Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω μια ιστορία μου, αλλά είπα να την πω εδώ μετά από ότι έχω διαβάσει από άλλους. Είμαι παντρεμένος με 1 παιδί και αυτό που μου συνέβη, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να το πω πουθενά.

Είμαι 34 χρονών 1.80 85 κιλά με καλοδιατηρημένο σώμα., θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω ως ένα απλό όμορφο άντρα. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία και ως συνήθως δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο, αλλά μια Παρασκευή είπα να φύγω λίγο πιο νωρίς για το σπίτι.

Το κακό η εάν θες καλό ( για εμένα τουλάχιστον) δεν άργησε να γίνει. Ένας φίλος μου με πήρε τηλ για να δει τη κάνω, του είπα ότι φεύγω για το σπίτι πιο νωρίς και μου πρότεινε να πάμε για ποτό. Χωρίς να το σκεφτώ πολλή του είπα ναι μια που έτσι και αλλιώς αργά θα πήγαινα στο σπίτι.

Συναντηθήκαμε σε ένα κεντρικό μπαράκι στο κέντρο της Αθηνάς αλλά όταν μπήκα προς μεγάλη μου έκπληξη το είδα με δυο αρκετά όμορφες γυναίκες να είναι σε ένα τραπέζι και να μου προσκαλεί να κάτσω και εγώ.

Αφού με σύστησε στην (Μαρία και Ελένη) και έκατσα και παράγγειλα το ποτό μου . Μου πρόλαβε μυστικά και μου είπε ότι την γνώρισε πριν από λίγο και τις προσκάλεσε να πιούμε ένα ποτάκι μαζί. Ήταν και οι δυο φοβερές γκόμενες ψηλές με μαύρα μαλλιά σχετικά καλό σώμα και αρκετά μεγάλα βυζιά. Ξεκινήσαμε να λέμε ιστορίες προσωπικές για ότι αφορούσε τι μας αρέσει στο σεξ. Ήρθε και η δικιά μου σειρά να πω τι μου αρέσει και είπα ότι πάντα θα ήθελα να κάνω σεξ με δυο γυναίκες, με ναζί αμέσως μετά γύρισε η Ελένη και μου είπε στο αυτί ότι σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα!! Μου είπε να διώξω το φίλο μου διακριτικά και να φύγουμε για το ξενοδοχείο η τρεις μας. Αφού είπα στο φίλο μου τι θα Παξοί την έκανε μια δικαιολογία ότι πρέπει να φύγει .

Φύγαμε και οι τρεις για το ξενοδοχείο αμέσως μετά.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο έκανα ένα μπανάκι γιατί ήμουν από την δουλεια χαλιά και μόλις βγήκα τις είδα και τις δυο πάνω στο κρεβάτι να αχού αρχίσει εν φοβερό γλυφομουνι μεταξύ τους που έπαθα. Καύλωσα σε δευτερόλεπτα. Ήρθε η Ελένη δίπλα μου και άρχισε να μου χουφτώνει το εργαλείο και να το γλύφει με πάθος χωρίς να χάσει χρόνο το πιάνει και αρχίζει να το τσιμπουκωνει σηκώνετε και η Μαρία και πιάνει και αυτή δουλειά αφού με τρέλαναν και δεν άντεχα άλλο τις έχυσα.

Άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται, πέσανε κάτω και άρχισαν τα γλυφομουνι ξανά. Γυρνάει η Μαρία και μου λέει να κάτσω στο κρεβάτι, μου πιάνει η Μαρία το πούτσο και το βάζει μέσα τις , αρχίζω να μπαίνω λίγο και μετά ξεκινάω να την σκίζω το μουνί τις με ορμή ενώ αυτή να μου πιάνει τα χέρια και να τα σφίγγει, αφού την άνοιξα καλά η Ελένη έχει κάτσει ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου και μου λέει να γλύψω το ξυρισμένο μουνί της. Μετά από λίγο αρχίζει να το γλύφει και η Μαρία την Ελένη ενώ την γαμούσα.

Ήμουν στον παράδεισο του μουνιού (εάν υπάρχει) είχαμε τέτοιο πάθος όλοι μας που χύσαμε και οι τρεις μαζί. Η Μαρία έγλυφε τα χυσία μου ενώ εγώ τα χυσία της Ελένης.
Η Ελένη με ξαπλώνει στο καναπέ και μου λέει έλα μωρό μου θέλω να σε νιώσω μέσα μου έσκυψα να τις γλύψω το γεμάτο υγρά μουνάκι της και μου λέει όχι τώρα σε θέλω μέσα μου άρχισα να τη γαμάω, χύνω μου λέει μωρό μου γλύψτα όλα, και εγώ χύνω μέσα σου μωρό μου, εγώ βγήκα και την γύρισα την έβαλα τα πόδια όρθια για να μπω στο κολαράκι της αλλά ήταν σφιχτή και έτσι ξάπλωσα και την έβαλα να κάτσει πάνω στο εργαλείο μου που σιγά σιγά της άνοιγα το κολαράκι, αφού την άνοιξα καλά από πίσω την σήκωσα και έχυσα στα βυζάκια της .

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.