Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά παίδες! Καταρχήν ελπίζω όλοι να είστε καλά και να καρφώνετε αβέρτα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς που ανταλλάσουμε απόψεις όπως και αυτούς που είναι λόγια και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Σ’ αυτούς να πω πως όλα δανεικά είναι!!!!

Ας αρχίσουμε με την φάση που παίχτηκε πριν από δύο χρόνια. Ήμουν σπίτι και χτυπάει το κινητό, ήταν ο αδερφός μου με ρώτησε αν μπορώ να πάω στην πεθερά του για να φτιάξω κάτι ντουλάπια που κρέμασαν. Μιας και ασχολούμαι με τα πάντα το είπα το οκ. Ξεκίνησα το απογευματάκι για το σπίτι της. Ήταν εκεί με δυο φίλες της.

Λίγα λόγια γι αυτήν και της φίλες της: αυτή είναι 60 φεύγα μαύρο μαλλί βαμμένο και από σώμα καλούτσικο το ατού της τα μεγάλα κάτασπρα βυζιά της. Όσο για τις φίλες η μια ήταν βαμμένη ξανθιά κοντά στα 60 με κανονικά πιασίματα και η άλλη γκρίζο μαλλί και αλανιάρα μιας και γεροντοκόρη με μια κωλάρα σπέσιαλ. Μπαίνω μέσα τα τυπικά χαιρετούρες κ.λ.π.

Όλες χήρες το καλύτερο πράγμα στις κατηγορίες γυναικών, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μου έδειξε τα ντουλάπια και άρχισα να μαστορεύω. Αφού τελείωσα είπε να με κεράσει καφεδάκι. Εγώ δεν είχα όρεξη καθώς πεινούσα κιόλας και έτσι παραγγείλαμε σουβλάκια και ρετσίνες. Εγώ είπα ξένος δεν είμαι μπορώ να αράξω όσο θέλω. Μέχρι να έρθουν τα φαγητά καλαμπούρια και γέλια… τις είχα φτιάξει τις θείτσες. Ήρθαν και τα φαγιά, φάγαμε, ήπιαμε… σε κάποια φάση αυτές το παρά-τσούξανε, οι φίλες της μένανε εκεί στην ίδια οικοδομή και είπαν να πάνε σπίτι.

Πήγα να σηκωθώ κι εγώ αλλά η πεθερά επέμενε να κάτσω. Δεν πήγε πουθενά το μυαλό μου, αλλά η πεθερά γνώριζε για το εργαλείο μου μιας και η νύφη μου το έφαγε. Αφού φύγανε οι άλλες και μείναμε μόνοι έρχεται και μου λέει:

-    «Πάμε στον καναπέ να είμαστε πιο άνετα;»

Και πήγαμε. Πάνω στην κουβέντα μου λέει:

-    «Ξέρω το μυστικό σου…»

Και πιάνει το εργαλείο μου. Εγώ τα έχασα για λίγο αλλά μετά είπα: «χήρα είναι ας περάσει καλά η γυναίκα…»

Σηκώθηκα, έβγαλα την μπλούζα μου και βγάζω και το παντελόνι μου και η χήρα τρελάθηκε! Άρχισε να το πιάνει με τα δυο της χέρια και να το παίζει. Με έβαλε να κάτσω και γονάτισε και άρχισε να το γλύφει από πάνω μέχρι κάτω. Πιάνω την μπλούζα της και την βγάζω και πετάγονται οι άσπρες βυζάρες της. Πήρε το εργαλείο μου και το έβαλε ανάμεσα και άρχισε να το παίζει με τις βυζάρες της. Παράλληλα μου έγλυφε το πουτσοκέφαλο.

Με είχε τρελάνει η γαμιόλα και χωρίς να πω τίποτα την χύνω στα μούτρα. Αυτή γέλασε και άρχισε να τα καθαρίζει… και το εργαλείο μου. Την βλέπω σηκώνεται και παίρνει το τηλέφωνο.

Μιλάει με κάποιον και χτυπάει το κουδούνι. Δεν πρόλαβα να ντυθώ και βλέπω τις φίλες της. Αφήνω τα ρούχα μου και τους λέω:

-    «Οργανωμένο το έγκλημα! Τώρα θα περάσετε καλά..»

Κάθομαι στον καναπέ. Έρχονται μια δεξιά και αριστερά και η αλανιάρα γκριζομάλλα στα γόνατα να το γλύφει. Οι άλλες ανοίγουν τα πόδια και βγάζουν στη φόρα τις μουνάρες τους. Εγώ από ένα δάχτυλο στην καθεμιά και να παίζω με τις καύλες τους. Η γκριζομάλλα έκανε τέλειο τσιμπούκι! Την σηκώνω και την βάζω πλάτη σε μένα να κάτσει στο εργαλείο μου. Έβγαλε μια φωνούλα και άρχισε να γαμιέται.

Σε λίγο σηκώνεται η πεθερά και τραβάει την γκριζομάλλα και της λέει:

-    «Η σειρά μου…»

Έπιασε το εργαλείο μου και άρχισε να το χώνει σιγά-σιγά μέσα της. Την ξάπλωσα πάνω μου και άρπαξα τις βυζάρες της και άρχισα να την ξεσκίζω. Ήρθε η σειρά της ξανθιάς… πήρε και αυτή το εργαλείο μου και άρχισε να το χώνει μέσα της. Αφού την άνοιξα καλά την έβαλα να σκύψει λίγο για να βλέπω την κωλάρα της.

Σε κάποια φάση την σήκωσα και τις έβαλα στα τέσσερα όλες και άρχισα να τις ξεσκίζω. Έπιανα τα κωλομάγουλα τους και τα βαρούσα αβέρτα! Τις έσκισα όλες από λίγο. Τώρα ήθελα κώλο. Έρχεται η πεθερά και μου λέει:

-    «Θέλω να με κάνεις να μην μπορώ να κάτσω!»

Της σαλιώνω καλά την κωλοτρυπίδα και παίρνω το εργαλείο μου και αρχίζω να της το χώνω σιγά-σιγά. Μόνο που δεν έκλαψε! Οι άλλες της έκλειναν το στόμα. Αφού την άνοιξα καλά, είπα να την ξεσκίσω καλά. Της έπιασα το μαλλί και την γαμούσα με όλη μου την δύναμη.

Την αφήνω και πιάνω την γκριζομάλλα και την βάζω μπρούμυτα κάτω με ανοιχτά τα πόδια και την ξανθιά πάνω της ανάσκελα και άρχισα να τις ανοίγω και τις δυο. Παράλληλα έφτυνα τις τρύπες τους. Ήμουν έτοιμος να χύσω… η πεθερά ακόμα να συνέρθει! Έπιασα το εργαλείο μου και άρχισα να χύνω τις άλλες δυο στις βυζάρες τους.

Έκατσα στο καναπέ και μου καθάρισαν το εργαλείο. Είχαν τρελαθεί οι θείτσες! Αυτό έγινε άλλη μια φορά και ξανά δεν γούσταρα γιατί είναι πολύ στο μπλα μπλα και μένα αυτό με ξενερώνει. Μόνο την πεθερά όποτε βολέψει πάω και την ξεσκίζω ή έρχεται αυτή σπίτι!!!

Ελπίζω να πάτε τώρα να ξεσκίσετε τα αμόρε σας!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).