Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαίρι… Η πιο ερωτική εποχή του χρόνου.

Οι διακοπές έχουν τελειώσει κι εδώ και δύο εβδομάδες είμαι ήδη πίσω στη δουλειά, να τρέχω και αγχώνομαι με όλα τα τρελά που μου συμβαίνουν. Το σαββατοκύριακο όμως με περίμενε μια έκπληξη. Ένα διήμερο σε μια απόμερη παραλία που η πρόσβαση της είναι ελαφρώς δύσκολη.

Φτάσαμε λοιπόν μες το καταμεσήμερο. Το πιο ζεστό διήμερο του χρόνου, διατυμπανίζουν οι μετεωρολόγοι, και δεν έχουν άδικο. Όχι όμως στην παραλία μας, όπου ένα ελαφρύ αεράκι δροσίζει την καυτή ατμόσφαιρα.

Στήνουμε τις ομπρέλες και τις ψάθες και βουτάμε για να διώξουμε τον ιδρώτα και το άγχος που κουβαλάμε μαζί μας. Το νερό ευεργετικά δροσερό. Η παραλία δελεαστικά έρημη, ο σύντροφος μου έτοιμος για όλα, κι εγώ ήδη με τρελά ερωτική διάθεση.

Μ’ αρέσει η αίσθηση των χεριών μου που γλιστρούν στο βρεγμένο σώμα και χώνονται σε σημεία που έχουν κάποια δυσκολία. Και βάλθηκα να απολαμβάνω με τον καλύτερο τρόπο αυτή την αίσθηση.

Βρέθηκα πίσω του και λύνοντας το κορδόνι του μαγιό του γλίστρησα τα χέρια μου μέσα.
Ένιωσα το δέρμα των μηρών του ανατριχιασμένο και συνέχισα να κατεβαίνω αργά προς τα κάτω. Ανάμεσα στους γλουτούς του και μπροστά. Μέχρι που έφτασα στα ελαφρώς τριχωτά και σφιχτά αρχίδια του. Το πουλί του ήταν στις δόξες του.

Αφού βεβαιώθηκα γι’ αυτό με μια κίνηση του κατεβάζω τελείως το μαγιό και τον γυρίζω προς το μέρος μου. Τα σχόλια που έκανε και οι χαρακτηρισμοί του, για την πρωτοβουλία μου μπορώ να πω ότι ανέβαζαν το ερωτικό θερμόμετρο. Το στήθος μου λόγω της άνωσης του νερού φάνταζε νεανικότατο.

Μόλις το είδε μου κατέβασε το σουτιέν και ρούφηξε τις μεγάλες μου ρώγες που απ’ τον ερεθισμό και τον ερωτισμό μου ήταν σφιχτές και τεντωμένες. Ευτυχώς που δεν είχε κόσμο σε κοντινή απόσταση γιατί σίγουρα θα είχαν ξαφνιαστεί απ’ το βογκητό που δεν έμοιαζε με βογκητό πόνου, αλλά απόλυτης καύλας.

Ένιωσα να με ενοχλεί το μαγιό αλλά δεν έκανα καμιά κίνηση για να το βγάλω μόνη μου.
Όμως αυτό δε με εμπόδισε να αγκαλιάσω με τα πόδια μου την μέση του. Ο πούτσος του ήταν τόσο ερεθισμένος που με λίγη προσπάθεια θα μου κατάστρεφε το μαγιό. Με μια μικρή κίνηση παραμέρισα το μαγιό μου στο πλάι και καρφώθηκα πάνω του.

Αυτός με ακινητοποίησε και άρχισε ένα αργό αλλά δυνατό σφυροκόπημα, προσέχοντας να μη βγει καθόλου από μέσα μου. Οι ρώγες του στήθους μου που τώρα ήταν ελεύθερο να χορεύει στον αέρα μπροστά στα μάτια του, δεν άργησαν να νιώσουν τα δαγκώματα και τα ερωτικά ρουφήγματα που τόσο είχα ανάγκη.

Τα δε χέρια του που με έπιαναν απ’ τον κώλο και με κρατούσαν ακίνητη, πολύ γρήγορα πέρασαν και στην άλλη είσοδο. Κι εκεί άρχισε να μου ανοίγει κυκλικά την άλλη μου τρύπα, χωρίς ούτε στιγμή να σταματήσει να με φιλάει ή να σταματήσει να με καρφώνει.

Μπορεί η καύλα μου να ήταν μεγάλη, αλλά έριχνα και ματιές μην τύχει και μας πάρουν χαμπάρι. Περισσότερο φυσικά νοιαζόμουν μην τυχόν και έρθει καμιά οικογένεια, αλλά αδίκως ανησυχούσα.

Το οπτικό μας πεδίο έφτανε πολύ μακριά, οπότε θα αντιλαμβανόμασταν από πολύ νωρίς κάποιους νεοφερμένους, ενώ κάνα δυο παρέες νεαρών που ήταν σε απόσταση πάνω από διακόσια μέτρα από μας, μάλλον στο ίδιο σπορ επιδίδονταν και δεν έδιναν καμιά σημασία σε εμάς.

Όλη αυτή η φάση με έφερε σε μια κατάσταση παροξυσμού. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω, να φτάσω σε οργασμό εκεί μέσα στη θάλασσα, αλλά δεν μου έφτανε αυτό. Ελευθερώνομαι και βουτάω γονατίζοντας μπροστά στον σύντροφο μου. Κρατώντας την αναπνοή παίρνω τον πούτσο του στο στόμα ενώ με τα χέρια μου του έπιανα τον κώλο.

Αρχίζω να τον γλείφω και να τον ρουφώ απαλά. Η άπνοια που κρατάω είναι αρκετή. Έτσι λίγο πριν βγω για να πάρω ανάσα, κρατώντας τον απ τον κώλο τον σπρώχνω με δύναμη ώστε να μπει βαθιά και βίαια στο στόμα μου, επαναλαμβάνοντας το δυο - τρεις φορές.

Βρήκα για ανάσα, με τα μάτια μου δακρυσμένα απ το πνίξιμο. Αλλά κι αυτός κόντευε να χύσει. Συνέχισα να τον χαϊδεύω όσο φιλούσα τα χείλη του. Θέλησα να ξαναγονατίσω μπρος του, αλλά δε με άφησε…

Με γύρισε, μου έβγαλε και το κάτω μαγιό και γυμνή όπως ήμουν, κόλλησε πάνω στον κώλο μου και πιάνοντας με απ’ το στήθος μου άρχισε ένα κανονικότατο ξέσκισμα. Εγώ άλλο που δεν ήθελα…

Εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο που δεν το είχαμε πάρει είδηση με τις «καταδύσεις» και τα παιχνίδια μας, πάρκαρε κοντά στο δικό μας. Μέσα ήταν ένα ζευγάρι, αυτός κοντά στα 55 χοντρούλης κι αυτή αρκετά νεότερη. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε τον ρυθμό μας μέχρι να δούμε τι θα κάνουν.

Αυτοί αφού έριξαν αρκετές ματιές δεξιά κι αριστερά, κατευθυνθήκαν περίπου εκατό μέτρα μακρύτερα από μας, ξεγυμνώθηκαν τελείως και βούτηξαν. Το θέαμα ήρθε να μας φορτώσει ακόμα περισσότερο. Ο άντρας μας έβλεπε επίμονα και φυσικά κατάλαβε τι κάναμε.

Προς έκπληξη μας, κοιτάζοντας μας συνεχώς, τραβάει την κοπέλα προς την παραλία, μέχρι που το νερό του ερχόταν στα γόνατα, την πιάνει απ’ τα μαλλιά και την γονατίζει μπροστά του. Χωρίς κουβέντες, χωρίς υποδείξεις, χωρίς προκαταρκτικά.

Αυτή μάλλον μαθημένη παίρνει τον πούτσο του στο στόμα της και αρχίζει το χαρακτηριστικό μέσα - έξω της πίπας. Αυτός μας κοιτούσε συνεχώς, μια κι εμείς δεν σταματήσαμε τελείως, αλλά συνεχίζαμε με πιο απαλές κινήσεις.

Ξαφνικά την πιάνει πάλι βίαια απ’ τα μαλλιά, και την γυρνάει προφίλ σε μας, καθώς γύριζε κι αυτός το σώμα του, αλλά συνεχίζοντας να μας κοιτάει. Η δικιά μας καύλα δεν περιγράφεται και του τύπου απέναντι σίγουρα το ίδιο.

Με τη θάλασσα να βοηθά τις κινήσεις μας και την ελευθερία που ένιωθα μέσα στην απόλυτη γύμνια και με επίγνωση ότι γινόμασταν θέαμα, η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Το χέρι μου έπαιζε μια με την κλειτορίδα, μια χωνόταν βαθύτερα και πιο πίσω και έπιανε τα αρχίδια του. Ο οργασμός με συντάραξε. Δεν είχα από που να πιαστώ, ένιωθα να αιρούμαι, ένιωθα τους σπασμούς να διοχετεύονται σ’ όλο μου το κορμί.

Έβλεπα τον τύπο απέναντι να έχει πιάσει τα μαλλιά της κοπέλας και να της τα τραβάει με δύναμη, φέρνοντας το κεφάλι της σε μια παράξενη και επικίνδυνη γωνία, αλλά πλήρως εκτεθειμένο στα μάτια μας.

Αυτή συνέχισε με το χέρι της να τον παίζει αφού ήταν ολοφάνερο ότι θα έχυνε από στιγμή σε στιγμή. Και τότε της πετάει δυο χαστούκια βρίζοντας την, κοιτώντας εμάς και χύνοντας μέσα στο στόμα της.

Ο σύντροφος μου, θεατής κι αυτός της πίπας που εξελισσόταν μπροστά μας, κατάφερε να κρατηθεί με πολύ κόπο και συνέχισε να με ξεσκίζει ακόμα κι όταν ο σπασμοί μου είχαν σταματήσει. Δεν ήθελα να χύσει μέσα μου. Δεν είμαστε τώρα για περιπέτειες.

Γι’ αυτό και του ζήτησα να πάμε προς την παραλία. Το έκανε χωρίς όμως να ξεκολλήσει από μέσα μου. Χωρίς να νοιαστούμε για το ζευγάρι που αφού η κοπέλα κατάπιε τα χύσια του τώρα χαλάρωναν βλέποντας μας.

Φτάνοντας στα ρηχά, τον ξάπλωσα ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά κι εγώ ανάμεσα στα πόδια του. Έτσι σ’ αυτή τη στάση άρχισα να τον γλείφω, να τον ρουφάω, να τον δαγκώνω. Με τα χέρια μου να παίζω και να χαϊδεύω τα αρχίδια του αλλά και τον κώλο του, όσο μου επέτρεπε.

Όταν ένιωσα το σπέρμα να ανεβαίνει και η γεύση του ήταν εντονότερη απ’ την αλμύρα του νερού, τον έπιασα με το χέρι και άρχισα τις γρήγορες κινήσεις έχοντας όμως τα χείλη μου κολλημένα στο κεφάλι του, γλείφοντας το και περιμένοντας το σπέρμα να χυθεί.

Όταν άρχισε μέσα σε βογκητά και επιφωνήματα να χύνει, άνοιξα το στόμα μου και άφησα τα χύσια να γεμίσουν το πρόσωπο, το στόμα, το στήθος μου, τα πάντα.

Αφού έπαιξα για λίγο ακόμα μαζί του, σύρθηκα προς το πρόσωπο του, γιατί ήθελα να δει το πρόσωπο μου πασαλειμμένο με τα χύσια του. Και τότε επειδή ξέρω πόσο τον καυλώνει αυτό, άρχισα να γλείφω τα χείλη μου και να καταπίνω ότι έπαιρνε η γλώσσα μου κι ότι δεν το έφτανε το έπαιρνα με το δάχτυλο και το έγλειφα.

Δεν άργησε να είναι έτοιμος και για τον επόμενο γύρο βλέποντας με να το κάνω αυτό… Και όπως αποδείχτηκε τις ίδιες συνέπειες είχε αυτό και στο ζευγάρι, γιατί όταν χαλαρώσαμε και τους θυμηθήκαμε, είδαμε να την έχει γονατίσει στα τέσσερα και να την πηδάει κανονικά.

Το μόνο μεμπτό στην υπόθεση του ζευγαριού ήταν η πολύ μικρή διάρκεια σε ότι έκαναν… κατά τα άλλα.. Καύλα!

Το διήμερο συνεχίστηκε έτσι. Με τον ίδιο ρυθμό και διάφορες παραλλαγές. Χωρίς άλλους θεατές, αφού το ζευγάρι, έφυγε χαιρετώντας μας και χαμογελώντας.

Μέσα στην κάψα του καλοκαιριού και στην ελευθερία της φύσης, το σεξ είναι διαφορετικό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.