Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

38 βαθμοί! Κοντεύω να βγω απ το πετσί μου. Δεν κουνιέται φύλλο και ησυχία είναι απόλυτη μέσα στη πόλη. Μόνο εγώ και τα φαντάσματα μείναμε στη Σαλονίκη. Τα ντουβάρια ακτινοβολούνε τον καύσωνα της μέρας. Το air condition στη σπηλιά μου κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατήσει τη ζέστη και την υγρασία απ έξω.

Τα φώτα είναι σβηστά και μόνο ένα αντικαπνικό κερί δίνει λίγο αρωματικό φως. Πριν λίγο βγήκα να ποτίσω τις γλάστρες στο μπαλκόνι και στο τέλος ποτίστηκα κι εγώ σε μια κίνηση απόγνωσης. Το φεγγάρι ξεπρόβαλλε απ τον Χορτιάτη και έδωσε μια ψευδαίσθηση δροσιάς με το αλουμινένιο φως του. Γέμισα ένα τεράστιο ποτήρι με παγάκια και νερό και ξαναχώθηκα στη σπηλιά μου. Κανείς δε μου τράβηξε τη προσοχή στο τσατ και αφιερώθηκα στα γραπτά μου.

Παραδόξως, η έλλειψη επιλογών μου δωσε μια διαύγεια και τα δάχτυλα μου κτυπούσαν τα πλήκτρα με απίστευτη ταχύτητα. Δεν ήταν αργά, αλλά δεν περίμενα τηλέφωνο από κανέναν και γι αυτό τινάχτηκα μόλις άκουσα το κουδούνισμα.
Ήταν η Έλενα... Το γαργαριστό γέλιο και η κοριτσίστικη φωνή της μου έφτιαξαν αμέσως τη διάθεση. Πάντα γελούσε όταν τις έλεγα τις ταλαιπωρίες μου. «Είμαι στο σπίτι μου στη Χαλκιδική» είπε, «κάθομαι στη βεράντα, απέναντι έχει βγει η πανσέληνος, πίνω το ποτό μου και σε σκέφτηκα... »
«Πως με σκέφτηκες», ρώτησα με λίγο πονηρό τόνο στη φωνή μου «Μην αρχίζεις πάλι» μου απάντησε, αλλά χωρίς αυστηρό τόνο στη φωνή της. «θέλεις να κάνεις μια βόλτα εδώ»; Με ρώτησε.

Θα έκανα οτιδήποτε για να ξεφύγω απ το καμίνι της πόλης πόσο μάλλον να βρεθώ για λίγες ώρες με τη Έλενα. Μου δωσε οδηγίες, έκανα ένα γρήγορο ντους για να φύγει ο ιδρώτας από πάνω μου, έβαλα ένα μαγιώ / σορτσάκι και ένα t-shirt, πέταξα μια πετσέτα, τα τσιγάρα και το κινητό μου σ ένα σάκο και κατέβηκα στο αυτοκίνητο. Οι λαμαρίνες έκαιγαν ακόμη. Άνοιξα όλα τα παράθυρα και τον κλιματισμό, και βγήκα στο δρόμο της Χαλκιδικής με ταχύτητα πολύ πάνω απ το όριο. Δεν είχε καθόλου κίνηση και σε πολύ λίγη ώρα, έστριβα στο χωματόδρομο που μου χε πει η ¨Έλενα.

Σε λίγο, μετά από ένα λοφάκι, κατέβαινα σ ένα μικρό όρμο με βράχια στις άκρες του και μια υπέροχη αμμουδιά. Ακολούθησα το δρόμο και στην άκρη του όρμου, όπως μου χε πει βρήκα το σπίτι της Έλενας. Καθόταν στη βεράντα μ ένα ποτό και μ ένα τεράστιο κερί να καίει στο τραπέζι. Το φεγγάρι είχε σηκωθεί ψηλότερα και σχημάτιζε σκληρές σκιές σ ότι φώτιζε.

Η Έλενα σηκώθηκε και κατέβηκε τα σκαλοπάτια μόλις σταμάτησα. «Καλώς τον» μου είπε και αγκαλιάζοντας το λαιμό μου με φίλησε απαλά στα χείλη.
«Καλώς σε βρήκα» της είπα σφίγγοντας την πάνω μου απ τη μέση. «Νερό... » ικέτεψα καθώς το στόμα μου είχε στεγνώσει απ τη ζέστη. Πιάνοντας ένα χέρι μου, με παρέσυρε μαζί της στη βεράντα και πήγε στο εσωτερικό να μου φέρει νερό.

Φορούσε ένα ημιδιάφανο παρεό, δεμένο πάνω στο στήθος της που έφτανε μέχρι τη κορφή των μηρών της και που φέγγριζε στο φως του φεγγαριού, χωρίς τίποτα άλλο από μέσα. Κάθισα σε μια πολυθρόνα και η Έλενα εμφανίστηκε μετά από λίγο με μια κανάτα νερό με παγάκια, ποτήρια και ένα μεγάλο μπολ με κρύα φρούτα. «Μου επιτρέπεις» ρώτησα και πήρα την κανάτα και άρχισα να ρουφάω το αγαπημένο μου ποτό λαίμαργα ώσπου ένιωσα τον λαιμό μου να μουδιάζει. «Τώρα είμαι καλά... » είπα και άφησα την σχεδόν άδεια κανάτα στο τραπέζι. «Σόρρυ Ελενίτσα, αλλά κόντευα να πάθω αφυδάτωση». Καθίσαμε στη βεράντα μιλώντας και τρώγοντας τα δροσερά φρούτα και απολαμβάνοντας την αντανάκλαση του φεγγαριού πάνω στα ήρεμα νερά του όρμου.

«Πάμε για μια βουτιά»; Ρώτησε η Έλενα και σηκώθηκε χωρίς να περιμένει απάντηση. Σηκώθηκα κι εγώ και την ακολούθησα στη παραλία. Έστρωσε μια τεράστια πετσέτα στην αμμουδιά, γύρισε προς τη θάλασσα και έλυσε το παρεό, αφήνοντας το να πέσει στα πόδια της. Γύρισε το κεφάλι της και μου πε
«πάμε... » και προχώρησε στη θάλασσα.

Γδύθηκα γρήγορα και έτρεξα πίσω της, αγκαλιάζοντας της και ρίχνοντας μας στο νερό. Έβγαλε μια κραυγή και τίναξε το νερό στο πρόσωπό μου.

Κολυμπήσαμε και το νερό φωσφόριζε γύρω μας. Γυρίζοντας προς τα πίσω, η Έλενα σταμάτησε και στάθηκε όρθια. Το νερό έφτανε ως τις ρώγες της που ήταν σκληρές και το δέρμα της ανατριχιασμένο. Έφτασα κοντά της και την αγκάλιασα. Οι ρώγες της τρύπησαν το στήθος μου και σφίχτηκε πάνω μου τυλίγοντας τα πόδια της γύρω μου. Ο ήδη μισοερεθισμένος πούτσος μου αμέσως σκλήρυνε και ακούμπησε τη κοιλιά της. Σφίχτηκε περισσότερο πάνω μου και προσπάθησε να φέρει το μουνάκι της πάνω στο πούτσο μου.

Με χάιδευε με το μουνάκι της, ενώ έσκυψε και με φίλησε, γλείφοντας τα χείλη μου και πιάνοντας το πρόσωπό μου. Αναστέναξα και την έπιασα απ τον κώλο για να τη βοηθήσω σ αυτό που μου κανε. Το πρόσωπό της έλαμπε στο φως του φεγγαριού, τα μαλλιά της είχαν τυλιχτεί αλλόκοτα απ το νερό και μικρά διαμαντάκια γυάλιζαν πάνω στο δέρμα της. Την κουβάλησα προς τα έξω και την ξάπλωσα εκεί που ενώνεται το νερό με την αμμουδιά. Ξάπλωσα δίπλα της, κολλημένος πάνω της και συνέχισα να την φιλάω, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τις ρώγες και τη κοιλιά της. Σταμάτησα για μια στιγμή και κοίταξα τα ολοφώτεινα μάτια της.

Έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της και για μια στιγμή έκλεισε τα μάτια βγάζοντας ένα βογκητό και τα ξανάνοιξε αμέσως μ ένα χαμόγελο να διαγράφεται στα χείλη της. Άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και να κατεβαίνω στις σκληρές ρώγες της που με τρέλαιναν. Το σώμα της ήταν αλμυρό απ τη θάλασσα και δάγκωσα ελαφρά τη ρώγα της τραβώντας την ταυτόχρονα. Πήρε μια βαθιά ανάσα και το χέρι της πέρασε μέσα στα μαλλιά μου τραβώντας με πιο πιεστικά. Ρούφηξα με βουλιμία τη ρώγα της, ενώ η γλώσσα μου χόρευε πάνω της, ενώ το χέρι μου χάιδευε το μουνάκι της παίρνοντας υγρά απ τη τρυπούλα της και απλώνοντας τα στα χείλη της και στη κλειτορίδα της. Η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη και πιο κοφτή. «θέλω να σε γλύψω... » της είπα και την τράβηξα όρθια προς της απλωμένη πετσέτα. Ξάπλωσε ανάσκελα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της. Έπιασα τους μηρούς της και του έσπρωξα προς τα πάνω.

Έσκυψα και άρχισα να στριφογυρίζω τη τρυπούλα του κώλου της χωρίς να την ακουμπάω. Που και που ακουμπούσα την άκρη της γλώσσας μου στη τρυπούλα κάνοντας της να αναστενάζει από προσμονή. Απομάκρυνα λίγο τη γλώσσα μου φιλώντας τους γλουτούς, και ξαφνικά την έμπηξα στη τρυπούλα της «Αχ μωρό μου... ναιιιιι..... » Έμεινα για λίγο να γαμάω τη σφιχτή τρυπούλα της με τη γλώσσα μου ενώ η Έλενα είχε πιάσει τα μαλλιά μου και με τραβούσε βαθύτερα. Ανέβηκα στο μουνάκι της και πήρα τη κλειτορίδα της ανάμεσα στα χείλη μου ρουφώντας της. Έσφιξα τα χείλη μου γύρω της και την άφησα με τις κινήσεις της λεκάνης της να γαμήσει τα χείλη μου.

Δεν άντεχα άλλο...

Σηκώθηκα στα γόνατα και την κοίταξα ενώ με το χέρι χάιδευα τον πούτσο μου... Έπιασα το χέρι της και τό βαλα στο μουνάκι της, ενώ οδήγησα τον πούτσο μου στη τρυπούλα του κώλου της και άρχισα να σπρώχνω.... Ένα χαμόγελο διαγράφτηκε στα χείλη της, αλλά αμέσως σχεδόν το πρόσωπο της άλλαξε σε μια μάσκα καύλας με τα μάτια της καρφωμένα πάνω μου. Σε λίγο, όλος ο πούτσος μου είχε μπει μέσα της και άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγά σιγά, ενώ η Έλενα χάιδευε το μουνάκι της.

Όταν ένοιωσα πως με είχε συνηθίσει μέσα της, οι κινήσεις μου έγιναν πιο δυνατές καρφώνοντας την. Έβγαζα τον πούτσο μου τελείως και μετά με ορμή ξανάμπαινα μέσα της μέχρι τέρμα. Η καύλα ήταν απερίγραπτη και για τους δυο μας.

«Χύσε μέσα μου... » στέναξε η Έλενα και κούνησε πάνω κάτω τη λεκάνη της για να το επισπεύσει. Δεν άργησα... «χύνω μωρό μου... τώραααα... »βόγκηξα και άρχισα να τινάζομαι μέσα της ενώ η Έλενα έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνάκι της και αναστέναξε βαθιά «κι εγώωω.. ναι μωρό μου... ναιιιι» Έμεινα μέσα της, νιώθοντας να με μαλάζει με τους μυς της ώσπου μαλάκωσα και βγήκα... Ξάπλωσα αποκαμωμένος δίπλα της, παίρνοντας τη Έλενα αγκαλιά...
«Μωράκι μου... » είπα κι έκλεισα τα μάτια...

Η ανατολή που ξεκινούσε άλλη μια ζεστή μέρα ήταν υπέροχη...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.