Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα. Για να μην τα πολυλογώ και πολύ θα μπω κατευθείαν στη ιστορία που μου συνέβη πριν λίγες ημέρες.

Είμαι εδώ και πολύ καιρό με μια κοπέλα Λένα (αλλαγμένο όνομα) έχει πολύ ωραίο σώμα πράσινα μάτια και κόκκινα μαλλιά, μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, στο σεξ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εκτός από παρτουζες και διάφορα τέτοια με τρίτα άτομα, βασικά δεν το έχουμε σκεφτεί αλλά και ούτε εγώ θα θέλω πιστεύω.

Να μπω στο ζουμί όμως γιατί πολύ καθυστέρησα:

Τις τελευταίες μέρες είμαι μόνος μου στο σπίτι και έρχεται πολύ συχνά και έτσι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σεξ όπου θέλουμε και χωρίς το φόβο να χτυπήσει κάποιος την πόρτα η να πάρει τηλέφωνο, έτσι συνέβη και την περασμένη εβδομάδα ήρθε εγώ είχα κάνει κάτι δουλειές στο κήπο και είχα ιδρώσει έτσι μπήκα να κάνω μπάνιο εκείνη έκατσε να δει τηλεόραση (έτσι νόμιζα) είχε γδυθεί και είχε μείνει μόνο με ένα μικροσκοπικό string το οποίο έγραφε σεξ μπροστά.

Μόλις πήγα στο δωμάτιο και το είδα αυτό μου άρχισε να μου σηκώνεται ο πούτσος μου το κατάλαβε και μου είπε τη θέλει ο τίγρης μου και του δίνει ένα πεταχτό φιλάκι και αμέσως τον αρπάζει και τον βάζει όλο στο στόμα της (όσο μπορούσε!!!)

Εγώ για να την ικανοποιήσω αρχίζω και της κάνω ένα τέλειο γλειφομουνι όπου σιγά σιγά άρχισε να μου λέει σε θέλω σε θέλω τώρα έλα μπες μέσα εγώ όμως δεν έμπαινα ήθελα να την βασανίσω λίγο ακόμα ήξερα ότι όταν θέλει να γαμηθεί θα κάνει τα πάντα και έτσι εγώ συνέχιζα να ' την βασανίζω '

Μετά από λίγο έβαλα γρήγορα ένα προφυλακτικό και της είπα να σηκωθεί και να μου στηθεί στα τέσσερα αυτή σαν καλό κορίτσι έκατσε και στήθηκε μου λέει όμως μη μπεις απότομα γιατί με πονάει ο τίγρης πολύ σε αυτή τη στάση. Τι ήθελε και μου το είπε μπήκα στην αρχή αργά αλλά με μια απότομη κίνηση μπήκα όλος μέσα δεν κατάφερε να κρατήσει τη φωνή της και έριξε μια τσιριδα η οποία ήταν αρχικά πόνου αλλά μετά έγινε ηδονής και ευχαρίστησης.

Συνέχισα να την πηδάω για αρκετή ώρα ώσπου μου ήρθε να χύσω και αλλάξαμε στάση την έβαλα σε μια αγαπημένη μου στάση ξάπλωσα εγώ από κάτω και της είπα να ανέβει από πάνω μου με γυρισμένη την πλάτη και άρχισα να την γαμάω στην αρχή σιγά αλλά μετά πιο γρήγορα εκείνη βρισκόταν σε μια απίστευτη νιρβάνα και μου φώναζε διάφορα βάρα με βρίσε με ξέσκισε με την πουτάνα τι μου κάνεις ξεκολιασε με την καριόλα γουστάρω τον τίγρη σου και αλλά διάφορα τέτοια

Εμενα αυτά με τρελαίνουν και το ήξερε καλά εγώ δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω και επιτάχυνα τους ρυθμούς μου εκείνη να μου λέει μην τελειώσεις γιατί σε θέλω ακόμα όχι μη όχι ε δεν άντεξα παραπάνω βγήκα με μια απότομη κίνηση και έβγαλα γρήγορα το προφυλακτικό και της είπα πουτανιτσα παρτον στο στόμα σου θέλω να τα καταπιείς όλα και σαν καλή σκλάβα άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι όπου δεν άργησα και εγώ να τελειώσω στο στοματάκι της.

Καθίσαμε για λίγο να ξεκουραστούμε και μετά από λίγη ώρα συνεχίσαμε τα κόλπα μας. Εκείνο το βράδυ της ξέσκισα και τον κώλο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.