Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Η ζέστη των τελευταίων ημερών είναι αφόρητη. Τις περισσότερες ώρες στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, περιφερόμενος από τον καναπέ στην κουζίνα για νερό και από ‘κει στο κρεβάτι και τούμπαλιν.

Η ώρα είχε πάει μια. Στριφογύριζα στο κρεβάτι προσπαθώντας μάταια να κοιμηθώ. Γυμνός και μισοκαυλωμένος άφηνα τις φαντασιώσεις μου να με ταξιδεύουν σε διάφορα κορμιά. Χτύπησε το κινητό. Η Μαρία.

-    «Κοιμάσαι;»

-    «Όχι. Πολύ ζέστη απόψε».

-    «Είμαι κοντά στο σπίτι σου. Βάζω τα breeze βάζεις τη θέα;»

-    «Μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σε περιμένω…»

Γελάκι!

-    «Θα είμαι εκεί σε λίγο».

Σηκώθηκα και πήγα στο ντους. Κάτω από το νερό σκεφτόμουν τη Μαρία. Γνωριζόμαστε χρόνια. Με μια συμφωνία να πηδιόμαστε όποτε αυτή αποφάσιζε. 29 χρονών πλέον, μια γυναίκα ψηλή, ζουμερή, χείλη σαρκώδη που ξέρεις ότι θα σε πιουν. Στήθη μεγάλα να χάνεσαι μέσα τους και μια μοναδική γεύση ανάμεσα στα πόδια της που ώρες μπορείς να γεύεσαι. Μου είχε σηκωθεί ξανά.

Χτύπησε το κουδούνι. Έβαλα πρόχειρα μια βερμούδα χωρίς εσώρουχο και άνοιξα την πόρτα. Σάστισα.

-    «Μαυρίσαμε ομορφόπαιδο;»

Με χάιδεψε στο μάγουλο και μου έσκασε ένα φιλί στα χείλη όλο υπόσχεση. Ανταπέδωσα με ένα χαμόγελο και με ένα δυνατό χάδι χαμηλά στη μέση της.

-    «Τι ομορφιές είναι αυτές;», είπα.

Και πράγματι ήταν πανέμορφη. Είχε τα μαλλιά της κότσο τονίζοντας τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Φορούσε μια κοντή φούστα και ψηλά πέδιλα ενώ από το μπλουζάκι της νόμιζες ότι το στήθος της θα πεταχτεί έξω.

-    «Πέρνα στη βεράντα και έρχομαι κι εγώ».

Με θέα το παλιό αεροδρόμιο και φόντο την φωτισμένη Αίγινα αράξαμε στη σεζλόνγκ. Αρχίσαμε να μιλάμε για τις διακοπές, πως πέρασε αυτή, πως πέρασα εγώ. Όση ώρα μιλούσε εγώ χάζευα τα καλλίγραμμα πόδια της, που στο φως των κεριών είχαν μια τρομερά καυλωτική λάμψη. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι από επιθυμία να τη γλείψω παντού. Έσκυψα πάνω της σε απόσταση αναπνοής και τη ρώτησα:

-    «Με σκεφτόσουν καθόλου;»

Το χέρι μου παράλληλα χάιδευε τα πόδια της.

-    «Όχι πολύ συχνά…», μου απαντά πονηρά. «Το αποφεύγω. Βλέπεις στη σκέψη σου έχω παρενέργειες…»

Και παίρνει το χέρι μου και το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Το χέρι μου πλημμύρισε από τα υγρά της ξυρισμένης μουνάρας της. Τη φίλησα και σφίχτηκε πάνω μου, ενώ το χέρι μου χούφτωνε τη μούνα της όσο το μεσαίο δάχτυλο πίεζε απαλά τα εξωτερικά της μουνόχειλα να ανοίξουν.

Το φιλί μας έγινε πιο έντονο. Την τράβηξα στην καρέκλα μου και άρχισα να μαλάζω κάθε σημείο του κορμιού της ενώ είχε βάλει το κεφάλι μου μέσα στο πλούσιο στήθος της. Χούφτωνα τα μπούτια της, τα κωλομέρια της, την πλάτη της ενώ έγλειφα με πάθος τις ατελείωτες βυζάρες της. Με έσπρωξε πίσω, σηκώθηκε μπροστά μου και μου λέει:

-    «Κοίτα τι θα κάνω στον πούτσο σου…»

Ήξερε καλά το βίτσιο μου να βλέπω. Έκανε ένα σπάσιμο της μέσης χαϊδεύοντας το κορμί της, και κλείνοντας λάγνα τα μάτια, άφησε την κοντή φούστα να πέσει το πάτωμα. Γύρισε και έσκυψε ρίχνοντας ένα χαστουκάκι στο κωλομέρι της. Με το άλλο άνοιξε τα μουνόχειλα της και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα. Το γέμισε στα υγρά της, γύρισε πάνω μου και ενώ πήγε να με φιλήσει το έβαλε στο στόμα της.

-    «Μμμμ…», έκανε.

-    «Με τρελαίνεις μωρό μου!», της λέω.

-    «Κάνω ότι μου έχεις μάθει…», είπε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ξέροντας ότι είμαι κάτω από τον έλεγχό της.

Άρχισε να μου φιλάει το στήθος. Παιχνίδισε με τη γλώσσα της στις ρώγες μου και όσο κατέβαινε έβγαζε και τη βερμούδα μου. Πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και πριν το βάλει ανάμεσα στα σαρκώδη χείλη της, ψέλλισε:

-    «Μου έλειψες καυλιάρη μου».

Τον έσφιξε δυνατά και άρχισε να τον χώνει μέσα στο στόμα της παίζοντας το κεφάλι με τη γλώσσα της και ρουφώντας τον με απίστευτη μαεστρία. Με το άλλο χέρι της ψηλάφιζε τα αρχίδια μου. Το έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε κι εγώ είχα αφεθεί σε αυτό το τέλειο τσιμπούκι.

Δεν άντεχα άλλο. Την έπιασα από τα μαλλιά και τη σήκωσα. Της έδωσα ένα δυνατό γλωσσόφιλο και την τράβηξα πάνω μου λύνοντας το σουτιέν και βγάζοντας την μπλούζα της. Την πέταξα επάνω στην καρέκλα, έπεσα πάνω της και της λέω:

-    «Τώρα θα καταλάβεις τι σου έλειψε».

Άρχισα να τη γλείφω παντού. Δάγκωσα ελαφρώς τις ρώγες της και κατέβηκα πιο χαμηλά. Έπαιξα στον αφαλό της και τα χέρια μου ήταν πάντα πάνω στις βυζάρες της. Πήρα τα πόδια της και άρχισα να γλείφω από το μικρό δαχτυλάκι τους. Τινάχτηκε πίσω και άρχισε να χαϊδεύεται.

-    «Αααααχ… Έτσι μωρό μου… Έτσι θέλω».

Η γλώσσα μου ανέβαινε από την εσωτερική μεριά των ποδιών της, στη γάμπα της, στο μηρό της και ένιωθα να τρέμει στα χέρια μου καθώς βογκούσε δυνατά. Γονάτισα μπροστά στην υπέροχη μουνάρα της και άρχισα να τη φιλάω με πάθος στα εξωτερικά χείλη. Η γλώσσα μου άρχισε να διεισδύει όλο και πιο βαθιά μέσα της ρουφώντας και γλείφοντας όλα της υγρά. Το χέρι της άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου και να του δίνει ρυθμό, ενώ με το άλλο χούφτωνε τα στήθη της.

-    «Ααααααχχχχχ… Έτσι καυλιάρη μου. Ρούφα τη μουνάρα μου. Ναι! Μμμμμμ…»

-    «Θα μου σκίσεις τη μουνάρα γαμιά μου! Πάρε με μωρό μου πάρε με τώραααα!!!»

Τη γύρισα στα τέσσερα, έτριψα για λίγο τον πούτσο μου στο μουνί της και μπήκα μέσα της. Άρχισα να κινούμαι με αργές κινήσεις μέσα - έξω και γύρω - γύρω.

-    «Τι πούτσα είναι αυτή; Σε νιώθω παντού. Πάρε με γαμιά μου! Σκίσε το πουτανάκι σου!»

-    «Σ’ αρέσει καριολάκι μου ο πούτσος μου; Σ’ αρέσει μέσα στη μουνάρα σου;»

-    «Ναι! Με τρελαίνει!»

-    «Πάρε με μουνάρα μου μέσα σου!»

Και της ρίχνω κωλοσκάμπιλο.

-    «Έεεετσιιιι!»

Τώρα ο ρυθμός μου είχε ανέβει. Έμπαινα με δύναμη μέσα της και ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν στα αρχίδια μου.

-    «Έλα από πάνω μωρό μου να σε βλέπω».

Πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και έκατσε πάνω του.

-    «Μου έλειψε ο πούτσος σου μωρό μου…», είπε.

Άρχισε να κινείται μπρος - πίσω με αργές κινήσεις. Εγώ χούφτωσα τα κωλομέρια της και τα άνοιξα έτσι ώστε να με παίρνει ακόμα πιο βαθιά. Σιγά - σιγά άρχισε να κινείται πιο γρήγορα. Οι βυζάρες της είχαν στριμωχτεί ανάμεσα στα χέρια της καθώς το ένα είχε χωθεί στην κλειτορίδα της και το άλλο μια τις χάιδευε και μια πιπίλαγε το δάχτυλο της.

Εγώ είχα συντονιστεί στο ρυθμό της. Κουνιόμασταν μαζί και ένιωθα να πλημμυρίζω από υγρά όσο το μουνί έκανε σπασμούς πάνω στον πούτσο μου. Ανασηκώθηκα λίγο και άρχισα να γλείφω τις ρώγες της.

-    «Θα σε χύσω γαμιά μου! Τι γαμήσι είναι αυτό! Γάμα με καυλιάρη χύσε τη μουνάρα μου!»

Ένιωθα την πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί.

-    «Θα χύσω βαθιά μέσα στη μουνάρα σου πουτανάκι μου. Πάρε τα χύσια μου!!!»

-    «Ναι! Χύνωωωωω! Καυλιάρη μου!!! Πάρτα ψωλαρά μου!»

-    «Ναι ψώλα μου, όλα τα θέλω. Θα χύσω τη μούνα σου! Ααααααα!!!»

Χύσαμε μαζί και πέσαμε ξέπνοοι πάνω στην καρέκλα. Έγειρε πάνω μου χαμογελώντας. Με φίλησε και είπε:

-    «Τέλεια!»

Έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, τον καθάρισε από τα υγρά μας - κάτι που πάντα λάτρευε - και ξάπλωσε στο στήθος μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.