Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν χρόνια είχα κάποιες ώρες μαθημάτων σε κάποια τμήματα ενηλίκων. Εκείνη την εποχή ήμουνα αρραβωνιασμένος.

Στη σχολή έκανα μια σχέση καθαρά σεξουαλική με μια συνάδελφο. Πολύ ωραία γυναίκα, συνομήλικη μου τότε τριάντα χρονών αλλά προπάντων όχι απλώς ερωτική και σεξουλιάρα αλλά μια γυναίκα που σε γαμάει και δεν τη γαμάς. Ντυμένη πάντα σεξουαλικά με τα καυλιάρικα πάντα στρινγκάκια της με φαντασία στο σεξ.

Να έρχεται να σου δίνει στο διάλειμμα τα μουσκεμένα από υγρά κιλοτάκι της, να με παίζει ακόμη και μες την αίθουσα των καθηγητών με την παρουσία άλλων αλλά κρυφά χαϊδεύοντας με τον πούτσο ή παίζοντας το μουνάκι της πάνω από τα ρούχα ή και πολλές φορές αν βόλευε με ανοιχτά τα ποδαράκια της πάνω από το κιλοτάκι της.. Τρελές καυλωτικές καθημερινές καταστάσεις.

Όπως σας είπα οι μαθήτριες ήταν ενήλικες και μέσα σε αυτές ήταν και μια ξανθιά, γκομενάρα μα φανταστικό σώμα. Την είχαμε και οι δυο μαθήτρια αλλά η δικιά μου την είχε και περισσότερες ώρες και είχαν γίνει και φίλες. Συνομήλικες άλλωστε ήταν.

Πολλές φορές στα γαμήσια μας και στις συναντήσεις μας την σχολιάζαμε. Κάποια φορά μου λέει ότι τρελαίνεται να την παίρνουν μάτι, κυκλοφορεί στο σπίτι με τα εσώρουχα η γυμνή, έμενε μάλιστα απέναντι από ένα αστυνομικό τμήμα και έπαιζε συνέχεια με τους αστυνομικούς στο μάτι. Πάντα η συζήτηση μας τελείωνε χωρίς τίποτε παρακάτω και δεν πήγαινε το μυαλό μου πουθενά παραπέρα.. άλλωστε αυτή ήταν βέβαια χωρισμένη αλλά είχε και ζούσε με τα δυο παιδιά της.

Ήταν χειμώνας απόγευμα εγώ είχα μάθημα την προτελευταία ώρα και ανακαλύπτω ότι η γκόμενα στέκεται κάπως στην ώρα του μαθήματος.. Αρκετά έντονο ντεκολτέ, κοίταγμα περίεργο και ξαφνικά βλέπω να ανοιγοκλείνει τα πόδια της. Και εκεί έπαθα τα σοκ!!

Δεν φορούσε τίποτε από κάτω.. Άντε να κάνεις μάθημα. Από το σημείο που ήμουνα ανάμεσα στα θρανία έπαιρνα μάτι και το ήξερε. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το έκανε για μένα. Η καύλα μου στα ύψη. Φορούσε μια φούστα που μπορούσε να κρυφτεί από τις διπλανές της και να βλέπω μόνο εγώ. Δεν είμαι σίγουρος αν δεν με κατάλαβε κανένας αλλά η ώρα μέχρι το τέλος ήταν μαρτυρική.

Τέλειωσα και με αντικαθιστούσε την τελευταία ώρα η δικιά μου. Χαιρετηθήκαμε και έφυγα για το γραφείο μου στη οποίο ήρθε με το τέλος της ώρας της και η συνάδελφος. Κάθισε στο γραφείο μου αφού κλείδωσε την πόρτα άνοιξε τα πόδια της πήρε ένα χαρτοκόπτη που είχα και άρχισε να χαϊδεύεται.

Μιλούσα στο τηλέφωνο με κάποιον πελάτη και αυτή χάιδευε μπροστά μου πάνω από το άσπρο κιλοτάκι της το μουνάκι της. Ξεκούμπωσε και την μπλούζα της και τα μεγάλα βυζιά της φάνηκαν ότι προσπαθούσαν να κρατηθούν μέσα σε ένα στενό σουτιενάκι. Ποιος δεν θα καύλωνε με το θέαμα. Η Καυλιάρα ήξερε να φτιάχνει τους άντρες.

Τώρα τι έλεγα στον πελάτη ούτε και θυμάμαι μετά από αυτό που έβλεπα..

Κλείνοντας το τηλέφωνο άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της πάνω από το κιλοτάκι της. Η γκόμενα όταν καύλωνε φώναζε συνέχεια και μιλούσε συνέχεια.. Το κιλοτάκι της είχε γίνει σαν να είχε μόλις πλυθεί από καύλα. Εγώ έβγαλα τον πούτσο μου και τον έπαιζα ενώ αυτή χάιδευε με πάθος τα βυζιά της.

Ξαφνικά μου λέει να διακόψω γιατί είχε κάποιο ραντεβού. Που να σταματήσω όμως την καύλα μου; Σηκώνεται από το γραφείο και μου λέει ότι έχει με την μαθήτρια ραντεβού για καφέ. Τρελάθηκα και θυμήθηκα το απογευματινό. Δεν ήξερα αν πρέπει να της το πω πονηρά σκεπτόμενος να μην γίνει κανένα θέμα και χάσω την δυνατότητα να παίξω με την άλλη.

Κουβέντα στη κουβέντα της το είπα. Και εκεί έπεσα από τα σύννεφα όταν μου λέει ότι εγώ της έβγαλα το κιλοτάκι στο διάλειμμα στις τουαλέτες. Τρελάθηκα και τη ρώτησα γιατί.

-    «Θα σου τα πω κάποια στιγμή…», μου λέει. «Αλλά τώρα βιάζομαι…», και έφυγε.

Εγώ συνέχισα να δουλεύω (τρόπος του λέγειν) και μετά από καμιά μισή ώρα μπαίνουν στο γραφείο και οι δύο.

Κάθισαν, ομιλίες τα γνωστά αστειάκια βάλαμε και από ένα ποτό και εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει. Άρχισαν δήθεν κάνε μου λέει η συνάδελφος στην άλλη λίγο μασάζ γιατί πιάστηκα και αρχίζει ένα παιχνίδι δυο τους που όμοιο σε καύλα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Να φιλιούνται και να χαϊδεύονται με τέτοιο πάθος που άρχισε να με τρελαίνει. Η Δικιά μου άνοιξε τα πόδια της και πήρε το χέρι της και το έβαλε στο μουνάκι της.

Η άλλη άρχισε να την χαϊδεύει πάνω από το κιλοτάκι της και η δικιά μου έπαιζε με τα βυζιά της άλλης πάνω από την μπλούζα και φιλιόντουσαν καυλωμένες στο στόμα. Κάποια στιγμή η δικιά μου μαζεύει την φούστα της άλλης και την χάιδευε στα μπούτια και μετά στο μουνάκι της. Φορούσε τώρα κιλοτάκι. ένα μαύρο δαντελένιο (προφανώς αυτό που είχε βγάλει στη σχολή) και παραμερίζοντας το άρχισε να της βάζει δάχτυλο στο ξυρισμένο μουνάκι της.

Εγώ προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι έγινε ήμουνα κάγκελο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να πάω μαζί τους αν με θελαν η αν κάνω κάποια κίνηση και χαλάσω αυτό που έβλεπα. Έμεινα για ώρα ακίνητος και έβλεπα. Η καύλα καταλαβαίνετε. Αυτές συνέχιζαν σαν να μην ήμουνα μπροστά. Η δικιά μου ξάπλωσε την άλλη στον καναπέ και άρχισε να την γλείφει πάνω από το κιλοτάκι. Ακόμη φορούσαν τα ρούχα του. όχι βέβαια και διατηρημένα στην θέση τους.

Η δικιά μου συνέχισα να την γλείφει με μανία και η άλλη φώναζε:

-    «Γλείψε με. Καυλώνω!!!»

Η δικιά μου άρχισε να χαϊδεύει με το χέρι της την κλειτορίδα της. Ξέρω ότι αυτό την καύλωνε πάντα και το έκανε όταν με έπαιρνε πίπα. Η αλλά είχε τρελαθεί από καύλα και πότε της έπιανε το κεφάλι και το πίεζε στο μουνάκι της και πότε έπαιζε με τα βυζιά της. Εγώ δεν άντεξα έπαιζα με τον πούτσο μου βλέποντας το θέαμα αλλά δεν ήθελα να συμμετάσχω δεν ήξερα κιόλας αν θα με άφηναν η αν το χαλούσα αν έκανα κάποια κίνηση. Και ήθελα να το δω όλο.

Σήκωσα μόνο την φούστα της δικιάς μου για να βλέπω το χέρι της που χάιδευε το μουνάκι της και συνέχισα να παίζω με τον πούτσο μου. Ας μην κάνω τίποτε σκέφτηκα αρκεί να το δω όλο. Αυτό που γινόταν μπροστά μου το έβλεπα ζωντανό πρώτη φορά. Η καλύτερη τσόντα παιζόταν μπροστά στα μάτια μου.

Το μόνο που τις είπα ήταν να βγάλουν τα ρούχα. μάλλον δεν με άκουσαν γιατί δεν έκαναν τίποτε και συνέχιζαν με περισσότερο πάθος.. τώρα είχε σταματήσει η δικιά μου να την γλείφει στο μουνάκι της και ανέβηκε και φιλιόντουσαν στο στόμα. Η άλλη είχε περάσει τα χέρια της και άνοιγε το κωλαράκι της δικιάς μου η οποία συνέχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. Άκουσα τότε τις φωνές καύλας της δικιάς μου όταν είναι στις μεγάλες καύλες.

-    «Καυλώνω γαμιόλα μου!», φώναζε. «Καύλωσε με! Σε λίγο θα χύσω…»

Εγώ δεν υπήρχα καν γι’ αυτές εκεί. Σαν να ήταν δυο τους. Ούτε καν με κοίταξε μια φορά η δικιά μου για να δει αν είμαι εκεί ή τι κάνω. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος προσπαθούσα να συγκρατηθώ., ήθελα να είμαι καυλωμένος μέχρι να τελειώσουν κι αυτές.

Τώρα ήταν η σειρά της άλλης να γλείψει το μουνάκι της δικιάς μου. Ήξερα πόσο καύλωνε με το γλειφομούνι αλλά αυτή την ένταση της καύλας της όταν την έγλειφε η γυναίκα δεν την είχα ξαναδεί. Να φωνάζει με τόσο πάθος και καύλα που δεν το είχα ξαναδεί και ξανακούσει. Η άλλη έπαιζε το μουνάκι της και μούγκριζε έχοντας κολλημένο το στόμα της στο μουνί της άλλης. Ακούω με τέτοια ένταση:

-    «Γλείψε με! Γλείψε με!!!»

Και να φωνάζει η δικιά μου:

-    «Χύνω! Χύνω η γαμιόλα!!!», φώναζε (λέξη που της άρεσε πάντα).

Και να βλέπεις μπροστά σου δυο μουνάρες να σπαρταράνε από καύλα να φωνάζουν ότι χύνουν και να μουγκρίζουν. Όλη η ατμόσφαιρα να έχει πάρει μια τόσο σεξουαλική μυρωδιά. Εγώ αμφιβάλω αν έχω χύσει άλλη φορά τόσο πολύ παίζοντας μόνος τον πούτσο μου, αμφιβάλω αν έχω ξανακαυλώσει τόσο βλέποντας. Μου είχαν κοπεί στην κυριολεξία τα πόδια.

Είναι φοβερή καύλα να βλέπεις να έχουν τελειώσει δυο γυναίκες να έχουν τα ρούχα τους φορεμένα ακόμη, αλλά καταλαβαίνεται πως είχαν γίνει, τα κιλοτάκι τους σχεδόν μισοφορεμένα και διαλυμένα, τα μουνόχειλα τους να φαίνονται από τα κιλοτάκια τους και εσύ μόλις να έχεις δει το καλύτερο θέαμα. Όταν ηρεμήσαμε όλοι τότε άρχισαν να με κοιτάνε και να χαμογελάνε, αλλά συνέχισαν να κάθονται αγκαλιασμένες και κουρασμένες.

Δεν ήξερα τι να πω, πως να αρχίσω την κουβέντα, αν έπρεπε να ζοριστώ που δεν μου είχαν δώσει σημασία ή αν έπρεπε να ευχαριστηθώ που μου πρόσφεραν αυτό που έγινε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.