Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτό που θα σας διηγηθώ σήμερα, είναι η εκπλήρωση μιας φαντασίωσης που μου δημιουργήθηκε όταν διάβασα μια ιστορία για το bukake μιας κοπέλας με τους φίλους της. Από τότε άρχισα να φαντασιώνομαι τον εαυτό μου να είμαι περικυκλωμένη από πούτσες και να αρχίζουν να με χύνουν η μία μετά την άλλη, γεμίζοντας με καυτό σπέρμα το πρόσωπο, το σώμα και τα στήθια μου.

Τη φαντασίωσή μου αυτή την έλεγα σε έναν απ\' τους εραστές μου την ώρα που με ξέσκιζε και συνήθως καταλήγαμε να με μπουκώνει με τα ψωλοχύματά του. Ήμουν στην Αθήνα και πήγα στο σπίτι του να κοιμηθώ όπως συνηθίζουμε. Με έβαλε όπως πάντα να γδυθώ και να μείνω μόνο με το στριγκάκι μου που χανόταν μέσα στα κωλομάγουλά μου.

Όταν τελικά, μετά από λίγα ποτά καταλήξαμε στο κρεβάτι επέμενε να μη βγάλω το εσώρουχο και παραμερίζοντάς το, με έγλειψε αισθησιακά και μετά με πήρε βίαια όπως μου αρέσει. Μου ξέσκισε διαδοχικά τη μουνάρα και την κωλάρα δίνοντάς μου σκαμπίλια στα κωλoμέριακαι κατέληξε να μου γαμά το στόμα μέχρι που μου το γέμισε με τα χύσια του.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή…
Κοιμηθήκαμε. Μια έκπληξη με περίμενε όταν ξύπνησα. Όχι μόνο αυτός δεν ήταν εκεί, αλλά στο κρεβάτι κάθονταν δύο άγνωστοι άντρες. Γυμνοί και με κοίταζαν χαϊδεύοντας τις πούτσες τους. Γύρω στα 30, καλοφτιαγμένοι με γοητευτικά πέη έτσι όπως ήταν ορθωμένα και κοίταζαν λαίμαργα το κορμί μου.

\"Ήρθαμε να σε γαμήσουμε\" είπε ο ένας κοιτώντας με στα μάτια. Το θολό του βλέμμα πρόδιδε την καύλα του. Χωρίς να πω λέξη σήκωσα τα πόδια μου κι έβγαλα το βρακάκι μου. Πριν το καταλάβω βρέθηκαν ξαπλωμένοι δίπλα μου να χαϊδεύουν κάθε σπιθαμή του κορμιού μου και μετά αυτόματα σχεδόν βρέθηκα με τις ψωλές τους στο πρόσωπό μου να προσφέρονται διαδοχικά στο στόμα μου. Τους έγλειφα και τους άφηνα να μπαίνουν βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου. Αισθανόμουν τη σκληρότητά τους και το κορμί μου συγκλονιζόταν από την προσδοκία να τους αισθανθώ να μπαίνουν μέσα μου να σκάβουν το μουνί και τον κώλο μου, να με γεμίζουν με τον ανδρισμό τους και το σπέρμα τους.

Βρέθηκα να γαμιέμαι πισωκολητά από τον έναν ενώ ο άλλος έβαζε το πουλί του στο στόμα μου κι αφού βίωσα αλλεπάλληλους οργασμούς, διαδοχικά με πήραν και από πίσω συνοδεύοντας τις διεισδύσεις τους με πρόστυχα λόγια και εξευτελιστικά σχόλια. Μετά με γύρισαν ανάσκελα. Ο ένας στάθηκε όρθιος δίπλα στο κρεβάτι κι ο άλλος με καβάλησε φέρνοντας στο πρόσωπό μου το καυλί του.

\"Ξεφτιλίσου πουτάνα\" μου είπε καθώς με το ένα χέρι μου έκλεινε τη μύτη και με το άλλο οδηγούσε την πούτσα του μέσα στο ανοιχτό μου στόμα. Μετά μερικές διεισδύσεις πήρε τα χέρια του και με άφησε να πάρω αναπνοή. Μου είπε να ανοίξω το στόμα μου κι εγώ συμμορφώθηκα. Ίσα που έπαιξε το καυλί του και ο πρώτος πίδακας από ψωλόχυμα έπεσε στο πρόσωπό μου. Κατεύθυνε το δεύτερο στο στόμα μου και συνέχισε χτυπώντας το καυλί του στο πρόσωπό μου μέχρι που στράγγιξε. Μου το έδωσε πάλι στο στόμα να του το καθαρίσω τελείως με τη γλώσσα μου.

Χωρίς να με αφήσουν να σκουπιστώ με σήκωσαν. Με έβαλαν γονατιστή με την πλάτη στο κρεβάτι. Ο ένας, που μόλις είχα γευτεί τα χύσια του κάθισε πίσω μου κι άρχισε να μου μαλάζει τα στήθη. Ο άλλος, με την πούτσα ορθωμένη στάθηκε μπροστά μου. Πρόθυμα άνοιξα το στόμα μου κι άρχισα να τον χαϊδεύω με τη γλώσσα μου. Μου κράτησε το κεφάλι ακίνητο κι έσπρωξε το καυλί του βαθιά όσο μπορούσε. Για μια στιγμή μου ήρθε αναγούλα όπως είχε φτάσει στο λαιμό μου.

\"Παίξ\' τον μωρή τσούλα\", μου είπε καθώς τραβιόταν. \"Κάνε με να χύσω για πάρτη σου\".

Με το ένα χέρι άρχισα να τον τρομπάρω, ενώ με το άλλο έτριβα το μουνί μου. Τρελαινόμουν από καύλα στη σκέψη πως είχα γίνει έρμαιο στα χέρια δυο αγνώστων αντρών που ο ένας μετά τον άλλον μου έδιναν τα χύσια τους. Κρατούσα το καυλί του πάνω στα χείλη μου και το έπαιζα με τη γλώσσα μου ενώ συνέχιζα να τον τρομπάρω, μέχρι που ξέσπασε. Τα υγρά του ξεχείλισαν από το στόμα μου κι άρχισαν να τρέχουν στο σαγόνι μου και να στάζουν στο στήθος μου. Αισθανόμουν πολύ μεγάλη πουτάνα. Τότε ήταν που τους είδα. Τρεις ακόμη άντρες. Γυμνοί, με τα χέρια γύρω απ\' τις ορθωμένες πούτσες τους με κοίταζαν με λαγνεία.

Ο πρώτος γαμιάς μου άφησε τα στήθη μου και μου κράτησε το κεφάλι.

\"Ήθελες bukake πουτανίτσα;\" μου ψιθύρισε.

Ασυναίσθητα έσφιξα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια μου κι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα μου πιο έντονα. Η καρδιά μου χτυπούσε με ένταση και το κορμί μου διαπερνιόταν από αλλεπάλληλα κύματα ζεστασιάς καθώς τους έβλεπα να με πλησιάζουν. Πρόθυμα άνοιξα το στόμα μου και τους άφησα να μου δώσουν ένας - ένας να γευτώ τα καυλιά τους. Αισθάνθηκα στη γλώσσα μου την πούτσα του ενός να βγάζει προσπερματικά υγρά. Την επόμενη στιγμή όμως ξέσπασε απότομα, με το που έσφιξα τα χείλη μου πάνω του και τάχυνα τα παιχνίδια της γλώσσας μου. Σαν συνεννοημένοι τότε και οι άλλοι δύο ταυτόχρονα άρχισαν να εκτοξεύουν στο στόμα μου το πηχτό τους ψωλόχυμα. Μόλις που πρόλαβα να κλείσω τα μάτια μου και το πρόσωπό μου γέμισε από τα υγρά τους.

Έμεινα γονατιστή μισανοίγοντας ένα μάτι μόνο, όσο μου έδιναν να καθαρίσω και να στραγγίξω τις ψωλές τους. Μετά με βοήθησαν να σηκωθώ. Είδα το φίλο μου να έρχεται και να με οδηγεί στο λουτρό.

\"Σε έχυσαν καλά μωρό μου;\" ρώτησε.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και τον άφησα να με στήσει να σκύψω μπροστά στο νιπτήρα, χωρίς ακόμη να με έχει αφήσει να πλυθώ.

\"Με κατακαύλωσες μωρή καριόλα, με την προθυμία σου να σε ξεσκίσουν και να σε χύσουν\", μου είπε.

Ήξερα τι θα επακολουθούσε και με καύλωνε που η πόρτα ήταν ανοιχτή κι οι άλλοι απ\' έξω μας έβλεπαν.

Με τις παλάμες του, μου άνοιξε τα κωλαράκια και έφερε την πούτσα του στη μικρή μου τρύπα. Έφτυσε πάνω της κι άρχισε να σπρώχνει το καυλί του μέσα μου. Ήμουν ακόμη λίγο ανοιγμένη από τα προηγούμενα πηδήματα, αλλά όχι αρκετά για να την πάρω αβίαστα και με λίγο σάλιο μόνο. Του άρεσε να με ζορίζει. Και να με γαμά βίαια. Κι εμένα μου αρέσει…

Ένα ουρλιαχτό πόνου και καύλας βγήκε απ\' τα χείλη μου καθώς απότομα καρφώθηκε πιο βαθιά μέσα μου. Θέλησα να φέρω το χέρι μου στο μουνί μου, αλλά με κράτησε. Συνέχισε να με ξεσκίζει βίαια χωρίς να με αφήνει να αγγίξω το μουνί μου και λέγοντάς μου βρωμόλογα που με καύλωναν πάλι τρελά. Δεν άργησε να με πλημμυρίσει με τα χύσια του και μετά με άφησε να πλυθώ προσέχοντας να μη χαϊδευτώ και να μείνω ξαναμμένη για τη συνέχεια. Έξω περίμεναν τρεις άντρες που είχα γευτεί τα χύσια τους, αλλά δεν είχα γαμηθεί μαζί τους….

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.