Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας αλλά δεν φανταζόμουν πως θα έκανα κι εγώ κάτι που θα άξιζε να το γράψω εδώ.

Είμαι 38 χρονών, με κάποια παραπάνω κιλά, χωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια και έχοντας να ασχοληθώ με δουλειά και με δυο παιδιά, δεν είχα ποτέ πολύ χρόνο για τον εαυτό μου. Δημιουργούσα κατά καιρούς σχέσεις, κατά βάση πηδηματικές που κι αυτές ήταν χλιαρές κι επιφανειακές. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το σεξ μου έλειψε πολύ.

Φέτος το καλοκαίρι, μιας και τα παιδιά μεγάλωσαν αποφάσισα να κάνω έναν ολόκληρο μήνα διακοπές. Νοίκιασα ένα διαμέρισμα σε παραθαλάσσια περιοχή, αλλά όπως ήταν φυσικό οι ορμόνες μου χτύπησαν κόκκινο. Την τελευταία εβδομάδα των διακοπών που θα την περνούσα μόνη μου έπρεπε κάτι να κάνω. Κάλεσα λοιπόν ένα φίλο να μείνει μαζί μου την προτελευταία Κυριακή με σκοπό να τον… αποπλανήσω.

Τελικά εκείνη τη μέρα όλα πήγαν ανάποδα. Ο φίλος μου ταλαιπωρήθηκε να έρθει, έκανε φοβερή ζέστη, τα παιδιά δεν έφυγαν και τελικά είχαμε μια ημέρα οικογενειακή και καθόλου ρομαντική. Την επομένη είχα μείνει μόνη και λυσσασμένη μιας και μέρες προετοιμαζόμουν για το πήδημα που τελικά δεν έγινε. Ξεκίνησα για την παραλία χωρίς να φαντάζομαι τι θα ακολουθούσε. Φορούσα το ολόσωμο μαγιό μου με ένα παρεό από πάνω. Στην παραλία ήταν η παρέα των τεσσάρων τριαντάρηδων που τις προηγούμενες μέρες είχαμε ανοίξει χαλαρές σχέσεις, όταν πήγαινα στη θάλασσα με τα παιδιά. Σήμερα τους έβλεπα με διαφορετικά μάτια και κοίταζα το περιεχόμενο των μαγιό τους ενώ με ρωτούσαν πως και ήμουν μόνη σήμερα.

Κολυμπήσαμε μαζί αφού τους είπα πως τα παιδιά γύρισαν στην Αθήνα και μετά έξω παίξαμε λίγο με τα μάτια, αλλά μάλλον με αμηχανία και από τη δική μου πλευρά και από τη δική τους. Η αλήθεια είναι πως τους έτρωγα με τα μάτια ενώ έπαιζαν ρακέτες την ώρα που εγώ ψηνόμουν στην αμμουδιά. Ιδέες είχαν αρχίσει να μου μπαίνουν. Είχαν αντιληφθεί πως τους κοίταζα και μετά την πρώτη αμηχανία άρχισαν να με πειράζουν και να μου ρίχνουν ματιές. Τελικά δέχτηκα την πρόσκλησή τους να φάμε μαζί στο διαμέρισμα του ενός. Ακόμη δεν είχα ξεκαθαρισμένο στο μυαλό μου τι ήθελα και μέχρι που θα έφτανα. Και βέβαια το κρασί που συνόδεψε το φαγητό δεν βοήθησε να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου. Απλά όσο περνούσε η ώρα και αισθανόμουν τα κορμιά τους κοντά στο δικό μου, είμαστε ακόμη με τα μαγιό, η κάψα μου φούντωνε.

Αισθανόμουν το μουνί μου υγρό και τις ρώγες μου σκληρές. Ήμουν σίγουρη πως φαίνονταν καθαρά μέσα από το μαλακό ύφασμα του μαγιό μου. Καθόμουν τώρα στον καναπέ. Τα αγόρια μου έκαναν κομπλιμέντα δήθεν τυχαία με έγγιζαν ή έτριβαν τα κορμιά τους πάνω μου. Η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο ερωτική κι εγώ με δυσκολία κρατιόμουν να μη βάλω το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια του ενός ή του άλλου και να αισθανθώ τα αρχίδια και τις ψωλές τους. Όμως δεν τολμούσα να πάρω καμιά πρωτοβουλία. Όταν όμως η συζήτηση πήγε στο σεξ άρχισα να ξεροκαταπίνω και σχεδόν δέθηκε η γλώσσα μου. Θα ‘θελα εκείνη τη στιγμή να τους κοιτάξω έναν-έναν στα μάτια και να τους πω πόσο πολύ ήθελα να πηδηχτώ εκείνη τη στιγμή.

Άπλωσα τα χέρια μου στα μπούτια των δύο που κάθονταν μαζί μου και σιγά - σιγά πλησίαζαν τα σώματά τους στο δικό μου. Σαν αυτό να ήταν το σύνθημα, αισθάνθηκα χέρια να με χαϊδεύουν παντού. Τα χέρια μου μπήκαν μέσα στα μαγιό των αγοριών δίπλα μου και είδα τους άλλους δύο που ήταν όρθιοι να βγάζουν τα δικά τους και να μένουν ολόγυμνοι. Οι ψωλές τους ήταν μισοσηκωμένες. Τα υγρά μου έτρεχαν τώρα ανεξέλεγκτα. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα με το μαγιό μου κατεβασμένο και το στήθος μου σε κοινή θέα. Κρατούσα δυο πουλιά κι έγλειφα ένα τρίτο. Σκέφτηκα πως ευτυχώς είχα τα μαλλιά μου μαζεμένα απ’ τη θάλασσα. Όπως καθόμουν μου τράβηξαν το μαγιό κι έμεινα κι εγώ τελείως γυμνή.

Τους είπα πως ήθελα να με γαμήσουν και με σήκωσαν και μ’ έφεραν να σκύψω πάνω στο τραπέζι. Οι τρεις στάθηκαν μπροστά μου να τους βλέπω καθώς κρατούσαν τις ψωλές τους ενώ ο τρίτος μου την κάρφωνε πισωκολλητά. Σε λίγο και πριν ο πρώτος χύσει ένας δεύτερος πήρε τη θέση. Άλλαζαν έτσι θέσεις και με πηδούσαν ο ένας μετά τον άλλον. Είχα τρελαθεί. Το σώμα μου είχε αλλεπάλληλους σπασμούς από τους απανωτούς οργασμούς που είχα κι αυτοί δεν έλεγαν να σταματήσουν. Ο καθένας τους με πηδούσε αρκετά ώστε να μην έρθει να χύσει και μετά άλλαζε.

Ήμουν συνεχώς με ένα καυλί στο μουνί κι άλλα τρία μπροστά μου. Είχα εξουθενωθεί καθώς έχυνα συνέχεια και τους ζήτησα να σταματήσουν. Μου είπαν ότι αυτοί δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ότι θα με έλουζαν με τα χύσια τους. Με ξάπλωσαν στο πάτωμα κι ένας με καβάλησε και έβαλε το πουλί του στα βυζιά μου και μου έλεγε πως μου τα γαμάει μέχρι που έχυσε και τα υγρά του με πιτσίλισαν στο πρόσωπο. Ένας ακόμη μου έβαλε το πουλί του στο στόμα και καθώς τον ρουφούσα μου το γέμισε με χύσια. Οι άλλοι δυο με έστησαν στα τέσσερα κι ένας με πηδούσε πισωκολλητά κι ο άλλος μου την έδινε τσιμπούκι. Με έχυσαν έτσι κι οι δυο.

Κάναμε ντουζάκι και μετά φορώντας μόνο το παρεό, τους ετοίμασα καφέ. Ήξερα πως δεν θα τελειώναμε εδώ. Άλλωστε κι εγώ έχοντας ξεπεράσει τα όρια δεν είχα σταματημό. Ήθελα να έχω το πήδημα που μου είχε λείψει τόσο καιρό. Είχα καθίσει στο πάτωμα με την πλάτη στον καναπέ και τα αγόρια οκλαδόν γύρω μου. Οι πούτσες τους συνέρχονταν και σε μια στιγμή μου ζήτησαν να «θαυμάσουν» τις βυζάρες μου και την κωλάρα μου. Σηκώθηκα κι έβγαλα το παρεό και γύρισα λίγο για να έχουν θέα όλοι. Μετά με γονάτισαν και πήραν θέσεις γύρω μου δίνοντάς μου ένας - ένας τα καυλιά τους να τα γλείψω. Τα έπαιρνα στο στόμα έτσι σκληρά και χοντρά κι αισθανόμουν πάλι την κάψα της επιθυμίας να κατακλύζει το κορμί μου.

Με ξάπλωσαν σε μια κουβέρτα και βρέθηκα ανάσκελα να με τσιμπουκώνει ένας και να με γλείφει άλλος ένας που μου είχε ανοίξει τα πόδια. Μετά με γύρισαν πάλι στα τέσσερα κι ένας με πηδούσε ενώ ο άλλος με τσιμπούκωνε. Τα στήθη μου κρέμονταν κι ένας άλλος τα χούφτωνε και τα τσίμπαγε. Με σήκωσαν και μ’ έβαλαν πάλι όρθια να σκύψω στο τραπέζι. Δεχόμουν πλέον παθητικά να κάνω ότι ήθελαν. Καταλάβαινα πως αυτός που με πηδούσε θα έχυνε. Και πράγματι τραβήχτηκε και τα χύσια του έπεσαν πάνω στα κωλομάγουλα και στη μέση μου.

Αυτό που ακολούθησε μετά με έκανε για μια στιγμή να παγώσω. Αισθάνθηκα δυο χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομάγουλα και το φρέσκο σπέρμα να απλώνεται στην πίσω τρύπα μου πριν ένα υγραμένο δάχτυλο την σπρώξει και την παραβιάσει. Τινάχτηκα και φώναξα πως δεν θέλω από ‘κει, αλλά με κράτησαν στη θέση μου. Μου είπαν να χαλαρώσω και πως θα μου αρέσει. Ξαναφώναξα πως δεν το έχω άλλη φορά από ‘κει και μου είπαν να μη σφίγγομαι και πως θα με προσέξουν. Παράλληλα μου χάιδευαν την τρύπα και συνέχιζαν με δυο δάχτυλα τώρα να την ανοίγουν.

Αυτός που με κρατούσε ακίνητη στο τραπέζι έσκυψε μου έγλειψε το αφτί και μου ψιθύρισε πως θα με ξεκωλιάσουν και οι τέσσερις και θα μετανιώσω που έχανα τόσα χρόνια αυτή την ηδονή. Σιγά - σιγά χαλάρωνα κι αισθανόμουν ένα γλυκό μούδιασμα σ’ όλο μου το κορμί. Η πρώτη πούτσα χωνόταν στον κώλο μου, που είχε ήδη ανοίξει αρκετά. Αργά και προσεκτικά έμπαινε μέσα μου και η αλήθεια είναι ότι δεν πόνεσα όσο φοβόμουν. Με αργό ρυθμό κουνιόταν μέσα μου τόσο που και το μουνί μου αντιδρούσε και υγραινόταν. Θα ‘θελα να το έτριβα αλλά στη θέση που ήμουν δεν μπορούσα.

Αισθανόμουν το γαμιά μου να επιταχύνει το ρυθμό του όσο ο κώλος μου τον δεχόταν πρόθυμα και δεν άργησε να μου αδειάσει τα χύσια του και να έχω το πρωτόγνωρο αίσθημα να τρέχουν μέσα στην πίσω τρύπα μου. Μόλις τραβήχτηκε ο πρώτος πήρε τη θέση του ο δεύτερος. Αυτός μπήκε ορμητικά. Φώναξα αλλά τον είχα δεχτεί καλά. Συνέχισα να φωνάζω από καύλα περισσότερο καθώς γαμούσε τον κώλο μου και τους έλεγα πως θέλει και το μουνί μου περιποίηση.

Τραβήχτηκαν όλοι και μου είπαν να ετοιμαστώ για την πρώτη μου διπλή διείσδυση. Ο ένας είχε ξαπλώσει και με καθοδήγησαν να γονατίσω και να καθίσω πάνω του παίρνοντας στο μουνί μου την ψωλή του. Έτσι όπως ήμουν με έσπρωξαν να σκύψω και με κόλλησαν στο σώμα του. Ο κώλος μου ήταν ανοιγμένος και εκτεθειμένος κι αισθανόμουν τον αέρα στην τρύπα μου. Καταλάβαινα πως κάποιος γονάτιζε πίσω μου και σε λίγο έσπρωχνε μέσα μου την ψωλή του. Ήταν μεγάλη καύλα να αισθάνομαι τις δυο ψωλές να πάλλονται μέσα μου σε κάθε μου κίνηση. Και πριν λίγες ώρες ήμουν μια συντηρητική χωρισμένη μαμά που δεν θα τολμούσε ούτε να φαντασθεί αυτά που συνέβαιναν τώρα. Αλλά δεν σκεπτόμουν τίποτε, παρά μόνο το άγριο πήδημα που με γέμιζε και στην ψυχή και στο σώμα μου.

Διαδοχικά με πήραν και οι τέσσερις διπλά και έχυσαν είτε μέσα μου είτε πάνω στο κορμί μου. Είχε νυχτώσει όταν με πήγαν στο διαμέρισμά μου. Ένας προσφέρθηκε να μείνει μαζί μου και το πρωί πηδηχτήκαμε οι δυο μας πριν πάμε να βρούμε τους άλλους στη θάλασσα. Όλη την εβδομάδα αυτό συνεχιζόταν. Μπάνιο και μετά πήδημα με τις ώρες πριν βγούμε για φαγητό ή για ποτό. Χρόνια είχε να ζήσω τόσο όμορφα και ανέμελα. Την Παρασκευή τηλεφώνησε ο φίλος μου που είχε έρθει την περασμένη Κυριακή. Συμφωνήσαμε να έρθει το Σάββατο και είπα στα παιδιά πως περίμενα επισκέπτη. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε στην Αθήνα.

Ο φίλος μου παρατήρησε με το που με είδε πως ήμουν αλλαγμένη και πως είχα αρχίσει να χάνω κιλά. Κι εγώ το είχα προσέξει στα ρούχα μου. Σχεδόν του ρίχτηκα όταν βρεθήκαμε σπίτι και πηδηχτήκαμε πολύ έκφυλα. Μετά του είπα όλα όσα είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες και καύλωσε τόσο που με ξαναπήδηξε αμέσως. Με έστησε στα τέσσερα και με πήρε από πίσω δίνοντάς μου σκαμπίλια στα κωλομέρια μου. Είχα τρελαθεί από καύλα.

Τώρα στην Αθήνα συνεχίζουμε να πηδιόμαστε χωρίς να είμαστε ζευγάρι. Σε λίγες μέρες θα δω και τους φίλους μου από τις διακοπές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).