Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η παρακάτω ιστορία αποτελεί την πρώτη μου φορά. Ήμουν 19 χρονών τότε. Πήγα να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια από ένα κατάστημα. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στην άκρη του δεύτερου ορόφου ενός εμπορικού κέντρου. Η πωλήτρια και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είναι μία χωρισμένη (τον κεράτωνε) τριανταπεντάρα που κρατιέται πολύ καλά. Έχει από ότι ξέρω ένα γιο συνομήλικο μου. Περιγραφή, λοιπόν, της τριανταπεντάρας: ξανθιά, μετρίου αναστήματος, λεπτή με καλογυμνασμένο σώμα, μεγάλο στητό και σφιχτό στήθος και κώλο σφιχτό και "πεταχτό" που μιλάει (λέει "έλα από πίσω αγόρι μου…")… με μια λέξη καύλα.

Από καιρό την είχα παρατηρήσει… Εκείνη τη μέρα φορούσε από πάνω ένα μπουστάκι κολλητό εμφανώς χωρίς σουτιέν που αναδείκνυε τα μεγάλα της στήθη και τις καυλωμένες πάντα ρώγες της και από κάτω ένα κολλητό blue jean, το οποίο διέγραφε τον μεγάλο ωραίο της κώλο και τόνιζε το ξεσκισμένο της μουνάκι, όπως και το μαύρα tanga που φορούσε από μέσα. Δε χρειάζονταν και πολλή μεγάλη προσπάθεια για να καυλώσω. Με το που την είδα κόντευα να σπάσω τα κουμπιά του παντελονιού μου και αυτή δεν άργησε να το παρατηρήσει με ένα σίγουρα όχι και πολύ διακριτικό βλέμμα.

Όταν μπήκα μου είπε ότι έκλεινε, αλλά αφού είμαι καλός και παλιός πελάτης θα το καθυστερούσε, αλλά για να αποφύγει το να έρθει κι άλλος πελάτης θα κλείδωνε και θα έβαζε την επιγραφή ότι έκλεισε αν δε με πειράζει. Εγώ φυσικά δέχτηκα κι εκείνη μου είπε να κοιτάξω τα διάφορα ζευγάρια παπουτσιών για να διαλέξω καθώς εκείνη θα έκλεινε το μαγαζί. Άρχισα, λοιπόν να κοιτάω τα διάφορα παπούτσια ρίχνοντας όμως συχνές ματιές στο κώλο της Τασίας (το όνομα είναι παραποιημένο σε περίπτωση που διαβάσει την ιστορία).

Αφού τελείωσε, έρχεται να με ρωτήσει αν είδα κάτι που να μ' αρέσει (εκτός από την ίδια βέβαια). Εγώ της έδειξα ένα ζευγάρι που μου άρεσε. Μου έφερε το νούμερο μου και μου το έδωσε να το δοκιμάσω. Το φόρεσα και σηκώθηκα να περπατήσω να δω αν μου κάνει. Της είπα ότι δεν είμαι σίγουρος για το εάν μου είναι μικρό. Σκύβει, λοιπόν, τουρλώνοντας την κωλάρα της μπροστά μου για να το δει η ίδια. Καθώς κάνει λίγο πίσω χτυπάει ο κώλος της επάνω στην απογειωμένη ψωλή μου κι αντί όπως περίμενα να αντιδράσει με κάποιο αρνητικό τρόπο, όπως να με χαστουκίσει ή έστω απλά να απομακρυνθεί, αναστέναξε και άρχισε να τρίβεται επάνω στο καυλί μου.

Εγώ είχα μείνει άφωνος. Αντίθετα, εκείνη κάνοντας ότι δεν έχει καταλάβει κάτι μου είπε ότι όντως χρειάζομαι λίγο μεγαλύτερο νούμερο. Μου έφερε ένα νούμερο μεγαλύτερο, το οποίο μου φάνηκε μεγάλο όταν το δοκίμασα. Έσκυψε να σφίξει λίγο το κορδόνι για να δει αν ήταν όντως μεγάλο ή με λίγο σφίξιμο θα ήταν εντάξει. Έτσι είχα τα δυο όμορφα χείλη της μπροστά μου και κόντευα να εκραγώ. Με μια γρήγορη κίνηση η Τασία μου κατεβάσει το παντελόνι και το μποξεράκι, μου αρπάζει το καυλί μου κι αρχίζει να μου παίρνει πίπα με επιδεξιότητα, μια πολύ γρήγορα και εξαντλητικά και μια πολύ αργά και βασανιστικά (ούτε πουτάνα να ήτανε).

Εγώ τα είχα παίξει εντελώς. Μια μου έγλυφε το πουτσοκέφαλο και μια μου ζέσταινε τα αρχίδια στο μεγάλο της στόμα. Τα χείλη της πάντως δούλευαν ασταμάτητα. Αρχίζω να τρέμω… θα έχυνα. Αυτή φυσικά το καταλαβαίνει και αφού κατάπιε τα πρώτα με τα υπόλοιπα πασάλειψε το πρόσωπο της. Πασαλείβεται καλά λοιπόν και κοιτάει το όργανο μου, το οποίο έμεινε ακλόνητο, και μου λέει:

-    "Αγοράκι μου τώρα θα νιώσεις τη φιλόξενη ζεστασιά των βυζιών μου".

Με μια της κίνηση βγάζει το μπουστάκι της και πετάγονται έξω τα μεγάλα της βυζιά. Στέκεται στα τέσσερα, βάζει την ψωλή μου ανάμεσα στα βυζιά της και μου λέει:

-    "Το ισπανικό δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου… κάνε και εσύ τίποτα".

Αρχίζω, λοιπόν, να "γαμάω" τα βυζιά της. Η γαμιόλα δεν άργησε να με κάνει να χύσω για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά τα έριξε όλα πάνω στα βυζιά της και αφού τα άπλωσε καλά άρχισε η πουτάνα να γλύφει τα βυζιά της και να δαγκώνει τις ρώγες της. Έπειτα με βάζει να καθίσω κάτω και βγάζει το παντελόνι της. Αρχίζει λοιπόν να τρίβεται επάνω μου φορώντας ακόμη εκείνο το σχεδόν ανύπαρκτο κιλοτάκι που φορούσε. Σύντομα το έβγαλε κι αυτό.

Έρχεται, λοιπόν και κάθεται επάνω μου. Δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου αφού είχα δεχτεί τόση "προεργασία". Έτσι άρχισε να γαμάει μία το μουνί της μια τον κώλο της εναλλάξ με αυξανόμενη ένταση. Σε κάποια φάση ο ρυθμός της ήταν τόσο γρήγορος, που σχεδόν χοροπηδούσε επάνω μου βογκώντας από την καύλα σαν πουτάνα και τώρα όντως πονούσα. Σε αυτή τη φάση της ήρθαν πολλοί απανωτή οργασμοί, τα υγρά της με είχαν πλημμυρήσει, όχι πως εγώ πήγαινα πίσω… τρεις φορές τέλειωσα μέσα της - δυο στο μουνάκι της και μια στο κωλί της. Με είχε ξεθεώσει η καριόλα.

Έσκυψε να με καθαρίσει από τα χύσια με ένα ωραίο καλλιτεχνικό τσιμπούκι. Αφού κατάπιε ότι βρήκε μπροστά της με έβαλε να της γλύψω εγώ με τη σειρά μου το μουνί και τα βυζιά. Καθώς της έγλυφα το μουνάκι της έβαζα μέσα τη γλώσσα μου και μπρος και πίσω κάνοντας την να χύσει μια φορά μέσα στο στόμα μου. Μετά από αυτό άρχισε να ντύνεται και με παρότρυνε να κάνω το ίδιο. Έπειτα άνοιξε να φύγουμε και αφού με φίλησε και μου χούφτωσε τα αρχίδια έφυγε.

Εγώ σερνόμουν. Όχι μόνο από την εξάντληση, αλλά και από το πρωτόγνωρο που είχα νιώσει, το οποίο ούτε καν το φανταζόμουν μπαίνοντας στο μαγαζί.

Οι επόμενες μέρες κύλησαν με εμένα να σκέφτομαι τις προαναφερθέντες στιγμές. Πολλές φορές με έπιασα να σκέφτομαι ότι φέρθηκα σαν μαλάκας μιας και σχεδόν όλα τα έκανε εκείνη, ενώ εγώ ήμουν αποχαυνωμένος - κατανοητό βέβαια από μία άποψη, αλλά και αδικαιολόγητο αφού πάντα πίστευα πως ο άντρας οφείλει να παίρνει τις πρωτοβουλίες και να έχει γενικά τον πρώτο λόγο. Αποφάσισα, λοιπόν να επανορθώσω…

Πάω στο μαγαζί γύρω στις εφτά το απόγευμα. Υπήρχαν μέσα δύο πελάτες κι η Τασία ήταν εκεί και τους εξυπηρετούσε. Με είδε και μου χαμογέλασε. Φορούσε μία κόκκινη μίνι φούστα, ένα δικτυωτό μαύρο καλσόν με ζαρτιέρες και από πάνω ένα κοντό μαύρο T-shirt, που άφηνε ακάλυπτη τη μέση της, και μιας κι ήταν αρκετά στενό, τόνιζε τα μεγάλα της στήθη και άφηνε τις ρώγες της να διακρίνονται μεγάλες και καλοσχηματισμένες, όπως κι όλο της το στήθος. Πήγα κοντά της και καθώς οι πελάτες ήταν ακόμη εκεί, άρχισα προσπαθώντας όσο μπορούσα να μη με δουν να τη χουφτώνω κάτω από τη φούστα της.

Πριν προλάβει να μου πει λέξη, δύο δάχτυλα μου γλίστρησαν κάτω από το string εσώρουχο της μέσα στο υγρό μουνάκι της και της έμπηξα με δύναμη τον αντίχειρα μου στην κωλοτρυπίδα της. Αναστέναξε και άρχισε να αναπνέει βαριά… είχε έναν οργασμό. Βόγκαγε (όσο μπορούσε πιο διακριτικά) εγώ έβγαλα το χέρι μου από μέσα της μόλις άρχισε να γεμίζει με υγρά το κιλοτάκι της. Οι πελάτες μάλλον κατάλαβαν το τι συνέβαινε και έφυγαν κοιτώντας μας και τους δύο με ένα βλέμμα συνάμα επικριτικό, αλλά και γεμάτο πονηριά και ζήλια.

Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη ώστε να παραπονεθεί, την ανεβάζω επάνω στον πάγκο, της σηκώνω τη φούστα, της βγάζω το string κι αρχίζω να της κάνω γλυφομούνι με λύσσα, της το είχα φάει σχεδόν το μουνί. Ήρθε σε έναν ακόμη οργασμό μέσα σε βογκητά και αναστεναγμούς. Μόλις γεύτηκα τα υγρά της σηκώθηκα της έσκισα την μπλούζα και άρχισα να γλύφω τα στήθη της. Βόγκηξε:

-    "Ζούμπα τα μαστάρια μου μωρό μου! Άρμεξε με σαν αγελάδα!"

Παράλληλα, της ανοίγω τα πόδια και της καρφώνω το καυλί μου στο καλοξυρισμένο μουνάκι της. Ούρλιαξε:

-    "Μπήξτο βαθιά στην τρύπα μου! Βγάλτη μου από το στόμα!"

Με προκάλεσε… τη γάμαγα για αρκετή ώρα ώστε να τελειώσω μέσα της δύο φορές και να της προκαλέσω έναν ακόμη οργασμό. Ήταν έκπληκτη και δεν μπορούσε να το κρύψει, το αγοράκι το οποίο γάμησε πριν δυο μέρες την γάμαγε τώρα σαν νταβατζής την πουτάνα του. Η πουτάνα αυτή ήταν τώρα πολύ φοβισμένη, αφού δεν ήθελε ούτε να φανταστεί τι θα συμβεί αν εκείνες τις στιγμές έμπαινες στο μαγαζί ένας πελάτης ή ακόμη χειρότερα κάποια φίλη της, ή ακόμη και η μάνα της ή ο γιος της. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως το απολάμβανε και ένιωθε τρομερή ηδονή από το νεαρό γαμιά της.

Αφού τελείωσα για τρίτη φορά μέσα στον κόλπο της, την έστησα στα τέσσερα και αρχίζω να της σκίζω τον κώλο. Αυτή φώναζε:

-    "Γάμα με σαν πουτάνα!"

Τέλειωσα και στον κώλο της. Για τους οργασμούς της Τασίας από εδώ και πέρα δεν αναφέρομαι πλέον αφού ήταν τόσοι πολλοί και συνεχόμενοι που ούτε εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ πόσοι ήταν. Μετά από αυτό ούτε να κάτσει δεν μπορούσε η πουτάνα. Έτσι όπως ήταν στα τέσσερα πήγα μπροστά της, την έπιασα από τα μαλλιά και της έβαλα τον πούτσο μου τόσο βαθιά στο στόμα της που λίγο ακόμη θα πνιγότανε. Μου έκανε εκείνο το καλλιτεχνικό τσιμπούκι που ήξερε τόσο καλά να κάνει, αλλά αυτή τη φορά τα κατάπιε λαίμαργα όλα και ήταν πολλά δυο φορές ξεφόρτωσα στο λαρύγγι της. Εκείνη ήταν ξεθεωμένη πεσμένη στο πάτωμα κι εγώ από πάνω την έπαιξα κι έχυσα πάνω της αρκετές φορές. Της είπα μετά από αυτό:

-    "Τώρα τελειώσαμε πουτάνα!"

Της πήρα το κιλοτάκι το έριξα στην τουαλέτα και τράβηξα το καζανάκι. Τώρα ξεσκισμένη, με σκισμένη μπλούζα, το μίνι μέχρι το βρακί χωρίς να φοράει βρακί και πασαλειμμένη σ' όλο της το σώμα με το σπέρμα μου (μέχρι και στα μαλλιά της είχε μπλεχτεί). Τι να κάνει τώρα; Φόρεσε μια από τις μπλούζες που είχε στο μαγαζί, πλύθηκε πρόχειρα στη βρύση και κάθισε να δουλέψει. Εγώ μετά έφυγα. Ο διπλανός καταστηματάρχης μου έκλεισε το μάτι, πρέπει να μας είχε πάρει μάτι, έτσι όπως βογκούσε και ούρλιαζε η τσούλα. Το βράδυ πήγα να την πάρω ήταν έτσι όπως την άφησα βρώμαγε σπέρμα, φαινόταν το μουνί της κάτω από τη μίνι φούστα της και με μια μπλούζα που έτσι όπως ήταν στενή κόλλαγε πάνω στης βυζούμπες της.

Αν την έβλεπα στο δρόμο θα έλεγα ότι ήταν πουτάνα 100%, πράγμα το οποίο σκέφτηκαν και οι δεκάδες που τη ρώτησαν πόσο πάει η βίζιτα και μέσα στο μαγαζί και όταν προσπάθησε να πάει σπίτι της, αφού έτσι όπως ήταν όχι μόνο την πέρασαν για βίζιτα, αλλά και πολλοί πήγαν να τη στριμώξουν. Θα άλλαζε ρούχα, αλλά το μαγαζί της είχε μόνο παπούτσια και T-shirts κι όταν πήγε να αγοράσει από ένα άλλο μαγαζί ο πωλητής της έχωσε δάχτυλο και της είπε:

-    "Έχεις δυο παντελόνια με μια βίζιτα!"

Έτσι το μεσημέρι δεν πήγε σπίτι και περίμενε να φύγει αργά τη νύχτα, ώστε να μην την δει κανείς αλλά με το φόβο να την βιάσουν τίποτα μεθυσμένη. Είχε τηλεφωνήσει σπίτι για να μην ανησυχήσουν κι είπε ότι κάτι της έτυχε. Οπότε, τώρα είχα μια πουτάνα διαθέσιμη να κάνει οτιδήποτε. Εκείνη τη μέρα γίνονταν ένα πάρτι στο σπίτι ενός συμμαθητή μου και οι γονείς του από ότι έμαθα έλειπαν. Πήρα μαζί την Τασία τη σύστησα ως πουτάνα και την πήραν όλα σχεδόν τα αγόρια ένα-ένα στην κρεβατοκάμαρα. Μέχρι και μερικά κορίτσια μπήκαν μέσα για να τους μάθει τα μυστικά του έρωτα, να τους ξυρίσει τα μουνιά και άλλα τέτοια. Μία μάλιστα γούσταρε να κάνει λεσβιακό για εμπειρία. Μετά από κείνη τη μέρα σέρνεται από πίσω μου σαν σκυλάκι η Τασία μέχρι σήμερα.

Όποτε ξεμένω, στην "πρόθυμη" Τασία πάω. Μέχρι και λεφτά μου δίνει αν της ζητήσω, οτιδήποτε της πω το κάνει. Μια φορά τώρα τελευταία πήγα για τσιγάρα και τσίχλες στο περίπτερο κι αντί να πληρώσω την έβαλα να πάρει πίπα στον περιπτερά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).