Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρισκόμουν στο σούπερ µάρκετ και ψώνιζα όταν άκουσα µια γνώριμη φωνή να µε φωνάζει. «Τατιάνα ... δεν το πιστεύω πως συναντηθήκαμε µετά από τόσα χρόνια», είπα χαρούμενη. Ήμασταν παλιές φίλες και συµµαθήτριες, στην τάξη των Αγγλικών και από τότε είχα χάσει τα ίχνη της. Στη συνέχεια ο γάμος µου µε το διευθυντή της τράπεζας που εργαζόμουν, είχε αλλάξει εντελώς το ρυθμό της ζωής µου µε αποτέλεσμα να παραιτηθώ της προσπάθειας να την αναζητήσω.

Οι τελευταίες πληροφορίες που είχα ήταν πως είχε αρραβωνιαστεί έναν αξιωματικό του Ναυτικού και είχε µετακοµίσει στην Πάτρα. Όταν µου πρότεινε να πάμε σε µια κοντινή καφετερία και να τα πούμε, δέχθηκα µε µεγάλη προθυμία. Αυτή η απρόσμενη συνάντηση όμως µ' έφερε πολλά χρόνια πίσω, τότε που πήγαινα στο σπίτι της και συναντούσα το ξάδερφο της. Ο Κώστας ήταν ένας αθλητικός τύπος, συνομήλικος µας και η έλξη που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα µας είχε εξελιχθεί σε έναν παράφορο έρωτα.

Η Τατιάνα µε βοήθησε να βάλω τα ψώνια µου στο πορτ µπαγκάζ του μικρού μου αυτοκινήτου και ξεκινήσαμε για την καφετερία. Οι αναμνήσεις μου ήταν πολλές και σ΄όλη τη διάρκεια της διαδρομής άρχισαν να ξετυλίγονται στο μυαλό μου σαν κινηματογραφική ταινία. Έκανε πολύ ζέστη κι έτσι κατευθυνθήκαμε προς την παραλιακή λεωφόρο. Λίγη ώρα αργότερα παραγγείλαμε δροσερά φραπέ και αρχίσαμε να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Μου είπε πως εκείνος ο αρραβώνας δεν είχε ευδοκιμήσει γιατί ο Γιάννης ήταν σαδιστής και του άρεσε να τη χτυπάει προτού τη γαμήσει «Μαρία μου τρελαινόταν για την κωλοτρυπίδα μου! Να φανταστείς μια μέρα μου είχε χώσει ένα τεράστιο δονητή στον κώλο κι εκείνος μαλάκιζε τη ψωλή του, χτυπώντας ταυτόχρονα μ' ένα μαστίγιο τα κωλομέρια μου». Έπειτα ομολόγησε χαμογελώντας πως ο καινούριος εραστής της ναι μεν τρελαινόταν και εκείνος για πρωκτικό σεξ αλλά συγχρόνως φρόντιζε για την απόλυτη ικανοποίηση του κώλου της. Της μίλησα για το γάμο καθώς και για τα επαγγελματικά μου σχέδια. «Θυμάσαι καμιά φορά τον Κώστα;» με ρώτησε κάποια στιγμή. Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, χαμήλωσα το βλέμμα μου στο πάτωμα. Δεν ήθελα να δει πως ακόμα πονούσα για τον όμορφο ξάδερφο της. Ξαφνικά το κορμί μου ρίγησε από πόθο όταν θυμήθηκα τη μακριά και πολύ χοντρή ψωλή που διέθετε. Αν και στη συνέχεια προσπάθησα να τον βγάλω από το μυαλό μου, δεν τα κατάφερα γιατί η ανάμνηση του θρονιάστηκε στη σκέψη μoυ. Όταν πριν από χρόνια τον είχα πιάσει να χύνει ανάμεσα στις βυζάρες της υπηρέτριας που είχαν στο σπίτι, αρνήθηκα να τον ξαναδώ. Είχαμε δώσει αιώνιους όρκους πίστης και μου ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσω εκείνη την ατασθαλία του. Αναμφισβήτητα το υπηρετριάκι ήταν σκέτο κουκλί αλλά αυτό δε σήμαινε πως θα έπρεπε να παρασυρθεί από το πάθος που του είχε ανάψει.

Η Τατιάνα κατάλαβε τη ξαφνική μου μελαγχολία και βιάστηκε να προσθέσει πως εκείνος δε με είχε ξεχάσει «Πάντα σε ζήλευα!» μονολόγησε. Είχες τη σπάνια ικανότητα να τραβάς τους άνδρες γύρω σου» συνέχισε και ήπιε μια μεγάλη γουλιά από τον φραπέ της. Χαμογέλασα αμήχανα. Αυτό το ήξερα και ο λόγος που είχα παντρευτεί τον διευθυντή ήταν γιατί είχα κουραστεί από το ανελέητο κυνήγι που μου έκαναν οι άνδρες. Αν και μέχρι τώρα είχα αφοσιωθεί στο γάμο αυτό, ξαφνικά ένιωσα την επιθυμία να ξαναδώ τον Κώστα. Όσο κι αν προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου δεν τα κατάφερα γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου! Μαζί του είχα γνωρίσει τη μαγεία του έρωτα και μου φάνηκε ανώφελο να προσπαθώ να το ξεχάσω. Λίγη ώρα αργότερα σηκωθήκαμε να φύγουμε. Η Τατιάνα μου έδωσε μια κάρτα με το τηλέφωνό της και με πληροφόρησε πως εκείνη και ο ξάδερφος της είχαν ανοίξει μια βιοτεχνία συνεταιρικά και πως δούλευε εκεί. «Αν θελήσεις ποτέ να τον συναντήσεις, θα τον βρεις στο ίδιο νούμερο» πρόσθεσε παρατηρώντας προσεχτικά τις αντιδράσεις μου. Προσπάθησα να παραμείνω όσο πιο απαθής μπορούσα και μπαίνοντας στο αυτοκίνητο πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Όταν χωρίσαμε έριξα μα κλεφτή ματιά στη κάρτα με τα μαύρα γράμματα και αυτομάτως το νούμερο του τηλεφώνου αποτυπώθηκε στη μνήμη μου. Η Τατιάνα φυσικά είχε προλάβει να με πληροφορήσει πως ο μελαχρινός ξάδερφος της εξακολουθούσε σα γκόμενος να είναι αχτύπητος! Έμεινα για λίγο αναποφάσιστη αλλά στη συνέχεια πήγα στον πρώτο τηλεφωνικό θάλαμο που βρήκα και σχημάτισα τον αριθμό του. Η βαριά φωνή που απάντησε στην κλίση μου, ξύπνησε τις αναμνήσεις μου κι ένας κόμπος μου έσφιξε επικίνδυνα το λαιμό. Όταν του είπα ποια ήμουν, τρελάθηκε από τη χαρά του και ζήτησε να συναντηθούμε το ίδιο κιόλας βράδυ σ' ένα παραλιακό ξενοδοχείο. Θέλοντας να με κάνει να δεχτώ μου είπε πως δεν περνούσε μέρα δίχως να με σκεφτεί. «Θα σε περιμένω ανυπόμονα!» είπε προτού κλείσουμε τη γραμμή.

Στη διαδρομή προς το σπίτι µου µάταια προσπάθησα να επαναφέρω τον εαυτό µου σε τάξη. Το µουνάκι µου στη σκέψη και µόνο πως θα τον ξανάβλεπα έσταζε από καύλα κι έστελνε τη λογική µου στα αζήτητα. Εκείνο το βράδυ ο άνδρας µου είχε ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού κι έτσι ήμουν ελεύθερη να κάνω ότι ήθελα. Όταν θέλησε να μάθει τι είχα προγραµµατίσει για το βράδυ, του απάντησα µε ανέμελο τόνο πως θα δειπνούσα µε µια παλιά µου φίλη. Μόλις έμεινα µόνη έκανα ένα δροσερό ντους κι άρχισα να διαλέγω ρούχα. Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να φορέσω ένα μεταξωτό εξώπλατο φόρεµα µε φαρδιά κοντή φούστα και βαθύ ντεκολτέ. Προσπάθησα να γίνω όσο πιο όμορφη µπορούσα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Έφτασα µε ταξί στο ραντεβού µας και µόλις κατέβηκα τα βλέµµατα µας συναντηθήκαν από µακριά. Πραγματικά δεν είχε αλλάξει καθόλου. Αν και είχαν περάσει πάνω από εφτά χρόνια από τότε, τα σηµάδια του χρόνου δεν τον είχαν αγγίξει. Μόνο που τώρα η ωριμότητα που εξέπεμπε έδινε µια έντονη γοητεία στο παρουσιαστικό του.

Με υποδέχθηκε πολύ ζεστά και µε βοήθησε να καθίσω στην καρέκλα µου. Το εστιατόριο που διέθεται το ξενοδοχείο ήταν πολυτελείας, και µετά από μερικά ποτήρια κρασί κάθε αντίστασή µου, είχε εξασθενίσει .Τράβηξε την καρέκλα του κοντά στη δική µου και πέρασε το χέρι του γύρω από τους στρογγυλούς ώμους µου. Όταν αναζήτησε το βλέµµα µου διάβασε στα µάτια µου τον ίδιο πόθο που είχε και εκείνος για µένα. Σηκώθηκε απότομα και πιάνοντας µε από το χέρι µε οδήγησε στο δωμάτιο που είχε φροντίσει να κλείσει. Με άρπαξε στην αγκαλιά του και αναζήτησε τα χείλη µου. Το δυνατό κορμί του πίεσε το δικό µου κι ένιωσα το σηκωμένο παλούκι του πάνω στην επίπεδη κοιλιά μου. Ο χρόνος για μένα σταμάτησε όταν έβαλε τα χέρια του κάτω από τη φαρδιά φούστα μου κι έπιασε τα κωλομάγουλά μου. Το μεσαίο του δάχτυλο γλίστρησε στην κωλοτρυπίδα μου και την πασπάτεψε ερεθιστικά. Ο Κώστας θυμόταν από παλιά πως ο κώλος μου ήταν η πιο δυνατή ερωτογενής ζώνη του κορμιού μου. Έκλεισα τα μάτια και τον άφησα να με γδύσει και να με πάει σηκωτή στο κρεβάτι. Άρχισε να φιλάει το πλούσιο στήθος και ταυτόχρονα να χαϊδεύει τις απαλές μoυνότριxες μου.

«Χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή»ομολόγησα παθιασμένα. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό μου και τον τράβηξα πάνω μου. Η ψωλή του ακούμπησε στην κοιλιά μου και την πασάλειψε με προερωτικά υγρά. Κόλλησε τα χείλη του στις ορθωμένες από καύλα βυζάρες μου και τις πιπίλησε άγρια. Άρχισα να λιώνω από ηδονή γι' αυτόν τον υπέροχο άνδρα που έδειχνε τόσο πολύ ερωτευμένος μαζί μου. Η γλώσσα του έγλειψε ξέφρενα τη μουνότρυπά μου κι όταν με γύρισε μπρούμυτα έκανε το ίδιο και στην κωλοτρυπίδα μου. Χάιδεψα τη ψωλή του που έτρεχε ασταμάτητα προερωτικά υγρά καθώς και τα μαλλιαρά αρχίδια του που τόσο πολύ μου είχαν λείψει. Η κωλοτρυπίδα μου ανοιγόκλεισε απαιτητικά και η βαριά αναπνοή μου φανέρωσε την ανεξέλεγκτη καύλα μου. «Γάμησε τον κώλο μου όπως εσύ ξέρεις!», είπα ξέπνοα. «Η κωλοτρυπίδα μου σε ποθούσε όλα αυτά τα χρόνια. Ξέσκισε την δυνατά!» πρόσθεσα παραληρώντας από πόθο. Εκείνος τρελός από καύλα χούφτωσε τα δυνατά βελούδινα κωλομέρια μου κι έπειτα έχωσε και πάλι το μεσαίο του δάχτυλο στην τρύπα του κώλου μου. Άρχισε να τη χαϊδεύει ερεθιστικά μέχρι που την ένιωσε ν' ανοίγει. Στη συνέχεια έχωσε δυο από τα δάχτυλα του και τα έσπρωξε στα έγκατα του ηδονισμένου κώλου μου. Με πονούσε με αυτά που μου έκανε αλλά ταυτόχρονα με ερέθιζε ανεξέλεγκτα. Κράτησε ανοιχτά τα κωλομέρια μου και έχωσε βίαια την πούτσα του στο βάθος της στενής κωλοτρυπίδας μου. Την ένιωσα να τρίζει καθώς το χοντρό παλούκι του άνοιγε δρόμο μέχρι να τερματίσει μέσα μου. Όταν αισθάνθηκα το χοντρό πουτσοκέφαλο του να πατώνει, τουρλώθηκα προς τα πίσω και άρχισα να λικνίζομαι πρόστυχα, τρελαίνοντας την πούτσα του με τα κουνήματά μου.

«Χύνω καυλιάρα μου στην κολάρα σου» ούρλιαξε και με περίελουσε με καυτό ψωλόχυμα. Οι δονήσεις της ψωλής του μου χάρισαν ένα απολαυστικότατο χύσιμο. Ο Κώστας με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να ρουφάει με πάθος το ηδονισμένο μουνάκι μου. Όταν η γλώσσα του χώθηκε στο βάθος της καυτής μουνότρυπάς μου, τύλιξα τα πόδια μου γύρω από το λαιμό του και άφησα το μουνόχυμά μου να πεταχτεί πάνω από τη γλώσσα του. Το γλειφομούνι που μου έκανε ήταν τόσο έμπειρο που ικανοποίησε το διψασμένο μουνάκι μου.

«Σε θέλω πάλι» μου είπε καθώς μου έδειχνε την ορθωμένη πούτσα του. Με έπιασε από τη λεκάνη και άρχισε να γαμάει μια την μουνότρυπα και μια την κωλοτρυπίδα μου. Ήταν απίθανος εραστής και κατάφερε να με ικανοποιήσει από παντού. Μοίρασε τα χύσια του στις καυτές τρύπες μου κι έπειτα μου δήλωσε πως ήθελε να ξανασυναντηθούμε. «Μ' αρέσει η κωλοτρυπίδα σου. Απ' όσες γκόμενες έχω γαμήσει είναι η μόνη τόσο στενή!» είπε και με κοίταξε αδιάφορα. Ένιωσα τον όμορφο κόσμο που τόση ώρα ζούσα να γκρεμίζεται και τον κοίταξα έκπληκτη. Εκείνος αντί γι' απάντηση με απείλησε πως έτσι και αρνιόµουν, θα τα έλεγε όλα στον άνδρα µου!

Σηκώθηκα απότομα και άρχισα να ντύνομαι, νιώθοντας προδομένη. Εκείνος όμως προτού µ' αφήσει να φύγω ξαναγάµησε, αυτή τη φορά βίαια, την κωλοτρυπίδα µου. Επέστρεψα στο σπίτι νιώθοντας πολύ άσχημα αλλά αποφασισμένη να ξεχάσω αυτό το ατυχές περιστατικό. Παραξενεύτηκα όταν είδα τον άνδρα µου να βηματίζει νευρικά στη βεράντα του σπιτιού πίνοντας ουίσκι. Όταν µε αντίκρισε µου έριξε µια διαπεραστική µατιά και µου πρότεινε να του κάνω παρέα. Ξαφνικά µου δημιουργήθηκε ο φόβος πως ο Κώστας είχε πραγματοποιήσει την απειλή του. Ήπια μαζί του και στη συνέχεια θέλοντας να µείνω µόνη τον καληνύχτισα ευγενικά. Εκείνος µε άρπαξε στην αγκαλιά του και κόλλησε τα χείλη του πάνω στα δικά µου. Ήταν ανώφελο ν' αντισταθώ και επιπλέον δεν ήθελα να επιβεβαιώσω τις όποιες υποψίες του. Η ψωλή του πίεσε την κοιλιά µου και µ' έκανε να πονέσω.

«Σε θέλω άγρια» µου είπε καθώς µ' έσπρωχνε προς την κούνια. Με υποχρέωσε να του γυρίσω την πλάτη και όταν το έκανα, πρότεινε να τουρλώσω το κωλαράκι µου ψηλά. Στηρίχτηκα στα µαξιλάρια της κούνιας και ικανοποίησα την επιθυμία του. Σήκωσε ψηλά τη φούστα µου και κατέβασε το κιλοτάκι µου µέχρι τα γόνατα. Με τράβηξε από τους γοφούς πάνω του και κόλλησε τη χοντρή πούτσα του στη σχισμή του κώλου µου. Έσκυψα ακόμα πιο πολύ και τον άφησα να ξεσκίσει τη σφιχτή κωλοτρυπίδα µου. Η προθυμία µου αυτή τον ξετρέλανε και άρχισε να χτυπάει µε το σώμα του δυνατά τα κωλοµέρια µου. Το καυλί του είχε χωθεί σχεδόν όλο στο σφιχτό κώλο µου και η στάση µου ήταν τόσο σεξουαλική που άρχισε να µου αρέσει το γαµήσι που έκανε στον πισινό µου. Όταν διαπίστωσε πως ευχαριστιόμουν έτσι όπως µε γαµούσε τράβηξε το καυλί του από τον κώλο µου και κάθισε σε µια καρέκλα, ενώ εγώ παρέμεινα όρθια µε τα οπίσθιά µου γυρισμένα προς το µέρος του. Ένιωσα δυο δάχτυλα να εισχωρούν στην κωλοτρυπίδα µου και ρίγη ηδονής διέτρεξαν το κορμί µου. Στη συνέχεια κόλλησε τα χείλη του στα κωλοµάγουλά µου και άρχισε να τα ρουφάει άπληστα.

«Μουνάρα µου, τι κώλος είναι αυτός! Γιατί τόσο καιρό δε µου ζητούσες να τον ξεσκίσω;», µουρµούρισε τρελός από ηδονή.
Άρχισα να κουνιέμαι µε χάρη δεξιά και αριστερά δίχως ν' απαντήσω. Λάτρευα το πρωκτικό γαµήσι κι εκείνη τη στιγμή διαπίστωνα πως το πάχος της ψωλάρας του άνδρα µου µε ικανοποιούσε απόλυτα. Όσο πασπάτευε την τρύπα του κώλου µου τόσο την ένιωθα v' ανοίγει σαν τριαντάφυλλο. Όταν τον ικανοποίησε το άνοιγμα της, µε τράβηξε πάνω του και µ' έβαλε να καθίσω πάνω στην ορθωμένη πούτσα του. Άρχισα ν' ανεβοκατεβαίνω µε χάρη πάνω κάτω περιλούζοντας ταυτόχρονα το χοντρό πoυτσοκέφαλο του µε άφθονα υγρά. Έχυνα ατελείωτα καθώς µε ξέσκιζε έτσι υπέροχα. Τα χέρια του ήταν χωμένα και τα δυο στο µουνάκι µου και το µαλάκιζαν απολαυστικά. Όταν ένιωσα τα χύσια του να πληµµυρίζουν τον κώλο µου, οι χυμοί µου πετάχτηκαν µε ορμή έξω από την ηδονισμένη µουνάρα µου ενώ ο επόμενος οργασμός του κώλου µου ήταν συνταρακτικός.

«Μην ξεχάσεις άλλη φορά πως εγώ είμαι ο άνδρας σου!» µουρµούρισε κοντά στο αυτί µου. Ένιωσα τις τύψεις να µε πολιορκούν και έμεινα αμίλητη. Ήταν µεγάλη ανοησία µου να παρασυρθώ έτσι από το πάθος µου. Εκείνος κοίταξε το σκεφτικό ύφος µου κι έπειτα µου ανακοίνωσε µε στομφώδη τόνο πως ήξερε επακριβώς που είχα πάει καθώς και το πρωκτικό γαµήσι που µου είχε κάνει ο εραστής µου.

«Σ' αγαπώ πολύ για να παραιτηθώ από την έγγαμη ζωή µας» είπε σοβαρά. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και µε πήγε στην κρεβατοκάμαρα µας. Εκεί έγλειψε µε τέτοιο πάθος την κωλοτρυπίδα µου που µ' έκανε να ριγήσω από καύλα. Με δάκρυα στα µάτια του ζήτησα να µε συγχωρήσει και τον διαβεβαίωσα πως ήμουν ευτυχισμένη κοντά του. Ίσως το άδοξο τέλος που είχε τότε η ερωτική ιστορία µου µε τον Κώστα µε είχε κάνει να πιστέψω πως ήταν ο µοναδικός µου έρωτας. Επιτέλους µου είχε δείξει το αληθινό του πρόσωπο κι έτσι είχα απαγκιστρωθεί από τις αναμνήσεις µου. Τώρα κοιτούσα µπροστά και έβλεπα το µελλον µου στο πλευρό του άνδρα µου. Έπεσα στα τέσσερα και τουρλώθηκα µε χάρη προς το µέρος του. Εκείνος γονάτισε πίσω µου κι αφού µαλάκισε τη ψωλή του πάνω στα κωλοµέρια µου την εξαφάνισε στο βάθος του πρωκτού µου. Αυτή τη φορά χύσαμε πολύ δυνατά, επισφραγίζοντας έτσι το δυνατό δεσμό µας. Κανένας δε θα έμπαινε πια ανάμεσα µας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.