Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η οικογένειά μου παραθέριζε σε κάποιο εξοχικό καμιά πενηνταριά χιλιόμετρα από την Αθήνα ενώ εγώ (χαρακτηριστικά μου: σαράντα δύο ετών, ψιλός, συμπαθητικός, σωματώδης, με κοντό μαλλί και πράσινα μάτια) είχα το περιθώριο να βρίσκομε στο σπίτι ποιο ταχτικά λόγο δουλειάς με αρκετές διανυχτερεύσεις σε αυτό.

Στην απέναντι πολυκατοικία (τέσσερα με πέντε μέτρα από την δικιά μου) ότι είχε μετακομίσει μία οικογένεια με δύο παιδιά πού από ότι έμαθα αργότερα ήταν κατασκήνωση. Η δε γυναίκα και μιλάμε για μια γυναίκα άλλο πράμα, σε στιλ νοικοκυράς αλλά καλοσχηματισμένη γύρω στα τριάντα, ένα και εβδομήντα περίπου ύψος, λεπτό και μακρύ κουτουπιέ, σφιχτές γάμπες, γεματούτσικα αλλά γυμνασμένα δεμένα μπούτια, μία σφαιρική τουρλωτή κολάρα, μέση στενή, τριγωνικές ανοιχτές πλάτες, γεμάτες βυζάρες, μέτριο καστανό σπαστό μαλλί με γλυκό προσωπάκι, μάτια καστανά και χειλάκια πεταχτά, τα πρωινά που ο άντρας της ήταν στη δουλειά να προσπαθεί να ταχτοποιήσει το σπίτι δηλαδή τραβιόταν με κουτιά καρέκλες και κρεβάτια.

Αρκετές φορές καθόμουν και τη χάζευα να κάνει τις δουλειές τις από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτές της, πάντα με τα ίδια χαρακτηριστικά ρούχα αγγαρείας όπως θα λέγαμε δηλαδή παντόφλες, μία ανοιχτόχρωμη ψιλή βερμούδα τύπου λαστέξ πού καλοσχημάτιζε όλες τις τέλειες επίμαχες μεριές του κορμιού της όπου αγκάλιαζε και ποιο πάνω το μπλουζάκι εφαρμοστό, λεπτό, με βαθύ ντεκολτέ όπου και λίγο με τη βοήθεια του στηθόδεσμου τονιζόταν έντονα το πάνω μέρος του ιδρωμένου στήθους.

Για να μην μακρηγορώ βλέποντας ότι με έχει δει πολλές φορές να την παρατηρώ άρπαξα την ευκαιρία και προσφέρθηκα φωνάζοντάς της να την βοηθήσω στην προσπάθειάς της να μετακινήσει σπρώχνοντας κάποιο έπιπλο. Με την συγκατάθεσή της βρέθηκα έξω από την εξώπορτά της, όπως ήμουνα με ένα στενό μπεζ σορτσάκι (αυτό η αλήθεια το έβαλα επίτηδες για να τονίζονται κάποια σημεία ιδιαίτερα) και μία πολύ μπόλικη κίτρινη κοντομάνικη μπλούζα. Η Σοφία όπως την λέγανε από κοντά ήταν ακόμα ποιο εντυπωσιακή. Μετά την συγκεκριμένη δουλειά συνέχισα να τη βοηθάω και σε άλλες μετακινήσεις (σκοπίμως) από τις οποίες υπήρχαν πολλά τυχαία αγγίγματα, αστειάκια, γελάκια, έτσι δημιουργήθηκε περισσότερος «αέρας». Περιττό να σας πω ότι από τα τσιτώματα, τα σκυψίματα και τα σφιξίματα του κορμιού της για τις διάφορες μετακινήσεις των πραγμάτων οι καμπύλες της τονιζόντουσαν στο έπακρον και εγώ πού ήμουνα τσιμπημένος μαζί της ο πούτσος μου ήτανε μονίμως χαρακτηριστικά καυλωμένος, πράγμα πού είχε μαγνητίσει αρκετές κλεφτές ματιές της.

Κάποια στιγμή όπως ήμασταν μούσκεμα τελείως από τον ιδρώτα κάτσαμε (υποθέτοντας για λίγο) στον ίδιο καναπέ βλέποντας προς τα έξω. Μετά από μία δύο βαθιές ανάσες σε ένα χαλαρωτικό άπλωμα των χεριών μου στο καναπέ το αριστερό μου χέρι το άφησα μαλακά απάνω στο δεξιό μηρό της Σοφίας. Φάνηκε δεχτική μη έχοντας κάποια αντίδραση. Τότε ξεκίνησα να την χαϊδεύω ελαφριά στο μπούτι ποιο ψιλά ακουμπώντας πότε πότε το μικρό δαχτυλάκι στο μουνί της. Τα πόδια της άνοιξαν λίγο με ένα μικρό στεναγμό, ε αυτό πλέον ήταν το «πράσινο φως».

Γυρίσαμε ο ένας προς τον άλλον και με αργές κινήσεις φιληθήκαμε μέσα σε μία μέθη έχοντας σε επαφή τις γλώσσες μας, τα χίλια μας και τον ιδρώτα πού έτρεχε «ποτάμι».

Της έβγαλα το μπλουζάκι αποκαλύπτοντας το μπούστο της, αγκαλιάζοντάς την και φιλώντας το λαιμό της στο πλάι ξεκούμπωσα το σουτιέν, τραβώντας το αποκαλύφθηκε ένα ωραίο μεγάλο στήθος με μικρή χαλάρωση και μία χοντρή θηλή ροδοκόκκινη με μεγάλη περιφέρεια (στάμπα).

Την ξάπλωσα στο υπόλοιπο του καναπέ και επιδέξια άρχισα να περνάω την άκρη της γλώσσας μου από την κοιλίτσα στον αφαλό. Ανεβαίνοντας προς τα επάνω ταυτόχρονα άφησα και την άκρη από τα χίλια μου να έρθουν σε επαφή με το σώμα της γευόμενος την αλμύρα του ιδρώτα της προσφέροντάς της ένα ρίγος με μικρά διακεκομμένα βογκητά. Φτάνοντας στα στήθη της επεξεργάστηκα με την υγρή μου γλώσσα τις θηλές της και ζουλώντας με την παλάμη μου τα πλαϊνά του ενός στήθους φίλαγα και έγλυφα τα πλαϊνά του άλλου και μετά εναλλάξ. Κάποια στιγμή σηκώθηκα όρθιος για να βγάλω το μουσκεμένο μπλουζάκι, εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε και η Σοφία και με επιδέξιο ναζιάρικο τρόπο ξεκούμπωσε το σορτσάκι, κατέβασε το φερμουάρ και απελευθέρωσε με μία κίνηση τον πρησμένο από την καύλα πούτσο μου (πλούσια φυσιολογικό σε μέγεθος). Πιάνοντάς τον με την χούφτα της αριστερής της παλάμης με τη βοήθεια του στόματός της τον απάλλαξε από τα προ σπερματικά υγρά.

Τον κράτησε κοντά στη κοιλιά μου και ξεκίνησε ένα «βαθύ» γλείψιμο από την βάση από τα αρχίδια μέχρι τη σχισμή στο πουτσοκέφαλο καταλήγοντας σε ένα τέλειο υγρό τσιμπούκι.

Νιώθοντας την μεγάλη διέγερσή μου την τράβηξα και την ξάπλωσα προς την πλάτη του καναπέ, της μάζεψα τα πόδια από τα γόνατα προς τα επάνω φανερώνοντας ένα αρκετά όμορφο ροδαλό αρκετά υγρό μουνάκι και μία κωλοτρυπίδα ωραία στρογγυλή με έντονα χαρακτηριστικά της σούφρας πού την περιέβαλλε δίνοντάς μου την εντύπωση ότι την είχανε επισκεφτεί κάμποσες φορές αλλά αυτό δεν με χάλαγε καθόλου γιατί και εγώ είμαι λάτρης της. Έσκυψα και της φίλησα την κλειτορίδα, την ρούφηξα, την χτύπαγα έντονα με την άκρη της γλώσσας μου, πιπίλισα τα μουνόχειλα, βύθισα την γλώσσα μου όσο μπορούσα μέσα στον κόλπο της αρκετές φορές, κατέβηκα ποιο κάτω στην κωλοτρυπίδα, την έγλυψα, την ρούφηξα, την γάμησα με την γλώσσα. Μετά από αρκετή ώρα γλειψίματος στις τρυπούλες της σηκώθηκα και πιάνοντας τον πετρωμένο πούτσο μου τον οδήγησα στο καυτό μουνί της. Έχοντάς τον όλο μέσα της έγειρε πίσω το κεφάλι της, κράτησε την ανάσα της γιά λίγο με ανοιχτό το στόμα και τα μάτια της γουρλωμένα. Οι παλινδρομικές κινήσεις μου συνοδεύονταν πλέον από έντονα ουρλιαχτά της.

Καταλαβαίνοντας ότι έρχεται η αποκορύφωσή μου τραβήχτηκα και κρατώντας τον πούτσο μου στο δεξί το χέρι άρχισα να πινελάρω με το πουτσοκέφαλο την κωλοτρυπίδα της. Στη συνέχεια ξεκινώντας να εισβάλω στην πίσω είσοδο η Σοφία έβγαλε μία κραυγή μέσα από τα δόντια. Στη στάση που ήμασταν δεν μπορούσα να κάνω πλήρη διείσδυση γιατί ίσως να ήταν βασανιστικό για εκείνη και έτσι έβαλα μέρος της πούτσας μου μέσα της όπου συνηθίζοντάς την μετά έδειχνε να το απολαμβάνει με βαθιά βογκητά.

Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωθα τα σωθικά μου να συμπιέζονται χαμηλά προς το μέρος της κοιλιάς μου και βγάζοντάς τον από την τρύπα της κάθετε κανονικά, τον πιάνει με τα δύο της τα χέρια αρχίζοντας να τον τρίβει στο πρόσωπό της που δέχονταν τα υγρά κομμάτια πού βγαίνανε από μέσα μου.
Μετά αφού σκουπίστηκε πρόχειρα πέσαμε ξεροί και οι δύο στον καναπέ για λίγο γιατί έπρεπε αμέσως μετά να χωρίσουμε για να ετοιμάσει το σπίτι όπου θα ερχόταν ο άντρας της.

Με την Σοφία έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο με τρεις φορές ακόμα γιατί τα παιδιά της και οι δικοί μου επιστρέψανε και για να μην δίνουμε στόχο μιας και μένουμε τόσο κοντά με τις οικογένειές μας ενώ κοινωνικά έχουμε βρεθεί αρκετές φορές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.