Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Τάκη και είμαι φύλακας 25 ετών. Η ιστορία αρχίζει από την μέρα που η Μαρία έπιασε δουλειά στο video club που είμαι γραμμένος. Κοντούλα, με καρέ πλατινέ μαλλί, έξοχο σώμα και ολοστρόγγυλο κολαράκι, 21 ετών περίπου. Έπαθα πλάκα όταν την είδα πρώτη φορά. Φόραγε μαύρα ρούχα, ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα θεοκολλητό παντελονάκι με το στρινγκ απο μέσα να κάνει μπαμ. Προσπάθησα να της πιάσω την κουβέντα με την μια αλλά ήταν πάρα πολύ τυπική και δεν με κοιτούσε καν...μόνο κάτι «θέλετε τίποτα άλλο κύριε?, αυτή η κασέτα είναι για αύριο» και τέτοια. Στην αρχή μου την έδωσε αλλά είναι αλήθεια ότι με κάβλωνε πάρα πολύ που ήταν τόσο απόμακρη. Κάθε φορά που της μίλαγα δεν μου έδινε ούτε μισή σημασία. Μετά από 1 βδομάδα την είχα πλέον καψουρευτεί κανονικά. Φορούσε όλο και πιο προκλητικά ρούχα η πουτανίτσα...

Εκείνη την περίοδο παίζαμε μπάλα με κάτι παιδιά σε 5Χ5. Ένας από τους αυτούς ήταν και ο Νίκος. Ήμασταν χρόνια φίλοι. Γενικά είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, μεγαλύτερη από μένα. Σε μια φάση του είπα τι είχα πάθει με την ξανθιά στο video club και μου είπε ότι την είχε γνωρίσει και είχαν βγει κιόλας. Ο πούστης την είχε χτυπήσει κανονικά. Μου είπε ότι είναι πολύ καλό μωρό και ότι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά ήταν μάλλον θέμα χρόνου. Η ζήλεια μου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Μετά από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: της έριξα έναν τρελό πούτσο... τρελό σκίσιμο. Την ξέσκισα την πουτανίτσα. Και μου είπε ότι την είχε πάρει στα 4 και την έβαλε να του πάρει πίπα 3 φορές και την έχυσε άλλες τόσες στο πρόσωπο γιατί δεν ήθελε η τύπισσα να τα πάρει μέσα στο στόμα. Μόνο με τη σκέψη ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Και η μεγάλη για μένα στιγμή ήλθε μετά από 10 μέρες που ένας κοινός φίλος έκανε παρτάκι και ήλθε και εκείνη με το Νίκο μαζί. Βέβαια ούτε που με θυμόταν. Φορούσε τα ίδια ρούχα όπως την πρώτη φορά που την είδα. Εγώ είχα κολλήσει να την κοιτάζω αλλά η Μαρία ούτε ματιά...όταν με είδε ο Νίκος μου είπε ότι έχει πολλά σχέδια για σήμερα και ότι δεν θα με αφήσει έτσι.

Τον ρώτησα τι εννοούσε αλλά δεν πήρα απάντηση. Ενώ οι ρυθμοί ανέβαιναν ο Νίκος της έδινε συνέχεια να πιει και εκείνη είχε σχεδόν μεθύσει. Ήταν σκέτη κάβλα έτσι όπως κουνιόταν ζαλισμένη ενώ όταν πήγα σε μια φάση από πίσω της είδα ένα μαύρο κορδονάκι που φορούσε για εσώρουχο. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και ο Νίκος τη σήκωσε και την πήγε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και καθώς προχωρούσαν πρόλαβε να μου πει ότι δεν θα έχει κλειδώσει την πόρτα και αν η8ελα να πάω να πάρω μάτι. Είχα καβλώσει μέχρι τρέλας.

Σε λίγο ήμουν έξω από την πόρτα και μέσα άκουγα τον Νίκο να της λέει: «ρούφα το μωράκι μου έτσι .....» και τέτοια. Είχα τρελαθεί μόνο που το άκουγα. Ευτυχώς η κρεβατοκάμαρα ήταν απομονωμένη από το υπόλοιπο σπίτι και δεν με έβλεπε κανένας που είχα κολλήσει το αυτί μου στην πόρτα. Σε λίγο άκουγα τη Μαρία να αναστενάζει και να λέει «..ναι έτσι μ’ αρέσει…». Φαντάστηκα ότι μάλλον θα τη γαμούσε η θα την έγλυφε η κάτι τέτοιο. Σε λίγο άκουσα το Νίκο να λέει: «θα κάνεις μωρό μου ότι σου λέω, τ\' ακούς!!!» «ναι ναι μωρό μου ότι θες εσύ θα κάνω» απαντάει εκείνη και εκείνος είπε τη μαγική κουβέντα: «θα κάτσεις να σε γαμήσω με ένα φίλο μου.....», δεν άκουσα τίποτα μετά και σκέφτηκα οτι μάλλον θα παρεξηγήθηκε η γκόμενα αλλά προς μεγάλη μου χαρά άκουσα να απαντάει : «ότι γουστάρεις εσύ»! Και μετά πάλι βογκητά. Κατάλαβα ότι ήταν η ώρα να μπω μέσα και ότι γίνει... η που θα γαμούσα το καλύτερο μουνί η που θα με έβριζαν και οι 2. Μπήκα λοιπόν πολύ σιγά μέσα και είδα την Μαρία να είναι στα 4 με κατεβασμένο το παντελόνι και το Νίκο από πίσω της να τη γλύφει με μανία στο μουνάκι της. Δεν κατάλαβε ότι είχα μπει μέσα. Εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και αναστέναζε και ο Νίκος έκανε τη δουλειά του. Μετά από λίγο της είπε: τώρα σε θα σκίσω, και με μια γρήγορη κίνηση της καρφώνει το καβλί του στο εμφανώς υγρό μουνάκι της.

Τη γάμαγε με μανία και γρήγορα και ταυτόχρονα της έπιανε το στήθος μέσα από την μπλούζα. Δεν με είχαν καταλάβει και πλησίασα πιο κοντά να δω καλυτέρα και ενώ άρχισα να χαϊδεύομαι πάνω από το τζιν μου, με είδε ο Νίκος και μου έκλεισε το μάτι. Με ένα νόημα μου είπε να πάω μπροστά της. Και έτσι έγινε...πήγα μπροστά της και εκείνη μόλις με είδε σταμάτησε τα βογκητά και έβγαλε μια κραυγή: ποιος είσαι εσύ και τι θέλεις εδώ;!

Προσπάθησε να ντυθεί αλλά ο Νίκος την εμπόδισε και τότε της είπε: «μωράκι μου δεν είπαμε ότι γουστάρω θα κάνεις; Αφού συμφώνησες»! Και εκείνη απάντησε ότι δεν το εννοούσε και τέτοια και ότι θα φύγει αν δεν έβγαινα από το δωμάτιο και σε μια φάση με είπε και μαλάκα. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα καβλώσει τόσο πολύ αλλά ταυτόχρονα ήμουν και πολύ αγχωμένος. Εκείνη δεν είχε σηκώσει τελείως το παντελόνι της και μπορούσα να δω από πολύ κοντά το πάρα πολύ μικρό κορδονάκι της. Αφού μάλωσαν μεταξύ τους για λίγη ώρα ο Νίκος της φώναξε: «Αντε σκάσε μωρή πουτάνα τώρα, έλα εδώ». Και της έπιασε τα μαλλιά και την πέταξε στα 4 και πάλι και της το ξανάβαλε από πίσω.

Αυτή στην αρχή φώναζε αλλά δε μπορούσε να αντισταθεί και άρχισα να καταλαβαίνω ότι ψιλογούσταρε τη φάση. Πηδιόντουσαν και εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και εγώ είχα πάει αρκετά κοντά της. Άρχισα να χαϊδεύω το πέος μου πάνω από το τζιν και εκείνη δεν έδινε σημασία. Ο Νίκος μου έκανε νόημα να πάω κοντά της και εγώ πήρα το θάρρος και την πλησίασα πιάνοντας το στήθος της. Αυτή με έσπρωξε με το χέρι της αλλά εγώ πάλι εκεί. Με την τρίτη είδε ότι δε θα σταματούσα και με άφησε να της το πιάνω με μανία ενώ είχα ξεκουμπωθεί και μαλακιζόμουν. Άρχισα να τη φιλάω εκεί και μετά σηκώθηκα και έβαλα τον πούτσο μου μπροστά στο στόμα της.

Εκείνη έκανε πίσω και μου έδειξε ότι δε θέλει. Ο Νίκος ακούστηκε εκείνη την ώρα: «πάρε πίπα μωρή καριόλα στο φίλο μου! Αφού αυτό θες...» αλλά εκείνη τίποτα. Τα πήρα και εγώ και την πιάνω από τα μαλλιά και της το χώνω μέσα στο στοματάκι της. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την κάβλα μου. Στην αρχή αυτή αντιστάθηκε (και καλά) και τον έβγαλε έξω. Δεν άργησα όμως να της τον ξαναβάλω μέσα, ενώ ο Νίκος της έλεγε να μην κάνει την παρθένα και να κάνει οτι της λέμε και εγώ της ψιθύριζα να τον ρουφήξει όλο πάλι σαν καλό κορίτσι. Έτσι και έγινε. Δεν ήξερα και εγώ πως μπορούσα να κρατηθώ και να μην τη χύσω κατευθείαν μέσα στο στόμα. Ήταν το τέλειο θέαμα να της γαμάω το στόμα και να την βλέπω να τον παίρνει στα 4 από άλλον. Το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα. Της έπιανα τα μαλλιά και την πίεζα να τον βάλει πιο μέσα. Αυτή δεν έδειχνε πια καμιά αντίσταση. Το ποτό την είχε κάνει την δουλειά του. Κάποιες φορές με κοίταγε στα μάτια.

Θέλω να σε γαμήσω και εγώ της είπα. Και εκείνη δεν έδειξε να αντιδρά. Ο φιλαράκος μου όμως έφυγε από πίσω της και ήλθε κοντά μου και της είπε: «ώρα να αλλάξουμε θέσεις». Δε μιλούσε καθόλου το πουτανάκι. Απλά άφησε το πέος μου και έπιασε του Νίκου. Άρχισε να τον φιλάει πάνω πάνω και μετά το έβαλε όλο μέσα σιγά σιγά. Την ώρα εκείνη πήγα εγώ πίσω από το κωλαράκι της και της είπα: «τώρα θα δεις ποιος είναι ο μαλάκας». Της έβγαλα γρήγορα το παντελόνι και την έπιασα από τους γοφούς. Έβαλα τον πούτσο μου στην άκρη του μουνιού της. Δεν τον έβαλα μέσα. Εκείνη πήγε να κουνηθεί και την κράτησα πιο σφικτά. Της είπα: «από την πρώτη στιγμή που σε είδα ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι τέτοια πουτανάρα». Και της τον έβαλα τόσο δυνατά και απότομα μέσα που παραλίγο να δαγκώσει το καβλί του Νίκου που ήταν ήδη στο στόμα της. «Πιο σιγά» μου λέει. «Σκάσε μωρή που θα μου πεις και τι θα κάνω», της απάντησα και της έδωσα ένα δυνατό σκαμπίλι στα κωλομέρια της. Με το ένα της χέρι πήγε να με σταματήσει αλλά δεν με έφτανε (ήταν και κοντούλα). Της το έπιασα και της το έβαλα στα αρχίδια μου.

Εκείνη ξεκίνησε να τα χαϊδεύει ενώ ο Νίκος άρχισε να φωνάζει ...χύνω μωρό μου χύνω....... Αυτή έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα της εκείνη την ώρα και είδα τα χύσια του Νίκου να πέφτουν με δύναμη πάνω στα χείλη της και τα μάγουλα της. Ήταν πολλά και της είχαν πλημμυρίσει το όμορφο προσωπάκι της. «Έτσι μωρή πουτάνα τώρα είσαι πιο ωραία». Προσπάθησε μετά να σκουπιστεί αλλά ήταν μάλλον δύσκολο καθώς είχα επιταχύνει και δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Συνέχισε να βογκάει και ορισμένα από τα χύσια του Νίκου κύλισαν μέσα στο στόμα της. Φτάνει, μου λέει ....δε μπορώ άλλο.

Ο Νίκος πήγε πιο πέρα και μας έβλεπε τώρα. Σταμάτησα να την έχω στα 4 και καθώς σκουπιζόταν την έβαλα τώρα ανάσκελα και της άνοιξα τα πόδια με δύναμη. «Εεε τι έγινε...; Δε θα με γαμάτε και όλη τη νύχτα», μας είπε και πήγε να με σπρώξει. Της έπιασε ο Νίκος τα χέρια πίσω και εγώ είχα όλη την άνεση τώρα να την πηδήξω κοιτώντας το προσωπάκι της που έδειχνε σιγά σιγά να το απολαμβάνει. Την κοίταζα στα μάτια και τη φίλαγα στο στήθος, στο λαιμο. Την έπιανα όπου έβρισκα. Ήθελα να μη μου ξεφύγει τίποτα από αυτή τη στιγμή. «Είδες μωρή ψώλα ποιος είναι ο μαλάκας;» τη ρώτησα και εκείνη απάντησε: «έχε χάρη που είναι ο φίλος σου αλλιώς δε θα το έκανα μαζί σου ποτέ». Τότε κάβλωσα τόσο πολύ που δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω αλλά ήθελα να τη χύσω στο στόμα. Μέσα. Εκείνη ήξερα από το Νίκο ότι δεν το έκανε αυτό αλλά τι είχα να χάσω; Χάιδεψα λίγο το στήθος της και είχα κολλήσει πάνω της χωρίς να κουνιέμαι. Εκείνη με κοίταζε χωρίς να μιλάει τώρα. Το έπαιζε θυμωμένη και καλά. Της ψιθύρισα: «θέλω να μου πάρεις πάλι πίπα όπως πριν». Δεν μου απάντησε και εγώ επέμεινα: «τι θα γίνει θα το κάνεις ή θα σε γαμάω όλο το βραδυ»;

Τότε απάντησε: «’Έλα να τελειώνουμε».

Ήταν η ώρα μου!!!!
Βγήκα από μέσα της και ενώ εκείνη πήγε να σηκωθεί την πέταξα πάλι κάτω και της είπα: «Δεν κατάλαβες καλά. Εσύ θα κάτσεις κάτω σαν καλό πουτανάκι που είσαι». Έδειξε να ενοχλείται αλλά δεν έκανε τίποτα για να με σταματήσει. Ανέβηκα πάνω της και πλησίασα τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί μπροστά στο στόμα της. Της έβαλα δύο μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι για να είναι στο ίδιο ύψος με την ψωλή μου και της είπα με επιτακτικό ύφος να ανοίξει το στόμα της. Εκείνη δεν το άνοιγε με τίποτα καθώς μάλλον κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να τραβηχτώ όταν θα τελείωνα. Την τράβηξα από τα μαλλιά πιέζοντας με τον πούτσο μου τα κλειστά χείλη της και άρχισε να μου λέει ότι δεν θα το βάλει μέσα και ότι την πονάω και τέτοια. Άκουσα και το Νίκο να αναστενάζει και να την παίζει δίπλα μας. Εκείνη έριξε μια ματιά σε αυτόν και βρήκα την ευκαιρία να σφηνώσω το καβλί μου μέσα στο στοματάκι της. Άρχισε να με σπρώχνει αλλά είχα πέσει ολόκληρος επάνω της και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Είχα πιάσει με το ένα χέρι τη βάση της ψωλής μου και με το άλλο το κεφάλι της. Δεν πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και άρχισα να εκσπερματώνω βαθιά μέσα στο στόμα της Μαρίας: «Πάρτα μωρή πούστρα, ξεκωλιάρα που μας το έπαιζες και παρθένα». Εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και δεχόταν θέλοντας και μη τα χύσια μου στο στόμα της.

Έχυνα έχυνα έχυνα...ούτε θυμάμαι πόση ώρα. Άρχισε να βγαίνει λίγο σπέρμα από την άκρη των χειλιών της. Ήταν η πιο τέλεια στιγμή ...η στιγμή που ονειρευόμουν από καιρό. Ήταν δε τόσα πολλά τα χύσια μου που δε μπόρεσε να μην καταπιεί και αρκετά από αυτά με τον πούτσο μου τόσο βαθιά μέσα στο στόμα της. Όταν πια τελείωσα δεν το έβγαλα κατευθείαν αλλά κάθισα και την έβλεπα να καταπίνει λίγα λίγα. Όταν βγήκα από το στόμα της έφτυσε ορισμένα που ήταν ακόμα μέσα και με κοίταξε θυμωμένα.
«Σ’ άρεσε μωράκι μου;» Tη ρώτησα αλλά δε μου απάντησε. Μόνο σκουπίστηκε και άρχισε να ντύνεται.

Έκατσα λίγο στο δωμάτιο και τα είπα με το Νίκο για τη φάση που κάναμε με τη μουνάρα την Μαρία. Εκείνη έφυγε χωρίς να πει τίποτα. Νόμιζα ότι ξενέρωσε τελείως και ότι δεν θα την ξανάβλεπα ούτε εγώ ούτε και ο Νίκος. Αλλά η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν μετά από λίγο καιρό μας ζήτησε να το επαναλάβουμε σπίτι της.

Της άρεσε να λέει όχι και εμείς να επιμένουμε, όπως μας είπε!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.