Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας τοποθετείτε χρονικά στο καλοκαίρι του 2004 και μάλιστα την περίοδο που ήταν η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Εγώ τότε δούλευα σε ένα γραφείο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και τα απογεύματα κάναμε το παρκάρισμα των αυτοκινήτων για να μπορέσουν να τα πάρουν οι πελάτες το πρωί.

Ήταν το απόγευμα του ημιτελικού και εμείς είχαμε βαλθεί να τελειώσουμε όσο πιο νωρίς μπορούσαμε το παρκάρισμα των αυτοκινήτων για να μπορέσουμε να δούμε τον αγώνα.

Σε κάποιο από τα δρομολόγια σταμάτησα σε ένα περίπτερο για να πάρω ένα καφεδάκι. Πάω στο ψυγείο παίρνω το καφεδάκι και φτάνω μπροστά στο περίπτερο να πληρώσω σηκώνω τα μάτια μου και τι να δω. Μια κοπέλα παχουλή (όπως ακριβώς μου αρέσει μια γυναικά) με υπέροχο πρόσωπο και κάτι μάτια τα οποία μόλις τα είδα κόντεψε να με πιάσε ρεύμα. Πλήρωσα και έφυγα.

Στο επόμενο δρομολόγιο σταμάτησα ξανά σε αυτό το περίπτερο μόνο και μόνο να της πιάσω κουβέντα πράγμα που έγινα και μετά από κανένα μισάωρο που μιλούσαμε με κάλεσε να μπω μέσα στο περίπτερο να κάτσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Λίγη ώρα μετά με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο και με έψαχναν. Αλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού το βράδυ κατά τις 12 που έκλεινε το περίπτερο. Η ώρα δεν περνούσε. Όταν έφτασε η ώρα την πήρα και πήγαμε βόλτα με το αμάξι και καθίσαμε σε μια ερημική παραλία. Εκείνη πρότεινε να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Εγώ της είπα ότι δεν έχω μαγιό και εκείνη μου είπε ότι ούτε και αυτή έχει και ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο γυμνοί.

Εγώ προς στιγμήν σάστισα και εκείνη μετά από λίγο με ρώτησε αν ντρέπομαι και εγώ της απάντησα πως όχι. Εκείνη την στιγμή γδύθηκε και βούτηξε στη θάλασσα. Βούτηξα και εγώ.

Μετά από πολύ ώρα κουβέντα και κολύμπι με πλησίασε και με φίλησε στο στόμα. Τρελάθηκα και το καυλί μου έγινα τούρμπο. Εκείνη το κατάλαβε και με τράβηξε και βγήκαμε έξω. Ξαπλώσαμε στην παραλία και εκείνη έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο στόμα της. Ήξερε τι έκανε και ότι έκανε το έκανε τέλεια μέχρι που ένοιωσα ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Την σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα και κατέβασα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύψω απαλά και αισθησιακά το μουνάκι της ήταν πλυμυρισμένο από υπέροχα υγρά τα οποία έγλυφα με λαιμαργία καθώς ήταν αναμεμιγμένα με το αλάτι της θάλασσας πράγμα που με έκανε να καυλώσω όσο πιο πολύ γίνεται. Έγλυφα το μουνάκι της σαν τρελός.

Εκείνη τελείωνε ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε στο μουνί της τόσο δυνατά που κόντεψα να χάσω την αναπνοή μου αλλά δεν σταμάτησα να την γλύφω. Ένας πολύ δυνατός οργασμός την κατέκλεισε και έριξε μια πολύ μεγάλη ποσότητα υγρών στο στόμα μου εγώ τα έγλυψα με μανία και μετά σηκώθηκα.

Την γύρισα στα τέσσερα και κάρφωσα το καυλί μου μέσα της εκείνη χτυπιόταν και βογκούσε σαν τρελή. Με είχε τρελάνει όλο αυτό το σκηνικό. Έφτασε η ώρα να χύσω.

Βγήκα από μέσα της και έχυσα στη πλάτη της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.