Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας παίδες σήμερα θα σας πω για την νοσοκόμα που μέχρι σήμερα είναι από τις αγαπημένες μου στο γαμήσι, έρχεται γαμιέται και χωρίς πολλά πολλά την κάνει.

Ηταν χειμώνας του 2001 είχα κάνει εγχείρηση στο αριστερό αρχίδι γιατί είχα πρόβλημα, ήμουν στο δωμάτιο μόνος, είχε μαθευτεί στις νοσοκόμες για το εργαλείο μου, οι γαμιολες όταν έκανα αλλαγές όλες μες την χαρά ποια θα βοηθήσει τον γιατρό, ειδικά όταν μου κατέβαζαν την πιτζάμα και πιάνανε το εργαλείο στα πλάγια για να κάνει τις αλλαγές ο γιατρός.

Είχε ωραίες νοσοκόμες αλλά είχε και τις κλασικές με τα γυαλιά και μερικά κιλά παραπάνω, εγώ είχα σταμπάρει την Χ....... μια γυναικάρα κοκκινομάλλα με σγουρό μακρύ μαλλί γύρω στα 45 με λίγα κιλά παραπάνω αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι οι τεράστιες βυζαρες της.

Ηταν βράδυ Κυριακής είχε εφημερία, μόλις είχαν φύγει οι δικοί μου άνθρωποι, έρχεται αυτή και με ρωτάει αν όλα είναι καλά, εγώ την είπα πως πονάω και αυτή μου λέει πως πάει μέσα και θα ξανάρθει, πέρασε λίγη ώρα και ξανάρχεται με τον γιατρό, μιλάμε λίγο και φεύγουν εγώ είχα τρελαθεί με της βυζαρες της, σκεφτόμουνα πως να την βάλω από κάτω να την σκίσω, είχα τηλεόραση και χάζευα το fame story σε κάποια φάση μπαίνει η Χ........ και μου λέει πως ήρθε να δει λίγο το fame, έκατσε δίπλα μου, λέγαμε καμιά κουβέντα που και που εγώ έριχνα κλεφτές ματιές στις βυζαρες της δεν άντεχα άλλο, ήμουν καυλωμένος και έπρεπε να της το δείξω.

Σηκώνω την κουβέρτα και την λέω ότι θα πάω για κατούρημα είχα τουαλέτα στο δωμάτιο, δεν φορούσα εσώρουχο και έτσι φάνηκε καλά ότι είχα καύλες, με ρώτησε αν θέλω βοήθεια(να η ευκαιρία σκέφτηκα)την λέω πως ναι, έρχεται στην τουαλέτα και μου κατεβάζει την πιτζάμα, αυτό ήταν καμιά γυναίκα δεν αφήνει τέτοιο εργαλείο. Μόλις το βλέπει μου λέει το είχα δει στις αλλαγές αλλά νόμιζα πως δεν έχεις εύκολα στύση, το πιάνει και αρχίζω να κατουράω αυτή το χάζευε και άρχισε να μου λέει πως τυχερή η κοπέλα μου και τέτοια, εγώ της λέω πως δεν έχω γκόμενα απλός κάτι χήρες και χωρισμένες καρφώνω, μου λέει με χαμόγελο ότι είναι χωρισμένη, και γελάμε πάμε κοντά στο νιπτήρα και μου λέει να το πλύνει λίγο.

Αρχισε να το πλένει και σε μια φάση αρχίζει και το χουφτώνει και μου λέει πως είναι η ευκαιρία να το δοκιμάσει, πάει κλειδώνει την πόρτα και έρχεται, ανοίγει με μια την άσπρη μπλούζα της και πετάγονται δυο τεράστιες βυζαρες, άρχισα να τα χουφτώνω σαν τρελός αυτή έπιασε το εργαλείο και δεν το χόρταινε, κατεβάζω το καπάκι της χέστρας και κάθομαι αυτή γονατίζει και αρχίζει να το τσιμπουκωνει, το είχε φάει η γαμιολα αφού δεν άντεχα άλλο και την έχυσα στα μούτρα.

Σηκώνετε και κατεβάζει και την φούστα της και βλέπω μια κωλαρα με με μια στριγκιά μαύρη της λέω πως θα κάθετε και θα με θυμάται την έβαλα στο μάτι την κωλαρα της, αυτή μου πιάνει το εργαλείο και το σαλιώνει και έρχεται και κάθετε πάνω σιγά σιγά εγώ είχα τις βυζαρες στα μούτρα μου και τα βύζαινα, γαμιόταν καλά πάνω κάτω τα χέρια στο τοίχο και να δαγκώνετε, σε κάποια φάση την σηκώνω και της λέω πως θέλω την κωλαρα της.

Σαλιώνω την κωλαρα της καλά και το εργαλείο μου και αρχίζει και κάθετε σιγά σιγά, εκεί τα είδε όλα αφού έπιασε τα μαλλιά της και τα τραβούσε της έσκισα για τα καλά, ήμουν έτοιμος να χύσω, γονάτισε και της τα έριξα στις βυζαρες της, αφού πλυθήκαμε πήγαμε μέσα και κάτσαμε λίγο και έφυγε μες την τρελή χαρά, την άλλη μέρα το είπε στην κολλητή της μια χήρα γύρω στα 50 γαλανομάτα με γκρίζο μαλλί και κιλά εκεί που χρειάζονται, ήρθε η Χ........ και μου λέει μια μέρα πως το βράδυ θα με κάνει επίσκεψη η φίλη της και να μην την αφήσω παραπονεμένη.

Πράγματι το βραδάκι κατά τις 12 ήρθε όταν την είδα τρελάθηκα το στόμα της ήταν φτιαγμένο για πίπες, μπήκε μέσα και κλειδώνει την πόρτα έρχεται κοντά και μου λέει πως δεν έχει πολύ χρόνο και μου κατεβάζει την κουβέρτα, γελάει και κατεβάζει και την πιτζάμα η γρια έμεινε και χωρίς να χάσει χρόνο το πιασε και άρχισε να το παίζει σιγά σιγά έσκυψε και αρχίζει να το τσιμπουκωνει η γρια ήταν θάνατος στα τσιμπούκια, έπαιζε με την γλώσσα της συνέχεια σε κάποια φάση το εργαλείο μου εξαφανίστηκε, έπαθα ζημιά η γρια το είχε φάει σχεδόν όλο, το πιάνει και όπως το είχε στο στόμα της το μαλακιζε δεν άντεχα άλλο άρχισα να χύνω δεν το έβγαλε στιγμή από το στόμα της, τα κατάπιε όλα και μου το γυάλισε καλά, αφού χαμογέλασε μου είπε πως όταν βγω θα τα πούμε σπίτι.

Εμεινα στο νοσοκομείο 1μισι βδομάδα αυτό γινόταν όποτε είχαν εφημερία, μέχρι σήμερα τις έχω ειδικά την χ....... Δεν την αφήνω, αυτές οι βυζαρες είναι απίστευτες!!!!!

Παιδες καλα να περνατε και καλα ξεσκισματα γιατι μου στελνουν μηνυματα οτι διαβαζουν την φαση και μετα πανε και ξεσπανε, χαιρομαι πολυ γι αυτο γιατι με το καλο γαμησι ολα λειτουργουν σωστα!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.