Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν χτύπησε το τηλέφωνο εκείνη ήταν βυθισμένη και χαλαρωμένη μέσα στην μεγάλη οβάλ μπανιέρα της. Σηκώθηκε, τύλιξε μια πετσέτα επάνω της και περπάτησε μέχρι την κρεβατοκάμαρα για να σηκώσει το ακουστικό.

-    «Έλα μωρό μου. Τι κάνεις;»

-    «Ετοιμάζομαι…», απάντησε εκείνη.

-    «Σε καμιά ώρα θα έχω γυρίσει. Κοίταξε να μην αργήσεις να ετοιμαστείς…!»

-    «Θα είμαι έτοιμη. Θα περάσουμε τέλεια καύλα μου!», απάντησε εκείνη συλλαμβάνοντας εκείνη την στιγμή τα χέρια της να χαϊδεύουν το μικροσκοπικό και όλο καμπύλες κορμί της.

Έκλεισε το τηλέφωνο και ξαναβυθίστηκε στην μπανιέρα της φανερά καυλωμένη. Ήθελε να γαμήσει το καυτό και υγρό μουνάκι της και να χύσει για εκείνον. Και το έκανε… και πάντα όταν το έκανε αυτό, δυο σκέψεις συμμαχούσαν στο πάντα πρόστυχο μυαλό της και την βοηθούσαν να χύνει συνέχεια… το γαμήσι από τον κώλο και όταν εκείνος την έχυνε στο πρόσωπο.

Ήταν ένα ζευγάρι ερωτικό, σέξι, όμορφο, που τους άρεσε να προκαλεί ο ένας τον άλλον ερωτικά, που τους άρεσαν οι μικρές αποδράσεις, και γι’ αυτό το λόγο πήγαιναν συχνά στο εξοχικό τους σπίτι. Ένα εξοχικό που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα σπίτια της πόλης. Ένα εξοχικό που η θέα του και μόνο μπορούσε να σε χαλαρώσει… να σε μαγέψει.

Ήταν ένα ζευγάρι που ήξερε και ζούσε τον έρωτα του κάθε ώρα… Κάθε στιγμή. Ήταν ο Φίλιππος και η Μυρτώ.

Το πρώτο γαμήσι

Φτάνοντας…

Η ώρα πέρασε ευχάριστα μέχρι να φτάσουν στον ερωτικό προορισμό τους. Απαλή μουσική, φανταστική διαδρομή και η Μυρτώ να παιδεύει το σώμα και το μυαλό του Φίλιππου με ερωτικά υπονοούμενα και για το πως πέρασε την ώρα της μέχρι εκείνος να την πάρει από το σπίτι. Ήταν προκλητική και πολύ καλή σε αυτό το… παιχνίδι.

Όταν φτάσανε, αργά το απόγευμα, ο ήλιος είχε κιόλας ξεκινήσει να κάνει μια φανταστική βουτιά στο βάθος της θάλασσας. Ο Φίλιππος θέλοντας να φορέσει κάτι πιο ελαφρύ, φόρεσε ένα κάπρι παντελόνι λευκό, έβαλε τα σανδάλια του και πήγε στην βεράντα να απολαύσει το πραγματικά όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Η Μυρτώ θέλοντας να φορέσει κάτι απλά για… να προκαλέσει το Φίλιππο ερωτικά, παρουσιάστηκε στην βεράντα φορώντας ένα λευκό φανελάκι και σε συνδυασμό με το μαύρο στρινγκάκι της ήταν απλά… Καύλα.

-    «Αν και δίπλα στην θάλασσα, κάνει φοβερή ζέστη! Ε, μωρό μου; Πάω να φέρω μπιρίτσες να δροσιστούμε!», είπε η Μυρτώ.

Και έμεινε ο Φίλιππος να χαζεύει τις αργές και όλο καύλα κινήσεις τις πολύ όμορφης γυναίκας του. Γυρνώντας η Μυρτώ ακούμπησε στο τραπέζι δύο μπίρες, δύο ποτήρια και πήγε να καθίσει στην άσπρη πολυθρόνα που ήταν και η αγαπημένη της. Έδειξε να δυσανασχετεί με κάτι…  κάτι να την ενοχλούσε… κάτι επάνω της.

-    «Τι έπαθες μωρό μου;», την ρώτησε ο Φίλιππος.

-    «Να μωρέ…», είπε όλο καύλα η Μυρτώ. «Από την ώρα που φύγαμε έχω φορέσει την τάπα που μου αγόρασες στο κωλαράκι μου και τώρα δεν την αντέχω άλλο… Με πονάει. Μπορείς να μου την βγάλεις;»

Ο Φίλιππος δεν πίστευε στα αφτιά του. Αυτή ήταν η Μυρτώ, μια γυναίκα όλο προστυχιά όλο καύλα όλο νάζι. Φορούσε σχεδόν δυόμιση ώρες μια τάπα στην κωλοτρυπίδα της γιατί ήταν καυλωμένη, γιατί ήθελε να νιώσει πίεση και αναμενόμενο αυτού το μουνάκι της να ήταν μούσκεμα, συνέχεια καυλωμένο.

Ο Φίλιππος ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, σηκώθηκε κατευθύνθηκε προς την Μυρτώ, σταμάτησε μπροστά της, και αφού πέταξε έξω τον τεράστιο και σκληρό πούτσο του, τον οδήγησε στο στόμα της καυλιάρας γυναίκας του.

-    «Άσε την τάπα να ανοίγει την κωλάρα σου και ρούφα το καυλί μου παλιογαμιόλα!», της είπε και αμέσως κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά στο λαρύγγι της Μυρτώς.

Αφού της γάμησε το στόμα, την σηκώνει και την βάζει να σταθεί στα κάγκελα της βεράντας κοιτώντας προς την θάλασσα. Ο Φίλιππος έρχεται από πίσω της και ακουμπάει τον πούτσο του στα υγρά μουνόχειλα της.

Η Μυρτώ έλιωνε από καύλα και ένα μακρύ: «Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!», ακούστηκε την ώρα που ο Φίλιππος βύθιζε τον τεράστιο πούτσο του στο καυτό μουνί της Μυρτώς.

Ένα πραγματικά μεγάλο και χοντρό καυλί άνοιγε το μουνάκι της και μια τάπα κράταγε ακόμα ορθάνοιχτο το κωλαράκι της. Απανωτοί οργασμοί κούρσευαν το μικροσκοπικό σωματάκι της και την έκαναν να φωνάζει από καύλα σαν πουτάνα… Σαν τσουλί που ξέρει να γαμάει όλες τις τρύπες που έχει.

Ο Φίλιππος έβγαλε το καυλί του από το μουνάκι της Μυρτώς και το είδε να στάζει από τους χυμούς τις.

Όρθια ακόμα η Μυρτώ, αλλά χωρίς δυνάμεις, ακουμπισμένη στα κάγκελα της βεράντας, προσπαθεί να ηρεμήσει από αυτό το τρελό πήδημα, όταν εκείνη την στιγμή νιώθει τον Φίλιππο να τραβάει την τάπα από τον κώλο της.

-    «Αααααααααααααχχχχχ! Χύνω πάλι η καριόλα!!!», φώναξε την στιγμή που ο Φίλιππος ξέσκιζε τον κώλο της.

Την γαμούσε δυνατά… ήθελε να την πονέσει. Της χαστούκιζε τα κωλομάγουλα και την κολλούσε πάνω του τραβώντας τα μακριά ξανθά μαλλιά της που γυάλιζαν στο φως του φεγγαριού…

-    «Χύσε την κωλάρα μου Φίλιππε. Χύσε με γαμιά μου!»

Και ο Φίλιππος της έκανε το χατίρι. Άδειασε όλο το καυτό του σπέρμα μέσα στην κωλάρα της.

Εξουθενωμένοι και οι δύο παραδόθηκαν στην αγκαλιά του Μορφέα. Μόλις είχαν καταγράψει άλλο ένα δυνατό γαμήσι οι δυο τους…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.