Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το περιστατικό που θα πω έγινε φέτος το καλοκαίρι στο νησί ενώ ήμουν διακοπές. Είμαι 22 φυσιολογικός. Το όλο περιστατικό ξεκίνησε ένα πρωί στο σούπερ μάρκετ του νησιού. Κλασσικές διαδικασίες για τα φαγιά, καθαριστικά κλπ μιας και έμενα μόνος.

Στο σούπερ μάρκετ μέσα βλέπω μια μουνάρα απίστευτη!!1. 65 κοντά, βυζάρες (αν και λίγο πεσμένα μιας και ήταν κοντά 35-40) σε κοινή θέα αφού δε φόραγε σουτιέν , κωλάρα για γαμήσια και σφαλιάρες, χειλάρες, καστανή και πρόσωπο να σου λέει θέλω να με σκίσεις! Έψαχνα αφορμή να μιλήσω μέχρι που είδα τα παιδιά της (το μεγαλύτερο 12 και πάνω) εκεί γύρω και δε μπορούσα να κινηθώ. Ξενέρωσα.

Το μόνο καλό πέραν του οφθαλμόλουτρου ήταν ότι έμενε απέναντι μου και επίσης το γεγονός ότι στο σπίτι της δεν έπαιζε άντρας παρά μονό μια γιαγιά πράγμα που συμπέρανα την ίδια μέρα. Την επόμενη είδα τη γιαγιά να βγαίνει από το σπίτι και είπα πάω να ξεκινήσω γνωριμία και κόλπο γκρόσο!

Καύλωσα όταν μου άνοιξε με το ζόρι κράταγε το μαγιό τις βυζάρες της, χαιρέτησα, συστηθήκαμε τα παιδιά πάλι μέσα και τι να κάνω της ζήτησα αν έχει χλωρίνη. Έστω για να χαζέψω λίγο και τη κωλάρα της. Την έφερε, χαιρετηθήκαμε και τη πήγα πίσω το βράδυ.

Ξενερωμένος αρκετά το βράδυ ξεκινήσαμε με τη παρέα να πάμε σε μπαρ και μετά για κλάμπινγκ κάτι που δε με έψηνε. Στο μπαρ (λίγες οι καλές επιλογές) βλέπω τη Νίκη ( η γκόμενα που με τρέλανε) Κανονικό ντύσιμο, φούστα από λεπτό ύφασμα και ένα κανονικό μπλουζάκι απλά τονιζόταν το στήθος της. Με τίποτα πλέον δε πήγαινα για κλάμπινγκ. Μόνη της για ώρα και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ψαχνόταν».

Περίμενα να φύγουν οι άλλοι να της μιλήσω, μέχρι τότε δε με είχε δει.
Φεύγουν και ξεκινάει η επιχείρηση. τη χαιρετάω κλπ και ξεκινάω
-Πως και μόνη;
-δε ξέρω κανένα από εδώ
-να κάτσω δηλ;
-ναι, και το ρωτάς;

Τέλος πάντων ξεκινάει η κουβέντα και δεν άργησα να το φέρω γύρω από τον άντρα της που έμαθα ότι είναι από το νησί, ναυτικός και ότι θα ερχόταν σε 2 βδομάδες (με έφτιαξε τρελά, θα σε ξεσκίσω μέχρι τότε πήγα να της πω).

Ήπιαμε μερικά ποτά, σφινάκια και το κέφι άναψε τελείως κατά τις 1 όταν έβαλε χορευτικά κομμάτια στο μπαρ. Οι βυζάρες αριστερά δεξιά και είχα αρρωστήσει. Ανταλλαγή πονηρών ματιών κλπ.

Έτριβε τη κωλάρα της πάνω μου και φυσικά αντέδρασε η πούτσα μου,
Το κατάλαβε και σε ένα λάτιν κομμάτι ενώ τη κράταγα από τη μέση οδήγησε τα χέρια μου αρχικά στο κώλο της και μετά στη μουνάρα της! Με μία κίνηση τη φίλησα στο λαιμό και της είπα πάμε να φύγουμε με έχεις τρελάνει και το ξέρεις.
Πληρώσαμε και φύγαμε, το σπίτι μου δόξα το θεό ήταν κοντά και φτάσαμε γρήγορα μέχρι να φτάσουμε είχα ευχαριστηθεί να χουφτώνω.

Για ευνόητους λόγους έκανα μια στάση σε ένα φαρμακείο και συνεχίσαμε για το σπίτι μου.

Μόλις μπήκαμε αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και να τη γδύνω, σε μερικά δευτερόλεπτα είχε μείνει μόνο με τη στρινγκάρα της ενώ φίλαγα τις βυζάρες της.

Όταν έβγαλε και το στρινγκ της είδα ένα απίστευτα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι με μεγάλα χείλι, απόλαυση. Ήταν πολύ υγρό και με τη μία άρχισα να τρίβω τη κλειτορίδα της και η νίκη να ίπταται από κάβλα.
Την έβαλα να κάτσει στο τραπέζι, την έγλυφα και της έβαζα δάχτυλα βόγκαγε απίστευτα
Μέχρι που μου είπε «γάμα με, έχω 2 μήνες να γαμηθώ», δεν ήθελε άλλο.

Καπότα, τη ξαπλώνω στο κρεβάτι και ξεκινάει το γλέντι, τη πήδαγα πότε αργά πότε γρήγορα ενώ της έτριβα τη κλειτορίδα. Δεν άργησε να τελειώσει και μετά από λίγο και εγώ και εγώ στο πρόσωπο της αφού με τον έγλειψε με πολύ μαεστρία.

Στο 2ο γύρο την έστησα στα 4 και τη πήδηξα από το μουνί με δύναμη, σφαλιάρες στο κώλο και δάχτυλο στο κώλο της να τον ανοίξω. Ήταν αρκετά σφικτός .

Της τον έβαλα αργά από πίσω, πονούσε αλλά γούσταρε τρελά. Την πήδαγα αργά και έτριβε τη μουνάρα της μέχρι που ήρθε ξανά σε οργασμό.  Κόντευα να χύσω και εγώ. μετά από λίγο έχυσα πάνω στη κωλάρα της.

Ήταν εξουθενωμένη, «πάμε έχει κι άλλο ακόμα», δεν άντεχε και έτσι με τσιμπούκωσε μόνο και μου χάιδευε τα αρχίδια. Όταν ήμουν σχεδόν έτοιμος κρατήθηκα και δε της είπα τίποτα, έχυσα στο στόμα της και κοιτάζοντάς με η σκύλα τα κατάπιε.

Σκουπιστήκαμε από τον ιδρώτα και αράξαμε για κάνα τέταρτο ενώ ασχολιόμουν με τις βυζάρες της και τη μουνάρα της, ξανάφθασε σε οργασμό. βόγκαγε και φώναζε πολύ η σκύλα.

Κατά τις 2. 30 μπήκαμε για ένα μπάνιο, ντύθηκε, αλλάξαμε τηλ και έφυγε.

Ήταν απίστευτα. Μέχρι να έρθει ο άντρας της πέσανε ηρωικά γαμήσια, και όταν ήταν εκεί τη ξέσκισα μερικές φορές, ποτέ δυστυχώς από κώλο μη το καταλάβει.
Η γκόμενα είναι το κάτι άλλο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.