Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του xstream και έρχομαι να παραθέσω και την δική μου ιστορία.

Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, εγώ κοντά στα σαράντα και η γυναίκα μου τριάντα έξι χρονών, παντρεμένοι οκτώ χρόνια με σχέση πριν το γάμο άλλα τέσσερα, άρα μιλάμε για δώδεκα συναπτά έτη μονογαμικού βίου.

Αρκετά εμφανίσιμοι και οι δύο, εγώ γύρω στο 1.85, 90 κιλά, μελαχρινός και η γυναίκα μου καστανή, 1.68, 65 κιλά και που για μένα είναι ιδανικό μια γυναίκα να έχει τα πιασίματα της, καθώς δεν μου αρέσουν καθόλου οι πολύ αδύνατες γυναίκες και για την δική μου οφείλω να ομολογήσω ότι έχει τα πιασίματα της εκεί που χρειάζονται.

Η σεξουαλική μας ζωή απόλυτα φυσιολογική με σεξ δύο - τρεις φορές την εβδομάδα, περισσότερο τα σαββατοκύριακα και με εξάρσεις καθημερινού σεξ σε περίοδο διακοπών (ένα τυπικό παντρεμένο ζευγάρι δηλαδή).

Μετά από δώδεκα χρόνια μαζί, λογικό φαντάζομαι είναι ο κάθε άνθρωπος να αναζητήσει μερικές παραπάνω σεξουαλικές εμπειρίες. Το συζητήσαμε αλλά όχι σε επίπεδα κουβεντούλας στο σαλόνι του σπιτιού μας αλλά πάνω στο σεξ. Όπως ήμασταν γυμνοί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας και εγώ ασχολιόμουνα με τις ώρες με το πληθωρικό (πέραν του φυσιολογικού), στήθος της και έγλυφα και δάγκωνα τις ρώγες της κάτι για το οποίο τρελαίνεται να κάνω, άρχισα να της λέω πόσο θα μου άρεσε κάποιος να μας παίρνει μάτι και να βλέπει πόσο καυλιάρα γυναίκα έχω και πόσο καλά ξέρει να γαμιέται.

Στην αρχή δεν απάντησε. Έτσι, αποφάσισα να το προχωρήσω κι έτσι μια μέρα όπως καθόμασταν στο σαλόνι, ξεκίνησα τα ερωτικά χάδια και άρχισα να την γδύνω.
Αντέδρασε λέγοντας μου ότι θα μας δουν καθώς οι κουρτίνες δεν ήταν εντελώς κλειστές. Της είπα ότι με καυλώνει πολύ αυτό και να μην μου το χαλάσει. Έτσι, καταλήξαμε να την πηδάω στα τέσσερα στον καναπέ και την έβλεπα σιγά - σιγά να απελευθερώνεται και να φωνάζει από ηδονή και καύλα όταν έχυνε.

Μου εξήγησε μετά ότι δεν θέλει να το ξανακάνω γιατί ντρέπεται επειδή μένουμε πολλά χρόνια στην γειτονιά και μας ξέρουν όλοι. Της είπα ότι είμαστε παντρεμένο ζευγάρι και δεν είναι ντροπή, και ότι χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση στην σεξουαλική μας ζωή, και ότι αν το πρόβλημα της είναι ότι μας ξέρουν στην γειτονιά, τότε θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να το κάνουμε κάπου, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Θυμήθηκα μια φάση πριν δυο χρόνια, όταν είχαμε πάει διακοπές στην Ζάκυνθο και είχαμε νοικιάσει ένα ωραίο διαμερισματάκι σε ένα συγκρότημα με μεζονετούλες και είχε δεχτεί χωρίς αντιρρήσεις να το κάνουμε με ανοιχτό παράθυρο, παρότι το δωμάτιο ήταν ισόγειο και στο διπλανό διαμέρισμα κάθονταν στην βεράντα.

Έφτασε το καλοκαίρι και της έκανα μια πρόταση. Πέραν των διακοπών που θα κάναμε με το παιδί μας στο οικογενειακό εξοχικό, να το αφήναμε με τους παππούδες και να πηγαίναμε τρεις ημέρες οι δυο μας κάπου και να αφηνόμασταν τελείως ελεύθεροι.

Όταν πέρασε το διάστημα των οικογενειακών διακοπών και ξεκινήσαμε για ένα όμορφο νησί του Αιγαίου οι δυο μας, της εξήγησα ότι θέλω χωρίς ταμπού και πρέπει να χαρούμε τον έρωτα και το σεξ και πόσο με τρελαίνει να καυλώνω τους άλλους όταν την γαμάω. Έδειξε σοκαρισμένη αλλά όχι όσο περίμενα και της είπα να αφεθεί και να απολαύσει αυτές τις λίγες ημέρες.

Είχα κανονίσει να νοικιάσω ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και της είχα πει να μην πάρει μαζί της εσώρουχα που είχα κανονίσει εγώ. Έχω αγοράσει για την γυναίκα μου ότι πιο πρόστυχο και πουτανιάρικο εσώρουχο βρήκα, αποκλειστικά στρινγκ, τα περισσότερα διάφανα και με ένα ανύπαρκτο λεπτό κορδονάκι πίσω ώστε να με καυλώνει ο πληθωρικός της κώλος.

Στο διπλανό διαμέρισμα από το δικό μας έμενε ένα νέο ζευγάρι γύρω στα τριάντα, αρκετά εμφανίσιμο. Στάθηκα τυχερός σε αυτό στο σημείο. Είπα στην γυναίκα μου πόσο με καυλώνει η ιδέα να μας ακούν να γαμιόμαστε. Μου απάντησε ότι έχω ξεφύγει τελείως αλλά το ίδιο βράδυ όπως την έπαιρνα και ήταν από πάνω μου, της είπα ότι θέλω να αφεθεί και να γίνει η πουτάνα μου για τις ημέρες που θα ήμασταν οι δυο μας και δεν έφερε καμία αντίρρηση. Την γύρισα τότε στα τέσσερα κι άρχισα να την πηδάω με βίαιο τρόπο. Έμπαινα και έβγαινα ολόκληρος από μέσα της ώστε να με νιώθει καλύτερα και να φωνάζει κι εγώ της έλεγα:

-    «Πιο δυνατά καύλα μου! Φώναξε πουτάνα μου!»

Ήμουν σίγουρος πως οι κραυγές της αλλά και το δυνατό τρίξιμο του κρεβατιού έφταναν καθαρά μέχρι το διπλανό διαμέρισμα. Όταν την έχυσα δυνατά μέσα της φώναξα:

-    «Πάρ’ τα καριόλα μου όλα μέσα στην διψασμένη σου μουνάρα!», με όση δύναμη είχα.

Πέσαμε ξέπνοοι στο κρεβάτι και της είπα ότι ήταν απίστευτη η καύλα που ήξερα ότι μας ακούνε.

-    «Τώρα θέλω να κάνεις κάτι για μένα. Θα βγεις στο πίσω μέρος να απλώσεις δυο - τρία πρόστυχα στρινγκάκια σου σε κοινή θέα».

-    «Είσαι τρελός;», μου απάντησε.

-    «Κάντο μουνάρα μου, για μένα…», της είπα.

Δέχτηκε μετά από αρκετή παράκληση. Τα διαμερισματάκια ανά δύο είχαν κοινή αυλή στο πίσω μέρος όπου είχαν και μια μικρή κουζίνα και έτσι βγήκε και τα άπλωσε. Ένα μαύρο δαντελωτό και ένα μοβ τελείως διάφανο.

Σηκώθηκα νωρίτερα την άλλη μέρα. Ο άντρας του διπλανού διαμερίσματος ήταν καθισμένος στο μικρό τραπεζάκι της κοινής μας αυλής και είχε καρφωθεί στα κιλοτάκια της γυναίκας μου ενώ το χέρι του χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το σορτσάκι του. Δεν φαντάζεστε πόσο με καύλωσε αυτή η εικόνα, ένας ξένος να καυλώνει και σχεδόν να τον παίζει με τα στρινγκ της γυναίκας μου. Άρχισα να τον παίζω πίσω από την κουρτίνα και έχυσα σε χρόνο μηδέν στην χούφτα μου.
Αφού πλύθηκα και έβαλα μαγιό και ένα φανελάκι βγήκα έξω και πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν από Θεσσαλονίκη φρεσκοπαντρεμένος, τριάντα δύο χρονών και είχαν έρθει όπως κι εμείς για μερικές ημέρες.

Ήταν φανερό ότι αισθανόταν άβολα και είχε κάτσει σταυροπόδι για να μην φαίνεται η καύλα του. Σε λίγο βγήκε και η γυναίκα του και συστηθήκαμε. Εκείνη μόλις είδε τα στρινγκ της γυναίκας μου πήρε μια έκφραση σαν να έλεγε: «Πουτάνες γυναίκες τι φοράτε!», και με μια δικαιολογία μπήκε πάλι μέσα και σε λίγο τον φώναξε και εκείνον. Με δυσφορία συμβιβάστηκε και ακολούθησε. Κατάλαβα πόσο στερημένος και καταπιεσμένος ήταν, κάτι που είχα καταλάβει από το προηγούμενο βράδυ καθώς παρότι σίγουρα ακουστήκαμε, δεν τους ακούσαμε μετά να κάνουν τίποτα. Τι στο διάολο; Ποιος δεν καυλώνει όταν ακούει άλλους να γαμιούνται;
Κρίμα γιατί ήταν και οι δυο πολύ εμφανίσιμοι.

Στην παραλία την ίδια μέρα τους είδαμε και κάτσαμε ακριβώς από πάνω τους. Είχα εξηγήσει στην δικιά μου ότι ήθελα να κάτσει μπρούμυτα ακριβώς από πάνω του ώστε να έχει θεά του κώλου τους με το άσπρο μαγιό με τα κορδονάκια. Η γυναίκα του ίσα που μας μίλησε ενώ εκείνος ήταν πιο διαχυτικός.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα του μπήκε στην θάλασσα και ήξερα πως είχε έρθει η ώρα να του δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν ξαπλωμένος και εκείνος μπρούμυτα και έκανε πως κοίταγε δεξιά - αριστερά αλλά τα μάτια του μέσα από τα γυαλιά ήλιου ήταν καρφωμένα στην κωλάρα της γυναίκας μου και στο ξυρισμένο μουνί της καθώς τα μουνόχειλα της πρόβαλαν ελαφρά έτσι όπως είχε ανοιχτά τα ποδιά της. Πήρα το λάδι και άρχισα να της βάζω στα πόδια. Ξεκίνησα από τις γάμπες, συνέχισα στα μπούτια αρχικά στο εξωτερικό μέρος και μετά στο εσωτερικό. Μάζεψα το μαγιό της σχεδόν όλο μέσα στον κώλο της αφήνοντας τον πλέον σε κοινή θεά για τον φίλο μας και άρχισα να βάζω λάδι στο εσωτερικό των ποδιών της στα κωλομέρια της και έφτασα στο μουνί της.

Παραμέρισα κι άλλο το μαγιό και της άλειψα τα μουνόχειλα επιφανειακά. Η παλάμη είχε χωθεί μέσα στην κωλοχαράδρα της και δειλά ένα δάχτυλο μου χώθηκε μέσα της.

-    «Κούνα τον κώλο σου τώρα…», της ψιθύρισα.

Άρχισε να κουνάει τον κώλο της και να γαμιέται πάνω στο δάχτυλο μου. Το μουνί της γυάλιζε πια, όχι μόνο από το λάδι αλλά και από τα υγρά της. Συντόνισα το χέρι μου με τις κινήσεις της και της γάμαγα το μουνί με το δάχτυλο μου μπροστά του.

Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από καύλα. Εκείνος είχε καρφωθεί πλέον απροκάλυπτα και μας κοίταγε. Οι κινήσεις της έγιναν πιο έντονες. Κόντευε να χύσει. Κούνησα δυο - τρεις φορές το δάχτυλο μου δυνατά μέσα της και την ένιωσα να μου το μουσκεύει με τα χύσια της. Γελώντας της έριξα ένα πεταχτό φιλί στα κωλομάγουλα και ξάπλωσα μπρούμυτα.

«Με ξεφτιλίζεις!», μου είπε φτιάχνοντας το μαγιό της και καλύπτοντας την κωλάρα της.

-    «Σου είπα: θα είσαι η πουτάνα μου για αυτές τις ημέρες», της απάντησα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον είχα αρχίσει να με φοβίζω. Στην αρχή μου αρκούσε η υποψία ότι κάποιος μπορεί να μας ακούει να γαμιόμαστε, μετά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όντως μας ακούει, τώρα είχα κάνει την γυναίκα μου να χύσει μπροστά σε κάποιον άγνωστο. Τι θα ακολουθούσε; Ήξερα καλά. Ήθελα να με δει να την γαμάω μπροστά του, αλλά εκείνη ποτέ δεν θα το δεχόταν. Έτσι, έπρεπε να έρθω σε μια συμφωνία μαζί του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).