Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγώ είμαι ο Πάνος από επαρχία, είμαι είκοσι οκτώ και η κυρία είναι η Ελένη πενήντα δύο χρονών. Η φάση έχει ως εξής.

Εγώ γουστάρω να ξεσκίζω μόνο ώριμες κυρίες δόξα το θεό μέχρι σήμερα έχω σκίσει πολλές. Λέω έχω σκίσει γιατί έχω την τύχη να έχω ένα εργαλείο 28 πόντους και πάχος 14 πόντους. Όσες το έχουν δει και το έχουν γαμήσει το θυμούνται ακόμα. Ας έρθουμε στην κυρία Ελένη. Όπως είπα είναι πενήντα δύο χρονών, ξανθιά με γαλάζια μάτια και με μαλλί μέχρι τη μέση. 1.65 ύψος και στρογγυλή εκεί που πρέπει. Το ατού της όμως είναι τα τεράστια βυζιά της. Την είχα σταμπάρει μια φορά στο δρόμο και τρελάθηκα. Είπα: «Αυτή την γυναίκα πρέπει να την φάω!». Την πήρα από πίσω για να δω που μένει και μόλις φτάσαμε στη οικοδομή που μένει έμεινα παγωτό!  Έμενε στην οικοδομή που έμενε μια χήρα που πηδούσα εκείνο το διάστημα. Μπαίνω και εγώ μαζί της στο ασανσέρ, με ρωτάει με μια καυλιάρικη φωνή:

-    «Σε ποιον όροφο πάτε;»

-    «Στον πέμπτο».

Καθώς ανεβαίναμε χάζευα τα υπέροχα βυζιά της. Με πήρε χαμπάρι αλλά δεν την χαλούσε κιόλας. Φτάνουμε στον τέταρτο εκεί που μένει, της ανοίγω την πόρτα και της λέω:

-    «Καλό μεσημέρι!». Και μου λέει:

-    «Επίσης αγορίνα μου!»

Κλείνει η πόρτα και συνεχίζω προς τα πάνω, πάω καρφί στην χήρα είχα κατά καυλώσει, χτυπάω το κουδούνι και βλέπω την Μαρία (την χήρα), κλείνω την πόρτα.

-    «Καλώς τον πουτσαρά μου!», μου λέει.

-    «Χρύσα έχω κατακαυλώσει και πρέπει να με σβήσεις!»

-    «Μην στεναχωριέσαι, εδώ είμαι εγώ!»

Και με τη μία μου κατεβάζει την φόρμα και παίρνει τον πούτσο μου στα χέρια της. Αρχίζει και τον παίζει λίγο και με μιας τον παίρνει στο στόμα της. Μάταια προσπαθεί να το πιπώσει. Πολύ γουστάρω να πιέζω το κεφάλι όταν με πιπώνουν να βλέπω πόσο αντέχουν οι καριόλες. Με τα πολλά, πατάω ένα χύσιμο στην μούρη της Μαρίας που ήταν όλο δικό της. Δεν προλάβαινε να τα καταπιεί. Στην συνέχεια την γυρίζω στα τέσσερα και την καρφώνω από πίσω. Την καταξέσκισα αφού είχα στο μυαλό μου την κυρία Ελένη!

Αφού τελειώσαμε πήγα να κάνω ένα ντουζάκι. Ξέχασα να σας πω ότι δουλεύω στην οικοδομή και τις ελεύθερες μου ώρες ασχολούμαι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αφού με τάισε η Μαρία την έπεσα για ύπνο. Μετά από καμιά ώρα, χτύπησε το τηλέφωνο. Έρχεται η Μαρία και μου λέει:

-    «Μια φίλη μου έχει πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή της. Μπορείς να το δεις;»

-    «Κανένα πρόβλημα!»

Παίρνει την φίλη της τηλέφωνο και της λέει να περάσει. Εγώ ρωτάω την Μαρία ποια είναι η φίλη της και μου λέει:

-    «Μια κυρία που μένει από κάτω».

Εκείνη την στιγμή χτυπάει το κουδούνι και ανοίγει η Μαρία. Εγώ στο σαλόνι και τι βλέπω; Η κυρία Ελένη! Η Μαρία μας συστήνει και της λέει πως είμαι η συντροφιά της. Εκεί κατάλαβα πόσο καλές φίλες ήταν. Μου δίνει τον φορητό και μου λέει πως έχει πρόβλημα με το photoshop. Της δείχνω κάποια πράγματα. Εντωμεταξύ φορούσε μια φόρμα άσπρη χωρίς εσώρουχο από μέσα και ένα μπλουζάκι που με το ζόρι κρατούσαν αυτά τα τεράστια βυζιά στην θέση τους. Ο πούτσος μου άρχισε να τσιτώνει λίγο, λόγω των διαστάσεων του λίγο να κουνηθεί κάνει μπαμ. Τον είδε η Ελένη και χωρίς να χάσει λεπτό λέει στην Μαρία:

-    «Τι έχουμε εδώ φιλενάδα;»

Η Μαρία της απαντάει:

-    «Δεν λέγεται με λόγια, πρέπει να το δεις φιλενάδα!»

Και μου λέει η κυρία Ελένη:

-    «Αγόρι μου σε πήρα χαμπάρι στο ασανσέρ. Τι νομίζεις; Οι καλές οι φιλενάδες μοιράζονται το γλυκό τους. Λοιπόν, για να δούμε τι έχουμε εδώ…»

Σηκώνομαι και με μιας μου κατεβάζει την φόρμα. Και μόνο που έπιασε την φόρμα καύλωσα! Πετάγεται ο πούτσος μου και της δίνει ένα μπάτσο στα μούτρα της.

-    «Παναγιά μου! Τι είναι αυτό το πράγμα φιλενάδα; Τώρα κατάλαβα γιατί κάνεις καιρό να βγεις από το σπίτι σου!»

Της πιάνω τα μούτρα και της λέω:

-    «Θα σου ξεσκίσω όλες τις τρύπες παλιογαμιόλα!»

Και της τον βάζω στο στόμα. Την έπιασα το κεφάλι και δεν την άφηνα να το βγάλει από το στόμα της. Κόντεψε να κάνει εμετό. Σε κάποια φάση με πιάνει η Μαρία και μου λέει να την αφήσω να με τσιμπουκώσει όπως ξέρει αυτή. Κάθομαι στον καναπέ και παίρνει το εργαλείο μου και με τσιμπουκώνει όσο μπορεί και έπαιζε με το αρχίδι μου (είμαι μονάρχης). Αυτό που με τρέλανε τελείως είναι που το έφτυνε και στο καπάκι το τσιμπούκωνε. Η Μαρία δεν άντεξε άλλο, έσκυψε κι αυτή και άρχισε το γλύψιμο. Είχα δυο γαμιόλες θείτσες να μου γλύφουν την πουτσάρα μου. Το έγλυφαν εναλλάξ. Και τις δυο τις είχα βγάλει τα άντερα. Τις πατούσα το κεφάλι όσο άντεχαν.

Σε μια φάση σήκωσα την κυρία Ελένη και της έβγαλα την μπλούζα. Πετάχτηκαν δυο τεράστιες βυζάρες και άρχισα να τα χουφτώνω όσο μπορώ. Η κυρία Ελένη μου λέει:


-    «Εσύ έχεις τεράστιο πούτσο κι εγώ δυο τεράστιες βυζάρες! Τι λες, να τα ενώσουμε;» Και σκύβει να μου κάνει μια ισπανική.

Αγαπητοί αναγνώστες του xstream, πολλές προσπάθησαν να το κάνουν και τελικά βρήκα το γκαράζ μου! Είχε βάλει το εργαλείο μου στις βυζάρες της και ταυτόχρονα με τσιμπούκωνε. Η Μαρία καθότανε απέναντι και έπαιζε με την μουνάρα της. Δεν άντεχα άλλο και ήμουν έτοιμος να της γεμίσω τα μούτρα με τα ζεστά χύσια μου. Με τη μία  της τα πετάω στα μούτρα. Έρχεται και η Μαρία και της γλύφει τα μούτρα. Μετά άρχισαν να μου καθαρίζουν τον πούτσο μου. Αφού τελείωσαν έκατσαν δίπλα μου. Η Μαρία λέει:

-    «Τώρα τι κάνουμε;»

-    «Τώρα Μαρία θα ξεσκίσω την κυρία Ελένη!»

Πετάγεται η Ελένη:

-    «Πρέπει να πάω σπίτι. όπου να ‘ναι έρχεται ο άντρας μου».

-    «Δεν έχεις να πας πουθενά!»

Την αρπάζω το κεφάλι και την βάζω κάτω στο χαλί, της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω στην ξυρισμένη μουνάρα της. Άρχισε να φωνάζει:

-    «Πω! Πω! Τι παλούκι είναι αυτό! Σκίσε με την πουτάνα!»

Εγώ ίσα που είχα βάλει το ένα τρίτο του πούτσου μου. Άρχισα να μπαίνω όλο και πιο μέσα και όλο πιο γρήγορα.

-    «Παλιογαμιόλα! Θα σε κάνω να μην μπορείς να περπατήσεις καιρό!»

Σε κάποια φάση ήρθε η Μαρία και με παρακαλούσε να την γαμήσω. Την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα πάνω στην Ελένη και μία έσκιζα την Μαρία και μία την Ελένη.

-    «Πουτάνες! Όλες για τον πούτσο ζείτε. Γαμιόλες!»

Οι μουνάρες τους είχαν ανοίξει κι έμπαινα όλο και πιο μέσα. Σηκώθηκε η Μαρία και με έβαλε να ξαπλώσω στο χαλί. Ο πούτσος μου όρθιος σαν κεραία. Άρχισαν να το φτύνουν και να το μαλακίζουν.

-    «Τώρα κάτσε στο θρόνο σου Ελένη μου!»

Η Ελένη ήρθε και έκατσε στο πούτσο μου.

-    «Τι πουτσάρα είναι αυτή καυλιάρη μου!»

Και γαμιόταν σαν σκυλί όσο γρήγορα μπορούσε. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν. Εγώ είχα πιάσει τις βυζάρες της και τις έγλυφα όσο αυτή γαμούσε τον πούτσο μου.

-    «Θέλω να τον βάλω στην κωλάρα μου!», μου λέει.

Πέφτει στα τέσσερα και της ρίχνω μια ροχάλα στην κωλάρα της. Ήταν τελείως κλειστή η είσοδος στην κωλάρα της. Η Μαρία μου έφτυσε τον πούτσο και μου είπε:

-    «Σιγά – σιγά…»

Τις ξέρω τις πουτάνες. Λένε σιγά και θέλουν το αντίθετο. Παίρνω τον εργαλείο μου και της βάζω σιγά - σιγά το πουτσοκέφαλο. Μόλις μπήκε και αφού το έκανα δυο φορές αυτό, της το χώνω μέσα με τη μία κι έβαλα το μισό μέσα.

-    «Αχ! Αχ!!!», φώναζε από καύλα και τσίριζε. «Σκίσε με παλιοπούστη, σκίσε με!!!»

Μπαινόβγαινα όλο και πιο γρήγορα, ώσπου ήρθε η στιγμή του αιώνα. χτΥπάει το κουδούνι και ήταν ο άντρας της. Μπαίνει μέσα η Μαρία γυμνή κι εγώ να σκίζω την κωλάρα της γυναίκας του.

-    «Παλιοπουτάνα! Τι κάνεις εκεί;»

Αυτή από την καύλα της είχε χάσει τα λόγια της. Τον αρπάζει η Μαρία και του κατεβάζει το παντελόνι και του αρχίζει ένα τσιμπούκι. Αυτός κοιτούσε εμάς. Σε μια φάση βγαίνω και κάθομαι στον καναπέ. Μόλις βλέπει τον πούτσο μου αυτός τρελάθηκε. Η Ελένη στο χαλί χτυπιέται σαν το ψάρι.

-    «Αυτό τώρα για πάρτη σου μεγάλε!»

Σηκώνω την Ελένη, της βάζω το κεφάλι στο χαλί και την κωλάρα της προς τον άντρα της. Αυτός είδε τον κώλο της που είχε γίνει σαν πιατάκι του καφέ και χάζεψε. Παίρνω τον πούτσο μου και τον βάζω πάλι στην κωλάρα της. Την γαμούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα κι αυτή χτυπιόταν.

-    «Πουτσαρά μου, δεν μπορώ άλλο η πουτάνα. Το παλούκι σου μ’ έχει σκίσει!»

Εγώ την έσκιζα όλο και περισσότερο και της χούφτωνα τις βυζάρες της. Η Μαρία έγλυφε τον άντρα της Ελένης και σε κάποια φάση έχυσε. Ήμουν κι εγώ έτοιμος. Βγάζω το παλούκι μου και γυρίζω την Ελένη.

-    «Θέλω να χύσω τις βυζάρες σου γαμιόλα!»

Και της τα πετάω στις βυζάρες της. Κάθομαι στον καναπέ και έρχεται η Ελένη και μου καθαρίζει τον πούτσο. Ο άντρας έρχεται και της λέει:

-    «Σ’ άρεσε Ελένη; Ελπίζω να γούσταρες. Άλλη φορά θα τον πληρώσω τον μικρό να γαμήσει εσένα και τις πουτάνες αδερφές σου!»

Η κυρία Ελένη σηκώθηκε με το ζόρι και με φίλησε. Ταυτόχρονα χάιδευε το παλούκι μου.

-    «Εμείς θα τα ξαναπούμε πουτσαρά μου. Μ’ έσκισες τη γαμιόλα!»

Και πήρε τον άντρα της και φύγανε. Η Μαρία κάθετε δίπλα μου και μου λέει:

-    «Αυτήν την έσκισες… Εμένα;»

Της πάτησα και αυτηνής έναν πούτσο και πήγα για ύπνο.

Παίδες γαμάτε αβέρτα! Εκεί έξω έχει πολύ ψωμί. Αλλά να θυμάστε: η γριά κότα έχει το ζουμί!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.