Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για του τύπους είμαι ο Αλέξης και ότι έγινε διαδραματίστηκε αρχές του φετινού καλοκαιριού, είμαι 30 χρονών, παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα, όμορφη, σεξουαλική, που τραβά την προσοχή των αντρών στο πέρασμα της, όχι ότι εγώ είμαι κανένα μπάζο, αντιθέτως θα έλεγα συμπαθητικός ψηλός, με μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια και λεπτή φιγούρα.

Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να την απατήσω, παρ όλο που μου έχουν δοθεί ευκαιρίες, φέτος το καλοκαίρι όμως θα άλλαζε αυτό. Λόγο δουλειας έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά, με αρκετούς απ αυτούς γνωρίζομαι μόνο τηλεφωνικά ( σημείωση εδώ είμαι από επαρχία ), έτσι λοιπόν για να μην τα πολυλογώ γνωρίστηκα με την Έλενα ( για να έχει και κάποιο όνομα ), ήταν αντιπρόσωπος της εταιρείας της ας πούμε από θες/νικη, ήξερα ότι είναι κοντά στα 40 ανερχόμενο στέλεχος, εργατικότατη και τυπική.

Μιλάγαμε συχνά για δουλειά και ποτέ μα ποτέ δεν είχε ειπωθεί κάτι μεμπτό, όταν μια μέρα ήρθε στο γραφείο διαφημιστικό της εταιρείας της, με φωτογραφίες των στελεχών, έπαθα πλάκα, η Έλενα είχε ένα κουκλίστικο πρόσωπο, παρ όλα τα χρόνια της, ένα λαμπερό χαμόγελο και μάτια που σε μάγευαν, ξαφνικά η φωνή που άκουγα στην άλλη άκρη της γραμμής πήρε σάρκα και οστά, ακόμα και η φωνή της άρχισε να μου φαίνεται πιο ερωτική.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα, Έλενα είδα στο φυλλάδιο την φωτογραφία σου, δεν πιστεύω με τίποτα ότι είσαι πάνω από 30 χρονών άντε 32, νεκρική σιγή από την άλλη πλευρά, σκέφτηκα μαλακία έκανα, θα τα ακούσω τώρα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα ευγενική και ένοιωσα για πρώτη φορά να σπάει ο πάγος, έτσι αρχίσαμε να έχουμε μια άνεση μεταξύ μας, μιλάγαμε και για τα προσωπικά μας, κι αυτή παντρεμένη σ ένα ευτυχισμένο γάμο, βρήκαμε κοινά ενδιαφέροντα και πλέον το 5 λέπτο τηλεφώνημα για δουλειά έγινε 15 και μετά μισάωρο, να τονίσω εδώ ότι μια αμοιβαία συμπάθεια υπήρχε, αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω.

Ώσπου μια μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ καν πως, καταλήξαμε να συζητάμε για τα ερωτικά μας για πρώτη φορά, τι μας αρέσει, πως τα πάμε με τους συζύγους μας, ξαφνικά άρχισα να νοιώθω άβολα, να ερεθίζομαι, της το είπα ότι καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε την κουβέντα, με ρώτησε γιατί, και της απάντησα ειλικρινά \'ότι είχα ερεθιστεί και ένοιωθα άβολα, νομίζω ότι χάρηκε μ αυτό που άκουσε, γιατί μετά από μια σύντομη παύση μου είπε να περιμένω λίγο στη γραμμή, η παύση είχε γίνει για να κλείσει την πόρτα του γραφείου της, μου το πε μετά, με αισθησιακή φωνή μου είπε είμαι υγρή δεν ξέρω τι μ έχει πιάσει, στάζω

Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τηλεφωνικό σεξ, χύσαμε και οι δύο δυνατά, το ότι ήμασταν στις δουλειές μας, μας έφτιαχνε περισσότερο, η αρχή είχε γίνει, αλλάζαμε μηνύματα καθημερινά, προστυχόλογα, εικονομηνύματα, είχαμε παρασυρθεί, μάλιστα μια φορά της ζήτησα να μαλακιστεί στις τουαλέτες και να το καταγράψει ήθελα να τη δω να παίζει με τον εαυτό της, το έκανε, σιγά σιγά αρχίσαμε να αναφέρουμε πόσο όμορφο θα ήταν να βρισκόμαστε, τι θα κάναμε και πως θα πηδιόμασταν.

Η ευκαιρία δεν άργησε να δοθεί, κάποιος έπρεπε να πάει στην Θες/νικη για δουλειά και προσφέρθηκα με χαρά να το κάνω εγώ αν και ήταν αγγαρεία, ένα τριήμερο τρεξίματος, αλλά θα μπορούσα να δω την Έλενα, της το είπα, όπως και της τόνισα ότι δεν χρειάζεται καν να βρεθούμε αν νοιώθει άβολα, αλλά και κείνη το ήθελε πολύ.

Η ώρα είχε φτάσει μέσα στο πρόγραμμα μου ήταν και επίσκεψη από το γραφείο της εταιρείας που δούλευε εκείνη, ήταν αργά το μεσημέρι όταν έφτασα, πέρασα από την γραμματέα της και μπήκα στο γραφείο της, έλαμπε, ενώ φαινόταν καθαρά στο πρόσωπο της η αγωνία και το άγχος, εγώ μια από τα ίδια, ήμασταν τυπικοί στην αρχή, τι κάνεις, καλά είσαι, πως πάει η δουλειά, αλλά τα βλέμματα μας έβγαζαν φωτιά, ήμασταν σαν ξελιγωμένοι, κοίταξε το ρολόι της και κάλεσε την γραμματέα της, της ανέθεσε μια δουλειά έξω από το κτίριο που θα την έδιωχνε για καμιά ώρα.

Ήμασταν μόνοι, μου το πε, την έδιωξα γιατί δεν μπορώ άλλο, θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα, το ξέρω ότι και συ το θες, είχε δίκιο, την πήρα αγκαλιά όρθιος, πέρασα τα χέρια μου στη μέση της, μου δάγκωσε τα χείλη, ήμουν σαν υπνωτισμένος, της χούφτωσα τον κώλο πάνω από την φούστα, το καυλί μου άρχισε να της πιέζει την κοιλιά, δεν χρειαζόταν να μιλάμε, το χαμε ζήσει τόσες φορές από μακριά που μου φάνηκε οικείο, ήξερα τι της άρεσε και αυτή το ίδιο για μένα, έβγαλε το στρινγκάκι της και μου το πέρασε από την μύτη, ήταν υγρή, για πρώτη φορά έβαλα ένα δάχτυλο μέσα της και ένοιωσα πόσο υγρή και ζεστή ήταν, την άκουγα να βγάζει μικρά βογκητά, έκατσα στην καρέκλα, γύρισε με πλάτη σε μένα και σήκωσε τη φούστα της, το ξέρε ότι έτσι το φανταζόμουν, κατέβασα το παντελόνι μου στους αστραγάλους, ήρθε και έκατσε πάνω μου, έπαιζε μαζί μου, έβαζε τον πρησμένο πούτσο μου ανάμεσα στα μπουτάκια της και τον έτριβε, τον έβαζε στην χαράδρα του κώλου της, αλλά όχι μέσα της, είχα τρελαθεί από καύλα, της χάιδευα το στήθος, φίλαγα την πλάτη της, της είχα αρπάξει με το χέρι μου το υγρό μουνί της και το έσφιγγα στην παλάμη μου, έβαζα δάχτυλα μέσα της, χωρίς να πει τίποτα, γύρισε και με κοίταξε στα μάτια, ήξερα τι ήθελε, φόρεσα το προφυλακτικό και έκατσα πίσω ακουμπώντας στην πλάτη της καρέκλας, τον πήρε με το χέρι της και τον έβαλε στην άκρη, στα μουνόχειλα της, είχε το έλεγχο, μ ένα βαθύ κάθισμα, τον πήρε όλο μέσα, ο κώλος της χτύπαγε ρυθμικά στην κοιλιά μου, δεν ξέρω πόση ώρα γινόταν αυτό, είχε παγώσει ο χρόνος, την ένοιωσα να τρέμει και να λέει σιγά χύνω μωρό μου, έγειρε πίσω με μένα ακόμα μέσα της, έλαμπε το πρόσωπο της, την σήκωσα, έκατσε μόνη της μπροστά μου στα γόνατα, άρχισε να παίζει τον πούτσο μου δυνατά με το χέρι της, έχυσα δυνατά στο στήθος της, με καθάρισε με το στόμα της.

Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που βρεθήκαμε, από κει και πέρα, ξέραμε και οι δύο ότι αν συνεχιζόταν θα είχαμε πρόβλημα, τα τηλεφωνήματα αραιώσανε, όλα σταμάτησαν τόσο απότομα όσο άρχισαν, το μόνο που έμεινε ήταν εκείνη η μαγική φορά που βρεθήκαμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.