Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αγαπητοί αναγνώστες η εμπειρία που θα σας πω είναι αληθινή, με λένε Αγγελο και είμαι τραγουδιστής και δουλεύω σε διάφορες επαρχιακές πόλεις στα μπουζούκια το χειμώνα που μας πέρασε πήγα για δουλειά σε μια πόλη τις Πελοποννήσου και ένα βράδυ βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω δυο κουκλάρες στο πρώτο τραπέζι να με κοιτούν με θαυμασμό

Πήγα πάνω απ' το τραπέζι τους και τους τραγουδούσα και εκείνες μου πετούσαν λουλούδια η μια φορούσε μια κοντή φούστα που φαινόταν ένα άσπρο κυλοτακι η ώρα ήταν 5.10 περίπου και εγώ τελείωσα το πρόγραμμα μου και κατέβηκα πήγα στο τραπέζι τους και κάθισα

Συστηθήκαμε η Τάνια και η Μαρία και η δυο κουκλίτσες άρχισαν να μου λένε διάφορα όπως το πόσο ωραίος είμαι και τη ωραία φωνή που έχω και διάφορα τέτοια αλλά εμένα το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν το πως θα της γαμούσα αν όχι και τις δυο έστω τη μια τη Μαρία που ήταν θάνατος και η Τάνια ωραία ήταν αλλά η Μαρία είχε αυτό που θέλω

Η ώρα είχε πάει 6.00 και το πρόγραμμα τελείωσε και εγώ δεν ήξερα τη να κάνω ώσπου λέει η Μαρία δεν πάμε στο σπίτι μου για καφεδάκι και τότε άρχισα να παίρνω τα πάνω μου πήγαμε στο σπίτι τις Μαρίας καθίσαμε στο σαλόνι και βάζει ποτά αντί για καφέ και αρχίσαμε να λέμε ανέκδοτα με πρόστυχο περιεχόμενο μετά αρχίσαμε να λέμε για της ερωτικές μας εμπειρίες

Περιττό να σας πω ότι είχα υπεργαλαξιακες καύλες όσο αυτές έλεγαν τις εμπειρίες τους και κάπου διαφωνήσαμε με τη Μαρία όσον αφορά κάποια συγκεκριμένη στάση και μου λέει περίμενε να δεις και πετάει μια τσόντα στο dvd και μου λέει νάτο που γίνεται και μένω κάγκελο όπως κάγκελο ήταν και ο πούτσος που όπου ήθελε να χύσει εκείνη τη στιγμή στην να τη δούμε λέει η Τάνια

Κορίτσια λέω μη μου το κάνετε αυτό γιατί ήδη έχω καυλώσει από τις ιστορίες σας και ίσως να προχωρήσω σε πράξεις που θα ήθελα πολύ τέτοιον ώρα δηλαδή θα μας πηδήξεις μου λέει η Μαρία το θέλω όσο τίποτε άλλο της λέω και μου λέει μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί ήμαστε δυο και μπορεί να σε βιάσουμε εμείς και με μια κίνηση με πιάνει απ' το δάχτυλο μου και με παίρνει επάνω της και αρχίζει να με ρουφάει με τη γλώσσα της η Τάνια είχε περάσει το χέρι της γύρω απ' τη μέση μου και μου ξεκούμπωνε το παντελόνι μου

Δεν ήξερα που να πρώτο χουφτώσω άρχισα να γλύφω τα ωραία βυζάκια της Μαρίας και με το χέρι μου να χαιδευω το κεφάλι της Τάνιας που είχε αρχίσει να μου παίρνει πίπα γδύνεται η Μαρία στα γρήγορα καθώς προσπαθούσε να γδύσει και εμένα ξαπλώνει στο καναπέ και μου λέει έλα μωρό μου θέλω να σε νιώσω μέσα μου έσκυψα να τις γλύψω το άτριχο και γεμάτο υγρά μουνάκι της και μου λέει όχι τώρα σε θέλω μέσα μου άρχισα να τη γαμάω και η Τάνια είχε καθίσει δίπλα στο καναπέ και το έπαιζε με μανια λες και ήθελε να χύσει χωρίς να γαμηθεί τραβιέμαι γιατί ήθελα να χύσω αλλά δεν ήταν η σωστή ώρα ακόμη και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της Μαρίας όπου είχε πλημμυρίσει από υγρά

Χύνω μου λέει μωρό μου γλυψτα όλα όλα φεύγω και πάω στη Τάνια που είχε μαδήσει και αυτές της λίγες τρίχες που της είχαν μείνει απ' το πολύ το παίξιμο και τη βάζω και κάθεται επάνω στο πούτσο μου και με το που μπαίνω μέσα της άρχισε να χύνει ατελείωτα χυυυνωωωω ναι χύνω τώρα παρτα παρτα τον βγάζω έξω και αρχίζω να το παίζω έρχονται και οι δυο κοντά μου ναι μωρό μου χύσε μας και εσύ μου λέει η Μαρία που είχε γονατίσει δίπλα στη Τάνια και άρχισε να το παίζει και εκείνη το μουνάκι της δεν άντεξα άλλο και αρχίζω να χύνω καταβρέχοντας τα πρόσωπα τους και μαζί μου έχυσε και η Μαρία

Ηθελα να τις ξαναγαμησω εκείνη τη στιγμή αλλά έπρεπε να κοιμηθώ γιατί το μεσημέρι είχα πρόβα τη Τάνια δεν την ξαναείδα γιατί είχε δεσμό σοβαρό από ότι μου είπε η Μαρία εγώ με τη Μαρία κάναμε σχέση μέχρι το Πάσχα που έμεινα εκεί τώρα έχουμε τηλεφωνική επαφή και σε κανα μήνα λέμε να βρεθούμε για μια απ' τα ίδια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).