Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια. Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω μια ιστορία μου, αλλά είμαι πολύ θυμωμένη με αυτό που μου συνέβη και θέλω κάπου να τα πω. Είμαι Παντρεμένη με 2 παιδιά και αυτό που μου συνέβη, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να το πω πουθενά.

Είμαι 34 χρονών 1.68 52 κιλά και ξανθιά (βαμμένα πλατινέ). Τα μάτια μου είναι καστανά, ενώ αυτό που πάντα παρατηρούν οι άντρες πάνω μου (και τρελαίνονται) είναι το στήθος μου, που παρά τις τόσες εγκυμοσύνες είναι μεγάλο και πολύ στητό. Θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω εντυπωσιακή όμορφη και sexy αν και ξέρω ότι ακούγομαι πολύ υψηλόφρων, αλλά είναι η αλήθεια.

Πριν από λίγο καιρό έκανα μια σχέση με τον Γιάννη, ένα παιδί από την δουλειά. Ο άντρας μου δεν με ικανοποιούσε στον σεξουαλικό τομέα το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τον απαγορευμένο καρπό. Ο Γιάννης ήταν 24 (δέκα χρόνια μικρότερος) δούλευε στην αποθήκη ενώ εγώ δούλευα σαν Διευθύντρια Πωλήσεων. Από την αρχή φάνηκε ότι η σχέση αυτή δεν θα τράβαγε γιατί η θέση μας στην εταιρία ήτανε πολύ διαφορετική και αυτό τον τρέλαινε. Εγώ με τα ταγιεράκια μου, τα πτυχία μου και την μεγάλη ισχύ μου στην εταιρία, ενώ αυτός ήτανε σχεδόν αναλφάβητος και ένα τίποτα.

Αυτό που με τράβηξε πάνω του στην αρχή είναι ότι είναι πολύ ωραίος Θρασύς και έχει φοβερό σώμα. Αποδείχτηκε όμως πολύ μαλ.. και αλήτης, από την πρώτη στιγμή. Δεν με σεβότανε ποτέ και κατά την διάρκεια του σεξ νόμιζες ότι πάντα προσπαθούσε να με ξεφτιλίσει, μου συμπεριφερότανε συνέχεια σαν πουτ.. (sorry κιόλας).Δεν είναι λίγες οι φορές που τελείωνε στο πρόσωπο μου και στα μαλλιά μου (κάτω στο υπόγειο που βρισκόμασταν) και μετά δεν ήξερα τι να κάνω για να μην με καταλάβουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Αυτά όλα μου την έδιναν πολύ στα νεύρα και έλεγα πολλές φορές να ξεκόψω, αλλά δεν το έκανα. Αυτό όμως που με περίμενε δεν θα το πιστέψετε.

Μια μέρα γυρίζω σπίτι αργά από την δουλειά (ήτανε μια δύσκολη μέρα) και ο άντρας μου, μου λέει ότι θα έρθουν οι φίλοι του το βράδυ για τον αγώνα (έπαιζε ο Ολυμπιακός).
"Πάλι;;;" φωνάζω και ρίχνουμε έναν φοβερό καβγά. Αυτός πάνω στα νεύρα του με χτύπησε. "Ως εδώ" φωνάζω και φεύγω από το σπίτι. Μην ξέροντας που να πάω παίρνω ένα ταξί και πάω στον Γιάννη που έμενε στον Πειραιά.

Μου άνοιξε την πόρτα με το μποξεράκι "Εσύ εδώ;" μου λέει καθόλου χαρούμενος. Του εξήγησα τι έγινε και με άφησε να περάσω. Μόλις μπήκα είδα ότι είχανε μαζευτεί άλλοι 6 φίλοι του να δούνε τον αγώνα κι αυτοί.

"Αν θες να κάτσεις να δεις τον αγώνα κάτσε αλλιώς τον Πούλο" μου λέει ο Γιάννης και κάθεται και μου γυρίζει την πλάτη.

Οι φίλοι του γελάσανε και με κοιτάζανε πονηρά, ενώ εγώ τρελάθηκα από τα νεύρα μου. Μην ξέροντας τι να κάνω πήγα και έκανα ένα μπάνιο (είχα ξαναπάει σπίτι του) και μόλις βγήκα ήμουνα με το μπουρνούζι ενώ ο αγώνας είχε αρχίσει εδώ και ώρα. Κάθισα δίπλα στον Γιάννη και τον αγκάλιασα.

"Φύγε από μπροστά μου παλιογκαντέμο" μου ουρλιάζει και με σπρώχνει δυνατά. Έπεσα κάτω ανάσκελα και το μπουρνούζι μου άνοιξε ενώ τα στήθη μου βγήκανε σε κοινή θέα. Ζαλίστηκα από το χτύπημα και σηκώθηκα σιγά - σιγά και είδα ότι και οι 10 φίλοι του (είχαν έρθει κι άλλοι όσο έκανα μπάνιο) με κοιτούσαν με μάτια γουρλωμένα στα επίμαχα σημεία. Κοκκίνισα και ένοιωσα φοβερά αμήχανα. Στο "κάτω κάτω είμαι μια κυρία δεν έχει δικαίωμα να μου συμπεριφέρεται έτσι σκέφτηκα.
"Χάνεται;" λέω ανακτώντας την αυτοκυριαρχία μου σε έναν από τους φίλους του για να σπάσω τον πάγο.
"Ναι 3-0 μαντάμ" μου λέει όλο απογοήτευση.
"Ε! φυσικά αφού είστε κουρέλες" λέω και γελάω.

"Σκάσε παλιοπουτ..." φωνάζει ο Γιάννης έξαλλος και μου πετάει το τενεκεδάκι με την Μπύρα του, που ευτυχώς δεν με πέτυχε. Τότε κατάλαβα ότι ήτανε όλοι τους πιωμένοι. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα αλλά συγκρατήθηκα. Έκατσα λίγο παραπέρα και αισθανόμουνα πολύ χάλια και περίμενα να τελειώσει ο αγώνας.

Τότε ακούω από την Τηλεόραση "Γκοοοοολ" και βλέπω ότι η ομάδα του Γιάννη είχε φάει και 4ο.
"Εγώ στα έλεγα θα την φάτε" λέω και γελάω αμήχανα.
"Τώρα θα δεις τι θα φας εσύ" μου λέει και σηκώνεται οργισμένος. Με πιάνει από τα μαλλιά και με κάνει να γονατίσω. Τα χασα και δεν ήξερα τι να κάνω.
"Με πονάς" λέω και πιάνω το χέρι του, αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα
"Άνοιξε το στόμα σου παλιοπουτάνα" φώναξε και μου έριξε ένα χαστούκι. Εγώ έπαθα σοκ κοίταξα γύρω μου και είδα 10 ζευγάρια μάτια να με κοιτάνε με ανυπομονησία.
"Συγνώμη Γιαννάκη μου" του είπα γλυκά για να τον καλμάρω "Δεν θα το ξαναπώ αυτό άσε με"
"άνοιξε το στόμα σου είπα παλιοκουφάλα" μου φώναξε και μου τράβηξε τα μαλλιά πολύ δυνατά.
"Άσε με αμέσως αλλιώς θα σε απολύσω αύριο" φωνάζω αυστηρά για να καταλάβει ότι δεν αστειεύομαι και πιάνω το χέρι του.

Με κοίταζε τότε για μια ατελείωτη στιγμή και νόμιζα ότι θα λογικευτεί και θα με αφήσει. Δεν έγινε έτσι όμως και αμέσως μετά μου ρίχνει ένα χαστούκι φοβερά δυνατό, που έκανε το κεφάλι μου να γυρίσει και ζαλίστηκα. "Είπα άνοιξε το βρωμόστομα σου παλιοπουτάνα" ούρλιαξε και μου τράβηξε τα μαλλιά με απίστευτη δύναμη.

"ΑΑΑ...." ούρλιαξα και αισθάνθηκα το καυλί του να καρφώνεται με μανία στον λαιμό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έκανα στοματικό μπροστά σε 10 άτομα. Πάλεψα να του ξεφύγω αλλά είχα ζαλιστεί από τις σφαλιάρες που είχα φάει, ενώ με τραβούσε από τα μαλλιά πολύ δυνατά. Το παλαμάρι του ήτανε καρφωμένο στον λαιμό μου και με εμπόδιζε να κινήσω το κεφάλι μου σε άλλη κατεύθυνση εκτός από πάνω κάτω. Δεν μπορούσα να ανασάνω και άρχισα να ζαλίζομαι. Τότε μου τραβάει έξω τον πούτσο του και μου λέει "θέλω να αρχίσεις να μας τσιμπουκώνεις όλους παλιοτσουλί"

Γύρισα και τι να δω; 10 παλαμάρια γύρω μου σχεδόν σηκωμένα να με πλησιάζουν. Πήγα να φύγω αλλά με αρπάξανε. Ο Γιάννης με τράβηξε από τα μαλλιά και με οδήγησε με την βία στον πρώτο φίλο του.

Άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι μου στον πούτσο του φίλου του, αλλά επειδή ήτανε πολύ βίαιος, του είπα να με αφήσει και άρχισα να κάνω το στοματικό με τον δικό μου ρυθμό. "Πιο γρήγορα πουτανίτσα" μου λέει ο φίλος του και με αρπάζει από τα μαλλιά και αρχίζει να γαμάει το στόμα μου με μανία κουνώντας την μέση του.

Πάνω που κόντευα να πνιγώ ακούω "Ε... Είμαστε κι εμείς εδώ" και ο δεύτερος φίλος του με τραβάει και καρφώνει τα χειλάκια μου στον πούτσο του. Για να μην τα πολυλογώ έκανα στοματικό και στους 11, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν ήτανε σχεδόν κανένας τους καθαρός. Οι περισσότεροι με κρατούσανε από τα μαλλιά και γαμούσανε τον λαιμό μου κουνώντας την μέση τους, καρφώνοντας τα καυλιά τους πολύ βαθιά στον λαιμό μου. Σπάνια με αφήνανε να ακολουθήσω δικό μου ρυθμό και έτσι ο λαιμός μου πονούσε τρελά μετά από τα 3 πρώτα τσιμπούκια.

Μόλις τους πήρα και τους 11 με στήνουν πάνω στο τραπέζι με τον κώλο τουρλωμένο.
"Τώρα θα την γαμήσουμε από κώλο για να μάθει να μας κοροϊδεύει" Λέει ο Γιάννης στους φίλους του και γελάνε όλοι μαζί.
"Μη Γιάννη όχι από εκεί" λέω "ξέρεις ότι πονάω"
"Γι αυτό θα σε πάρουμε όλοι, ώστε από αύριο να μην ξαναπονάς, γιατί θα σε έχουμε ξεσκίσει. Κυρία Διευθύντρια!!!" λέει και γελάνε όλοι μαζί.

Πρώτος μπήκε μέσα μου ο Μιχάλης. Μου έτριψε λίγο την τρυπούλα και άρχισε να μπαίνει στο κωλαράκι μου αργά αργά γιατί ήμουνα πολύ στενή. Ο πόνος ήτανε μεγάλος και άρχισα να ουρλιάζω. Ο Γιάννης έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου για να μην φωνάζω και είπε στον Μιχάλη να συνεχίσει. Έτσι εκείνος συνέχισε να μπαίνει στο κωλαράκι μου με δυσκολία ενώ δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου, αλλά δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί ο πούτσος του Γιάννη ήτανε όλος στον λαιμό μου και μπαινόβγαινε. Έτσι ο Μιχάλης άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει στο κωλαράκι μου με δυσκολία.

"ΑΑΑ είσαι πολύ σφιχτή για τέτοιο ξέκωλό" μου λέει και αρχίζει να χαστουκίζει τον κώλο μου ενώ τον κάρφωνε μανιασμένα.

Δεύτερος μπήκε ο Γιώργος. Αυτός την είχε λίγο πιο λεπτή και έτσι μπήκε ολόκληρος μέσα με μεγάλη φόρα. Κόντεψα να ουρλιάξω από τον πόνο. Άρχισε να σφυροκοπάει την κωλοτρυπίδα μου πολύ έντονα και να μου λέει. "Αυτό το κωλάράκι δεν θα είναι ποτέ πάλι ίδιο"

Τρίτος μπήκε ο Σάκης Αυτός την είχε πολύ χοντρή έτσι δυσκολευότανε να την βάλει. Μετά από πολύ προσπάθεια είχε βάλει μόνο το κεφαλάκι ενώ τα μάτια μου κόντευαν να πεταχτούν από τις κόγχες. Πάλευε δύο λεπτά περίπου να μπει αλλά δεν τα κατάφερνε με τίποτα (είχε βάλει μόνο τον μισό πούτσο του γιατί προσπαθούσα να αντισταθώ) ενώ η τρυπούλα μου άρχισε να παραμορφώνεται επικίνδυνα.
"Σιγά ρε θα την ξεσκίσεις πριν γαμήσουμε κι εμείς" φωνάζει ο Γιάννης και τον πετάει δίπλα. με σηκώνει λίγο μου πιάνει τα βυζιά για να πάρει φόρα και αρχίζει να σφηνώνει τον χοντρό του πούτσο στο κωλαράκι μου.

"Είσαι όντως πολύ στενή παλίοκαργιώλα" μου λέει καθώς τον είχε βάλει όλον μέσα σχεδόν. Ενώ αμέσως μετά άρχισε να με σφυροκοπά με τεράστια μανία ενώ τραβούσε τα βυζιά μου προς τα πίσω για να δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

Πέμπτος ήρθε ο Δημήτρης ο οποίος την έχε ακόμα πιο χοντρή και από τον Σάκη που δεν μπόρεσε να μου τον βάλει. "Θα δυσκολευτώ πολύ να στον Βάλω πουτανάκι" μου λέει και αρχίζει να βάζει το κεφαλάκι του στην κωλοτρυπίδα μου που είχε ανοίξει επικίνδυνα.

"Μμμμμ" έκανα προσπαθώντας να φωνάξω με τον πούτσο του Γιάννη στο στόμα μου. "Είπες τίποτα;" Λέει σαρκαστικά ο Δημήτρης που με βρήκε λίγο χαλαρή και με μεγάλη δύναμη καρφώθηκε όλος σχεδόν στον κώλο μου. ΈΒγαλα τον πούτσο του Γιάννη από τον στόμα μου και ούρλιαξα.

"ΑΑΑΑ... μη,,,, ααααχχχχ" Ενώ δάκρυα έβγαιναν από τα μάτια μου. Ο Γιάννης ξανακάρφωσε τον πούτσο του στον λαιμό μου και φωνάζει
"Έτσι γαμάει ο Πειραιάς"

Με το πού ακούσανε το σύνθημα οι άλλοι άρχισαν να το τραγουδάνε όλοι μαζί ενώ ο Δημήτρης άρχισε να μπαινοβγαίνει με μανία μέσα στον κώλο μου. ¨Ήτανε τόση η ορμή του που δυσκολευόμουνα να κρατηθώ από κάπου. Αυτός το κατάλαβε και μου άρπαξε τα μαλλιά και τα τράβηξε πίσω, ενώ με το άλλο χέρι με πίεσε κάτω. Σε αυτήν την στάση η τρυπούλα μου ήτανε πλέον τελείως εκτεθειμένη στις ορέξεις του και έτσι άρχισε να σφυροκοπάει τον κώλο μου με μεγαλύτερη μανία.

Η τρυπούλα μου είχε γίνει κατακόκκινη και ήτανε έτοιμη να σπάσει, αλλά αυτός συνέχιζε να με γαμάει με τρομερή μανία. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο, έτσι αποφάσισα να συνεργαστώ μήπως και τελειώσει πιο γρήγορα το μαρτύριο μου.
"Ναι χύσε με ψωλαρά μου" φώναξα και αισθάνθηκα ντροπή που είπα κάτι τέτοιο.
"Θες να σε χύσω ψώλα;" μου φώναξε ενώ με κάρφωσε με πρωτοφανή δύναμη σφηνώνοντας όλον σχεδόν τον γαϊδουρινό του πούτσο στον κώλο μου.
"Ναιιιιιι.. Ααααααχχχχχχ. Ναιιιι..Ααααααααα." φώναξα ουρλιάζωντας από τον πόνο.
"Όχι ακόμα παλιοκουφάλα" λέει και τραβιέται δίνοντας την θέση του στον Θανάση.

"Θέλω και έναν πούτσο στο στόμα μου" λέω σκεφτόμενη ότι έτσι ίσως τελείωναν πιο γρήγορα. Για να μην τα πολυλογώ με πήρανε από την μικρή μου τρυπούλα και οι 11, ενώ έδινα κεφάλι ταυτόχρονα σε κάποιους από αυτούς. Ένας από τους φίλους του Γιάννη έβγαλε μια κάμερα και αποθανάτιζε τον βιασμό μου, ενώ όταν κάποιος με κάρφωνε πιο δυνατά με έπιανε από τα μαλλιά και μου έλεγε να ποζάρω. Το μαρτύριο μου κράτησε 2 ώρες περίπου και πολλοι με πήρανε και 2 και 3 φορές, αλλά κανείς τους δεν τελείωνε και άρχισε να με πιάνει απελπισία. Πάνω που ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω, ακούω τον Γιάννη να λέει από πίσω μου την ώρα που με σφυροκοπούσε ανελέητα.

"Εντάξει την ανοίξαμε καλά, τώρα θα την χύσουμε όλοι μαζί την καργιολα" και μου δίνει ένα σκαμπίλι στον κώλο για να σηκωθώ. Πρώτη φορά στην ζωή μου χάρηκα τόσο πολύ. Σηκώθηκα από το τραπέζι και με βάλανε να γονατίσω στην μέση του δωματίου. Αρχίσανε και οι 11 να παίζουν τις ψωλές τους γύρω μου, ενώ κάποιοι μου την δίνανε και στο στόμα.

Έτσι όπως ήμουνα γονατιστή, αισθανόμουνα την κωλοτρυπίδα μου να καίει, από το γαμήσι που είχε φάει πριν από λίγο και με τον φόβο μήπως θελήσουνε να με γαμήσουνε και πάλι άρχισα να τους γλείφω με μανία, ενώ άλλους του έπαιζα με τα χέρια μου προσπαθώντας να ικανοποιώ τρεις ταυτόχρονα. "Χύστε με στα μούτρα καυλιάρηδες" έλεγα λαχανιασμένη κάθε φορά που έβγαζα έναν από το στόμα μου.

Σε λίγο αυτό που ζητούσα έγινε και αρχίσανε να με χύνουν όλοι μαζί στο πρόσωπο τα βυζιά και τα μαλλιά λέγοντας προστυχόλογα όπως "Πάρτα στην μούρη παλιοκουφάλα" ενώ δεν προλάβαινα να σκουπιστώ ούτε για λίγο καθώς, όλο και κάποιος με τραβούσε από τα μαλλιά για να με χύσει. Σε λίγο δεν μπορούσα να δω από τα χύσια τους στα μάτια μου και μόλις τελειώσανε το άσπρισμα και οι 11 έμεινα στην μέση του δωματίου ακούγοντας τους να με βρίζουνε χυδαία και να με κοροϊδεύουν, όπως.
"Την ασπρίσαμε την Πουτάνα"
"Σου κάνει καλό στην επιδερμίδα"
"Σου αρέσουν τα χύσια μας ξεκωλιάρα;" και τέτοια.

Προσπάθησα να σκουπιστώ με τα δάχτυλα αλλά η ποσότητα του σπέρματος επάνω μου ήτανε απίστευτη και δεν μπορούσα καθώς έμπαινε στα μάτια μου.

"Να σκουπίσου" μου λέει ο Γιάννης γελώντας μετά από 2 λεπτά και ενώ άρχισαν τα χύσια τους να ξεραίνονται επάνω μου. "Ευχαριστώ" του λέω και άρχισα να σκουπίζομαι με μανία.

Μόλις όμως άνοιξα τα μάτια μου είδα ότι σκουπιζόμουνα τόση ώρα με το καινούργιο μου μπλουζάκι που είχε γεμίσει χύσια.

"Ντύσου τώρα και δρόμο ξεκωλιάρα" μου λέει και γελάνε όλοι μαζί. Έτσι φόρεσα το χυμένο μπλουζάκι μου και έφυγα. Όταν γύρισα σπίτι τα παιδιά μου ήρθανε να με αγκαλιάσουνε και αναγκάστηκα να τα διώξω γιατί θα ακουμπούσανε στα χύσια από 11 άντρες.

Ο άντρας μου με περίμενε στο κρεβάτι καυλωμένος. ευτυχώς αυτός με πήρε από το μουνάκι μου, το όποίο έχυσε 5 φορές εκείνο το βράδυ.

Ήτανε το καλύτερο σεξ πού μου είχε κάνει ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).