Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καταρχάς θα ήθελα να δηλώσω ότι στην αρχή δεν πίστευα τις ιστορίες των φίλων της σελίδας, πίστευα ότι είναι ψεύτικες η απλά φαντασιώσεις του καθενός, μέχρι που συνέβη και σε εμένα μια τρελή ιστορία... Είμαι 23 χρόνων και μένω με την κοπέλα μου λόγω σπουδών και δουλειάς στην πρωτεύουσα...

Την προηγούμενη εβδομάδα με πληροφόρησε ότι έπρεπε να φιλοξενήσουμε την θεια της για 2-3 μέρες μέχρι να ερχόταν η κόρη της που ήταν στην Αγγλία για σπουδές, στην αρχή μπορώ να πω πως δεν ήθελα μιας και δεν είναι ότι καλύτερο να φιλοξενείς μια θεια και μάλιστα όχι δική σου, δέχτηκα όμως, δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς άλλωστε μόνο για 2-3 μέρες θα ήταν... Την περασμένη τρίτη πήγαμε να την πάρουμε από το σταθμό του τρένου όπου θα ερχόταν, μετά από λίγη ώρα αναμονής η Κατερίνα (κοπέλα μου) μου έδειξε την θεια της και πήγε να την φέρει στο αυτοκίνητο, ήταν γυναίκα περίπου 45 χρόνων μελαχρινή, γύρω στο 1, 65 με τα πιασιματάκια της φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά και αρκετά συντηρητικό ντύσιμο.

-Αλέξανδρε από εδώ η Λένα η θεια μου μου λέει η Κατερίνα.
-χάρηκα Αλέξανδρε πως είσαι, η Κατερίνα μου έχει πει τα καλύτερα για εσένα, μου είπε βγάζοντας ταυτόχρονα τα γυαλιά της αποκαλύπτοντας δυο υπέροχα σκιστά μαύρα μάτια.
-μια χαρά θεια Λένα πως ήταν το ταξίδι; Απάντησα.
-πολύ καλό, όμως σταμάτα να με λες θεια και να μου μιλάς στον πληθυντικό εντάξει;

Στην συνέχεια όπως έμπαινε στο αυτοκίνητο παρατήρησα ότι φορούσε τέλειες γόβες (φετίχ μου) και διχτυωτό καλσόν... Μου μπήκαν κάτι ψιλές σκέψεις στο μυαλό αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και ήταν θεια της κοπέλας μου. Όταν φτάσαμε σπίτι και ετοιμαστήκαμε για το δείπνο αρχίσαμε να μιλάμε γενικά και αόριστα, ήμουν λίγο αμήχανος δε λέω άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που γνώριζα κάποιον από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της Κατερίνας. Η Λένα πήγε για ύπνο νωρίς καθώς ήταν κουρασμένη από το ταξίδι και έτσι μείναμε μόνοι με την κοπέλα μου. Μου είπε τα πρωινά να της κάνω λίγο παρέα μιας και έχω άδεια από την δουλειά μου, και πάλι όμως δεν ήταν και η καλύτερη μου να μένω σπίτι να κάνω παρέα στη θεια όλο το πρωί και μεσημέρι, ας είναι είπα και δέχτηκα πάλι.

Το πρωί όταν ξύπνησα σηκώθηκα να πάρω τον καφέ μου στο σαλόνι, εκεί είδα ότι η Λένα είχε ετοιμάσει ένα πλήρες πρωινό.

- καλημέρα Αλέξανδρε μου λέει.
-καλημέρα θεια, ε συγνώμη , Λένα ήθελα να πω, δεν ήταν ανάγκη όλη αυτή η ετοιμασία.
-δεν έκανα και κάτι, άλλωστε σας ξεβολευω μωρέ λίγο τώρα...
-ευχαρίστηση μας να σε φιλοξενούμε μην το ξαναπείς αυτό απάντησα.

Αφού πέρασε λίγη ώρα συζητώντας μου αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει κάποιους μήνες τώρα επειδή ο άντρας της τα είχε μπλέξει με μια ρουμάνα και τον είχε αποξενώσει από το σπίτι του.

Όσο μιλούσαμε τόσο πιο φιλική γινόταν και άρεσε η παρέα της, σε μια φάση της έπεσε κάτω ο καφές και όπως έσκυψε να μαζέψει αποκαλύφθηκε πάνω από το παντελόνι της ένα τέλειο μπορντό, δαντελωτό τρυγονάκι από το στρινγκάκι της, τα χασα ενώ παράλληλα ένιωθα τον πούτσο μου να γίνεται σαν ατσάλι σε κλάσματα δευτερολέπτου... Αφού τα μάζεψε ζητώντας αλλεπάλληλα συγνώμη είδε το φούσκωμα στο παντελόνι μου, κοκκίνισε δεν είπε κάτι και συνέχισε στο μάζεμα του πρωινού, εμένα όμως άρχισαν να μου μπαίνουν τρελά πράγματα στο μυαλό και ήθελα απεγνωσμένα να τον παίξω.

Όταν ήρθε η Κατερίνα μου αποκάλυψε ότι η θεια της είπε πόσο ευγενικό, πόσο καλό με βρήκε κτλ... Εμένα όμως δεν μπορούσε να βγει από το μυαλό η εικόνα από εκείνο το τέλειο στρινγκάκι που είδα το πρωί, με τρέλαινε η ιδέα, την επόμενη μέρα όλα καλά και όλα ωραία τίποτα το συγκλονιστικό.  Το άλλο πρωί όταν σηκώθηκα και πάλι να πάρω τον καφέ μου , είδα πάλι ένα πλήρες πρωινό αλλά η θεια με καλημέρισε φορώντας μια φοβερή μπεζ ρόμπα σατέν και κάτι τσοκαρακι με σχετικά ψηλό τακούνι αποκαλύπτοντας τα γυμνά ποδαράκια και τα κατακόκκινα βαμμένα νυχάκια της, σήμερα έδειχνε πιο μουναρα από κάθε άλλη φορά, έπεισα όμως το μυαλό και τον πούτσο μου να κρατήσουν τα προσχήματα.... Όπως με σέρβιρε μπορούσα ανετα να διακρίνω το στήθος της που μάλλον ασφυκτιούσε μέσα στο σουτιέν, το παρατηρούσα όλο καυλα...

"ντροπή σου" μου λέει.
"τι έκανα; Δεν σε καταλαβαίνω;" απαντώ.
-δεν ντρέπεσαι να κοιτάς το μπούστο της θειας σου;
-δεν το κοιτάω απλά το βλέμμα μου έπεσε εκεί, δεν το ήθελα συγνώμη...
-πλάκα κάνω αγόρι μου, άλλωστε τι να κοιτάξει ένας νεαρός από μια γυναίκα 47 χρόνων;
Σκέφτηκα ότι η γυναίκα είχε ανάγκη από κοπλιμέντα και ήμουν διατεθειμένος να της τα δώσω απλόχερα.
-όχι Λένα εγώ πιστεύω ότι οι σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρες και καλύτερα, της είπα.
-μπα οι νεαροί θέλουν νερουλές, εμείς τώρα έχουμε τελειώσει.
-δεν είναι αλήθεια αυτό που λες, άλλωστε πριν την Κατερίνα είχα σχέση με μια πολύ μεγαλύτερη μου, τη είπα.
-α!!! Ατακτουλη δεν μας τα είπες αυτά, για πες μου να δω με τι άτομο είναι η ανιψιά μου, μου απάντησε όλο νάζι.

Καθώς της έλεγα για μια πρώην μου παρατηρούσα ότι κρεμόταν από τα χείλη μου, την ίδια όμως ώρα ο πούτσος μου είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο... Καθώς σηκώθηκε να πάει και καλά στο μπάνιο μου χάιδεψε απαλά τα μαλλιά, αυτό ήταν είπα, η γυναίκα θέλει να παίξει μαζί μου, πρέπει να κάνω το πρώτο βήμα... Χωρίς να το πολυσκεφτώ σηκώθηκα την έπιασα από την μέση και όπως ήμουν από πίσω πίεσα τον πούτσο μου στον κώλο της

-τι κάνεις Αλέξανδρε δεν πρέπει, μπορούσα να είμαι θεια σου, είμαι θεια της Κατερίνας

- το θέλουμε και οι δυο, έλα να αμαρτήσουμε μάτια μου, απάντησα
Δεν αντιστάθηκε ούτε για τα μάτια του κόσμου η πουτάνα, αμέσως αφέθηκε στην αγκαλιά μου, της χάιδευα τις βυζαρες, τις φιλούσα το λαιμό ενώ αυτή χάιδευε τους μηρούς μου λέγοντας μου ότι έχω πολύ γυμνασμένα πόδια ανάμεσα σε κραυγούλες και βογκητά, της έλυσα τη ρόμπα και την γύρισα μπροστά μου, φορούσε από μέσα ένα απίστευτο απλό στρινγκάκι στο χρώμα της σαμπάνιας και αντίστοιχο 3/4 σουτιέν, ανετα μπορούσα να διακρίνω τις κατάμαυρες μεγάλες της ρώγες... Γονάτισε , μου κατέβασε τη φόρμα και στη θέα του καυλιού μου άστραψαν τα μάτια της.
- αχ τέλειο είναι μωρό μου, μου είπε καθώς χάιδευε απαλά τον χοντρό πούτσο μου που ήδη ήταν υγρός από καυλα.
-με τρελαίνεις, με τρελαίνεις μάτια μου.

Αφού το έπαιξε λίγο , μετά κρέμασε την τέλεια ροζ γλωσσίτσα της πάνω στο κεφάλι του, άρχισε να τον γλύφει με τέλειο τρόπο πάνω κάτω ενώ τον έβαζε μέσα έξω πότε αγρια και πότε αργά και ήρεμα ενώ παράλληλα μουρμούριζε συνεχώς "σ αρέσει αγόρι μου; Σ αρέσει η πίπα μου;", τι να πω η γυναίκα ήξερε να πιπωνει πολύ καλά, αφού τον σάλιωσε απίστευτα σηκώθηκε πήγε στο κρεβάτι έβγαλε το σουτιέν ενώ απλά παραμέρισε το στρινγκάκι, μόλις είδα εκείνες της μαύρες τεράστια πεταγμένες ρώγες και το μουνάκι της που ήταν σκούρο με μια μικρή γραμμούλα τριχουλες μόνο από πάνω, έπεσα με τα μούτρα στο μουνί της γλύφοντας το και βάζοντας δαχτυλάκι στην μουσκεμένη της τρυπούλα, εκείνη έτρεμε, τσίμπαγε τις ρωγαρες της έπαιζε με την κλειτορίδα ενώ παράλληλα φώναζε από καυλα και έλεγε "έτσι μπράβο καυλα μου, είσαι τέλειος, είσαι θεός, αφού κατάλαβα ότι έχυσε μια φορά στο στόμα μου ανέβηκα την φίλησα παθιάρικα δίνοντας της τους χυμούς από το μόλις χυμένο μουνί της, με μια κίνηση της τον έβαλα μέσα ακούγοντας την να φωνάζει και να συσπάται ολόκληρη, έτσι όπως την γαμούσα με τα πόδια ψηλά και ορθάνοιχτα έγλυφα τα δαχτυλάκια του ποδιού της με εκείνα τα τρελά όμορφα βαμμένα νύχια της...

Αφού γαμηθήκαμε έτσι αγρια για λίγη ώρα τραβήχτηκε και έκατσε στα 4 με την κολάρα όλη προς τα εμένα.... "έλα γάμησε και έτσι το μουνάκι μου, καίγεται, σε παρακαλώ... "έτσι λοιπόν άρχισα να την γαμάω πισωκολλητα κρατώντας τις βυζαρες τις που κουνιόνταν πάνω κάτω φιλώντας παράλληλα το λαιμό της, αυτή κούναγε την κολάρα της με τέτοιο τρόπο που με έκανε να νιώθω την ψωλή μου να θέλει να εκραγεί...

Μετά από λίγο τον έβγαλα έξω και όπως ήταν πλάτη μου τον έπιασε και άρχισε να τον παίζει, να τον τρίβει στην σουφριτσα της και να μου λέει καυλιάρικα "θες να τον δοκιμάσεις; Είναι καλύτερος από το μουνί μου;

Έλα μπες να δεις ψωλαρα μου, μην με αφήνεις έτσι... " τον έβαλα μέσα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, άραγε πόσες φορές να τον είχε πάρει από εκεί... Και γαμιόμασταν σε ένα ντελίριο καύλας, να φωνάζουμε να χυδαιολογούμε, ήμασταν γενικά σε παραλήρημα... Ήθελα να χύσω δεν άντεχα άλλο...
-θέλω να γεμίσω την κολάρα σου χυσι πουτάνα!
-όχι με τίποτα, όχι, φέρε τον εδώ στα βυζιά μου!

Αφού γύρισε και τον έβαλε μέσα στις βυζαρες της τον έπαιξε μέσα τους ισπανικά ενώ κάθε φορά που έβγαινε έξω το κεφάλι το έγλυφε με την γλωσσίτσα της, ξαφνικά έχυσα νιώθοντας να μου βγαίνει η ψυχή, την είχα γεμίσει παντού, στα μαλλιά στα μάτια, στο στόμα (όπου κατάπιε λίγο) και έσταζε μέχρι της βυζαρες και τις ρώγες της... Μου τον καθάρισε όλο από το χυσι και μετά ξάπλωσε.
-αυτό θα μείνει μεταξύ μας, της είπα.
Και μου απάντησε απόλυτα φυσικά και πολύ πουτανίστικα.
-εσύ τι νομίζεις ότι θα ήθελα να μάθει η ανιψιά μου ότι πήδηξα το γκόμενο της;

Αφού ηρεμήσαμε πήγαμε για μπάνιο χωρίς να γίνει κάτι εκεί μιας και την είδα ότι είχε ψιλομετανιωσει...

Όταν ήρθε η Κατερίνα φερόμασταν φυσικά για να μην δώσουμε στόχο αλλά την έβλεπα ότι είχε τρελαθεί..

Την άλλη μέρα πρωί - πρωί ετοιμάστηκε να πάει αεροδρόμιο να πάρει την κόρη της, εκτός του ότι δεν ήθελε με τίποτα να την πάμε , γιατί και καλά θα έφευγαν απευθείας για επαρχεία, με χαιρέτησε με μια απλή χειραψία λέγοντας μου "σ ευχαριστώ για όλα"... Έτσι έφυγε.

Με την Κατερίνα είμαστε οκ δεν κατάλαβε τίποτα και όταν μίλησαν μαζί με τη θεια Λένα στο τηλέφωνο της είπε ότι πέρασε όμορφα και ότι μας ευχαριστεί για όλα....

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια στο μέλλον με τη θεια Λένα αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα και εγώ να ξαναπαίξω με τη φωτιά... Πάντως τις στιγμές που έζησα με την εξ αγχιστείας θεια μου θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου...

Γεια χαρά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.