Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα και μαγεύτηκα, χωρίς να ξέρω τι άλλο θα ακολουθήσει για να μου μείνει τελικά αξέχαστο..

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο Σάββατο απόγευμα, εγώ και ο Άγγελος το αγόρι μου, μελαχρινός 1.90 καλογυμνασμένος, αθλητής για χρόνια με χόμπι το μόντελινγκ, καλοσχηματισμένους μύες και κορμί γεννημένο να προσφέρει ηδονή!

Εκεί μας περίμεναν ο Φώτης (συγκάτοικος και φίλος του Άγγελου στην Αγγλία όταν έκανε το μεταπτυχιακό) και η κοπέλα του, είχαν φτάσει νωρίτερα.

Είχα ακούσει τόσα πολλά για εκείνον και για τις περιπέτειες τους, τον είχα δει όμως άλλη μια φορά και θυμόμουν ότι μου άρεσε επικίνδυνα. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί με αρρενωπά στοιχεία, σέξι χαρακτηριστικά, ωραίο σώμα, αρσενικό που σε κεντρίζει με το βλέμμα του και σε κάνει να ανατριχιάζεις!

Καθίσαμε μαζί τους για λίγο συνομιλήσαμε και πήγαμε στα δωμάτια, δώσαμε ραντεβού σε δύο ώρες στο ίδιο σημείο. Όταν κατέβηκα από το δωμάτιο, αγχωμένη γιατί είχα αργήσει να ετοιμαστώ, βρήκα τον Άγγελο μόνο του να κάθεται στο μπαρ και να πίνει ποτό, είχε κατεβεί νωρίτερα να τα πει με τον Φώτη.

-    «Άργησες. Πάμε, θα είμαστε μόνοι απόψε..μην ρωτάς γιατί…» μου είπε.

«Τι κρίμα…» σκέφτηκα «και ήθελα να τον ξαναδώ απόψε…», είχε κάτι επάνω του που μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Κάναμε βόλτα στο Ναύπλιο, πήγαμε για φαγητό και μετά σταματήσαμε σε ένα μπαράκι με ωραία μουσική, ήπιαμε το ποτάκι μας και άρχισα με ανεβασμένη διάθεση να χορεύω, χαλαρά στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα ποιο προκλητικά και να τρίβομαι πάνω στο μωρό μου, είχα ορεξούλες και το έδειχνα. Δεν άργησα να νιώσω πίσω μου το καυλί του σκληρό και πρησμένο.. καθώς με κρατούσε αγκαλιά.

-    «Πάμε. Ήρθε η ώρα να φύγουμε…» μου είπε.

Φώναξε τον barman να πληρώσει και πήρε δυο σφηνάκια.

-    «Δώρο στο κορίτσι μου που απόψε έχει ορεξούλες! Και θα φροντίσω να περάσουμε όμορφα..» μου ψιθύρισε καθώς έπαιζε το αφτί μου με τη γλώσσα του και με καύλωνε περισσότερο.

Η επικοινωνία μας ήταν καλή. Γενικότερα ήξερε τι ήθελα και μου το έδινε. Άκουγε προσεκτικά και με φρόντιζε πάντα, είχε πραγματοποιήσει τις περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις μου.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μπήκαμε στο δωμάτιο και ωωωω.. ναι! Είχα διάθεση για τρελίτσες. Άρχισα να γδύνομαι (ως γνωστόν συνήθως δεν φοράω πολλά) και να λικνίζομαι προκλητικά.. είχε ιδρώσει η φωνή του χαμηλή η ανάσα βαριά. Ένιωθα τα χέρια του πάνω μου σαν να με εξερευνούσαν πρώτη φορά, τόσο δυνατός… με σήκωσε στα χέρια του πέρασα τα πόδια μου στη μέση του και με κόλλησε με την πλάτη στον τοίχο. Κόντευα να σκάσω, αλλά ένιωθα την υπέροχη του και μου άρεσε.

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι ήρθε πίσω μου και με αγκάλιασε σφιχτά. Η γλώσσα του στο λαιμό μου, τα χέρια του στο στήθος μου και άλλες φορές στους γοφούς για να εφάπτει το κωλαράκι μου επάνω του..

-    «Τι έγινε με το φίλο σου;» τον ρώτησα.

-    «Να τον φωνάξουμε; Είναι μόνος του, τσακώθηκε με την κοπέλα του και εκείνη έφυγε», απαντάει και μου χαμογελάει πονηρά..

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να το σκεφτώ και απάντησα ναι. Η καύλα στην ιδέα και μόνο διπλασιάστηκε. Σηκώθηκε και πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Έμεινα μόνη να χαϊδεύω το γατάκι μου. Οι ρώγες μου τόσο σκληρές, τα υγρά μου τόσα πολλά, έκλεινα τα πόδια ερμητικά και ένιωθα χείλη και κλειτορίδα να γλιστράνε τόσο απαλά και τόσο όμορφα. Τους περίμενα, ήμουνα έτοιμη, αρκετά υγρή.

Πρώτος μπήκε ο Άγγελος. Ξάπλωσε δίπλα μου και με πήρε αγκαλιά κάνοντας χώρο στο κρεβάτι να ξαπλώσει ο Φώτης λίγα λεπτά αργότερα. Ένιωσα αμήχανα για μια στιγμή… αγκάλιασα το μωρό μου με δύναμη και έκρυψα το πρόσωπο μου στο λαιμό του.

-    «Μην φοβάσαι μικρή μου, δεν θα σου κάνουμε τίποτα που δεν θα σου αρέσει…»
είπε ο Άγγελος.

Και εκείνη τη στιγμή ένιωσα το χέρι του Φώτη να με χαϊδεύει στην αρχή και σε λίγο ο ρυθμός να αυξάνεται και σιγά-σιγά να μου δίνει σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι. Γλυκός πόνος και ηδονή μαζί, τόση καύλα όμως. Γύρισα ανάσκελα και κοίταξα τον Φώτη στα μάτια καυλωμένη μαζί του. Χαμογέλασε πονηρά και μου έδωσε ένα φιλί στην ρωγίτσα μου που είχε πεταχτεί και σκληρύνει πολύ.

-    «Για να δούμε… από υγρασία πως πάει;» είπε, κοιτώντας τον Άγγελο και μου έβαλε δάχτυλο..

-    «Μμμμμμ, αχ αχ!» Αναστέναξα για πρώτη φορά. «Αγόρια μου σας θέλω!!»

Ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα, έχω τον Φώτη να παίζει με τα δάχτυλα το γατάκι μου, τον Άγγελο να έχει αρπάξει το στήθος μου και εγώ να προσπαθώ να συγκρατήσω τις κραυγές μου. Είχα δύο καυλιά στα χέρια μου αριστερά και δεξιά και τα έγλυφα αχόρταγα, πότε το ένα και πότε το άλλο. Άλλες ρουφούσα με μανία, κατάπινα μέχρι τέρμα και άλλες έπαιζα με γλύκα στην κορυφή του πέους, απολάμβανα ένα υπέεεεεροχο βράδυ.

-    «Μμμμμμμ.. Έχει καυλίτσες το μωρό μου;» Ψιθύρισε ο Φώτης. «Τώρα θα δει τι θα πάθει το μουνάκι μου!»

Και πήγε κάτω μου, σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και άρχισε το παιχνίδι με τη γλώσσα. Ταλέντο μεγάλο! Ήξερε να τη δουλεύει σωστά. Φιλάκια, δαγκωματάκια, χαδάκια, έπαιζε με τα μεγάλα χείλη μου, έδινε γλωσσόφιλα, μπαινοέβγαζε την γλώσσα στην τρυπίτσα μου, τυραννούσε την κλειτορίδα μου και εμένα μαζί. Τον ήθελα τόσο πολύ.. μπουκωμένη με το καυλί του Άγγελου μέχρι το τέρμα, βογκούσα και πνιγόμουνα μαζί, αλλά ένιωθα τόσο όμορφα, τόσο ζεστά στα χέρια τους.

-    «Συγνώμη φίλε, αλλά την καύλα σου, θέλω να την πάρω πρώτος!» είπε ο Φώτης. «Μου αρέσει που δεν μασάει σε τίποτα!»

Το μουνάκι μου τρελαίνεται, η κλειτορίδα μου πάλλεται. Μου ανεβάζει τα πόδια ψηλά στους ώμους του και νιώθω ένα υπέροχο σκληρό καυλί με τεράστια αρχίδια να με σκίζει στα δύο. Μπήκε με δύναμη και με τη μία μέχρι το τέρμα. Σκύβει μπροστά μου και με ρωτάει:

-    «Σ’ αρέσει καυλίτσα μου; Θέλεις να συνεχίσω;»

Ωωωωω ναι! Ήταν τόσο καλός..!!!

-    «Αχ, αχ μωρό μου, με πηδάει!»

Φώναζα στον Άγγελο καθώς του έγλυφα τα αρχίδια και προσπαθούσα να βρω το ρυθμό στην γλώσσα μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί για μένα (να με πηδάει άλλος μπροστά του για να εκπληρώσει την φαντασίωση μου).

Ο Φώτης με έσκιζε κανονικά. Ήταν βίαιος, απότομος. Είχε χουφτώσει τα βυζιά μου και είχε την κυριαρχία επάνω μου. Ήταν το σκληρό αρσενικό! Το μουνάκι μου έχυνε καυλωμένο συνέχεια. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου συνέβαινε… τρίο με δύο άντρες.

-    «Πω πω! Το μουνί της είναι υπέροχο! Χύνει συνέχεια» ψιθύρισε ο Φώτης.

-    «Κάνε στην άκρη, ήρθε η σειρά μου!» είπε ο Άγγελος σχεδόν απειλητικά..

Με γύρισε στο πλάι, σήκωσε το ποδαράκι μου ψηλά και μπήκε μέσα μου αργά, τόσο απλά τόσο ηδονικά… γύρισα και τον φίλησα στο στόμα.

-    «Μωρό μου με πηδάς τόσο γλυκά… σε θέλω!» ψιθύρισα.

Ήταν αργός, βασανιστικός μέσα μου, τόσο τρυφερός, υπέροχος..
Ένιωθα το μωρό μου μέσα μου και έπαιζα με τα χέρια μου το καυλί του Φώτη.. σκέτη τρέλα.


-    «Θέλω να κάτσω πάνω σου!» είπα σε λίγο στον Φώτη και τον κοίταξα με νόημα.

-    «Κανένα πρόβλημα κυρία μου», απάντησε και πήρε θέση.

Ωωωωωωωωω ναι! Φώναζα τόσο πολύ χωρίς έλεγχο πλέον… βογκούσα καθώς ίππευα πάνω του, αργά στην αρχή και μετά με δύναμη. Λύγιζα τη μέση μου και τον απολάμβανα. Έγειρα μπροστά και του έδωσα το στήθος μου στο πρόσωπο. Αγρίεψε και άρχισε να δαγκώνει τις ρώγες μου. Με χούφτωσε με δυνατές σφαλιάρες από το κωλαράκι και με ανασήκωσε. Θέλησε να βρει αυτός το ρυθμό να με σκίσει, ενώ εγώ ήμουνα από πάνω του.. χαμογέλασα και τον άφησα, ήταν τόσο επιβλητικός.

-    «Γυναίκα καυλιάρα μου, είσαι θεά!!!», φώναξε ο Άγγελος και πήγε στο κωλαράκι. «Ήρθε η ώρα να σε αποτελειώσουμε!»

Μπήκε μέσα μου ενώ εγώ καθόμουνα πάνω στο υπέροχο καυλί του Φώτη. Πόνος και ηδονή μαζί για μια στιγμή, η αποθέωση όμως, σε λίγα λεπτά είχαν βρει τον ρυθμό οι δυο τους να ταλαντεύονται μέσα μου. Δεν μπορούσα πλέον να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου, αφέθηκα, ούτε μάτια μπορούσα να έχω ανοιχτά, φώναζα τόσο δυνατά.. ήμουνα έτοιμη να τελειώσω.

-    «Ααααααααα! Σκίστε με! Σας θέλω. Με πηδάτε τόσο ωραία! Χύνωωωωωωωωωωω!!!»

Σχεδόν ταυτόχρονα με μένα τελείωσε και ο Άγγελος πίσω και μέσα στην κωλάρα μου.

«Γυναικάρα μου σε χύνωωωωω!!!» φώναζε καθώς με κρατούσε από τη μέση και με πίεζε με δύναμη πάνω στο καυλί του.

Είχε έρθει η σειρά του Φώτη. Ιδρωμένος κάτω μου με τα μάτια μισάνοιχτα, βογκούσε..

-    «Μωρό μου», του είπα, «τώρα θέλω να χύσεις το μουνάκι μου. Θέλω να νιώσω το σπέρμα σου καυτό μέσα μου.. δείξε μου πόσο σου άρεσα…»

Ήταν έτοιμος, τον ένιωθα. Τα αρχίδια του πρησμένα, σχεδόν τα ένιωθα και αυτά πάνω στα χείλη μου..

-    «Μουνάραααααααααα είσαι υπέροχη! Πω! Πω! Τι καύλααααααααα!!!», φώναζε, καθώς ένιωθα το παχύρρευστο σπέρμα του να με καίει τόσο ηδονικά, υπέροχη αίσθηση..

Τόσο σπέρμα και όλο δικό μου, αχόρταγα δικό μου, δεν μου ξέφυγε σταγονίτσα! «Μπράβο στα αγόρια μου!» σκέφτηκα. Ήταν και οι δυο τους υπέροχοι, μοναδικοί! Και φυσικά το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο αξέχαστο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.