Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν περάσει αρκετές μέρες που μιλούσαμε στο ίντερνετ, η Έλενα κι εγώ, όταν ξαφνικά μία μέρα, εκεί που χαζολογούσαμε, μου πε, δεν περνάς από δω το βράδυ να φάμε μαζί;
Αμέσως είπα ναι και με το που κλείσαμε άρχισα να ετοιμάζομαι, έκανα ένα ντους, ξυρίστηκα, αρωματίστηκα έβαλα ένα τζιν και ένα πουκάμισο και ξεκίνησα για το σπίτι της. Στο δρόμο σταμάτησα και πήρα ένα μεγάλο προφιτερόλ, και μερικά κεριά για να μη πάω με άδεια χέρια...  Στάθηκα με νευρικότητα στη πόρτα της, μέχρι να αποφασίσω να χτυπήσω το κουδούνι της.

Μου άνοιξε μ ένα πλατύ χαμόγελο, ντυμένη με ένα αραβικό καφτάνι και με τράβηξε μέσα στο σαλόνι της. Με φίλησε γλυκά στο στόμα, λέγοντας μου «καλησπέρα... καλώς ήρθες» και με κοίταξε στα μάτια χαμογελώντας.

Κατόρθωσα να ψελλίσω ένα γεια σου, μαγεμένος από τη συνάντησα που ήθελα εδώ και καιρό. Μια συνάντηση που θα ήμουν πανευτυχής αν γίνονταν έστω και εν μέσω της πλατείας Αριστοτέλους και παιδιών που τσιρίζουν, πόσο μάλλον που γινόταν στο σπίτι της, οι δυο μας, μακριά από φωνές και παρουσίες που θα αποσπούσαν τη προσοχή του ενός από τον άλλο.

Στο πάτωμα δεκάδες μαξιλάρια και μαξιλάρες στρωμένα πάνω στα χαλιά, κι ένας καναπές σε μία άκρη, έδιναν μια ανατολίτικη ατμόσφαιρα. "Κάτσε", μου είπε δείχνοντας μου με το χέρι της όλο το χώρο...  Της έδωσα το κουτί με το γλυκό, και της είπα να το βάλει στο ψυγείο.
«Τι είναι», με ρώτησε, και της είπα να μη το ανοίξει...
«έκπληξη»!

Ο καναπές φαίνονταν πολύ, μόνος και αποφάσισα να καθίσω στο πάτωμα, μισοξαπλωμένος, ακουμπώντας πάνω στα μαξιλάρια. Έβγαλα τα κεριά από τη σακούλα και τα τοποθέτησα κοντά μου ανάβοντας τα. Γύρισε απ τη κουζίνα κρατώντας δύο ποτήρια κόκκινο κρασί. «Τι είναι αυτά», ρώτησε δείχνοντας προς τα κεριά. «Τίποτα... τα είδα και σκέφτηκα ότι θα σου άρεσαν», απάντησα, και η Έλενα, γύρισε κι έσβησε τα φώτα, αφήνοντας ένα μόνο λαμπατέρ, ακουμπισμένο στο πάτωμα να βγάζει ένα έντονο κίτρινο φως. Κάθισε απέναντί μου και μου πρόσφερε το ποτήρι με το κρασί. Τσουγκρίσαμε και ήπια ακούγοντας την Έλενα και την απαλή μουσική να παίζει από κάπου απροσδιόριστα.

Η αμηχανία εξατμίστηκε σιγά σιγά, καθώς πίναμε το κρασί, και άρχισα να παρατηρώ το λαμπύρισμα των ματιών της στα κεριά και τη γυαλάδα των χειλιών της κάθε φορά που έπινε λίγο κρασί. «Θα σου φέρω να φας... » μου είπε και σηκώθηκε για να πάει προς τη κουζίνα. Είχα χαλαρώσει και η κουβέντα με την Έλενα έβγαινε αβίαστα λες κι ήμασταν χρόνια φίλοι. Επέστρεψε μ ένα πιάτο μόνο και το μπουκάλι με το κρασί. Κάθισε πολύ κοντά μου και γέμισε τα ποτήρια μας.

Τσίμπησε με το πιρούνι ένα ριγατόνι το βούτηξε στη κρέμα και το πλησίασε στο στόμα μου κοιτώντας με βαθιά στα μάτια. «Έλα... ΑΑΑ» ανοίγοντας το δικό της στόμα και βάζοντας το πιρούνι στο στόμα μου... «Εσύ»; Τη ρώτησα... Σαν απάντηση σούφρωσε τα χείλη της «σσσσσς... », «τώρα εσύ... ¨» και μου δωσε άλλη μια μπουκιά, πριν πάρει το ποτήρι μου και το φέρει στα χείλη μου. μία σταγόνα ξέφυγε στο πηγούνι μου, και πριν προλάβω να τη σκουπίσω με το χέρι μου, το έπιασε, έσκυψε και την έγλυψε με τη γλώσσα της.

Έμεινα εμβρόντητος με τη κίνηση αυτή, αλλά πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε, η επόμενη μπουκιά ανέβαινε προς το στόμα μου... Αυτή η γυναίκα με μάγευε μ ένα τρόπο υπνωτιστικό. Άλλη μια φορά το κρασί έτρεξε απ την άκρη των χειλιών μου και το μάζεψε φιλώντας και γλύφοντας το σημείο. Είχα ήδη ερεθιστεί χωρίς να μ έχει ακουμπήσει... μόνο με τα δύο φιλιά και τη ατμόσφαιρα, με το τρόπο που με κοίταζε, με το τρόπο που κουνιόταν το κορμί της....  Δεν ήθελα άλλο και ζήτησα μια χαρτοπετσέτα. Έγειρε και με φίλησε γλύφοντας τα χείλη μου.

Δεν άντεχα άλλο.

Σηκώθηκα και τη ρώτησα που είναι η κουζίνα. μου δειξε με το κεφάλι μια πόρτα και πήγα και πήρα το προφιτερόλ απ το ψυγείο κι ένα κουτάλι απ τον νεροχύτη. Γυρίζοντας, είδα την Έλενα να έχει ξαπλώσει ανάσκελα πάνω σε μια μαξιλάρα, με τα μάτια κλειστά και τα γόνατα λυγισμένα. Πήγα από πίσω της και της είπα να μην ανοίξει τα μάτια της αν δεν της πω... Κάθισα δίπλα στο κεφάλι της οκλαδόν.

Σκέπασα με τη παλάμη μου, απαλά τα μάτια της και βούτηξα το δάχτυλό μου στη σοκολάτα του προφιτερόλ. Πολύ απαλά χάιδεψα τα χείλη της βάφοντάς τα σοκολατί. Πρέπει ν αντιλήφθηκε τη μυρωδιά της σοκολάτας γιατί αμέσως έγλυψε τα χείλη της μ ένα πλατύ χαμόγελο και ένα μικρό αναστεναγμό. Η παλάμη μου ανέβηκε στα μαλλιά της, ενώ το δάχτυλό μου έπαιρνε μια γενναία ποσότητα σοκολάτας. «ΑΑΑ» της είπα και μόλις άνοιξε το στόμα της, έβαλα το δάχτυλό μου πάνω στη γλώσσα της. Το γλυψε λαίμαργα κρατώντας τα μάτια της κλειστά, ενώ με το ένα χέρι είχε αρχίσει να χαϊδεύει ανεπαίσθητα το στήθος της. Τράβηξα το δάχτυλό μου και το κεφάλι της ανασηκώθηκε μη θέλοντας να το αφήσει. «Είσαι μια γλύκα... » ψιθύρισα σκύβοντας στο αυτί της και βούτηξα δύο δάχτυλα στη σοκολάτα.

Χάιδεψα λίγο τα χείλη της και έπιασε το χέρι μου οδηγώντας το μέσα στο στόμα της. Η γλώσσα της πήρε όλη τη σοκολάτα και με το χέρι της έβαζε κι έβγαζε τα δάχτυλά μου απ το στόμα της. ¨Έσκυψα και φίλησα τα σοκολατένια χείλη της, ενώ έγλυφε ακόμη τα δάχτυλά μου ηδονικά. Ο ερεθισμός μου ήταν απόλυτος και με πίεζε μέσα στο παντελόνι. Η ανάσα της ήταν πιο έντονη και η καρδιά μου χτυπούσε πιο γρήγορα. Ξαναβούτηξα το δάχτυλό μου στη σοκολάτα και ακούμπησα στιγμιαία τα χείλη της. Αμέσως τα άνοιξε και σήκωσε το κεφάλι για να το ρουφήξει.

Το τράβηξα γρήγορα μακριά της, και η Έλενα άνοιξε τα μάτια με έκπληξη. Την κοίταξα και έγλυψα τη σοκολάτα απ το δάχτυλό μου. Το βλέμμα της πήρε ένα ύφος απογοήτευσης που μου σκισε τη καρδιά. Αμέσως έσκυψα κι έβαλα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα χείλη της που τη ρούφηξαν λαίμαργα. Συνεχίσαμε ν ανταλλάσσουμε τη γεύση μας για ώρα μπαίνοντας ο ένας στο στόμα του άλλου. Ξάπλωσα δίπλα της χωρίς να σταματήσω να τη φιλάω, κόλλησα το σώμα μου στο δικό της, και τα χέρια μου χάιδευαν όλο το κορμί της πάνω απ΄ το μεταξωτό ύφασμα. Το χέρι μου βρήκε το στήθος της και το μάλαξε. Η ρώγα της είχε αρχίσει να διακρίνεται μέσα απ το ύφασμα και την τσίμπησα με τα δάχτυλά μου.

Η ανάσα της έγινε πιο κοφτή στο στόμα μου. Έπιασα και το άλλο στήθος, γοητευμένος με το αποτέλεσμα που προκαλούσα. Σταμάτησα κι ανασηκώθηκα, τραβώντας την ν ανασηκωθεί, και την βοήθησα να βγάλει το ρούχο. Δεν φορούσε τίποτα από μέσα και κοιτάζοντας με χαμογελώντας, άνοιξε διάπλατα τα πόδια της. Το μουνάκι της άνοιξε κι αυτό, σα λουλούδι ροζ και να γυαλίζει απ τα υγρά στο φως των κεριών.

Έμεινα γονατισμένος να το κοιτάω και η Έλενα άπλωσε το χέρι της και με την παλάμη της χάιδεψε τον σκληρό μου πούτσο. Τράβηξε τη ζώνη και με ξεκούμπωσε. Έσπρωξα το παντελόνι στα γόνατα μένοντας με το μποξεράκι μου. Η Έλενα χάιδεψε με το ένα χέρι το εσωτερικό των μηρών μου, πέρασε μέσα από το μπατζάκι και χάιδεψε απαλά τα μπαλάκια μου και ανέβηκε στο πούτσο μου που τινάχτηκε μόλις ένοιωσε το ζεστό άγγιγμα του χεριού της. σταμάτησα ν αναπνέω για μια στιγμή από τη ξαφνική ηδονή και έγειρα προς τα πίσω το κεφάλι μου. Στο μεταξύ, το άλλο της χέρι, ακολουθούσε την ίδια διαδρομή στον δικό της μηρό και με τον ίδιο ρυθμό έπαιζε με το μουνάκι της.

Τράβηξε αργά το μποξεράκι μου προς τα κάτω και ο πούτσος μου ελευθερωμένος έμεινε να αιωρείται στον αέρα. Τον κοίταξε για μία στιγμή, και σκύβοντας τον πλησίασε... φύσηξε απαλά πάνω του... και με την άκρη της γλώσσας της τον έγλυψε... Η καύλα ήταν τόση που τα πόδια μου σχεδόν δεν με κρατούσαν.

Τον έπιασε με το χέρι της και τον οδήγησε στο στόμα της, ρουφώντας σχεδόν όλο του το μήκος ενώ μέσα στο στόμα της η γλώσσα της τον χάιδευε παντού. Τραβήχτηκα, και παίρνοντας λίγη σοκολάτα στα δάχτυλά μου πασάλειψα τον πούτσο μου και της τον πρόσφερα και πάλι, τραβώντας την απαλά απ τα μαλλιά. Τον πήρε λαίμαργα στο στόμα της και τον καθάρισε παίρνοντας όλη τη σοκολάτα μέσα της. Όλη την ώρα χάιδευε το μουνάκι της και ένιωθα μικρά βογκητά να βγαίνουν απ το λαιμό της και να δονούν τον πούτσο μου, κάνοντας με να καυλώσω ακόμη πιο πολύ.

Με κοίταξε στα μάτια και της ψιθύρισα ότι με τρελαίνει και ότι η γλωσσίτσα της με καυλώνει πολύ.... «θέλω να σε γαμήσω... » της είπα άφωνα απ τη πολύ καύλα. Αναστέναξε παίρνοντας βαθιά το πούτσο μου στο στόμα της.... Άπλωσα το χέρι μου και πήρα μια ρώγα της και τη στριφογύρισα μέσα στα δάχτυλά μου. Την έσπρωξα προς τα πίσω και το πιο ερωτικό θέαμα παρουσιάστηκε μπροστά μου. Ξαπλωμένη η Έλενα, χάιδευε το στήθος της με το ένα της χέρι και το υγρό μουνάκι της με το άλλο. Με κοίταζε με μισόκλειστα μάτια, και με μικρούς αναστεναγμούς να ξεφεύγουν απ τα χείλη της. «Έλα... » μου είπε με μια φωνή γεμάτη καύλα, «πάρε με... » Έσκυψα και φίλησα το γόνατο της και συνέχισα ν ανεβαίνω τον μηρό της με υγρά φιλιά και δαγκωματάκια.

Έφτασα στο σημείο που ενώνεται ο μηρός με το σώμα και ανέβηκα με το στόμα στη κοιλιά της, γλύφοντας τον αφαλό της και μετά ανέβηκα προς τα στήθια της. Αργά ανέβηκα το βουναλάκι και φτάνοντας στη ρώγα της, πετάρισα τη γλώσσα μου πάνω της ενώ μάλαζα το στήθος με το χέρι μου. Τη γρατσούνισα με τα δόντια και μετά τι ρούφηξα δυνατά. Ήταν σκληρή πια και τη δάγκωσα απαλά. Άκουσα το βογκητό της και ένιωσα τη λεκάνη της ν ανασηκώνεται κάτω απ τη κοιλιά μου. Άρχισα να ξανακατεβαίνω προς το μουνάκι της, της άνοιξα διάπλατα τα πόδια και το θαύμασα πάλι. Έσκυψα και φύσηξα ζεστό αέρα πάνω στην κλειτορίδα της και ταυτόχρονα κοίταζα το πρόσωπό της. Η γλώσσα μου μπήκε ανάμεσα στα χείλη της και ανέβηκε προς τα πάνω προσέχοντας να μην ακουμπήσω τη κλειτορίδα. Η λεκάνη της ανασηκώθηκε προσπαθώντας να μη χάσει την επαφή.

Συνέχισα να γλύφω τα χείλη της πηγαίνοντας γύρω απ τη κλειτορίδα της και σε κάποιες στιγμές να τη βάζω όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνάκι της και να τραβάω τα γλυκά της υγρά στο στόμα μου. Το χέρι μου χάιδευε το στήθος της και σε κάποια στιγμή έβαλα δυο δάχτυλα στο στόμα της. Τα ρούφηξε σαν να ταν πούτσος και τα μούσκεψε με τα σάλια της. Κατέβασα το χέρι μου κι έβαλα πρώτα ένα και μετά το δεύτερο βαθιά στο μουνάκι της ενώ έπαιρνα τη κλειτορίδα της ανάμεσα στα χείλη μου και ρουφώντας την δυνατά ενώ η γλώσσα μου χόρευε πάνω της. Αναστέναζε και βογκούσε «ναι καύλα μου... ναι μωρό μου... κάνε με να χύσω στο στόμα σου... » αυξάνοντας και τη δική μου καύλα και κάνοντας τον πούτσο μου να πάλλεται από ηδονή και προσμονή.

Ένιωσα να σφίγγει τα δάχτυλα μου καθώς την γαμούσαν πλημμυρισμένα από υγρά, και να τεντώνεται ολόκληρη φωνάζοντας «μωρό μου χύνωωωωωωω..... » και μετά να χαλαρώνει λαχανιασμένη. Τράβηξα αργά τα δάχτυλά μου από μέσα της και τα καθάρισα γλύφοντας τα. Την έπιασα απ τα πόδια και την παρότρυνα να γυρίσει στα τέσσερα. Ακούμπησα τον πούτσο μου στα υγρά της χείλη και τα χάιδεψα με το κεφαλάκι, υγραίνοντας το. Με μία κίνηση καρφώθηκα μέσα της και έμεινα ακίνητος να απολαύσω όλη την καύλα που μου δίνε το ζεστό, υγρό, βελούδινο μουνάκι της. Ο πούτσος μου έκανε σπασμούς μέσα της και η Έλενα τον έσφιγγε ρυθμικά. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα χαϊδεύοντας τη πλάτη της και τα στήθη της. Άπλωσε το χέρι της και μου χάιδεψε τα μπαλάκια όπως χτυπούσαν πάνω στη κλειτορίδα της. Την είχα πιάσει απ τη λεκάνη και τα μαλλιά και τη τραβούσα με ορμή πάνω μου και η Έλενα έβγαζε πνιχτά βογκητά. Η καύλα με πλημμύρισε, ξεκινώντας απ τη ραχοκοκαλιά μου και φτάνοντας σε κάθε σημείο του κορμιού μου. Τραβήχτηκα και τράβηξα το πρόσωπό της κοντά στο πούτσο μου που γυάλιζε απ τα υγρά της.

Τον ακούμπησα στα χείλη της και άνοιξε το στόμα της για να με πάρει. Με 2-3 κινήσεις του χεριού της έχυνα μέσα στο στόμα της και τα υγρά της ανακατεύτηκαν με τα δικά μου. Με έγλυψε αρκετή ώρα μέχρι που ο πούτσος μου ξεφούσκωσε και ήρθε στη φυσιολογική του κατάσταση....

Ξάπλωσα αποκαμωμένος δίπλα της, την αγκάλιασα και τη φίλησα.

Αποκοιμήθηκα έχοντας τη περίεργη αίσθηση πως όλο αυτό ήταν ένα ονειρο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.