Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο θείος μου εδώ και πολλά χρόνια έχει μεταναστεύσει στη Γερμανία. Εκεί σπούδασε και έκανε την καριέρα του βγάζοντας μάλιστα πολλά λεφτά. Το στυλ ζωής που ακολούθησε ήταν τελείως διαφορετικό από τα αδέλφια του που έμειναν στην Ελλάδα. Ο θείος δεν έκανε οικογένεια και όσο του επέτρεπαν οι επαγγελματικές του ενασχολήσεις διασκέδασε τη ζωή του, με πολλά και εξωτικά ταξίδια, πάρτι και πολλές γυναίκες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που είχε πλέον μεγαλώσει, σήμερα έχει περάσει τα 60, η διάθεσή του για νεαρές γυναίκες είχε γίνει αντικείμενο πολλών σχολίων από την οικογένεια. Εμένα ωστόσο με άφηναν αδιάφορο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής, όταν δεν βλάπτεις κανέναν.

Λοιπόν η ιστορία μου με το θείο ξεκίνησε ως εξής: εγώ χρειάστηκε να κάνω μια μετεκπαίδευση για τις ανάγκες της δουλειάς μου. Η επιχείρηση μου πρότεινε τρεις διαφορετικές σχολές, η μια εκ των οποίων βρίσκεται σε μια σχετικά λογική απόσταση από τον τόπο κατοικίας του θείου στη Γερμανία. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι με χαρά θα δεχόταν να με φιλοξενήσει και ότι για εκείνον θα ήταν μια ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη επαφή με το ανίψι του που συνήθως έβλεπε μόλις μια φορά το χρόνο. Έτσι κανονίστηκε.

Όταν πήγα εκεί η υποδοχή ήταν άριστη. Ο θείος με πήρε από το αεροδρόμιο και όταν φτάσαμε σπίτι μου είπε ότι είχε οργανώσει το Σάββατο μια συγκέντρωση στο σπίτι του που θα ήταν ευκαιρία για μένα να γνωρίσω κάποιους ντόπιους και να αποκτήσω κάποιες παρέες. Εμένα βέβαια μου φαινόταν λίγο παράξενο γιατί φανταζόμουν ότι οι φίλοι του θείου θα ήταν της ηλικίας του και συνεπώς πολύ βαρετοί για μένα. Ο θείος το κατάλαβε μάλλον από το βλέμμα μου και πρόσθεσε: «Μην ανησυχείς θα έχει και νεαρό κόσμο. Γυναίκες για τις οποίες θα μπορούσες να ενδιαφερθείς και εσύ. Μη φοβάσαι ο θείος σου δεν είναι γέρος. Ένα πράγμα θέλω μόνο από εσένα. Να μην με λες ποτέ θείο. Να με φωνάζεις με το μικρό μου όνομα. ΟΚ;» Εγώ φυσικά συμφώνησα.

Τακτοποιήθηκα στο δωμάτιο και την άλλη μέρα παρουσιάστηκα στη σχολή για τις εγγραφές και τα τυπικά. Το Σάββατο δεν άργησε να έρθει. Ντυθήκαμε, φτιαχτήκαμε και επιβλέψαμε στη μαγειρική μια κυρία που είχε σαν οικιακή βοηθό. Όταν ήρθαν οι φίλοι του θείου διαπίστωσα ότι είχε δίκιο. Οι φίλοι του και για να είμαι ακριβής οι φίλες του ήταν πολύ μικρότερες από το θείο, αν και σαφώς μεγαλύτερες από εμένα. Εγώ τότε ήμουν 27. Από την πρώτη στιγμή μου έκανε φοβερή εντύπωση η Γκάμπι, μια 35άρα κούκλα, ξανθιά, τυπική γερμανίδα γκομενάρα. Αν και δεν υπήρχαν διαχυτικότητες σύντομα κατάλαβα ότι η Γκάμπι είχε μεγαλύτερη άνεση μέσα στο σπίτι και απέναντι στο θείο. Αν και το υποπτευόμουν δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτή ήταν γκόμενα του θείου. Μετά από κάμποση ώρα είχα πια βεβαιωθεί. Η Γκάμπι τα είχε με τον θείο. Όταν μάλιστα βρεθήκαμε για μια στιγμή μόνοι μας στην κουζίνα, ο θείος με ρώτησε αν μου αρέσει η φίλη της Γκάμπι, που είχαν έρθει μαζί, και αν γουστάρω να κανονίσει εκείνος κάτι μέσω της δικής του.

Για μένα αυτό ήταν απογοήτευση. Η φίλη της Γκάμπι ήταν εξίσου όμορφη, αλλά φαινόταν φοβερά ψυχρή και απόμακρη. Δηλαδή παρόλη την ομορφιά της δεν ήταν καθόλου ελκυστική. Του είπα ότι δεν χρειάζεται και ότι μπορώ να στηριχθώ στα δικά μου πόδια. Στη συνέχεια της συγκέντρωσης περάσαμε πολύ ωραία με πλάκες, ανέκδοτα και ποτά μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Γκάμπι μου έριχνε μερικές διερευνητικές ματιές που με έφερναν σε αμηχανία. Αισθανόμουν να με γδύνει με τα μάτια της, αν και πολύ θα ήθελε να το έκανε με τα χέρια της. Εγώ από σεβασμό στο θείο έριχνα μόνο ματιές στα μάτια, αλλά και στα πόδια και το ντεκολτέ της Γκάμπι δίχως όμως να κάνω κάποια κίνηση, όπως να της πιάσω κουβέντα κλπ. Το άλλο πρωί διαπίστωσα ότι είχε κοιμηθεί με το θείο. Φάγαμε πρωινό μαζί και όταν κατά το μεσημέρι αποφάσισε να φύγει, η Γκάμπι μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και χαιρετώντας με μου ευχήθηκε να καλή διαμονή και καλές ερωτικές περιπέτειες. Για να εξηγήσει την τελευταία της κουβέντα μου είπε ότι οι Γερμανίδες τρελαίνονται για μελαχρινούς νότιους σαν εμένα.

Τις επόμενες μέρες ήμουν σε μια περίεργη κατάσταση. Σκεφτόμουν συνέχεια την Γκάμπι. Η φαντασία μου κάλπαζε αλλά αισθανόμουν περίεργα που είχε με το θείο. Θεωρούσα ότι τα παιγνιδιάρικα λόγια που μου είχε πει φεύγοντας δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο νόημα. Απλώς έκανε την πλάκα της.

Η Γκάμπι ερχόταν τακτικά στο σπίτι. Συνήθως αργά το βράδυ. Τρώγαμε όλοι μαζί και αυτή πήγαινε μαζί του στο κρεβάτι. Η κατάσταση είχε γίνει βασανιστική. Έτσι μια μέρα που ο θείος απουσίαζε και η Γκάμπι είχε έρθει νωρίτερα, αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία και να τα παίξω όλα για όλα. Να της την πέσω και όπου βγει. Ωστόσο τα πράγματα ήλθαν απείρως καλύτερα από ότι μπορούσα να φανταστώ. Όπως ήμασταν στο σαλόνι η Γκάμπι ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Μου έκλεισε το μάτι και μου είπε ότι ο θείος θα αργούσε πολύ να επιστρέψει. Δίχως να προλάβω να αντιδράσω μου είπε ότι ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Εγώ είχα πάθει την πλάκα μου. Η αδρεναλίνη και φυσικά η πούτσα μου είχε εκτοξευτεί στα ύψη. Είχα άλλωστε πολλές μέρες να πηδήξω. Η Γκάμπι συνέχισε να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα. Δίχως εγώ να προλαβαίνω να δίνω ολοκληρωμένες απαντήσεις μου είπε ξεκάθαρα ότι από την πρώτη στιγμή που με είδε είχε την περιέργεια να με γνωρίσει στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μου και διάφορα τέτοια. Με τα πολλά εγώ της απάντησα ότι καλή η θεωρία αλλά καλύτερη η πράξη. Τη βούτηξα άρχισα να την φιλάω. Με κινήσεις βιαστικές και με το πάθος να ξεχειλίζει αρχίσαμε να γδύνουμε ο ένας τον άλλον και να φιλιόμαστε παντού.

Η Γκάμπι ούσα περισσότερο λογική μάζεψε τα ρούχα μας και με βούτηξε από το χέρι, οδηγώντας με στο υπνοδωμάτιό μου. Εκεί πραγματικά κάναμε άγριο σεξ, σε κατάσταση φοβερής έξαψης. Η Γκάμπι κυριολεκτικά σα λυσσασμένη με καβάλησε και ανεβοκατέβαζε το μουνί τους πάνω στο πούτσο μου με τεράστια ταχύτητα. Εγώ δεν άντεξα για πολύ. Η καύλα μου ήταν ανεξέλεγκτη και έχυσα γρήγορα μέσα της. (Δεν είχαμε πρόβλημα γιατί έπαιρνε χάπι).

Μόλις το συνειδητοποίησε βγήκε αμέσως και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο με μαεστρία και επιμονή. Αφού τον καθάρισε από τα υγρά της και τα χύσια μου κατάφερε να τον σηκώσει πάλι για ένα δεύτερο γύρο. Το πιο φοβερό ήταν όταν έχυνε εκείνη: κυριολεκτικά συνταρασσόταν ολόκληρη. Γυναίκα ηφαίστειο δηλαδή. Αφού έγινε ότι έγινε η Γκάμπι έκανε ένα γρήγορο ντους, ντύθηκε και περίμενε το θείο. Η συνέχεια του βραδιού ήταν η συνηθισμένη. Φάγαμε όλοι μαζί και μετά ο θείος και η Γκάμπι αποσύρθηκαν στο δωμάτιό του. Φυσικά εγώ από τρελή περιέργεια πήγα και κρυφάκουσα και κατάλαβα ότι το κάνανε όπως συνήθως. Δεν με πείραζε όμως πολύ. Τώρα έτρωγα και εγώ από το γλυκό.

Το σύστημα καθιερώθηκε. Η Γκάμπι ερχόταν πάντα πολύ νωρίτερα από τον θείο και κυριολεκτικά βγάζαμε τα μάτια μας. Για να μην ψυλλιαστεί τίποτα ο θείος πολλές φορές έφευγε πριν έρθει εκείνος και ξαναρχόταν όταν την ειδοποιούσα με το κινητό. Στο σπίτι της δεν ήθελε να πηγαίνω γιατί συγκατοικούσε με δύο φίλες της και δεν ήθελε κανείς να μάθει τίποτα.

Μετά τα γαμήσια μας σχεδόν κάθε φορά γαμιόταν και με το θείο. Όπως μου είχε εξηγήσει μια φορά που τη ρώτησα, την τρέλαινε η ιδέα να μας παίρνει με τη σειρά. Λεπτομέρειες για το πώς περνούσε με το θείο δεν τη ρώτησα ποτέ. Στο κάτω κάτω τι με ενδιέφερε. Εμένα η φάση μου άρεσε τρελά.

Η σχέση με το θείο δεν διαταράχθηκε. Εγώ έκανα το κορόιδο, ενώ εκείνος αν και παραξενευόταν που δεν έφερνα καμιά γκόμενα στο σπίτι δεν είχε καταλάβει τίποτα. Με τη Γκάμπι περάσαμε τέλεια. Ήταν άπαιχτη στο σεξ. Μου έκανε φοβερά πράγματα. Ήταν για μένα η πρώτη γκόμενα που κάναμε κάθε φορά περισσότερες από τρεις στάσεις. Τρελαινόταν κυρίως με το καρεκλάτο, όπου κουνιόταν σαν να την είχε χτυπήσει το ρεύμα. Γουστάριζε τρελά να μου χουφτώνει τα αρχίδια και να μου παίζει με μαεστρία τα μπαλάκια. Το σώμα της όπως μπορείτε να το απολαύσετε από τις φωτογραφίες που στέλνω ήταν τέλειο για την ηλικία της. Νομίζω ότι πολλές 20άρες θα την ζήλευαν. Μαζί έμαθα και νέες απολαύσεις. Της άρεσε για παράδειγμα να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα και να μου χώνει κωλοδάχτυλο όταν τη γαμούσα σε ορισμένες στάσεις που έφτανε το χέρι της μέχρι εκεί. Μπορούσε να με καυλώνει μόνο με το βλέμμα της ακόμα και παρουσία του θείου. Μισάνοιγε το στόμα της, έγλυφε λίγο τα χίλια της και εγώ πάθαινα.


Το τέλος της σχέσης μας ήταν προδιαγεγραμμένο. Μόλις τελείωσα την εκπαίδευσή μου επέστρεψα στην Ελλάδα. Μου υποσχέθηκε ότι θα έπειθε το θείο να έρθουν διακοπές εδώ και ότι θα είχαμε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο θείος μετά από δύο μήνες βρήκε άλλη πιτσιρίκα -σε σχέση με τη δική του ηλικία- και χώρισε τη Γκάμπι.

Σε εκείνη τη φάση και μόλις το έμαθα, εγώ της ζήτησα να έρθει στην Ελλάδα να με βρει τώρα που ήταν χωρίς δεσμεύσεις. Υποσχέθηκε να το κανονίσει, αλλά τελικά δεν το πραγματοποίησε. Μου άφησε να καταλάβω ότι είχε βρει κάποιον άλλον και η ιστορία έληξε οριστικά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.