Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν αρκετά χρόνια όταν ήμουν φαντάρος είχα την τύχη να έχω εξασφαλισμένο κατάλυμα για τις εξόδους μου, οπότε μπορούσα να έχω ένα κρεβάτι κι ένα μπάνιο , προνόμιο βασιλικό για φαντάρο στα σύνορα.

Το δωμάτιο που είχα εξασφαλισμένο λοιπόν ήταν σε μια πολυκατοικία που δούλευε τους καλοκαιρινούς μήνες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ένα Σαββατοκύριακο -καλοκαιράκι πια- είχα νοικιάσει μηχανάκι και γυρνούσα άνετος κι ωραίος στις παραλίες και το απόγευμα ξάπλα και διάβασμα στο δωματιάκι μου. Μπαίνοντας λοιπόν στην πολυκατοικία βλέπω να βγαίνουν δυο κυρίες με προκλητικό ντύσιμο αλλά το μάτι μου έμεινε στη μία απ αυτές. Είχε σγουρό μαλλί καστανό και φορούσε μια εφαρμοστή μπλούζα που όμως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα παραπανίσια κιλά της με αποτέλεσμα η κοιλιά της να είναι έξω και τα βυζιά της να δείχνουν να ασφυκτιούν. Η μαγεία για μένα όμως ήταν τα χοντρά της μπούτια και ο απίθανα χοντρός της κώλος. Η φίλη της είχε κι εκείνη τα κυβικά της αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο οπότε δεν μου προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το βραδάκι τις πέτυχα σε ένα περίπτερο της γειτονιάς και τις ακολούθησα από απόσταση για να δω αν θα γυρίσουν στο σπίτι ή ήταν επισκέπτριες. Όντως τελικά ξαναμπήκαν και απ όσο κατάλαβα έμεναν ξεχωριστά έναν όροφο κάτω από μένα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο τις ξαναπέτυχα έξω και σκηνοθέτησα μια τυχαία συνάντηση. Υπολόγισα το χρόνο που θα κάνουν φεύγοντας από το περίπτερο που τις είδα και από άλλο δρόμο κατευθύνθηκα κι εγώ για το κοινό μας σπίτι.

Όντως φτάσαμε μαζί και μπροστά στο ασανσέρ συστηθήκαμε και ο καθένας (κατεργάρης) στον όροφό του. Αργότερα συναντιόμασταν συχνότερα και χαιρετιόμασταν με οικειότητα ώσπου μια φορά που ανέβαινα με τα πόδια βλέπω τις πόρτες των δωματίων τους ανοιχτές κι από μέσα ακούγονταν γέλια και μουσική. Πήγα προς τα κει , χτυπάω την πόρτα και τις βλέπω και τις δυο στο δωμάτιο της Καίτης (ας πούμε) της χοντρής που μου γυάλισε. Έπιναν και γελούσαν οπότε πολύ άνετα με κάλεσαν να καθίσω μαζί τους.

Η φίλη της ξεκάθαρα φαινόταν ότι δε με γούσταρε και κάθε τόσο σηκωνόταν, πήγαινε στο δωμάτιό της, ξαναρχόταν με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αναταραχή συνεχώς. Σπάστηκα, τις χαιρέτησα κι έφυγα

Εδώ καλό είναι να περιγράψω την Καίτη. Ύψος γύρω στο 1. 65 , ηλικία 48 χρ. (πάντα με ερέθιζαν οι μεγαλύτερες, χοντρές και έμπειρες! ) καστανά σγουρά μαλλιά, αρκετά μεγάλα πεσμένα βυζιά, χοντρή πλαδαρή κοιλιά, πολύ χοντρά μπούτια και τεράστιος πραγματικά κώλος

Φύγαμε για καμιά δεκαριά μέρες σε μια άσκηση και έκανα καιρό να ξαναβγώ.. Μετά από 2 εβδομάδες επιστρέφω πτώμα απ την κούραση στο καταφύγιό μου και μετά από μπάνιο και ύπνο πάω για εξερεύνηση! Κατεβαίνω, της χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η Καίτη. Καθόταν πάλι με τη φίλη της. Με κέρασε και κάθισα στο κρεβάτι της και τα λέγαμε. Η φίλη της εξαφανίστηκε στο πεντάλεπτο. Η Καίτη τότε κάθισε δίπλα μου και με ρωτούσε πως πάει και που χάθηκα. Της είπα και άρχισε να μου χαϊδεύει τα χέρια. Εγώ μόνο που την είχα τόσο κοντά μου κι έβλεπα τις μπουτάρες της δίπλα μου αλλά και που ένιωθα το χάδι της και μύριζα το άρωμά της είχα γίνει πύραυλος!

Τότε σηκώνεται, πάει τουαλέτα , μετά κλείνει την πόρτα , τραβάει τις κουρτίνες του δωματίου κι ανάβει ένα χαμηλό χρωματιστό φωτάκι. Σε μια στιγμή μου λέει «Ξάπλωσε να σε τρίψω». Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει άτσαλα στην πλάτη. Η κούραση δεν μου έφυγε αλλά η καύλα που μου προξενούσε ήταν απερίγραπτη!

Όταν σταμάτησε ένιωθα ήδη τον πούτσο μου τεράστιο. Την ρώτησα μήπως θέλει να την τρίψω κι εγώ και ξάπλωσε μπρούμυτα σηκώνοντας την μπλούζα της. Τα χέρια μου βούλιαζαν μέσα στα κρέατα της πλάτης της αλλά τώρα είχα σκύψει επάνω της και της έγλειφα το λαιμό και το αυτί παράλληλα με το τρίψιμο. Μόνο που άκουγα τις κραυγούλες της και την είχα από κάτω μου να σπαρταράει ερεθιζόμουν όλο και περισσότερο!

Κατεβάζει τη μπλούζα της, σηκώνεται , με ξαπλώνει στο κρεβάτι κι έρχεται ντυμένη και κάθεται επάνω μου. Βγάζει με μια κίνηση τη μπλούζα της αποκαλύπτοντάς μου τα βυζιά της. Άρχισε να τρίβει το μουνί της στον πούτσο μου και κόντευα να χύσω! ! ! Βογκούσε και καθώς άρχισα να χουφτώνω και να γλείφω τα πεσμένα της βυζιά μου λέει ξέπνοα «έλα, δεν αντέχω άλλο».

Σηκώνεται, βγάζει το παντελόνι της και μου εμφανίζει την τεράστια περιφέρειά της. Το βρακί της ήταν τεράστιο και παλιομοδίτικο. Της το έβγαλα με δυσκολία ενώ με μανία με έγδυσε κι αυτή. Άρχισε να ρουφάει απαλά τον πούτσο μου ώσπου τη γύρισα για να κάνουμε 69. Με καβάλησε και ήρθε ο πελώριος κώλος της στο πρόσωπό μου. Κόντεψα να πνιγώ καθώς άνοιγα δρόμο μέσα στα λίπη για να φτάσω τόσο στο μουνί της όσο και στην κωλοτρυπίδα της. Όταν έβαζα εκεί τη γλώσσα μου σχεδόν ούρλιαζε. Νόμιζα ότι δεν θα αντέξω περισσότερο και της λέω «έλα επάνω μου Καίτη». Είναι η αγαπημένη μου στάση!

Έβαλα ένα προφυλακτικό και την ένιωσα να γλιστράει με τη μία ως το τέρμα. Έπαιζα με τα κρέατα της μέσης της και του κώλου της όπως και με τα βυζιά της. Αυτή χοροπηδούσε επάνω μου και με το ένα χέρι μου χάιδευε τα αρχίδια. Το κρεβάτι έτριζε πολύ αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου! Παραδόξως σε μερικά κουνήματα άρχισε να χύνει! ! ! Λέω παραδόξως γιατί τρελαίνομαι τόσο πολύ με τις χοντρές και ειδικά από πάνω μου που δεν έχω ιδιαίτερες αντοχές.Αμέσως μετά άρχισα να χύνω κι εγώ. Έμεινε επάνω μου ξαπλωμένη και σχεδόν με κάλυπτε ολόκληρο! Φιληθήκαμε και ντύθηκα γιατί έπρεπε να φύγω

Σε δυο μέρες που ξαναβγήκα είχε φύγει και το δωμάτιό της ήταν πια ξενοίκιαστο. Η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη αλλά και η ανάμνησή μου πολύ ωραία!
Χαιρετίσματα σε όλες τις στερημένες, μεγαλούτσικες, χοντρές και παθιάρες!

Να ξέρετε ότι έχετε τους θαυμαστές σας κι ας μη συμφωνείτε με το πρότυπο γυναίκας που μας επιβάλλουν! Να είστε καλά και να ζείτε ωραίες στιγμές με ανθρώπους που σας γουστάρουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.