Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ας πούμε πως με λένε Σοφία.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις αρχές φθινοπώρου της περασμένης χρονιάς.

Είχα πάει γήπεδο και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ μαζί με την φίλη μου, παρκάραμε και ας μην μακρηγορώ ήμασταν ήδη στις θέσεις μας.
Τότε τον πρωτοσυνάντησα. Μελαχρινός γύρω στα 25 με κορμί καύλα και βλέμμα όλο υποσχέσεις.
Χάζεψα.
Καθώς ξεκίνησε το παιχνίδι άφησα το θέαμα του παιδιού ( ε καλά όχι τελείως )και επικεντρώθηκα στο γήπεδο.
Στο ημίχρονο πήγα για νερό και νατος πάλι μπροστά μου να με κοιτάζει . Κώλωσα μέχρι να πάρω νερό είχε έρθει πίσω μου.
Έπεσα πάνω του, μια φωνή βραχνή μου λέει σιγά μωρό μου και εγώ με μια απάθεια sorry καύλα.
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είχα πάρει το τηλέφωνο του.
Είμαι από επαρχία όμως ανέβαινα συχνά Αθήνα λόγω δουλείας και είχα δικό μου σπίτι .
Έβλεπα το τηλέφωνο του χωρίς να βρω την δύναμη να πατήσω τα πλήκτρα και να του τηλεφωνήσω. Ξέχασα να αναφέρω είμαι αρραβωνιασμένη με έναν άντρα που μου αρέσει πολύ.
Πήρα το θάρρος και έστειλα μήνυμα λέγοντας του ότι μπορούμε να μιλάμε μόνο με mail.
Τότε ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι. .

Αρχίσαμε τα mail που ήταν όλο και πιο αποκαλυπτικά έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να καυλώνει με αυτά που μου έγραφε . Τον έβλεπα και στο γήπεδο αλλά μιλούσαμε τυπικά σαν δυο γνωστοί. (αφού τις περισσότερες φορές ήταν και ο δικός μου παρών).

Τετάρτη βράδυ με παίρνει τηλέφωνο η κολλητή μου να επιβεβαίωση την πρόσκληση για τον γάμο της. Δεν είχα λάβει τίποτα και αφού μιλήσαμε αρκετά κανόνισα να ανέβω για τον γάμο που ήταν το Σάββατο. Ο δικός μου έφευγε για Κρήτη για δουλειά και έτσι θα πήγαινα μόνη μου.
Σάββατο απόγευμα ήμουν σπίτι μου και ετοιμαζόμουν για τον γάμο.
Καθώς ετοιμάσθηκα (ένα προκλητικό φόρεμα στο χρώμα του σμαραγδιού με ανοιχτή πλάτη που έφτανε μέχρι την μέση, αρκετά κοντό) χωρίς την δυνατότητα να φορέσω εσώρουχα. ψηλοτάκουνα και το σχετικό μακιγιάζ , Ήμουν εντυπωσιακή .

Έφτασα στην εκκλησία με ταξί δεν είχα διάθεση να οδηγήσω άσε που ήμουν και κοντά .
Κατέβηκα μπήκα στο προαύλιο βρήκα κάτι γνωστούς και τότε ήρθε το πρώτο σοκ . Ένοιωσα δυο μάτια καρφωμένα πάνω μου και ένα ρίγος με διαπέρασε .
Δεν γύρισα να κοιτάξω, σε δυο λεπτά ακούω μια γνώριμη βραχνή φωνή να μου λέει είσαι καύλα σήμερα . Αισθάνομαι δυο χείλη να με φιλούν τρυφερά στον ωμό. Κόπηκα. .
Γυρίζω και τον βλέπω πιο κούκλο απ ότι τον θυμόμουν.

Με τα πολλά (και αφού κατάλαβε ότι τα είχα δει όλα) ξεκίνησε το μυστήριο. Μπαίνοντας μέσα τον είδα απέναντι μου. Με κοιτούσε και πέθαινα έλιωνα ώσπου δεν άντεξα και βγήκα πάλι έξω . Μετά από πέντε λεπτά βγήκε κι αυτός . Μιλήσαμε αφού είχα πέραση το πρώτο σοκ . Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν ήθελα να πάμε μαζί στον μαγαζί όπου θα γιορτάζαμε το ευτυχές γεγονός κτλ.
Στο αυτοκίνητο αρχίσαμε περί ανεμών και υδάτων.
Δεν καθίσαμε μαζί. Μπήκαμε και χωριστήκαμε είχα όμως τέλεια οπτική επαφή.

Τον έβλεπα να πίνει και να καπνίζει ασταμάτητα , ερχόταν κάτι έλεγε με τους φίλους του και έφευγε χωρίς να μου πει κουβέντα μόνο ένα βλέμμα σκέτη καύλα.
Κατά τις 3 ήρθε και μου είπε να φύγουμε . Στο αυτοκίνητο δεν μιλούσε καθόλου ούτε που με κοίταζε. (με είχε στο περίμενε ο πούστης) με πήγε στο σπίτι μου και με ρώτησε αν ήθελα να ανέβει για λίγο. (τι λίγο?) Δεν του απάντησα απλά τον κοίταξα και αυτός με ακολούθησε. Μπήκαμε μέσα

Πήγα να φρεσκαριστώ και όταν γύρισα είχε βάλει είδη ποτά και με περίμενε όρθιος μπροστά στον καναπέ. Πήγα κοντά του και τότε με βούτηξε με λύσσα που με διέλυσε. Μου σκάει ένα γλωσσοφιλο και τον ακούω να μου λέει ¨ καύλα μου ζουλώντας με τα χεριά του στον κώλο μου, το ξέρω καριολιτσα μου ότι δεν φοράς τίποτα από μέσα το κατάλαβα απ την πρώτη στιγμή που σε είδα
Καύλωσα μέσα σε δευτερόλεπτα το φόρεμα είχε πέσει στο πάτωμα και ήμασταν είδη στην κρεβατοκάμαρα με αδειάζει κυριολεκτικά στο κρεβάτι και εντελώς γυμνός και αυτός έρχεται ακριβώς από πάνω μου. Μωρό μου θα σε ξεσκίσω σήμερα θα παρακαλάς να σταματήσω δεν μίλησα. Πήρε τα βυζιά μου στο στόμα του, τα έγλειφε τα ρούφαγε τα δάγκωνε κι εγώ χαμένη σ έναν κόσμο απίστευτης καύλας.

Ήμουν είδη αρκετά καυλωμένη όταν έχωσε την γλώσσα του δυνατά στο μουνί μου λέγοντας μου ¨τι μούναρα είναι αυτή καύλα μου¨ έλιωνα δεν άργησα να χύσω με δυνατές συσπάσεις να με διαπερνούν.
Χυνωωω. . . Είπα μόνο και τον νοιώθω να με πιέζει δυνατά λες και δεν ήθελε να του ξεφύγει τίποτα. . Ξεκωλιάρα δεν άντεξες μου λέει με τόνο σκληρό τώρα θα δεις . Με τραβάει να καθίσω στα γόνατα και μου χώνει όλο το εργαλείο του μέσα στο στόμα μου το γαμούσε με δύναμη ένοιωθα να πνίγομαι.

Χύνω καργιόλα μου φώναξε και το ζεστό του σπέρμα πετάχτηκε βαθιά στο λαιμό μου. Δεν μου άρεσε να χύνουν στο στόμα μου όμως εκείνη την ώρα το ήθελα απίστευτα. Νόμιζα ότι θα ξεκουραστεί για λίγο αλλά έκανα λάθος. Με γυρίζει στα τέσσερα και με απότομη κίνηση μου τον χώνει βαθιά στο μουνί μου πόσο το περίμενα.

Γαμιόμασταν με έναν ζωώδη τρόπο που αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Σε γαμάω καύλα μου και σε τρελαίνει αυτό δεν είχα κουράγιο ούτε να του απαντήσω με ξέσκιζε και ήμουν αλλού. Τελείωσα πάλι και πάλι και πάλι. Είχε έρθει από πάνω μου και τον έβλεπα καθώς το πρόσωπο του είχε πάρει μια έκφραση ικανοποίησης . Με καύλωνε αφάνταστα η εναλλαγή της έκφρασης του πονηρή αθώα εκστασιασμένη .

Δεν άργησε να τελειώσει πάνω στο μουνί μου λέγοντας χύνω καύλα μου τώρα σε χύνω. δεν ήξερα ούτε τ\' όνομα μου . Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας μικρότερος άντρας με είχε φέρει σε τέτοια κατάσταση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).