Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας! Είμαι η Ε... 23 ετών παντρεμένη με το Νίκο 38 ετών. Έχω στείλει την ιστορία .

Όπως ήδη σας έχω πει ο σύζυγος μου με βάζει να γαμιέμαι με άλλους πουτσαράδες και αυτός με γλείφει η με παίρνει μάτι. Με βάζει με όποιους θέλει και εγώ φυσικά καυλώνω! Με καυλώνει να γαμιέμαι χωρίς οίκτο και ταμπού και μάλιστα με τη συγκατάθεση του συζύγου μου. Βέβαια ο Νίκος μου έχει πει πως είμαι ελεύθερη να γαμιέμαι με όποιον εγώ θέλω χωρίς να πάρω την άδεια του. Μεγάλη καύλα του άντρα μου είναι να με γαμάνε μεγάλα καυλιά και να με ξεσκίζουν.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Το πρωί της μέρας αυτής ο Νίκος με γάμησε άγρια στο κώλο και πήγε όπως συνήθως στη δουλειά του. Αφού μου ευχήθηκε να έχω μια καλή μέρα μου είπε πως θα γύριζε σπίτι το απόγευμα. Έμεινα μόνη σπίτι και καυλωμενη μετά το γαμήσι που είχα φάει. Έβαλα μια ταινία τσόντα στο dvd και καυλωσα ακόμη περισσότερο. Η ταινία έδειχνε μαύρους με μεγάλα καυλιά να γαμάνε ξανθιές λευκές. Η καύλα μου ήταν μεγάλη και πήρα το μαύρο μου δονητή και άρχισα να γαμάω το μουνάκι μου και την κωλοτρυπουλα μου. είχα καυλώσει και ήθελα αληθινές πούτσες για να σβήσει η καύλα μου.

Φόρεσα ένα ροζ στρινγκ μια πολύ κοντή φουστίτσα καλσόν μαύρο ψηλοτάκουνες μπότες ενώ από πάνω μπλουζίτσα άσπρη και δερμάτινο μαύρο και με το αυτοκίνητο μου κατευθύνθηκα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Γερανίου όπου όπως γνωρίζεται είναι κάτι σαν γκέτο μαύρων. Περπάτησα στην οδό που υπήρχαν μαύροι δεξιά αριστερά του δρόμου, τους κοιτούσα και τους χαμογελούσα πονηρά. Πολλοί με πλησίαζαν να μου πουλήσουν κάτι από την πραμάτεια τους. Ήμουνα καυλωμένη τόσο που θα γαμιόμουνα και στη μέση του δρόμου.

Έψαχνα να βρω αυτόν οι αυτούς που θα με ξέσκιζε. Αφού περπάτησα για λίγα λεπτά βλέπω τέσσερις μαύρους να κάθονται στην είσοδο μιας παλιάς πολυκατοικίας. ήταν όλοι τους γιγαντόσωμοι με πολύ άγρια πρόσωπα. Τους πλησίασα με χαμόγελο κουνώντας το σφικτό πεταχτό κωλαρακι μου και τους ζήτησα αν έχουν κάποιο συγκεκριμένο cd που ήθελα. άρχισα να μιλάω μαζί τους και τους ρώτησα αν πουλάνε και dvd sex. Άρχισαν να μου δείχνουν μερικά dvd σκληρού sex. Στη συνέχεια η κουβέντα μας έγινε πιο καυτή καθώς τους είπα ότι θέλω ταινίες με μαύρους να κάνουν sex με λευκές και επίσης τους ρώτησα που μένουν. Μου απάντησαν ότι μένουν μαζί στο υπόγειο της πολυκατοικίας με αλλά δυο άτομα ακόμη που τώρα απουσιάζουν. Εκεί μου είπαν έχουν πιο πολλά cd kai dvd.

Τους πρότεινα να πάμε όλοι μαζί να μου τα δείξουνε και έτσι βρέθηκα στο υπόγειο διάδρομο που οδηγούσε σε μια μικρή γκαρσονιέρα. Μπήκαμε στη γκαρσονιέρα όπου παντού υπήρχαν ρούχα πεταμένα δεξιά αριστερά, μύριζε άσχημα και υπήρχαν κούτες με cd k dvd. Κάθισα στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια αφήνοντας σε κοινή θέα τα πάντα. Οι μαύροι κοιτούσαν πονηρά και χαμογελούσαν ενώ λέγανε κάποια λόγια στη γλώσσα τους. είχα καυλώσει με τέσσερις μαύρους γύρω μου. Το μουνί μου έσταζε και είχα ζαλιστεί από την καύλα, ήθελα να γαμηθώ από αυτούς τους αγριάνθρωπους. ήταν πολλοί μαύροι νιγηριανοί και ήμουνα φοβερά ανυπόμονη να δω τα καυλιά τους. Ένας από αυτούς και ενώ εγώ έριχνα μια ματιά στα dvd που μου αραδιάσανε έκατσε δίπλα μου. Του έδειξα ένα dvd με μαύρους που είχαν τεράστια καυλιά και άρχισα να τον χαιδευω στα πόδια. πλησίασα το στόμα μου στο δικό του και βγάζοντας τη γλώσσα μου έξω άρχισα να τον φιλάω με πάθος στο στόμα ενώ αυτός μου χάιδευε το στήθος και τη κοιλιά. Ένας άλλος με πλησίασε και μου έπιασε το κώλο ενώ με τράβηξε απότομα και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου.

Με σηκώσανε όρθια μου κατεβάσανε τη μικροσκοπική φουστίτσα μου που με τα βίας κάλυπτε τον κώλο μου και αποκαλύφθηκε το σφιχτό κωλαράκι μου που άρχισαν να χουφτώνουν οι μαύροι, με ακουμπούσαν παντού με τα μαύρα χέρια τους. άρχισα να τους γλείφω τα δάκτυλα που μου τα χώνανε βαθιά στο λαιμό μου. Μου βγάζουν την μπλούζα το σουτιέν και μένω μόνο με το στρινγκακι μου μπροστά σε τέσσερις γιγαντες μαύρους. Γονάτισα και ήρθαν γύρω μου, ξεκούμπωσα τα παντελόνια τους ενώ αυτοί γελούσαν και επιτέλους είδα τα μεγάλα μαύρα καυλιά τους. ήταν τεράστια σα κοντάρια και πολύ χοντρά.

Τα αρχίδια τους ήταν τεράστια λες και ήταν πρησμένα. άρχισα να τους χαϊδεύω τις μεγάλες υπερφυσικές πούτσες τους και να ζουλάω τα πρησμένα αρχίδια τους. Τους έγλειφα τις ψωλάρες τους που ήταν τόσο μεγάλες που ίσα που μπορούσα να βάλω ένα μικρό μέρος στο στόμα μου. Ρουφούσα έγλειφα σαν τρελή τα παπάρια τους, έγλειφα τα πουτσοκεφαλο τους, περνούσα την υγρή γλώσσα μου σε όλο το μήκος της ψωλής τους, ρουφούσα τα μεγάλα αρχίδια τους, χωνόμουνα και έγλειφα την περιοχή μεταξύ αρχιδιών και κώλου. Οι νιγηριανοί μούγκριζαν από καύλα και μου τραβούσαν τα μαλλιά πότε ο ένας και πότε ο άλλος και μου χώνανε τις ψωλές τους στο λαιμό. ρουφούσα και έγλειφα έχοντας χάσει την αίσθηση. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πάρω αυτές τις υπερφυσικές ψωλές και να τις νιώσω μέσα μου. Οι μαύροι είχαν καυλώσει μούγκριζαν, παραμιλούσαν, έβριζαν, γελούσαν.

Οι ψωλές τους είχαν γίνει τεράστιες και σκληρές. εγώ συνέχιζα να γλείφω σαν πιστό σκυλί, τους χάιδευα το κώλο τους και κάποια στιγμή μπαίνω από πίσω τους και άρχισα να γλείφω τις κωλοτρυπίδες τους, περνούσα την υγρή γλώσσα μου πάνω στις κωλοτρυπίδες των μαύρων. Ένιωθα τέλεια και το μουνί μου έσταζε. Η εικόνα ήταν απίστευτα όμορφη καθώς ένα ξανθό κορίτσι 23ετων να είναι χωμένο σε κώλους μαύρων και να γλείφει να σκουπίζει το κώλο τους. Οι μαύροι ούρλιαζαν με χτυπούσαν μου τραβούσαν τα μαλλιά. Μου βάζανε τα χέρια στο λαιμό στο στόμα, μου ανοίγανε το στόμα και με φτύνανε. Με πετάξανε στο κρεβάτι και ένας από αυτούς πέφτει πάνω μου και χώνει το πούτσο του στο μουνί μου που ήταν μούσκεμα.

Στην αρχή νόμιζα ότι δε θα χωρέσει στο μικρό μουνάκι μου αλλά τελικά η μαύρη πούτσα το έσκισε τελείως και ομολογώ ότι πόνεσα. Ο αράπης γαμούσε σαν λυσσασμένος και αγριεμένος, με ξέσκισε το μουνί μου πονούσε αλλά έχυνε. Χούφτωσα το κώλο του αράπη και τον παρότρυνα για πιο γρήγορα, ούρλιαζα. ένας άλλος μου χώνει στο στόμα τα αρχίδια του. Κάποιος άλλος μου κρατούσε τα πόδια. έγλειφα ότι έβρισκα μπροστά μου, ρουφούσα τα δάκτυλα των ποδιών, τις πατούσες. Με γυρίζουν στα τέσσερα και με γαμούν πισωκολλητό ενώ γλείφω το κώλο και τα αρχίδια κάποιων.

Είμαι στα τέσσερα μου γαμάνε το μουνί μου που έχει ανοίξει ενώ με χτυπάνε άγρια στο σφικτό κωλαρακι μου , τραβάνε τα μαλλιά μου μπήγουν τα χέρια τους στο κορμί μου. Φώναζα λέγοντας τους ένα αράπης ρίχνει μια ροχάλα στη κωλοτρυπίδα μου και έτσι όπως ήμουνα στα τέσσερα απότομα σπρώχνει το καυλί του μέσα μου. Ούρλιαξα καθώς ένιωσα το διαλυμένο σφιγκτήρα του κώλου μου να σπάει και να πιέζεται το μουνί μου ενώ το κωλάντερο μου έβγαζε αέρα. Ένιωθα το μαύρο πούτσο να χάνεται μέσα στο έντερο μου και να πιέζει το στομάχι μου. Ο μαύρος άντρας ούρλιαζε με χτυπούσε άγρια και δυνατά. είχα χάσει τον έλεγχο, ένιωθα ανήμπορη να κάνω το οτιδήποτε.

Τη θέση πίσω μου πήρε άλλος που συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ενώ έγλειφα κώλους αρχίδια και με φτύνανε στο πρόσωπο μου. βάζανε τα δάκτυλα τους στο μουνί μου. Έτρεμα από την καύλα, έχυνα. Οι πούτσες στο κώλο μου εναλλάσσονταν σε ένα γρήγορο ρυθμό. Το κωλάντερο μου είχε βγει έξω, με είχαν διαλύσει τελείως μου τραβάγανε τα μαλλιά με πετάνε στο πάτωμα να τους γλείψω τα πόδια μου βάζουν το κεφάλι στο βρώμικο πάτωμα με το κώλο σηκωμένο και άρχισαν να με γαμάνε στο κώλο ενώ με τα πόδια τους μου πατούσαν το κεφάλι. Τους γλείφω πάλι τους κώλους και τώρα ανεβαίνω στο πούτσο κάποιου που κάθισε στο κρεβάτι ενώ στο κώλο μου μπαίνει άλλη πούτσα και με γαμούσαν έτσι εναλλάξ. ήμουνα χαμένη σχεδόν εξαφανισμένη ανάμεσα σε πουτσαράδες που με είχαν ξεσκίσει! Ζούσα κάτι το τελείως διαφορετικό και παρότι έχω γαμηθεί με πολλούς άντρες έχω γλείψει πολλούς κώλους αυτό που βίωνα τώρα ήταν απίστευτα όμορφο.

Οι πούτσες των μαύρων ήταν μεγάλες πολύ σκληρές και με γαμούσαν τέλεια! Τους φιλούσα στο στόμα στο κώλο στα πόδια, ήθελα τα χυσια τους, ήθελα τρομερά να με χύσουν οι μαύροι αυτοί που κάποτε ήταν σκλάβοι των λευκών τώρα είχαν ξεσκίσει, υποτάξει μια λευκή τσούλα που την γαμούσαν στο κώλο την έβριζαν την έφτυναν. ήθελα τόσο να πιω τα σπέρματα τους τους παρακαλούσα να με χύσουν . Με πετάνε στο πάτωμα με προστάζουν να ανοίξω το στόμα και αρχίζουν να τινάζουν το καυτό μπόλικο σπέρμα τους στο στόμα μου στο λαιμό μου στα ματιά μου. Πραγματικά με λούσανε στο σπέρμα και το μόνο που έκανα ήταν να το καταπίνω να το παίρνω από όπου έπεφτε και να το γλείφω.

Οι μαύροι γελούσαν από ικανοποίηση καθώς στραγκιζα και τις τελευταίες σταγόνες από τα μεγάλα μαύρα καυλιά τους. Έμεινα καμπόση ώρα πεσμένη στο πάτωμα σχεδόν λιπόθυμη, αδύναμη, τρεμάμενη. Κάποιος μου ρίχνει νερό στο πρόσωπο και κάπως συνέρχομαι, ενώ χωρίς να το καταλάβω είχα κατουρηθεί πάνω μου. Το μουνί μου δε το ένιωθα ενώ ο κώλος μου έτσουζε και πονούσε.

Η τουαλέτα ήταν βρώμικη ενώ πριν είχαν κατουρήσει οι μαύροι και το καζανάκι δεν λειτουργούσε. Ρίχνω λίγο νερό στο πρόσωπο μου και εκείνη τη στιγμή ένας από τους μαύρους που είχε ξανακαβλώσει με τραβάει απότομα με ρίχνει στο κρεβάτι και αρχίζει πάλι να μου γαμάει το κώλο ενώ μου έριχνε δυνατές σφαλιάρες βρίζοντας και ουρλιάζοντας. Με χύνει στο στόμα με φτύνει και κλοτσώντας με πετάει στο πάτωμα. Οι υπόλοιποι γελούσαν και έφτυναν το πρόσωπο μου. Μου πετάξανε τα ρούχα μου στο διάδρομο και αφού μου αδειάσανε τη τσάντα μου που είχα 350 ευρω το κινητό μου πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο σπίτι που γύρισα δεν έκανα μπάνιο και περίμενα τον άντρα μου να γυρίσει. Ο Νίκος γύρισε τον αγκαλιάζω τον φιλάω στο στόμα και του λέω ότι τον αγαπάω πολύ!

Του λέω πως είμαι καυλωμένη και αυτός μου γλείφει το μουνί και τον κώλο που ακόμη είχαν τη γεύση από τα καυλιά των μαύρων. Βλέπει τη διαλυμένη κυριολεκτικά κωλοτρυπίδα μου , με ρώτησε πως έγινε έτσι και εγώ φυσικά του εξιστορώ τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. .

Ο Νίκος καύλωσε όπως δε τον έχω ξαναδεί. Με γάμησε και αυτός πολύ άγρια στο κώλο και έχυσε βαθιά μέσα μου. μετά με έβαλε να πιέσω το κώλο μου να βγάλω τα χυσια πάνω στο χέρι μου και τα ήπια.

Μείναμε αγκαλιασμένοι κάνοντας πολλές φορές έρωτα μέχρι το πρωί. Όλα ήταν υπέροχα όμορφα! Ο Νίκος για μένα είναι κάτι ξεχωριστό και τον λατρεύω.

Υγρά φιλιά σε όλους σας

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.