Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά παίδες! Ελπίζω όλοι να περνάτε καλά και φυσικά να ξεσκίζεστε αβέρτα κουβέρτα γιατί άρχισε και η ψύχρα. Αυτή την φορά θα σας πω την φάση με την χωρισμένη που με βρήκε μέσω του site. Φυσικά πήρα και την άδεια της γιατί πρέπει πάντα να ρωτάμε!!!

Μια μέρα λαμβάνω ένα mail από μια κυρία από τα κεντρικά της Ελλάδας. Μου έλεγε πως ήθελε να δει το εργαλείο μου και διάφορα άλλα. Μιλήσαμε και τα κανονίσαμε. Βρεθήκαμε κάπου στη μέση.

Την περίμενα σε ένα ξενοδοχείο. Κατά το βραδάκι ήρθε. Όταν άνοιξα την πόρτα έπαθα! Πολύ γουστάρω όταν η θείτσα είναι στην τρίχα. Η κυρία είναι μαυρομάλλα με μαλλί μέχρι την μέση περίπου, 2 βυζάκια πεπονάτα, με την ρώγα την μεγάλη και μια κωλάρα μόνο για σκίσιμο!

Κάτσαμε στο κρεβάτι και χωρίς να χάσει χρόνο μου πιάνει το εργαλείο και τρελαίνεται! Μου λέει πως αν έβλεπε κάτι άλλο από ότι έλεγα, θα την κοπανούσε και της λέω:

- Τώρα θα μείνεις και θα γουστάρεις, γιατί ρίσκαρες και κέρδισες.

Αρχίζει και ξεντύνεται και μένει με ένα στρινγκάκι κόκκινο, εγώ βγάζω το παντελόνι και το βλέπει και ζωντανά. Και με μιας, το πιάνει και γελάει. Την βάζω στο κρεβάτι και της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να της γλύφω την μουνάρα της… παράλληλα της έπιανα και τις βυζάρες της…

Σηκώνεται και με βάζει να ξαπλώσω… μου πιάνει το εργαλείο και αρχίζει να το τσιμπουκώνει σαν τρελή! Σε κάποια φάση, την πιάνω από το μαλλί και αρχίζω να της σκίζω το στόμα. Δεν άντεχα άλλο… αφού με τρέλανε, την έχυσα στα μούτρα και ότι προλάβαινε τα ρουφούσε…

Ξαπλώσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο… πήγε λίγο στο μπάνιο και όταν βγήκε της λέω:

- Τώρα ετοιμάσου να με θυμάσαι μια ζωή!

Την βάζω να ξαπλώσει με το κεφάλι προς το εργαλείο μου και της γαμούσα το στόμα. Αφού το σάλιωσε καλά, την έβαλα στα 4 και της σάλιωσα την κωλοτρυπίδα. Αυτή ήθελε από την μουνάρα της, αλλά εγώ ήθελα να της ξεσκίσω την κωλάρα της. Άρχισα να της χώνω το εργαλείο μου σιγά-σιγά… αυτή έλεγε τα δικά της… πήγαινα όλο και πιο γρήγορα… σε κάποια φάση αφήνιασα και της έπιασα το μαλλί και άρχισα να την ξεσκίζω όσο μπορούσα…

Αυτή είχε τρελαθεί! Τσίριζε… χτυπιόταν… βγαίνω από την κωλάρα της και την σηκώνω. Αυτή με το ζόρι στεκόταν… δεν ήξερε τι της γίνεται. Την πιάνω από τα μπούτια και την βάζω να με κρατάει από το λαιμό. Σηκώνω το εργαλείο μου και της το βάζω στην μουνάρα της σιγά-σιγά…

Αφού την άνοιξα καλά άρχισα να την σκίζω… αυτή ανεβοκατέβαινε σαν τρελή! Σε κάποια φάση, βγάζω το εργαλείο μου και το χώνω στην κωλάρα της. Αυτό ήταν… είχε φύγει η γυναίκα! Την άκουγαν όλοι… δεν την ένοιαζε τίποτα πια… ήμουν έτοιμος να χύσω… την πέταξα στο κρεβάτι… αυτή χτυπιόταν σαν το ψάρι… της πιάνω το κεφάλι και την χύνω στο στόμα. Άλλα τα ρουφούσε, άλλα τα πασάλειβε πάνω της… αυτό έγινε 3 φορές μέχρι το πρωί…

Όταν ήρθε η ώρα να φύγει, μου λέει αν μπορεί να βγάλει μια φωτό το εργαλείο μου με το κινητό της για να το δείξει στις φίλες της. Της παίρνω το κινητό και βγάζω το εργαλείο μου και της το βάζω στα μούτρα και την βγάζω φωτό… γέλασε…

- Τώρα, της λέω, σίγουρα θα σε πιστέψουν…

Έφυγε χαρούμενη και ανανεωμένη. Έτσι μου αρέσει… να περνάνε καλά οι γυναίκες γιατί οι άντρες μετά τα 40 βλέπουν πιπίνια χωρίς να ξέρουν ότι ώριμες κυρίες, είναι το άλφα και το ωμέγα στο σεξ!

Με την χωρισμένη ξαναβρεθήκαμε στο σπίτι μου και φυσικά γνώρισε την Γερμανίδα θεά που έχω. Τακίμιασαν και έγινε το σώσε!!!

Τα λέμε παίδες, καλά να ‘μαστε! Όλα γίνονται αρκεί να θέλουμε….

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).