδεύοντας το ζαρωμένο, τριχωτό σάκο. Εκείνος έβγαλε ένα μακρόσυρτο βογκητό κι έκλεισε τα μάτια να απολαύσει αυτές τις αισθήσεις. Με τα δυό μου χέρια τα μάλαζα και τα τραβούσα απαλά και πότε πότε τα άφηνα για να χαιδέψω το δέρμα χαμηλά στην κοιλιά του και κατά μήκος τον πτυχών των μηρών του....έτσι, τα δάχτυλα μου ταξίδευαν αργά και αισθησιακά διαγράφοντας κύκλους, για να καταλήξουν πάλι στο κέντρο της ηδονής του. Εκείνος τιναζόταν σιγά, ανατρίχιαζε, το ευχαριστιόταν απόλυτα και τώρα είχε ανοίξει τα μάτια για να με κοιτάζει. Ενιωθα σα μια γκέισα που περιποιόταν τον πελάτη της, σα σκλάβα που έδινε ηδονή στον πασά της.

Αποφάσισα να επεκτείνω το παιχνίδι μου, αφήνοντας επίτηδες τον πούτσο του χωρίς περιποίηση, ώστε να τον φτάσω στο αμήν. Ενώ το ένα μου χέρι κύκλωνε απαλά τα λαδωμένα και αρωματισμένα αρχίδια, το άλλο γλιστρούσε κάτω από αυτά, στην ευαίσθητη σάρκα του περινέου, και ακόμη πιό κάτω, στη σφιχτή του κωλοτρυπίδα. Αρχισα να την τρίβω γλυκά, με αργές κυκλικές κινήσεις και τα βογκητά του έγιναν ακόμα πιο δυνατά...ο πούτσος του άρχισε να σκληραίνει και να τεντώνεται μπροστά στα μάτια μου. Καθώς τον περιποιόμουν έτσι, είχα το βλέμμα μου καρφωμένο πάνω στο έργο μου, λες και πρώτη φορά αντίκρυζα τον ερεθισμένο ανδρισμό ενός αρσενικού...με είχε μαγέψει αυτή η μοναδική ομορφιά.

Ασυναίσθητα, έσκυψα και άγγιξα με τη γλώσσα μου τη ροδαλή, άτριχη σούφρα του. Εκείνος τινάχτηκε, βγάζοντας μια άναρθρη κραυγή. Ηθελα να νιώσω αυτή τη γεύση, όπως ήξερα καλά όλες τις γεύσεις αυτού του αντρικού κορμιού, και το έκανα γλείφοντάς την απαλά, πλημμυρισμένη από τη βαριά μυρωδιά του αντρικού άβατου. Συνέχισα έτσι, αντικαθιστώντας πάλι τη γλώσσα μου με το δάχτυλό μου για αρκετή ώρα, ενώ εκείνος με κοίταζε με μάτια γλαρά που έσταζαν καύλα και κανείς από τους δυό δεν άρθρωνε λέξη.

«Βάλτο μέσα», με πρόσταξε βραχνά, σπάζοντας την ηλεκτρισμένη σιωπή.

Υπακούοντας, άρχισα σιγά σιγά να βυθίζω το δάχτυλό μου στον κώλο του και να το βγάζω πάλι έξω. Γλιστρούσε εύκολα με το λάδι και κάθε φορά που το έχωνα γλυκά, ένιωθα το απαραβίαστο έντερό του να σφίγγεται και να μου το ρουφάει δυνατά. Αυτή η ξεχωριστή ηδονή τον έκανε να σπαρταράει σαν το ψάρι κι έκανε κι εμένα να τον λατρεύω πιό πολύ...τί άντρας που ήτανε Θεέ μου έτσι παραδομένος σε εμένα, κάνοντας αυτό που άλλοι άντρες με τα βλακώδη ταμπού τους θα το απέρριπταν ως «αδερφίστικο»..κι ήμουν εγώ, μόνο εγώ που του προσέφερα αυτήν την ευχαρίστηση στο σώμα και την ψυχή του!

Συνέχισα να του βάζω κωλοδάχτυλο, ενώ με το άλλο χέρι άρχισα επιτέλους να τον μαλακίζω. Ο πούτσος του, γλιστερός κι αυτός από το λάδι και σκληρός σαν πέτρα, είχε θεριέψει τόσο πολύ, που τα δάχτυλα μου έκλειναν δύσκολα γύρω του. Εναρμόνισα τους δύο ρυθμούς για να φτάσω την απόλαυσή του στο ζενίθ. Εκείνος με κοίταζε αναψοκοκκινισμένος κι εκστατικός, σα να μην υπήρχε τίποτε άλλο στον κόσμο. Είχε απογειωθεί τελείως και το στήθος του ανεβοκατέβαινε με λαχτάρα.

«Καμιά άλλη γυναίκα δε μου έχει κάνει αυτά που μου κάνεις εσύ μωρό μου....καμιά άλλη», μου ψιθύρισε με την ανάσα κομμένη, γεμάτη πάθος.

Ομως κι εγώ η ίδια, έστω κι αν εκείνος δε με είχε καν αγγίξει ακόμα, είχα καυλώσει φοβερά...ένιωθα το μουνί μου να κατακλύζεται από ζεστά υγρά, που είχαν ήδη βρέξει τα σεντόνια. Με είχε δαιμονίσει το θέαμα αυτού του δυνατού κι έμπειρου άντρα, που με είχε ξεσκίσει αμέτρητες φορές σαν κτήνος, και που τώρα είχε διαθέσει πλήρως το κορμί του στις δικές μου ορέξεις και δεχόταν παθητικά τα χάδια μου, που τον είχαν βγάλει εκτός εαυτού. Ενιωσα τόσο κυρίαρχη και τόσο γυναίκα μπροστά σε αυτόν τον βαθιά αρσενικό άντρα...και ταυτόχρονα παντοδύναμη απέναντι σε όλες τις άλλες γυναίκες του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντός του, αφού καμιά δεν μπορούσε να τον συναρπάσει όσο εγώ.

«Πες μου για τις προηγούμενες γυναίκες που είχες...» τον παρακάλεσα ψιθυριστά.

«Ε;» μουρμούρισε εκείνος ξαφνιασμένος, σα να έβγαινε από βαθύ λήθαργο.

«Πες μου τι κάνατε στο κρεβάτι...θέλω να ακούσω», επέμεινα χωρίς να σταματήσω να τον μαλακίζω. Κάθησα πιό αναπαυτικά στο πλάι του κι εκείνος απλώνοντας το χέρι του στο μουνί μου, άρχισε να το χαιδεύει και να το μαλάζει.

«ΟΚ, θα σου πώ για τη Σμυρνιά», μου είπε μετά από ένα λεπτό σκέψης. ( Η «Σμυρνιά» ήταν μια 40άρα, με την οποία εκείνος είχε σχετιστεί αμέσως πριν από εμένα, μια γυναίκα που τον είχε συγκινήσει πολύ με το πάθος της.)

«Αυτή λοιπόν μωρό μου, μου ζητούσε τα πιο απίστευτα γαμήσια. Ηθελε να την γαμήσω πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου μου, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της...η ίδια μου έλεγε ότι δεν πίστευε πόσο πουτάνα γινότανε μαζί μου. Για παράδειγμα: πηγαίναμε κάπου με το αυτοκίνητο και περνούσαμε από τα πιό πολυσύχναστα μέρη της πόλης μέρα μεσημέρι κι εκείνη μου τον έβγαζε έξω και μου έπαιρνε πίπα κανονικά! Και μας έβλεπαν από τα διπλανά αυτοκίνητα, τα λεωφορεία και γουρλώνανε τα μάτια...Θυμάμαι, δε, μια φορά στις αρχές, που την είχα στήσει στα τέσσερα και τη γαμούσα, παίρνει τα δάχτυλά μου, τα σαλιώνει, και τα βάζει μέσα στον κώλο της...ε και από τότε άρχισα να την γαμώ κι από των κώλο και το πόσο το φχαριστιότανε η πουτάνα...»

Κάπου εδώ μου ήρθε να φωνάξω.. ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩΤΟ!! Το τσίμπημα της ζήλιας ήταν γερό, καθώς το πρωκτικό είναι το μόνο πράγμα που έχουμε σχεδόν εγκαταλείψει... Βέβαια, του έδωσα κώλο του άντρα μου κάποιες φορές (και ήταν ο πρώτος και μοναδικός μέχρι τώρα), γιατί ήθελα να του τα δώσω όλα, και μάλιστα έχυνα κιόλας, κι έχυνε κι εκείνος βαθιά στο έντερό μου... αλλά τελικά ανακάλυψα ότι δε μου δίνει τόση χαρά, όσο άλλα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι αν ήταν απαραίτητο για τη δική του ευχαρίστηση, θα πίεζα τον εαυτό μου να εντρυφήσει και σε αυτό. Αλλά εκείνος δήλωνε ότι με όσα άλλα κάνουμε, δεν το χρειαζόταν για να είναι ευτυχισμένος.

Ηταν παράδοξο, αλλά αυτή η άγρια ζήλια που ένιωσα με έκανε να θέλω να του επιτεθώ με γροθιές αλλά και έξαλλα φιλιά ταυτόχρονα... Τελείως μαζοχιστικά, τον προέτρεψα να συνεχίσει, ενώ δεν είχαμε σταματήσει να χαιδευόμαστε ούτε δευτερόλεπτο.

«Θυμάμαι μωρό μου ότι έπιανε εκείνη τον πούτσο μου, τον έχωνε σιγά σιγά μέσα στον κώλο της και μετά μου έλεγε: γάμα τώρα πούστη, γάμα...σα μουνί της τον είχα κάνει από τα γαμήσια και μιλάμε τον είχα παραλάβει τελείως κλειστό...κι όταν της έλεγα εγώ πόσο πουτάνα είναι που της ξεσκίζω τον κώλο, έχυνε αμέσως...Και μια άλλη φορά που είχα πάθει πλάκα ήτανε τότε που...»

Μου ήταν αβάσταχτο να ακούσω κι άλλα. Ενιωθα να κόβομαι στα δύο από τη ζήλια, με αληθινό σωματικό πόνο και ταυτόχρονα να λιγώνεται από καύλα η κοιλιά μου, εκεί χαμηλά... Χωρίς να πω λέξη ανασηκώθηκα γονατιστή κι άρχισα να τρίβω το κατακόκκινο πουτσοκέφαλό του πάνω στην κλειτορίδα μου. Η αίσθηση ήταν πραγματικά ουράνια, όμως ένιωθα ότι ήθελα να κλάψω από λύσσα και να φύγω μακριά και την ίδια στιγμή να τον ξεσκίσω στο γαμήσι μέχρι λιποθυμίας. Ενιωθα ντροπή που εκείνη τη στιγμή η καύλα μου νικούσε την περηφάνια μου και είχα την προστυχιά να χρησιμοποιώ τον πούτσο του σα δονητή για το μουνί μου, όμως ήταν αδύνατο να σταματήσω. Εκείνος σταμάτησε τη διήγησή του και με κάρφωσε με τις πράσινες ματάρες του, με ένα βλέμμα όλο λαγνεία.

«Τι είναι μωρό μου; Θέλεις να γαμηθείς;» με ρώτησε ερεθισμένος κι αυτός στο απροχώρητο. Τα μάτια του μισόκλειστα, το στόμα του μισάνοιχτο, με τρέλαιναν.

Τελείως αμίλητη, τον καβάλησα και οδήγησα το μεγαλειώδες εργαλείο του κατευθείαν στο υγρό μου άνοιγμα. Εκείνος με πίεσε με τα δυό του χέρια να καθήσω και στη στιγμή βυθίστηκε ολόκληρος μέσα στο μουνί μου πιάνοντας πάτο. Μούγκρισα ένα βαθύ «ααχχ!» που δε γνώρισα την ίδια μου τη φωνή και αμέσως άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου, πότε μπρός πίσω και πότε πάνω κάτω, διψώντας να γαμηθώ μέχρι να μουδιάσει η τρύπα μου. Εκείνος με χούφτωσε γερά από τα κωλομέρια βυθίζοντας τα νύχια του στη σάρκα μου και τα απομάκρυνε το ένα από το άλλο με τις δύο χούφτες του, για να αφήσει τις τρύπες μου εκτεθειμένες και να απολαύσω περισσότερο την αίσθηση του χοντρού καυλιού του που με παραβίαζε με δύναμη και ρυθμό.

Ωστόσο εγώ, ζούσα κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Μέσα στο τρελαμένο μου μυαλό είχαν κολλήσει αυτές οι εικόνες που μου περιέγραψε εκείνος και με τη φαντασία μου είχα πλάσει κι εκείνην, μια γυναίκα με θηλυκό, καλοσχηματισμένο σώμα και πλούσια μαύρα μαλλιά να παίρνει μέσα της το δικό μου γαμιά και να το φχαριστιούνται και οι δύο....και να χύνουν απολαμβάνοντας το γαμήσι σε όλες τις στάσεις και από όλες τις τρύπες και να ζουν εμπειρίες που ο γαμιάς μου, ο έρωτάς μου, συνεχίζει να θυμάται ηδονικά ακόμα και σήμερα.

Για μια στιγμή, έκλεισα τα μάτια ενόσω έσκαβα με μανία το μουνί μου πάνω στο εργαλείο του και αισθάνθηκα σαν εκείνη...σαν ο πούτσος του να γαμούσε εκείνη, τα χέρια του να έσφιγγαν το δικά της κωλομέρια, τα βρώμικα ερωτόλογά του να ήταν για τα δικά της αυτιά, ο πόθος του για το κορμί της...για μια μόνο στιγμή έγινα εκείνη, μιά άλλη γυναίκα.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα με βρήκαν να χύνω ουρλιάζοντας... ένιωσα ολάκερα τα μέσα μου να τρεμουλιάζουν και να λαχταρούν, την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει και το μουνί μου να συσπάται δυνατά σε όλο το βάθος του. Σωριάστηκα επάνω του μισολιπόθυμη, παραδομένη, ενώ εκείνος με έσφιγγε έξαλλα. Τα κύματα συνεχίστηκαν για ώρα πολλή, ούτε κατάλαβα πόση και τελικά άρχισαν να υποχωρούν αργά, αφήνοντας μια γλυκιά ζέστη να πλημμυρίζει τα σωθικά μου. Καθώς ηρεμούσα, ένιωσα να μου χαιδεύει τρυφερά τα μαλλιά και η μπάσα φωνή του αντήχησε στα αυτιά μου.

«Μωρό μου... ποιά με γάμησε μόλις τώρα;» μου αστειεύτηκε γλυκά. Προσπάθησα να χαμογελάσω, αλλά δεν είχα τη δύναμη. Ενιωθα ακόμα αυτό το τυραννικό λίγωμα εκεί χαμηλά στην κοιλιά μου...θεούλη μου, ήθελα κι άλλο γαμήσι...

Ο πούτσος του ήταν ακόμη μέσα μου φωλιασμένος, ορθός ακόμα, και μουσκεμένος από τα υγρά μου. Τον ένιωθα να με τεντώνει. Τον ρούφηξα δυνατά σφίγγοντας τους μυς του κόλπου μου. Ενας αληθινός βρυχηθμός ξέφυγε από τα χείλη του γαμιά μου.

«Αχχ ναιαιαι!! Πουτάνα ρούφα τον με το μουνί σου, θέλω να τον λειώσεις!» κραύγασε.

Πεσμένη ακόμα πάνω στο κορμί του, με το πρόσωπο θαμμένο στο λαιμό του να μυρίζει τη μυρωδιά του, άρχισα να κουνιέμαι ξανά, σφίγγοντας πάντα και θηλάζοντας τον πούτσο του με την τρύπα μου. Εκείνος μούγκριζε από καύλα και με τραβούσε με μανία από τα κωλομέρια μπρος πίσω. Σιγά σιγά ανασηκώθηκα, μέχρι που κάθισα κανονικά κι εκεί ένιωσα το καυλί του να χώνεται ακόμη πιο βαθιά, μέχρι το τέρμα και να πατώνει στη μήτρα μου με πόνο... Βρεθήκαμε να κοιταζόμαστε ξαναμμένοι, εκείνος σα δαμασμένος επιβήτορας, εγώ σαν αμαζόνα.

«Γαμήσου πουτάνα μου...» βρυχήθηκε με πάθος. «Γάμα το καυλί του άντρα σου, είναι δικό σου...θέλω να σε δω να ξεσκίζεσαι σα λυσσασμένη απάνω του...»

Είχα ήδη ξαναρχίσει να γαμιέμαι όταν μου έλεγε αυτά τα λόγια, που με σπηρούνισαν ακόμα πιο πολύ....άρχισα να ξεσκίζομαι πραγματικά, να χτυπιέμαι πάνω κάτω σα να είχα χρόνια να νιώσω τη χαρά του άντρα μέσα μου. Το μουνί μου είχε ξεχειλώσει από το μέγεθός του και τον κατάπινε ολόκληρο σε κάθε μου κάθισμα, σμίγοντας με τα αρχίδια του, που είχαν κι αυτά πετρώσει από την καύλα. Τα είχα μουσκέψει κι αυτά με τα ζουμιά μου... Ακουγα το κρεβάτι να τρίζει ρυθμικά και μύριζα στον αέρα τη μυρωδιά του έρωτά μας... Ενιωθα τον ιδρώτα μου να στάζει, κι εκείνος με χούφτωνε όπου έφτανε, στα βυζιά, στα καπούλια, με μάλαζε, με έδερνε, με τσιμπούσε δυνατά μέχρι που φώναζα από τον πόνο και τα βρωμόλογά του δεν είχαν τελειωμό.

«Ετσι ξεσκίσου καριόλα....γάμα το μουνί σου πουτάνα τώρα που έχεις πούτσο...σκίστο το γαμημένο που σε βασανίζει...έτσι γυναίκα μου, έτσι καύλα της ζωής μου! πω πω τι γαμιόλα τελειωμένη που είσαι....θα σε βγάλω στο πεζοδρόμιο να βγάλω και λεφτά από σένα...θα σε βάζω να παίρνεις δέκα πελάτες την ημέρα αλλά δε θα χύνεις μαζί τους...κατάλαβες; θα χύνεις μόνο μαζί μου πουτάνα....»

Και μου αστράφτει δυό χαστούκια που είδα αστράκια, αλλά πόνο δεν κατάλαβα καθόλου....γιατί ήμουνα σε έναν άλλο κόσμο, ένιωθα σα να είχα βγεί από το σώμα μου και κοίταζα από ψηλά τον άντρα μου να σκυλογαμιέται μπροστά στα μάτια μου....έγινα ξανά μια άλλη! Εγινα μια έκφυλη σαραντάρα που ήξερε να γαμιέται και να χαρίζει μαγική ηδονή στον άντρα μου, που του έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη θύμηση....

Καθώς η κλειτορίδα μου τριβόταν πάνω στην κοιλιά του με τις παλινδρομικές μου κινήσεις, ένιωσα να τη διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα....εκείνος, όλη αυτήν την ώρα, κουνούσε τους γοφούς του σε συγχρονισμό μαζί μου για να με καρφώνει πιο βαθιά και ξαφνικά η κάθε του ψωλιά μου έδινε δεκαπλάσια ηδονή... ολόκληρο το κορμί μου σφίχτηκε κι άρχισε να τρέμει. Ο δεύτερος οργασμός μου ερχόταν....

«Ελα, χύσε πουτάνα», σφύριξε λαχανιασμένος «χύσε πάνω στο καυλί του γαμιά σου...μούσκεψε τον πούτσο μου με τα υγρά σου...βρέχτονε....δώστα μου μωρό μου! Δώστα μου!» μούγκρισε δυνατά.

Πάρτα πούστη γαμημένε, πάρτα ρε καριόλη γαμώ το σπίτι σου γαμώ, ήθελα να του φωνάξω... Αντ\'αυτού έχυσα με άναρθρες κραυγές που δεν έβγαζαν κανένα νόημα, σαν πληγωμένο θηλυκό ζώο. Ηταν ακόμα πιο έντονο χύσιμο από το προηγούμενο, και τα δυό μαζί μου εξουθένωσαν σώμα και ψυχή. Εμεινα να βαριανασαίνω με κλειστά μάτια για καμπόση ώρα και μετά τον έβγαλα απότομα από μέσα μου και ξάπλωσα πλάι του, με το μουνί μου να πονάει και να τσούζει από το κάρφωμα, καθώς συνερχόταν σιγά σιγά.

Εκείνος με αγκάλιασε τρυφερά, πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στα αχαμνά του, σήμα για να συνεχίσω να τον χαιδεύω. Δεν είχε χορτάσει ο γαμιάς μου...υπάκουσα κι άρχισα να τον ερεθίζω απαλά με τα δάχτυλά μου, ενώ ξανάβρισκα σιγά σιγά την αναπνοή μου. Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά έτσι αποχαυνωμένη που ήμουνα, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας, απ\'ότι φάνηκε... Λίγη ώρα μετά, ανέβηκε εκείνος πάνω μου και ο δουλεμένος πούτσος του έψαχνε ξανά να βρει τρύπα να μπει. Σήκωσα τα πόδια ψηλά για να τον διευκολύνω και τα τύλιξα γύρω του. Με μια κίνηση, το μουσκεμένο καυλί γλίστρησε και βυθίστηκε μέσα μου ανοίγοντάς με διάπλατα.... Εμεινε ακίνητος κρατώντας το καρφωμένο μέσα μου και πιέζοντάς με μέ το βάρος του, λες και ήθελε να με σουβλίσει. Βόγκηξα....

«Σκέψου με να γαμάω έτσι μια άλλη...» μου ψιθύρισε βραχνά, με βλέμμα άρρωστο από καύλα... «να της ανοίγεις εσύ η ίδια τα πόδια και να της χώνεις το καυλί μου στο μουνί της...και μετά να με βλέπεις που θα την ξεσκίζω....»

Αρχισε να με τρομπάρει αργά και δυνατά. Νόμιζα πλέον ότι θα λιποθυμήσω....σε κάθε του ψωλιά ο τεράστιος πούτσος του με εμβόλιζε με ορμή και χωνόταν βαθιά μέχρι τη ρίζα, πιέζοντας τη μήτρα μου.

«Θέλω να τη γαμάω κι εσύ να της λες : βλέπεις τι πούτσο έχω και με γαμάει πουτάνα; Αυτός με ξεσκίζει κάθε βράδυ και με γλεντάει...πάρτον κι εσύ να δεις τι ωραίος που είναι...να νιώσεις την καύλα που μου δίνει» συνέχισε να μου ψιθυρίζει κι επιτάχυνε το ρυθμό του. Το μουνί μου είχε πάρει φωτιά...άκουγα σαν σε όνειρο αυτά που μου έλεγε και δεν πίστευα το πόσο πολύ με είχαν εξιτάρει. Αυτό το γαμήσι το ζούσα πραγματικά με όλο μου το είναι...λύγισα το κορμί μου και γαντζώθηκα κυριολεκτικά επάνω του για να μη μου φύγει, να μη σταματήσει ποτέ να με γαμάει. Εκείνος με όργωνε φρενιασμένα, χτυπώντας το σάκο του πάνω στα μουνόχειλά μου.

«Κι εκείνη να σου λέει : αχ τι πούτσο έχεις και σε γαμάει μωρή καριόλα...τι τυχερή πουτάνα είσαι που έχεις τέτοιο ψωλαρά στο κρεβάτι σου...θέλω να μου τον δίνεις κι εμένα να με ξεσκίζει! Κι εσύ να της λες : όχι είναι δικός μου....θα σε γαμήσει τώρα και δε θα τον ξαναδείς...γι αυτό κοίτα να τον φχαριστηθείς τώρα που τον χαίρεται το μουνί σου, γιατί μετά θα τον χάσεις...θα γαμάει μόνο εμένα», αγκομαχούσε τρελαμένος.

«Θέλω να σε κοιτάζω να τη γαμάς με μανία μωρό μου κι εγώ να στηθώ μπροστά της και να μου γλείφει το μουνί», κραύγασα εγώ με αναφιλητά σχεδόν, «και να μας τρελαίνει και τους δυό και να σου φωνάζω : σκίστηνε την πουτάνα άντρα μου, γάμα την τη σκύλα, με έχει πεθάνει με τη γλώσσα της η γαμημένη». Είχαμε κυριολεκτικά χαθεί ο ένας μέσα στο κορμί του άλλου και οι δυό μέσα στη φαντασίωσή μας.

Πρώτη άρχισα να χύνω εγώ με φωνές και ανεξέλεγκτους σπασμούς, ανάμεσα στα βρωμόλογα και στις προτροπές του να του δώσω τα χύσια μου...εκείνος με κρατούσε κολλημένη πάνω στο κορμί του, εξακολουθώντας να με οργώνει ρυθμικά όση ώρα έχυνα...το μουνί μου συσπώταν δυνατά, σφιχταγκαλιάζοντας τον πούτσο που του χάριζε τον οργασμό του, τραβώντας τον κι αυτόν στην κορύφωση. Πράγματι, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον άκουσα να χύνει κι εκείνος με ζωώδη βογκητά.

«Πάρτα πουτάνα μου...πάρε τα χύσια του άντρα σου...σε χύνω μωρό μου», μούγκρισε έξαλλα και ξέσπασε, αδειάζοντας το φορτίο του στα βάθη του μουνιού μου.

«Τα νιώθω μωρό μου που με πλημμυρίζουνε», βόγκηξα με λυγμούς, «τα νιώθω που με καίνε...» Και ήταν αλήθεια ότι ένιωθα το μουνί μου να γεμίζει με καυτό, πηχτό αντρικό χύσι...τι ευτυχία Θεέ μου τι ηδονή...εκείνος με έσφιγγε σπασμωδικά, έχυνε και άδειαζε ατελείωτα με αργές και κοφτές ψωλιές, μέχρι που τελικά στράγγιξε τα αρχίδια του μέσα στη μήτρα μου. Εχοντας χύσει, μείναμε ακίνητοι και ενωμένοι, μέχρι που ο ξαλαφρωμένος πούτσος του χαλάρωσε, μίκρυνε και γλίστρησε μόνος του έξω από τη βασανισμένη τρύπα μου, παρασύροντας μαζί και τα ζεστά ζουμιά του.

Εξαντλημένοι και οι δυό, αποκοιμηθήκαμε αγκαλιά μέχρι που βράδιασε.

Θυμάμαι ότι άνοιξα τα μάτια μου απότομα και με υποδέχτηκε το σκοτάδι. Από τις ορθάνοιχτες μπαλκονόπορτες έμπαινε αεράκι που έκανε τις κουρτίνες να ανεμίζουν και ακούγονταν οι φωνές ανθρώπων που είχαν ήδη κατέβει για τη βραδινή τους διασκέδαση. Ημουνα ξαπλωμένη μπρούμυτα, ολόγυμνη. Το σώμα μου πονούσε ελαφρά. Γύρισα να δώ τι κάνει ο άντρας μου. Τον είδα ξύπνιο, ξαπλωμένο πλάι μου, να με κοιτάζει, παίζοντας απαλά τον πούτσο του, που ήταν όρθιος και ετοιμοπόλεμος.

Χωρίς να μου πει λέξη, γλίστρησε επάνω μου ενώ ήμουν ακόμη μπρούμυτα. Μου ένωσε τα πόδια για να είναι τελείως κλειστά και μου τράβηξε απαλά τον κώλο προς το μέρος του. Την επόμενη στιγμή, το σκληρό καυλί του έσπρωχνε για να ανοίξει την κλειστή μουνότρυπά μου και τα κατάφερε. Βόγκηξα από τον πόνο.

«Σσσς! Μη φωνάζεις» σφύριξε στο αυτί μου και μου έφραξε το στόμα με την παλάμη. «Ο άντρας σου έχει καύλες και πρέπει να γαμήσει».

Πιέζοντας και σπρώχνοντας, πέτυχε να ανοίξει τη στεγνή μου δίοδο σε όλο της το βάθος και να αγγίξει το τέρμα. Υστερα, τραβήχτηκε αργά έξω αφήνοντας μέσα μόνο το πουτσοκέφαλο. Αλλη μια αποφασιστική ώθηση και ο πούτσος του θάφτηκε ξανά στα σπλάχνα μου. Εγώ έσφιγγα τα δόντια από τον πόνο, καθώς με έπαιρνε εν ψυχρώ, χωρίς προκαταρκτικά και μάλιστα σε μια στάση που το χειροτέρευε. Ομως, για τον ίδιο λόγο, ένιωσα ξαφνικά να καυλώνω...με έπαιρνε χωρίς να ρωτά, απαιτούσε υποταγή, σχεδόν με βίαζε.

Πολύ γρήγορα το μουνί μου άρχισε να υγραίνεται...κι έτσι η κάθε ώθηση μου χάριζε πόνο και ηδονή σε ιδανική αναλογία. Εμπαινε κι έβγαινε αργά, επίτηδες για να νιώθω κάθε εκατοστό του χοντρού πούτσου που με παραβίαζε με ένα υπέροχο τσούξιμο. Παραδόθηκα στο γαμήσι του και τούρλωσα τον κώλο μου για να με παίρνει πιο εύκολα και πιο βαθιά.

«Σε γαμάω σα σκύλα στη μέση του δρόμου» μου ψιθύριζε βραχνά στο αυτί και ένιωθα να λιώνω, να χάνομαι... «θέλω να σε γαμάω έτσι μέχρι το πρωί...να βγάλω τα χοντράδια, να ξεχαρμανιάσω...θα μου κάτσεις;» με ρωτούσε λάγνα.

«Ναι άντρα μου θα σου κάτσω να με γαμάς όσο θέλεις, όπως γουστάρεις εσύ», του έλεγα με κομμένη την ανάσα. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα να μιλήσω...ήθελα να συγκεντρωθώ σε αυτό που ζούσα, λες και ήταν το τελευταίο γαμήσι της ζωής μας.

Στηριγμένος με τα χέρια στο στρώμα τεντωμένα, με όλο το κορμί του να με βαραίνει και με τα πόδια του να κρατούν τα δικά μου κλειστά, συνέχισε να με γαμάει με τον ίδιο τρόπο, στο σκοτάδι και στη σιωπή, για κανένα μισάωρο... το εργαλείο του με έσκαβε αργά, βαθιά, κυριαρχικά, τελετουργικά, κι εγώ είχα χάσει κάθε αίσθηση χώρου και χρόνου... ποτέ μου δεν είχα ξαναζήσει τέτοιο γαμήσι, τόσο αισθησιακό, τόσο έκφυλο, τόσο ερωτικό... είχα χαλαρώσει τελείως το σώμα μου για να τον δέχομαι, είχα κλείσει τα μάτια, έσφιγγα το μαξιλάρι, άκουγα τις φωνές και τα γέλια απ\'έξω και στο αυτί μου μόνο η βαθιά, σταθερή του ανάσα και ένιωθα ότι συμμετείχα σε μια πράξη μυστική, ένοχη, ανώμαλη...ότι τόση ηδονή δεν μπορεί παρά να είναι ανόσια...

Γύρισα το κεφάλι και τον κοίταξα όλο καύλα και ικεσία μαζί...για μια στιγμή πίστεψα ότι πραγματικά θα συνέχιζε έτσι για ώρες και σχεδόν φοβήθηκα...όχι για το κορμί μου, που έχει συνηθίσει να πονάει για εκείνον, αλλά για την ψυχή μου, που την είχα ξεγυμνώσει και του την πρόσφερα να την κάνει ότι θέλει... εκείνος βύθισε το έκφυλο, πράσινο βλέμμα του στα μάτια μου κι άρχισε να επιταχύνει το γαμήσι του. Αποφάσισε να παραδοθεί.

«Ποιος σε γαμάει μωρό μου πες μου», μουρμούρισε βαριά. Η ανάσα του άρχισε να γίνεται γρήγορη, ακανόνιστη.

«Ο γαμιάς μου, ο άντρας της ζωής μου, ο αφέντης μου», αναστέναξα με δυσκολία. Με έπιασε από το λαιμό με τα δάχτυλα και έσφιξε δυνατά. Χάθηκα...

«Είμαι ο άντρας σου και σε κάνω ό,τι θέλω...» βρυχήθηκε χαμηλόφωνα, κατευθείαν στο αυτί μου, κι ανατρίχιασα σύγκορμη... «σε γαμάω όποτε θέλω κι όπως θέλω εγώ...σε ξεσκίζω, σου κομματιάζω το κορμί...άμα θέλω σε σκοτώνω....»

Με γαμούσε δυνατά και γρήγορα, με κλειστά μάτια, σφίγγοντάς με γερά από το λαιμό. Είχε αφεθεί ολοκληρωτικά και έβγαζε τα βαθύτερα, τα πιο πρωτόγονα αρσενικά του ένστικτα και τα ξεσπούσε επάνω μου. Ενιωθα ξεφτιλισμένη γυναίκα και ταυτόχρονα θεά... αυτός με κρατούσε καρφωμένη κάτω, με πονούσε, με πηδούσε σκληρά, ο πούτσος του τρυγούσε με μανία την ταλαιπωρημένη τρύπα μου κι εγώ ένιωθα να με πλημμυρίζει ηδονή και αγαλλίαση, που ξεχείλιζαν σαν ποτάμι από μέσα μου.

Κάποια στιγμή οι ψωλιές του έγιναν απότομες και κοφτές, τον ένιωσα να τρέμει, και άκουσα να του ξεφεύγουν σιγανά βογκητά...κατάλαβα ότι ετοιμαζόταν να χύσει. Αφήνοντας το χέρι, έχωσε το πρόσωπό του στο λαιμό μου κι άρχισε να με δαγκώνει όπου έβρισκε.

«Χύσε άντρα μου, χύσε μέσα στο κορμί μου σε παρακαλώ...θέλω να μου γεμίσεις το μουνί με τα χύσια σου, να νιώσω αυτό που κάνουν οι άντρες», τον ικέτεψα ψιθυριστά.

Μου απάντησαν υπόκωφα μουγκρητά, πνιγμένα στη δαγκωμένη μου σάρκα, μαζί με τινάγματα, σπασμούς και ένα δυνατό σφίξιμο του κορμιού μου, που μου έκοψε την ανάσα. Ο άντρας μου έχυνε με ορμή, με εγκατάλειψη...μου έβρεχε τη μήτρα με καυτές ριπές, πιέζοντάς την για να μη χάσει ούτε μια σταγόνα. Εμεινε ακίνητος, καρφωμένος μέσα μου μέχρι να αδειάσουν και να ξαλαφρώσουν τα αρχίδια του κι έμεινα κι εγώ ακίνητη, αρμέγοντας τον πούτσο του με το μουνί μου, νιώθοντας ότι ρουφάω την ουσία του αρσενικού, την προσφορά της ζωοδόχου πηγής.

Τελικά, σωριάστηκε στο πλάι μου με τα χέρια απλωμένα.

«Γάμησα καλά απόψε», μουρμούρισε με ένα πρόστυχο χαμόγελο ικανοποίησης. Ανατρίχιασα από καύλα... Σύρθηκα κοντά του και ανέβηκα πάνω στο χέρι του, λυγίζοντας το ένα μου πόδι για να μην το πιέζω πολύ. Τα ακροδάχτυλά του βρέθηκαν να αγγίζουν την πρησμένη κλειτορίδα μου.

Δε χρειάστηκε να μιλήσω...βούτηξε το δάχτυλό του στο μουνί μου για να το υγράνει και άρχισε να με μαλακίζει απαλά. Με κοίταζε σιωπηλός όλο έρωτα... δεν άντεξα πολύ.... έχυσα με δύναμη, με τρέμουλα, θάβοντας το πρόσωπο στο στρώμα για να μην ακουστούν τα ουρλιαχτά της ηδονής μου...εκείνος με έσφιξε πάνω του με το άλλο χέρι, παίζοντάς με σταθερά όση ώρα έχυνα. Οταν σταμάτησαν οι σπασμοί, επιβράδυνε το ρυθμό κι άρχισε να χαιδεύει τα μουνόχειλα και την τρυπούλα μου για να μου δώσει χρόνο να συνέλθω τελείως....και όταν αντιλήφθηκε ότι άρχισα πάλι να κουνάω τη λεκάνη μου σε ανταπόκριση στα χάδια του, ξαναγύρισε στην κλειτορίδα μου και πήρε να τη μαλακίζει ξανά. Ταυτόχρονα με έσφιγγε πάνω του και με παρακινούσε να χύσω με γλυκά ερωτόλογα.

«Ελα κοριτσάκι μου, έλα μωρό μου», μου ψιθύριζε στο αυτί με αγάπη, «χύσε για τον άντρα σου....δώστα μου αγάπη μου...έλα έλα...δώστα μου» σα να το έβλεπε να έρχεται από μακριά. Και πράγματι δεν άργησα καθόλου, έχυσα για μια ακόμη φορά, απανωτά, εκρηκτικά, καταπνίγοντας τις φωνές μου, μουσκεύοντας το χέρι του με τα υγρά μου και αυτή τη φορά δεν άντεχα άλλο.

Μείναμε αγκαλιασμένοι για κανένα τέταρτο, μέχρι να ξαναβρούμε το κουράγιο μας. Ημαστε βυθισμένοι σε πλήρη μακαριότητα. Μου χάιδεψε το πρόσωπο και τα μαλλιά.

«Πάμε στο μπάνιο;» με ρώτησε γλυκά, όλο νόημα.

Του χαμογέλασα. «Πάμε...»

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο πιασμένοι χέρι χέρι. Μπήκαμε και οι δύο στη μπανιέρα. Εκείνος στάθηκε όρθιος κι εγώ γονάτισα προσεκτικά μπροστά του. Τι ένταση Θεέ μου, τι συναίσθημα.... έπιασε τον χαλαρωμένο πούτσο του και τον έτεινε προς το μέρος μου...τις επόμενες στιγμές αντίκρυσα τα χρυσά ούρα του να αναβλύζουν με ορμή και να προσγειώνονται αχνιστά πάνω στα βυζάκια μου... έβγαλα μια κραυγή, τα έπιασα με τα δυό μου χέρια και τα έσμιξα για να φιλοξενήσουν μια λίμνη αυτών των θείων υγρών... εκείνος συνέχισε να με κατουράει και ταυτόχρονα να μου χαιδεύει με αγάπη τα μαλλιά και το πρόσωπο....πήρα τον πούτσο του στα χέρια μου και τον κατεύθυνα εκεί που ήθελα εγώ...περιέλουσα το λαιμό μου, τους ώμους, το στήθος και τελικά στόχευσα στο πρόσωπό μου, στα μάγουλα, στα χείλη, παντού...τα ένιωσα να με βρέχουν ζεστά, να κυλάνε παντού, πλημμύρισα από τη μυρωδιά τους...μέχρι που σιγά σιγά στράγγιξε και δεν έβγαζε άλλο.

Εκείνος με κοίταζε βυθισμένος στην έκσταση, με αληθινή λατρεία...με σήκωσε απαλά, με φίλησε στα χείλη γευόμενος κι εκείνος τα υγρά του και κατόπιν με έσφιξε στην αγκαλιά του τόσο δυνατά, που νόμισα ότι θα με πνίξει... Ηταν μια ασύγκριτη ηδονή αυτή που ζήσαμε, μια ένωση ξεχωριστή και απόλυτη, βαθύτερη από όποια απόλαυση της σάρκας. Δεν είχε καμιά σχέση με παιχνίδι κυριαρχίας ή υποταγής. Ηταν μια ταύτιση των ψυχών μας. Μια εμπειρία που, από τότε που μπήκε στην ερωτική μας ζωή, μας γέμισε πρωτόγνωρα συναισθήματα και της προσέδωσε μια άλλη, μοναδική ποιότητα.

Τράβηξε το πρόσωπό μου κοντά στο δικό του και με κοίταξε με αγάπη. «Θέλεις να με κατουρήσεις κι εσύ;» μου ψιθύρισε γλυκά...

**********************************

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά, αλλά ήδη η αφήγησή μου τράβηξε σε μάκρος. Αυτά που γράφω είναι προσωπικά μου βιώματα και εντελώς αληθινά. Σταματάω εδώ...
Εάν ανάμεσα στους αναγνώστες υπάρχουν νεαρές γυναίκες που συγκινήθηκαν ή ταυτίστηκαν με όσα γράφω, θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσουν μαζί μου... Πλέον με τον εραστή μου αποφασίσαμε να ζήσουμε την απόλαυση ενός ερωτικού τρίου και θέλουμε να το πραγματοποιήσουμε έτσι, ώστε να είναι για όλους μια αξέχαστη εμπειρία. Το ιδανικό μας είναι μια γυναίκα μέχρι 30 ετών, εμφανίσιμη και ερωτική, με άφθονη όρεξη να πάρει και να δώσει ηδονή. Τα άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία...

Φιλιά σε όλους και σας ευχαριστώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.