Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα κατέβει στο κέντρο για ψώνια. Η κίνηση ήταν πολύ μεγάλη και δεν έβρισκα ταξί. Φορτωμένη με πολλά πακέτα περίμενα υπομονετικά στην άκρη του πεζοδρομίου. Είχε περάσει αρκετή ώρα και ένιωθα κατάκοπη, όταν ένα κόκκινο κουπέ αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα μου. «Kαίτη, έλα μέσα», άκουσα μια γνώριμη φωνή να μου λέει.

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα όταν είδα το Γιώργο στο τιμόνι αυτού του υπέρoχoυ αυτοκινήτου. Ήμασταν συμφοιτητές και είχα να τον δω αρκετά χρόνια. Έριξα τα πακέτα στο πίσω κάθισμα και κάθισα δίπλα του ενθουσιασμένη που τον ξανάβλεπα μετά από τόσα χρόνια. Μου ζήτησε να φάμε μαζί και δέχτηκα. Έτσι ανέπτυξε ταχύτητα και λίγη ώρα αργότερα βγήκαμε έξω από την πόλη και κατευθυνθήκαμε προς την παραλία Ωρωπού.

Ο καιρός ήταν ζεστός και ο αέρας χτυπούσε ευχάριστα το πρόσωπό μου. Η μουσική έπαιζε ένα μελωδικό τραγούδι και ένιωθα υπέροχα. Έβγαλα τον άντρα μου από την σκέψη μου και αφέθηκα στην απόλαυση της παρέας του Γιώργου. Ήταν πολύ αρρενωπός και όλα τα κορίτσια έτρεχαν πίσω του. Εκείνος όμως είχε σοβαρό δεσμό με την Έλσα την οποία μάλιστα λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε. Ήμουν κρυφά ερωτευμένη μαζί του και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως δεν τον είχα ξεπεράσει
ποτέ. Φάγαμε και ήπιαμε πολύ κρασί.

Ίσως να ήταν το ποτό, ίσως να ήταν ο παλιός έρωτας μου που είχε ξαναφουντώσει μέσα μου ... δεν ξέρω. Αυτό που ήξερα ήταν πως ήθελα ο χρόνος να σταματήσει να κυλά.

«Δεν άλλαξες καθόλου. Είσαι το ίδιο όμορφη με τότε!», μου είπε κάποια στιγμή βυθίζοντας το γαλάζιο βλέμμα του βαθιά μέσα στο δικό μου.

Ένιωσα υπέροχα όταν η ματιά του έπεσε στο άνοιγμα του πουκαμίσου μου. Ίσως να ήταν η μοναδική ευκαιρία που μου παρουσιαζόταν για να τον ξεπεράσω. Νύχτες ολόκληρες ονειρευόμουν τα φιλιά του και ποθούσα τα χάδια του. Είχε ήδη σκοτεινιάσει. Με ρώτησε αν κρύωνα και όταν του έγνεψα καταφατικά πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου. Έκλεισα τα μάτια μου και αφέθηκα στην αγκαλιά του. Το χέρι του ακούμπησε στη σχισμή του στήθους μου και στη συνέχεια έσκυψε αργά και φίλησε το λαιμό μου. Κατέβασα το βλέμμα μου ανάμεσα στα πόδια του και είδα το φούσκωμα στο παντελόνι του. Ένιωσα την επιθυμία να γευτώ το σκληρό καυλί του. Ήξερα καλά πως αν γευόμουν κάθε σημείο του κορμιού του θα ξεπερνούσα το πάθος μου για κείνον. Αυτόν ονειρευόμουν κάθε φορά που ο άντρας μου μου έκανε έρωτα. Το Γιώργο ήθελα ν' ανοίγει τα μουvόχειλά μου και να χώνει τη γλώσσα του στο καυλωμένο για κείνον μoυνί μου.

«Σε θέλω πολύ», τον άκουσα να μου λέει λαχανιασμένος. Σηκωθήκαμε και πιασμένοι χέρι χέρι κατευθυνθήκαμε προς την παραλία που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο κάτω. Το σκοτάδι ήταν πυκνό και μας έκρυβε από τα περίεργα βλέμματα. Σταθήκαμε ο ένας αντίκρυ στον άλλο και κοιταχτήκαμε βαθιά στα μάτια. Έπειτα έβαλε το χέρι του κάτω από τη φαρδιά φούστα μου και αναζήτησε τις μουνότριχες μου. Μου ζήτησε ν' ανοίξω τα πόδια μου και όταν τον υπάκουσα έχωσε το ένα δάχτυλό του στην καυλωμένη μουνότρυπα μου. «Είναι πολύ υγρό και μου αρέσει», τον άκουσα να λέει τρέμοντας από ηδονή. «Είναι καυλωμένο για σένα», του απάντησα προκλητικά και ξάπλωσα στην άμμο. Γονάτισε μπροστά μου και ανασήκωσε τη φούστα μου μέχρι τη μέση. Έβγαλα το μαύρο σλιπάκι μου και άνοιξα αισθησιακά τα πόδια μου. Στο βλέμμα του άστραψε ο θαυμασμός και μου ζήτησε να φιλήσει το καυτό μουνί μου. Τρελάθηκα από χαρά γιατί χρόνια ολόκληρα ονειρευόμουν τα χείλη του πάνω στο επίμαχο σημείο μου. Ακούμπησα στους αγκώνες μου και του ζήτησα να με γλείψει δυνατά. Το γλειφομούνι που μου έκανε ήταν θεσπέσιο.

Η καυτή γλώσσα του μπαινόβγαινε ερεθιστικά στην μουνότρυπά μου και στη συνέχεια έγλειψε αισθησιακά τα μουνόχειλά μου. «Κάνε με να χύσω ξέφρενα», του είπα καυλωμένη.
«Ότι πεις μωρό μου!», μου απάντησε και άρχισε να ρουφάει με δύναμη το μουνί μου. Δυνατοί σπασμοί με τράνταξαν και άρχισα να βογκάω τρελή από ηδονή. Μόλις ο πρώτος οργασμός τελείωσε με ξάπλωσε απαλά πάνω στην άμμο και μου έδειξε το πρησμένο καυλί του. «Koίτα μωρό μου τι σου έχω εδώ. Πάρτο στο στόμα σου. Είναι όλο δικό σου». Κάθισε πάνω μου και πλησίασε το κατακόκκινο καυλί του στο στόμα μου. Το πήρα βαθιά και ένιωσα την απόλαυση να µε πληµµυρίζει έτσι όπως τύλιγα τα χείλη µου γύρω από το πουτσοκέφαλο του και τον έκανα να βογκάει από ευχαρίστηση.

«Θα χύσω. Πάρτον πιο βαθιά», µου είπε ξέπνοα και βούτηξε τα βυζιά µου. Ένιωσα το σπέρμα του να τινάζεται βαθιά στο λαρύγγι µου και το ήπια µέχρι και την τελευταία σταγόνα. Όση ώρα έχυνε χάιδευα απαλά τ' αρχίδια του και του χάρισα µε αυτόν τον τρόπο ένα υπέροχο χύσιμο. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και γυρίσαμε στην πόλη. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής µε κρατούσε στην αγκαλιά του και µου έλεγε ερωτόλογα. Όταν σταμάτησε έξω από το σπίτι µου, µου ζήτησε να ξαναβρεθούμε. «Μωρό µου, πότε θα σε ξαναδώ; Θέλω να γαµήσω το όμορφο µoυνάκι σου» µου είπε και έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα µου. Άνοιξα τα πόδια µου και σήκωσα τη φούστα µου αποκαλύπτοντας του τη γύμνια µου. Το µαύρο σλιπάκι µου είχε ξεχαστεί στην άµµο. Μου είπε πως είχα πολύ προκλητικό µουνί και πως θα ήθελε να το γαµήσει το συντομότερο. Τότε του απάντησα πως θα του τηλεφωνούσα την επόμενη εβδομάδα.

Ο άντρας µου θα πήγαινε για δέκα µέρες στο Παρίσι για επαγγελματικό σκοπό. Απέφευγα με τρόπο ν' απαντήσω στον Κώστα που ήμουν όλες αυτές τις ώρες. Εκείνος συνέχισε να βλέπει τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μπήκα κάτω από το ντους και άφησα το ζεστό νερό να χαλαρώσει τις αισθήσεις μoυ. Κάποια στιγμή, ένιωσα ένα χέρι να χαϊδεύει τη σχισμή του κώλου μου. Στράφηκα ξαφνιασμένη και είδα τον άντρα μου να στέκεται ολόγυμνος μπροστά μου. Σκουπίστηκα με μία πετσέτα και κατευθύνθηκα προς υπνοδωμάτιο μας. Ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά και του ζήτησα με γλείψει. Έχωσε τη γλώσσα του στην υγρή μουνότρυπά μου αλλά ο τρόπος που μου έκανε γλειφομούνι δεν με ικανοποιούσε. Προσποιήθηκα οργασμό και του γύρισα την πλάτη για να κοιμηθώ.

Το άλλο πρωί δεν κρατήθηκα και τηλεφώνησα στον Γιώργο. Δώσαμε ραντεβού σ' ένα κεντρικό ξενοδοχείο και λίγη ώρα αργότερα έφτασα έξω από την πόρτα του δωματίου που με περίμενε. Όμως δεν ήταν μόνος. Είχε φέρει μαζί του και την Έλσα. Ψηλή, λεπτή, με σγουρά κατάξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Ήταν πανέμορφη και ένιωσα περίεργα όταν εκείνη με πλησίασε και έχωσε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου. « Έχεις απόλυτο δίκιο. Τελικά έχει πολύ ωραίο μουνί».

Ο Γιώργος μου ζήτησε να γδυθώ και όταν εκτέλεσα την εντολή του γονάτισε μπροστά μου και έχωσε τη γλώσσα του στην καυτή τρύπα μου. Τον ποθούσα που δεν με ένοιαζε η παρουσία της γυναίκας του. Ήμουν αποφασισμένη να τον διεκδικήσω και στο τέλος να τον κερδίσω.

«Θέλω να νιώσω το σκληρό καυλί σου στο βάθος του μουνιού μου. Θέλω να με γαμήσεις από παντού», του είπα προκλητικά.

Η οργή άστραψε στο βλέμμα της αλλά ούτε που της έδωσα σημασία. Τον τράβηξα από το χέρι και τον οδήγησα στο διπλανό δωμάτιο. Κλείδωσα την πόρτα και του ζήτησα να γλείψει πρώτα ο ένας τον άλλο. Πήραμε τη στάση 69 και ένιωθα υπέροχα καθώς η γλώσσα του εξερευνούσε το απόκρυφο σημείο μου. Όταν μου είπε πως ήθελε να χύσει του πρότεινα το στενό μoυνί μου. Άνοιξε τα πόδια μου και πιάνοντας το χοντρό και κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του το έχωσε στο βάθος της καυλωμένης μουνότρυπας μου. Του ζήτησα να με γαμήσει δυνατά και άρχισα να χύνω ασταμάτητα. Στήθηκα στα τέσσερα και του ζήτησα να γαμήσει την κωλοτρυπίδα μου. Κάρφωσε το σκληρό και έτοιμο να εκραγεί καυλί του στο βάθος του κώλου μου και με γάμησε το ίδιο δυνατά και αισθησιακά. Έχυσα πολλές φορές κι αυτός ο διαρκείς οργασμός με λύτρωσε από τον πόθο που ένιωθα τόσα χρόνια γι' αυτόν. Τον γεύτηκα μέχρι που τον χόρτασα. Όταν συνήλθα από την καύλα που εξουσίαζε τη λογική μου κατάλαβα που το πήγαιναν. Φαίνεται τους άρεσε ο ομαδικός έρωτας και μοιράζονταν τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους. Ο δονητής που βρισκόταν στον κομοδίνο τράβηξε την προσοχή μου. Του ζήτησα να βγει έξω από το δωμάτιο και να φωνάξει την Έλσα. Εκείνος υπάκουσε αμέσως και την έστειλε μέσα.

Τη διέταξα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να αυνανιστεί. Με κοίταξε με αναίδεια αλλά φάνηκε να το διασκεδάζει. Έτσι έχωσε το μεσαίο δάχτυλο στην μουνότρυπα της και άρχισε να μαλακίζεται. Κάθισα δίπλα της και έλεγξα την υγρή τρύπα της. Το ξανθό μουνάκι της τράβηξε την προσοχή μου και ένιωσα την επιθυμία να το γευτώ. Ακούμπησα απαλά τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω τα μουνόχειλα της. Καύλωσε αμέσως και μου είπε να συνεχίσω να τη γλείφω. Το μουνί μου ζωήρεψε απότομα και ζήτησε γλειφομούνι. Άνοιξα τα πόδια μου και της έδειξα την υγρή τρύπα μου. Πρότεινε τη στάση 69 και την βρήκα πολύ ερεθιστική. Χύσαμε μαζί και ένιωσα θαυμάσια. Έπεσε στα τέσσερα και μου ζήτησε να γαμήσω τον κώλο της με τον δονητή. Τον έχωσα βίαια στην κωλοτρυπίδα της και την έκανα να σπαρταράει από την ηδονή. Ο Γιώργος ζήτησε να με ξαναδεί, αλλά αρνήθηκα. Έφυγα από το ξενοδοχείο νιώθοντας απελευθερωμένη από το πάθος μου, που τόσα χρόνια με βασάνιζε.

Την επόμενη βδομάδα πήγα στο Παρίσι μαζί με τον άντρα μου. Εκεί στην πόλη του φωτός και του έρωτα, έζησα μαζί του υπέροχες ερωτικές στιγμές. Όσο για το Γιώργο, αποτελούσε παρελθόν. Ένας καινούριος κύκλος είχε ανοίξει πια για μένα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.