Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους,

Εδώ και καιρό διαβάζω τις ιστορίες των άλλων, σειρά μου τώρα να στείλω την εξιστόρηση ενός γεγονότος που μου συνέβη πρόσφατα.

Με λένε Μαρία, και πριν από λίγο καιρό, είχα βάλει μια αγγελία. Έγραφα: γεια σας, με λένε Μαρία, είμαι 25 χρόνων και είμαι ένα καυλιάρικο μωρό που της αρέσει να περνάει καλά. Είμαι αδύνατη με ωραίο σώμα και μεγάλο στήθος (75d). Ψάχνω για άντρες, για τρελές νύχτες. Δεν θέλω ούτε σχέσεις ούτε τίποτα. Ελευθέρα πράγματα. Θέλω να με γαμήσεις τρελά, να ξεσκιστούμε και να με κάνεις να φωνάζω από καύλα. Είμαι πολύ απελευθερωμένο άτομο και δεν κολλάω πουθενά. Θέλω να είμαι το πουτανακι σου, να με βρίζεις και να με ξεσκίζεις τρελά μέχρι τελικής πτώσεως. Στείλε μου μειλ, γράψε μου τι θέλεις να μου κάνεις και να σου κάνω, ποια είναι η φαντασίωση σου. Θα απαντήσω σε όλα τα καυλωτικά μηνύματα. . Είμαι από Αθήνα. Αν έχεις φώτο με το εργαλείο σου, γιατί αυτό με ενδιαφέρει, στείλε μου. Η ηλικία δεν με ενδιαφέρει.

Αυτό που σκεφτόμουν όταν έγραφα την αγγελία, ήταν να γνωρίσω κάποιον, η κάποιους με τους οποίους η σχέση δεν θα είχε όλα αυτά που μια κοπέλα κρύβει όταν γνωρίζει έναν άντρα σε ένα μπαράκι η αλλού. Εξηγούμαι: όταν γνωρίσω έναν άντρα και έρθει η στιγμή του κρεβατιού, δύσκολα κάνεις αφήνεται τελείως καθότι δεν ξέρει τι έχεις στο μυαλό σου. Έτσι, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό γαμήσι, υπάρχει μια υποκρισία τρυφερότητας, η ενδιαφέροντος. Για μένα, ο σεβασμός δεν έγκειται σε αυτή την υποκρισία, οπότε ψάχνω για άντρες με τους οποίους τα πράγματα είναι από την αρχή ξεκάθαρα.

Τελοσπαντων, αφού έστειλα την αγγελία, από την άλλη μέρα κιόλας η ανταπόκριση ήταν τρελή. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, γραμμένα το καθένα με άλλο στυλ. Δεν σας κρύβω ότι ορισμένα μηνύματα ήταν τόσο καυλωτικά, που χάιδευα μόνη μου το υγρό μουνάκι μου την ώρα που τα διάβαζα και τρελαινόμουν.

Ένα από αυτά τα μηνύματα μου τράβηξε την προσοχή: αυτά που έγραφε ήταν ακριβώς αυτά που έψαχνα: έναν άντρα να γαμάει δυνατά, όχι όμως βίαια, αλλά στα χέρια του οποίου θα ήμουν ένα πουτανακι με στόχο να περάσουμε τρελές στιγμές γαμησιού. Η περιγραφή της εμφανισης του μου άρεσε, είχε μεγάλο πούτσο (μου έστειλε φωτο) και τρελή όρεξη για σεξ. Το όνομα αυτού: Κώστας.

Αφού ανταλλάξαμε μερικά μειλ, φωτο και τα λοιπά, και για να μην σας τα πολυλογώ, κλείσαμε ραντεβού.

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Σκεφτόμουν όσα είχαμε γράψει στα μηνύματα μας και προσπαθούσα να φανταστώ πως θα είναι. Το μουνάκι μου πλέον ήταν μονίμως υγρό, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο, περίμενα με αγωνία τη συνάντηση.

Δώσαμε ραντεβού σε μια κεντρική καφετέρια της Αθήνας. Τον αναγνώρισα εύκολα καθώς μου είχε στείλει και φωτο με πρόσωπο. Είναι ένα μελαχρινό παιδί, πολύ ωραίο σώμα, καστανά μάτια και άψογο χαμόγελο. Εκείνος 31 χρόνων και γω 25. Ήρθε φορώντας ένα τζιν και ένα πουλοβεράκι. Πραγματικά, μου άρεσε πολύ. Κάτσαμε για καφέ και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Καθολη τη διάρκεια του καφέ, κάνεις μας δεν ανέφερε τα μηνύματα, το σαιτ μέσω του οποίου έγινε το κονε, την αγγελία μου;. Τίποτα !

Αφού τελειώσαμε τον καφέ, με ρώτησε τι θα ήθελα να κάνουμε. Να πάμε για φαγητό, να πιούμε κανένα ποτάκι η αν είχα κάποια άλλη ιδέα. Του χαμογέλασα, και τον έπιασαν τα γέλια. « δεν συναντηθήκαμε για να φάμε, έτσι δεν είναι?, μου λέει. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να βρεθούμε μόνοι και γρήγορα. Εξάλλου το τι ήθελα από αυτόν ήταν ξεκάθαρο.

Μου λέει λοιπόν : « πάμε σπίτι μου λοιπόν, η μήπως προτιμάς στο δικό σου ? ». Πήραμε το αμάξι και ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Στο δρόμο, κάναμε πλάκα μιλώντας για ξενέρωτες προηγούμενες σχέσεις. Μου είπε μάλιστα, ότι αν με είχε γνωρίσει διαφορετικά, ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι είμαι το ίδιο άτομο που είχε γράψει την αγγελία. Και όμως, εγώ ήμουν, και δεν κρατιόμουν.
Φτάσαμε σπίτι του και εκεί με πολύ περίεργο τρόπο όλα άλλαξαν. Με το που μπήκαμε ήταν πολύ ξεκάθαρο γιατί ήμασταν εκεί. Οι ευγένειες η όποια αμηχανία είχε φύγει.

Άρχισε να με φιλάει. Ακόμα και το φιλί του ήταν έντονο, διεισδυτικό και μαρτυρούσε το τι θα επακολουθούσε Αρχίσαμε να γδυνόμαστε με γοργούς ρυθμούς και γρήγορα βρεθήκαμε ξαπλωμένοι στη μοκέτα μπροστά στον καναπέ του. Άρχισε να με φιλάει παντού, να μου τσιμπάει τις ρώγες και να κατεβαίνει. Έβαλε ένα δάκτυλο στο μουνάκι μου, και αντί να σταματήσει μετά από λίγο όπως κάνουν όλοι, συνέχισε, έβαλε κι άλλο και με γαμούσε κανονικά με τα δάκτυλα. Εγώ είχα τρελαθεί, φώναζα από καύλα. Εκείνος με κοιτούσε συνέχεια και μου έλεγε « πουτανιτσα μου, θα περάσουμε ωραία ;. Είσαι πολύ καύλα ! ». Και εκείνος ήταν καύλα ; Ο πούτσος του στεκόταν σαν κοντάρι και με αναστάτωνε.

Του έκανα ένα τσιμπούκι, έπαιρνα διαδοχικά τα αρχίδια του στο στόμα μου και τα έγλυφα, κατέβαινα πιο χαμηλά... Και μετά του ρουφούσα το καυλί. Εκείνος ούρλιαζε: καυλιτσα μου, παρτον, συνέχισε και αλλά τέτοια. Το πράμα χόντραινε γιατί η καύλα χτυπούσε κόκκινο. Σηκώθηκε πάνω και μου λέει: : Κάτσε στα τέσσερα. Οι βυζαρες σου να κρέμονται ;. Να σε γαμάω και να κουνιούνται.

Υπάκουσα , μου έφτυσε την κωλοτρυπίδα, μου έβαλε δάκτυλο και μετά μου τον έχωσε μέσα. Γαμιόμασταν σα σκυλιά, ουρλιάζαμε και οι δυο, είχαμε ξεφύγει . Εγώ του φώναζα « γάμα με γαμιά μου, δυνατά ;. Ξέσκισε με την πουτάνα ; Ήμουν το τσουλάκι του, με ξέσκιζε ένας γαμιάς και εγώ ούρλιαζα από ηδονή.

Τα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη πάνω μου, με γαμούσε άγρια και γω για πρώτη φορά στη ζωή μου συνειδητοποιούσα ότι είμαι το τσουλάκι κάποιου, και ότι εκείνος θα με γαμάει μέχρι τελικής πτώσεως. Συνέχισε το γαμήσι, μια έμπαινε στο μουνί μου, μια στον κώλο μου ;. Οι οργασμοί ήταν απανωτοί. Εγώ έπαιζα με την κλειτορίδα μου η όποια είχε πρηστεί απίστευτα. Το δικό του πρόσωπο είχε αγριέψει, έμοιαζε με άγριο θηρίο, έκανε σαν τρελός. Από τι μεριά μου μου αρέσει να με βρίζουν πάνω στο σεξ, να με ξεφτιλίζουν, τελοσπαντον γενικά είμαι ανοικτός τύπος και προσαρμόζομαι εύκολα σε διάφορους τύπους και μάλιστα το διασκεδάζω κάθε φορά.

Εκείνο το βράδυ, με γάμησε σε όλες τις πιθανές στάσεις, με έβριζε μου έλεγε ότι είμαι η πουτάνα του, μου έδινε πουτσοσκαμπιλα, με έχυσε στο στήθος, έχυσε στο στόμα μου και εγώ μέσα σε μια ατμόσφαιρα τρελής καύλας, τα κατάπινα..

Είδα για τα καλά τι σημαίνει να γαμιέσαι σα σκυλί, να είσαι η τσούλα ενός άντρα, ο οποίος να σε κάνει ότι θέλει.

Δεν κοιμηθήκαμε ιδιαίτερα εκείνο το βράδυ. Με πονούσε όλο μου το σώμα, αισθανόμουν πολύ περίεργα. Κατά το πρωί μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε κατά τις δώδεκα. Ήταν Κυριακή (ευτυχώς και τα είχαμε κανονίσει έτσι, γιατί δεν θα μπορούσα να έχω δουλειά την άλλη μέρα). Το πρωί, αφού με καλημέρισε, πιάσαμε την κουβέντα, συζητούσαμε αν θα τα ξαναπούμε και διάφορα τέτοια. Κάποια στιγμή πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι, με τράβηξε και μου λέει \"έτσι νομίζεις ότι θα την βγάλεις? Νόμιζα ότι ήθελες να σε γαμήσω μέχρι τελικής πτώσεως.

Με φίλησε και ξαναρχίσαμε τα παιχνίδια. Λίγο μετά το μουνί μου ήταν πάλι μούσκεμα και ο πούτσος του, όρθιος. Εκείνος είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και εγώ από πάνω του τον έγλυφα, έπαιρνα τον πούτσο του στο στόμα μου, του τραβούσα μαλακία. \"Κάτσε πάνω\" μου λέει. Το καυλί του γλίστρησε μέσα μου, πανεύκολα και εγώ άρχισα να κουνιέμαι. Μου τσιμπούσε τις ρώγες, μου έλεγε ότι τα βυζιά μου είναι τέλεια, ότι θέλει να τα βλέπει να ανεβοκατεβαίνουν, όσο εγώ θα κουνιέμαι πάνω του. \"Μωρό μου, θέλω να χύσεις, πάνω στον πούτσο μου, είμαι δικός σου, θέλω να σε δω να χύνεις, να φωνάζεις από καύλα\".

Αρχισα να κουνιέμαι πάνω του, τα βυζιά μου τραντάζονταν, εκείνος μου φώναζε \"έλα πουτανιτσα μου, παρτον, τον νιώθεις μέσα σου?\" ήταν φοβερό, έχασα κάθε συναίσθηση, ούρλιαζα από καύλα, κουνιόμουν σαν τρελή, φώναζα « γάμα με, γάμα με ». ήταν απίστευτο... Κάποια στιγμή, με σήκωσε από πάνω του, ήρθε από πάνω μου, μου έβαλε τα πόδια στους ώμους του και μου τον έχωσε στο μουνί. Άρχισε να με πηδάει, γρήγορα, βαθιά, ένιωθα τον πούτσο του στη μήτρα μου, τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω μου. Έτριβα τις ρώγες μου και ούρλιαζα από καύλα. Τελειώσαμε και οι δυο, μέσα σε φωνές, λόγια, βρισιές...

Κώστα, σε ευχαριστώ για αυτή τη βράδια. Αυτό το γαμήσι δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κοπέλες που σκέφτονται σαν και μένα, αλλά το να απελευθερωθείς, να φωνάζεις όταν γαμιέσαι και να είσαι η πουτάνα του γαμιά σου είναι τέλειο. Και... αυτές οι εμπειρίες δεν ξεχνιούνται.... αυτές οι γιορτές είχαν απίστευτα ξεσκίσματα και... θέλω κι άλλο.

Μαρία

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.