Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στην προστασία Δημοσίων Προσώπων τρία χρόνια τώρα με επιτυχία μπορώ να πω. Παντρεύτηκα πρόσφατα με την κοπέλα μου, με την οποία τα έχω 8 χρόνια.

Μπορώ να πω είμαι ευτυχισμένος αλλά πρόσφατα μου συνέβη κάτι που παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο και την δουλειά μου και τον γάμο μου. Επίσης ανακάλυψα νέους ορίζοντες, ερωτικούς που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.

Μέχρι πριν ένα χρόνο είχα μια ήρεμη ζωή. Ετοίμαζα τον γάμο μου με την κοπελιά μου και προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στην δουλειά μου. Οδηγός και σωματοφύλακας ενός ηλικιωμένου κυρίου, όχι ιδιαίτερα δραστήριος. Ήσυχα και ήρεμα. Μέχρι την στιγμή που με άλλαξαν. Με έστειλαν φρουρό μιας νέας και ωραίας κυρίας, για όσες μέρες θα είναι στην πόλη μου. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί αυτή η αλλαγή γιατί έμαθα πως αυτή σε αντίθεση με τον ηλικιωμένο είναι υπερδραστήρια και θα τρέχω συνέχεια. Για το ότι ήταν όμορφη δεν με απασχολούσε γιατί ήμουν ερωτευμένος με την κοπέλα μου.

Όταν την γνώρισα την πρώτη μέρα, φορούσε ένα καφέ ταγιέρ με παντελόνι και παρότι φαινόταν πολύ κουρασμένη ήταν πάρα πολύ όμορφη. Μιλήσαμε ώρα. Μου μίλησε για αυτή και το πρόγραμμα της και με ρώτησε και για μένα. Φάνηκε πολύ καλή κοπέλα. Την επόμενη, πήγα από το διαμέρισμα της να την πάρω. Φορούσε ένα μπεζ ταγιέρ και κάθισε πίσω. Στα μισά της διαδρομής άνοιξε το ταγιέρ της και εμφανίστηκε ένα εκρού πουκάμισο πολύ στενό. Τότε ανακάλυψα πως είχε πολύ μεγάλο στήθος και στητό. Τα κουμπιά του πουκαμίσου κόντευαν να σπάσουν από το πληθωρικό στήθος. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κρατήσω το βλέμμα μου στο δρόμο αλλά ήταν αδύνατο. Έριχνα συνέχεια κλεφτές ματιές στο στήθος της με κάθε προσπάθεια να μην με καταλάβει. Έκανε και ζέστη και η προσπάθεια της να δροσίσει τον εαυτό της με ένα φάκελο που αέριζε τα ξανθά μαλλιά της έκαναν το σκηνικό πιο αισθησιακό.

Τις επόμενες μέρες, όσον και αν πάντα φορούσε σεμνότυφα ταγιέρ, το θεϊκό σώμα της τα έκανε ακόμα και αυτά να φαίνονται σέξι. Ένα στενό παντελόνι αγκάλιαζε το πεταχτό της κώλο. Το πελώριο στήθος ήταν δύσκολο να το κρύψει αν και προσπαθούσε μερικές φορές όταν είχε σοβαρά ραντεβού. Στις βραδινές εξόδους όμως, που ντυνόταν πιο ανάλαφρα, όχι όμως σε σημείο να παρεξηγηθεί, το σώμα της τόνιζε η υψηλή σεξουαλικότητα της που μπορούσες να νιώσεις όταν καθόσουν δίπλα της, όταν σε κοίταζε με τα σκούρα μάτια της.

Μια φούστα, μέτριου μεγέθους, όταν κάθισε δίπλα μου, τραβήχτηκε προς τα πάνω φανερώνοντας μου τα υπέροχα μπούτια της. Εγώ, ένας σεμνός αστυνομικός, και δυσκολευόμουν πολύ να μην τα αγγίξω καθώς άλλαζα ταχύτητα. Ευτυχώς με βοηθούσε το γεγονός ότι πάντα μου έπιανε κουβέντα για τις πολιτικές εξελίξεις και διάφορα κοινωνικά θέματα που δεν άφηναν περιθώριο για άτακτες σκέψεις και σκότωναν τον ερεθισμό μου. Ο οποίος όμως ξεκινούσε και πάλι όποτε κοιτούσα το σώμα της. Για πρώτη φορά στην ζωή μου έπιασα τον εαυτό μου να αυνανίζομαι συνέχεις μα την εικόνα της στην τουαλέτα. Κάποιες φορές κρατώντας μια φωτογραφία της.

Η γυναίκα μου άρχισε να ανησυχεί. Την αγαπούσα και την αγαπώ αλλά είναι μια καθημερινή κοπέλα, αδύνατη, με μακριά μαύρα μαλλιά που τα πιάνει κότσο, που ότι και να μου κάνει στο κρεβάτι δεν μπορεί να με ερεθίσει ούτε στο ελάχιστο που με ερεθίζει η προστατευόμενη μου μόνο με ένα βλέμμα της.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα και σκέφτηκα να της ριχτώ. Όσο μπορούσα να ξέρω, όσο ήταν Αθήνα δεν είχε ερωτική επαφή με κάποιον και ένιωθα πως την ζητούσε. Έβλεπα εκείνα τα μπούτια, εκείνο το στήθος ΄και ένιωθα πως ήταν άδικο να μην τα χαίρετε κανείς και πως και αυτή θα είχε κάψες, δεν μπορεί. Ο κίνδυνος αν την ακούμπαγα, θα ήταν να χάσω την δουλεία μου και την γυναίκα μου. Μερικές φορές ένιωθα πως άξιζε το αντίτιμο.

Τις επόμενες μέρες, είδα κάποιος να την παίρνει τηλέφωνο και να την αναστατώνει. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες μου, μου αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα τρελό, που την ενοχλεί χρόνια και την εκβιάζει. Δεν μου αποκάλυψε με τι, την εκβιάζει. Με έβαλε μονάχα να της υποσχεθώ (δεν είναι καθόλου δύσκολο αυτή η γυναίκα να σε βάλει να υποσχεθείς ότι θέλει αυτή μονάχα με ένα βλέμμα της), ότι δεν θα μιλήσω σε κανένα για αυτό (όπως καταλαβαίνετε έσπασα την υπόσχεση που έδωσα) και πως θα κάνω ότι μου πει πάνω σε αυτό το θέμα.

Ένα απόγευμα λοιπόν μου είπε να την παω σε ένα διαμέρισμα στην Θεσαλονίκη. Είχε κλειδί και άνοιξε το διαμέρισμα. Μπαίνοντας είχε ένα μικρό σαλονάκι με ένα καναπέ, πιο μέσα είχε ένα γραφείο που έκλεινε με μια τζαμένια συρόμενη πόρτα και στα δεξιά είχε μια πόρτα που οδηγούσε σε ένα μικρό κουζινακι, τουαλέτα και μια κρεβατοκάμαρα.

Με έβαλε να ορκιστώ, να κάτσω στο γραφείο με κλειστή την πόρτα, να μην ακούω, να μην βλέπω παρά να είμαι εκεί μονάχα αν φωνάξει το όνομα μου και χρειαστεί βοήθεια. Το έκανα χωρίς να φέρω αντίρρηση. Φυσικά και τα μάτια μου είχα ανοιχτά και τα αυτιά μου. Ήμουν γεμάτος περιέργεια. Κάθισε στο σαλονάκι. Φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι, από αυτά τα κοντά μέχρι το γόνατο και μαύρες γόβες.

Μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι, κάποιος μπήκε μέσα και άκουγα ομιλίες. Η συρόμενη πόρτα έκανε θόρυβο και δεν μπορούσα να την ανοίξω. Είχα τρελαθεί από την αγωνία να δω. Βγήκα στο μπαλκόνι και με χαρά ανακάλυψα πως επικοινωνούσε με την κρεβατοκάμαρα. Μπήκα μέσα. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και φαινόταν ο καναπές. Κάθισα πίσω από το κρεβάτι για να μην φαίνομαι όπως ήταν και σκοτεινά.

Δίπλα της καθόταν ένας τύπος σαραντάρης, χονδρός, άσχημος με κοντά μαλλιά και με κουστούμι. Της μιλούσε άσχημα. Της έλεγε πως έχει ψωνιστεί και πως η μεγάλη ζωή δεν την άφηνε να παραδεχθεί πως ήταν ερωτευμένη μαζί του. Χωρίς αμφιβολία ήταν ο τρελός που μου έλεγε. Εκείνη τον ρωτούσε συνέχεια τι ήθελε από εκείνη, τι έπρεπε να κάνει για να την αφήσει ήσυχη και να σταματήσει τον εκβιασμό. Εκείνος, στον κόσμο του μίλαγε για τον μεγάλο τους έρωτα και άρχισε να την χαϊδεύει το μπούτι. Αυτή σηκώθηκε και ξεκούμπωσε το πουκάμισο της. Τώρα κατάλαβα, του είπε. Αυτό θέλεις, αυτό δεν θες? Τον ρώτησε. Αυτός δεν μίλησε.

Έβγαλε το πουκάμισο της και το άφησε στον καναπέ. Μπορούσε να δω την υπέροχη πλάτη της το λευκό σουτιέν που κάλυπτε τα υπέροχα στήθη της. Ο τύπος την κοίταγε χωρίς να κάνει κίνηση. Αν σου κάτσω θα με αφήσεις ήσυχη? Τον ρώτησε. Αυτός έκανε πως δεν άκουγε και την ρώτησε αν θέλει να την γαμήσει? Εκείνη απάντησε, αν είναι να με αφήσεις ήσυχη ναι. Θέλεις μωρή ? Επέμενε εκείνος. Θέλω απάντησε. Τότε αυτός της ορμηξε και άρχισε να την βρίζει τυχαία. Είσαι μια πόρνη πολυτελείας, μια ξανθιά βρωμοπούτανο του δρόμου, της φώναζε. Την πέταξε στον καναπέ και της έβγαλε βίαια το παντελόνι. Όπως ήταν ξαπλωμένη της πίεζε με βία το μουνί και της φώναζε αν θέλει να την σκυλογαμησει.

Αν έκανε έστω μια κίνηση πέρα από τα όρια ήμουν αποφασισμένος να του ορμήσω του κερατά. Της έβγαλε το στρινγκ και την έβαλε να καθίσει με τα γόνατα πάνω στο καναπέ και να στηριχτεί με τους αγκώνες στα μαξιλάρια του. Την πήρε αγρια από τον κώλο, φαινόταν καθαρά και εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο.

Ταυτόχρονα της τράβαγε τα μαλλιά και την έβριζε. Πουτάνα, ξανθιά καριόλα. Παρά το βάρος του, την έπαιρνε με τόση δύναμη και ορμή που ο ήχος που έκανε το σώμα του όταν έπεφτε πάνω στον κώλο της ήταν πολύ δυνατός. Από την μια είχα ερεθιστεί απίστευτα, και ήταν κάτι που μου είχε συμβεί πρώτη φορά (να βλέπω δηλαδή άλλους να κάνουν σεξ), και από την άλλη ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο που εκμεταλλευόταν αυτή την κουκλάρα. Τελικά κέρδισε ο ερεθισμός μου και συνέχισα να παρακολουθώ χωρίς να κάνω κάτι. Την γύρισε και την έβαλε να κάτσει στην πολυθρόνα δίνοντας μου επιτέλους την ευκαιρία να δω το πλούσιο στήθος της όταν της έβγαλε το σουτιέν. Την έβαλε να γονατίσει κάτω και να τον τσιμπούκωσε.

Είμαι σίγουρος πως η κοπέλα αηδίαζε μόνο και μόνο που τον έβλεπε και πως το έκανε από ανάγκη αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να του κάνει το καλύτερο τσιμπούκι που είχα δει. Τον ρούφαγε ολόκληρο και μετά κατεβαίνει μέχρι τα αρχίδια και μετά πάλι όλο μέσα. Αυτός, όταν του τον έπαιρνε όλο μέσα, της κράταγε με βία το κεφάλι εκεί μέχρι που την έπνιγε. Δεν άργησε να την χύσει μέσα στο στόμα. Αυτό μόλις που πρόλαβε να βγάλει το καυλί του έξω πριν πνίγει στο σπέρμα. Όταν συνήλθε, την ξάπλωσε στο καναπέ και άρχισε να την πηδάει από το μουνί και να της χουφτώνει τα βυζιά. Εκείνη γύρισε το βλέμμα της προς την κρεβατοκάμαρα.

Έκανα να κρυφτώ αλλά ήμουν σίγουρος πως ήταν σκοτεινά και δεν μπορούσε να με δει. Με ερέθισε απίστευτα το βλέμμα της. Μια πολύ δυναμική, επώνυμη και λαχταριστή γυναίκα, είχε ένα ταπεινωμένο βλέμμα, σαν ένα λιοντάρι που μόλις το έβαλαν σε κλουβί. Αυτός σηκώθηκε όπως ήταν ξαπλωμένη και άρχισε να χτυπά τον πούτσο του στο πρόσωπο της και το στόμα της. Την έβαλε να τον τσιμπούκωσε ξανά αλλά κρατήθηκε να μην χύσει. Την ανέβασε πάνω στον καναπέ. Αυτή προσπάθησε να βγάλει τις γόβες που ακόμα φορούσε για να μην σκίσει τον καναπέ αλλά δεν την άφησε. Την ακούμπησε στον τοίχο και την γάμησε από πίσω.

Αυτή βόγκαγε δυνατά. Της τράβαγε τις ρώγες από τα μεγάλα βυζιά της, λες και ήθελε να τις ξεριζώσει. Τελικά την έβαλε να καθίσει πάλι στον καναπέ και της έχυσε ολόκληρο το πρόσωπο. Πηγούνι, μάτια, στόμα, μαγούλα, όλα έγιναν άσπρα. Την άφησε έτσι χυμένη και ντύθηκε. Για να ολοκληρώσει τον εξευτελισμό της, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη της πέταξε ένα πενταευρω πάνω στο χυμένο κορμί της. Μόλις έφυγε αυτή το έσκισε και έβαλε τα κλάματα. Μετά πήγε στην τουαλέτα. Κρύφτηκα να μην με δει. Ένιωσα τον μεγαλύτερο ερεθισμό που είχα νιώσει στην ζωή μου. Άκουσα το νερό από το ντους και μπήκα στο σαλόνι. Κάθισα στο καναπέ και έπιασα στα χέρια μου το σουτιέν της. Μύριζε υπέροχα. Μέσα σε ένα λεπτό είχα αυνανιστεί με το σουτιέν στο χέρι. Όταν έχυσα, άρχισα να συνειδητοποιώ που είμαι και τι κάνω. Έτρεξα μέσα στο γραφείο και την περίμενα.

Λίγη ώρα αργότερα μου άνοιξε. Ήταν ντυμένη και τίποτα δεν θύμιζε τι είχε υποστεί πριν λίγα λεπτά το πρόσωπο της. Με ρώτησε αν κράτησα την υπόσχεση μου και της απάντησα καταφατικά. Την πήγα σπίτι αλλά ήξερα πως η ζωή μου είχε αλλάξει εκείνο το βράδυ. Ανακάλυψα αισθήσεις που δεν ήξερα πως μπορούσα να νιώσω. Και το χειρότερα από όλα. Πως ήμουν ικανός, μπροστά στην ερεθισμό μου να κάνω αυτό που μου λεει το πουλί μου και όχι το μυαλό μου. Αυτό με τρόμαξα. Αλλά όπως λέει και ο Ρομπιν Γουιλιαμς \"Ο θεός έδωσε στον άνδρα μυαλό και πουλί αλλά δυστυχώς τόσο λίγο αίμα που μπορεί να λειτουργεί είτε το ένα, είτε το άλλο.

Αυτά μου συνέβησαν, από τότε άρχισα να βλέπω ταινίες πορνό και να ψάχνω sites στο ιντερνετ σχετικά με το σεξ. Ήθελα κάπου να τα πω και ήταν το μοναδικό μέρος που μπορώ να τα πω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.