Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επανέρχομαι με την δεύτερη ιστορία, όπως είχα υποσχεθεί σε σένα αλλά και στους φίλους - φίλες της σελίδας σου. Τους ευχαριστώ δε για τα mail που μου έστειλαν και για τα καλά τους λόγια. Συνεχίζω την δεύτερή μου ιστορία μετά την: «Με τον άντρα της να τραβά φωτογραφίες». Τον τίτλο της ιστορίας μου τον αφήνω σε σένα...

Είναι μέσα Οκτώβρη. O καιρός είναι καλός ακόμα...

Ξυπνάω με καλή διάθεση. Κάνω ένα ντουζάκι, ξυρίζομαι και ετοιμάζομαι να πάω στο γραφείο. Μόλις φτάνω, η πρώτη μου δουλειά κάθε πρωί, είναι να δω τα mail μου. Ο καφές δίπλα μου... Βλέπω μες στα άλλα και το mail από τη Μαίρη. Το ανοίγω...

«Γλυκέ μου γεια σου. Αύριο το πρωί θέλω να πάμε μαζί στη Λάρισα - αν μπορείς βέβαια - για να βρεθούμε με μια καλή μου φίλη την Ιωάννα, στην οποία έχω μιλήσει για σένα και τη δουλειά σου (είμαι σφαλιστής) και της έχω πει ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την σοβαρότητά και τον επαγγελματισμό σου. Θέλει και αυτή να σε γνωρίσει και να μιλήσει μαζί σου, για κάποιο ανάλογο συμβόλαιο με το δικό μας. Φιλάκια».

Κοίταξα τα άλλα mail, μάλλον αδιάφορα... Για αρκετή ώρα σκεφτόμουνα τη Μαίρη και το mail που μου έστειλε. Μου είχε μιλήσει βέβαια για την καλή της φίλη στη Λάρισα, μου είχε πει ότι ήταν χωρισμένη εδώ και αρκετά χρόνια, «σοβαρή επαγγελματίας», ότι είχε γραφείο σε κεντρική πλατεία της πόλης, λίγο μεγαλύτερη από την ίδια αλλά με εντυπωσιακή εμφάνιση!!! Σοβαρή, πολύπλευρα μορφωμένη, ανοιχτόκαρδη, ενδιαφέρουσα αλλά και με ένα υπέροχο αφοπλιστικό χαμόγελο!!! Όπως μου είχε πει. Ακόμα μου είχε πει, ότι έμεινε σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα της πόλη, ότι ντυνόταν και αυτή σοβαρά αλλά και προκλητικά όταν το ήθελε η ίδια!!! και πολλά άλλα...

Μέχρι τώρα όμως, κανένα υπονοούμενο περί σεξ κλπ, γιατί και εγώ δεν είχα όρεξη για άλλα μπλεξίματα. Άλλωστε περνούσαμε καλά με τη Μαρία και τον Νότη και μάλλον θα συνεχίζαμε τις επαφές μας επί μακρόν... Μετά από καμιά ώρα αποφασίζω να την πάρω τηλέφωνο. Ως συνήθως ερωτική και χαδιάρα η ίδια!!!

«Έλα κούκλε μου, τι κάνεις»;;; «Πήρες το mail που σου έστειλα»;;; «Μπλα- μπλα- μπλα» εγώ ...
«Ωραία»...«Αύριο το πρωί κατά τις 10:00 θα είμαι Λάρισα. θα πιούμε καφέ οι δυο μας και μετά το μεσημέρι θα πάμε στο σπίτι της φίλης μου. Θα της τηλεφωνήσω να μας περιμένει»...
«Φιλάκια»...«σε θέλω πολύ, πάρα πολύ, φιλάκια πολλά»... «Ραντεβού αύριο λοιπόν στις 10:00 στο \"τάδε μέρος ...καφέ....κλπ\"»

«Μόνη σου θα είσαι;;; τη ρώτησα εγώ» . «ή θα έρθει και ο Νότης»;;; «Μόνη μου καλέ». «Ο Νότης έχει κάτι δουλειές αύριο???». «Θα έρθω με το τρένο και μετά θα με φέρεις εσύ». «Άντε γεια...φιλάκια».

Την άλλη μέρα το πρωί εγώ, καλοντυμένος, φρεσκοξυρισμένος, με τα αρώματά μου και άντε για τη Λάρισα. Στο δρόμο οι σκέψεις έδιναν και έπαιρναν, αλλά όλο κατέληγα ότι πράγματι επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού. Άλλωστε σκεφτόμουνα θα μου το έλεγε η Μαρία αν επρόκειτο για κάτι άλλο??? Γιατί να μου το κρύψει???

Φτάνω λοιπόν και συναντιόμαστε στο καφέ, που είχαμε δώσει ραντεβού με τη Μαρία. Κυρία με τα όλα της η ίδια και πάλι. Φορούσε ένα υπέροχο σύνολο, πολύ εντυπωσιακό και με ένα προκλητικότατο ντεκολτέ που άφηνε να φαίνεται αρκετά το στήθος της αναδεικνύοντάς τα μάλιστα!!! Με το που με βλέπει, μου δίνει ένα γρήγορο φιλί στο στόμα, που μαρτυρούσε όμως το πάθος της για μένα!!! Αρχίσαμε λοιπόν να λέμε διάφορα πράγματα. Μου κρατούσε το χέρι και ένοιωθε ευτυχισμένη -όπως μου είπε η ίδια-που ήταν μαζί μου και μόνη της σε μια άλλη πόλη!!!

Κάποια στιγμή της λέω εγώ...«Πες μου κάτι για τη φίλη σου»; «Τι ώρα θα τη δούμε»; «Τι ακριβώς θέλει να μάθει»; «πώς να της μιλήσω»; «είναι επιθετική συνήθως στην κουβέντα ή όχι»;

«Θα τη δούμε μου λέει μετά το γραφείο στο σπίτι της», «Είναι φιλικότατη και ευγενέστατη», «Άλλωστε θα τη γνωρίσεις», «Μην έχεις αγωνία...», «Πάμε καμιά βόλτα να χαζέψουμε στις βιτρίνες, μου λέει για να περάσει η ώρα»;;; «Ο.Κ» της λέω... «και δεν πάμε».

Περπατήσαμε για αρκετή ώρα χαζεύοντας εδώ και εκεί χωρίς προορισμό...Η Μαρία μάλλον αδιαφορεί για όλα και για όλους. Έχει γείρει πάνω στον ώμο μου, με έχει αγκαλιάσει σφιχτά από τη μέση, ακούει αυτά που της λέω, χωρίς να λέει κουβέντα και βρίσκεται τον κόσμο της!!! Οι βιτρίνες και ο κόσμος που περπατά δίπλα μας ελάχιστα την ενδιαφέρουν πλέον. Μάλλον σκέφτεται. Απλά «γουργουρίζει» και χαμογελάει πότε - πότε από ευχαρίστηση... Νιώθω ότι την έχω σοκάρει με αυτά που της λέω και ότι δύσκολα θα δεχτεί να τα κάνει, αλλά τα ακούει και είμαι σίγουρος ότι της αρέσουν! Εγώ όμως επιμένω, ότι πρέπει να παίζει με τους δικούς μου κανόνες!!!

Ξαφνικά «ξυπνάει από τον Νιρβάνα» της και μου λέει...«Ξεχαστήκαμε μωρό μου»!!! «Τι ώρα είναι»;;; « Θα μας περιμένει η φίλη μου»... «Τηλεφώνησέ της και πες της ότι πάμε»...

Σε λίγο, χτυπούσαμε το κουδούνι της πόρτας της...

Μας ανοίγει η Ιωάννα. Πραγματικά μια εντυπωσιακή γυναίκα, ντυμένη πανέμορφα, με και με ένα καταπληκτικό χαμόγελο, μας υποδέχεται όλο χαρά.
Το θέαμα που αντικρίζω, μου αρέσει!!! Κορμάκι ωραίο - παρά τα χρονάκια της - που αναδεικνύεται μέσα από ένα στενό, μοντέρνο μπλουζάκι, με βαθύ ντεκολτέ για να τονίζονται τα βυζάκια της και παντελονάκι τζιν εφαρμοστό επάνω της! Μέτριο ύψος γυμνασμένο και προσεγμένο κορμί και συμπαθητικό πρόσωπο. Με συστήνει η Μαρία σαν τον ασφαλιστή της, αλλά μάλλον της είχε μιλήσει «περισσότερο για μένα και για την ίδια»!!! έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από το «υφάκι» και τα υπονοούμενα της Ιωάννας...Άααα!!! Για αυτό φιλενάδα μου έλεγες ότι έχεις τον καλύτερο ασφαλιστή του κόσμου!!! Τώρα καταλαβαίνω το γιατί!!! Φαντάζομαι ότι θα σου έχει κάνει τα καλύτερα συμβόλαια του κόσμου!!! Χα-χα-χα αυτές, αλλά να είσαι σίγουρη ότι και εγώ το ίδιο θα λέω από εδώ και πέρα, έτσι δεν είναι; της λέει με ένα χαμόγελο όλο γλύκα!!! Άλλωστε εγώ δεν έχω κανένα συμβόλαιο έως σήμερα...

«Κώστα θέλω να νοιώθεις άνετα εδώ. Το σπίτι μου είναι και δικό σας σπίτι, γυρίζει και μου λέει εμένα όλο νάζι και τσαχπινιά, αλλά κοιτώντας με στα γρήγορα και κάτω χαμηλά όπου μάλλον κάτι φούσκωνε!!! Είπαμε ακόμα δυο τρεις κουβέντες, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και χώθηκα στον καναπέ που δέσποζε στο κέντρο του σαλονιού της.

Μας ρώτησε αν έχουμε φάει...είπαμε όχι με την Μαρία...αλλά και δεν θέλουμε κάτι... Πήγαν λοιπόν οι δυο τους στην κουζίνα για να φτιάξουν καφέ. Πολλά γελάκια και εκεί! Ήμουν σίγουρος ότι το θέμα τους ήμουν και πάλι εγώ. Μάλλον κάτι ετοίμαζαν, πέρα από τους καφέδες μας??? Σε λίγο έρχονται, με ένα μεγάλο δίσκο με καφέδες και διάφορα άλλα. Αρχίσαμε μια ανούσια κουβεντούλα «περί ανέμων και υδάτων». Έτσι απλά για να σπάσει ο πάγος. Οι δυο τους ένοιωθαν άνετα. Κάποια στιγμή ρώτησα την Ιωάννα, τι ώρα θα πάει το απόγευμα στο γραφείο της, για να κανονίσουμε και εμείς το χρόνο μας...

«Τα κανόνισα Κώστα μου. Δεν θα πάω το απόγευμα, θα ανοίξει η γραμματέας μου. Όλος ο χρόνος είναι δικός μας, μην αγχώνεσαι καρδιά μου...»!!!

«Όπα»!!! «λέω από μέσα μου» ... «αρχίσανε τα όργανα»!!!

Παίρνει τον λόγο η Μαρία και με το ένα χέρι στον ώμο μου!!! μου λέει:

«Κώστα», «Η φίλη μου θέλει ένα καλό συμβόλαιο που να έχει τα πάντα. Δεν έχει πρόβλημα χρημάτων αρκεί να «καλύψεις σωστά» αυτό το κορμί που βλέπεις απέναντί σου!!! Όπως έκανες και σε μας άλλωστε με το συμβόλαιο που μας έκανες!!! μου λέει χαμογελώντας και με υφάκι, όλο υπονοούμενα»!!! «Άλλωστε σε έχω παινέψει πάρα πολύ στη φίλη μου για το πόσο καλός είσαι στη δουλειά σου και όχι μόνο!!! μου λέει χαμογελώντας ανταποδίδοντας στο χαμόγελό της και η Ιωάννα»...

Εγώ εκείνη τη στιγμή ένοιωσα σα χαζός??? Τι συμβόλαιο να θέλει η φίλη της??? άλλο πράγμα θα θέλει??? Χάθηκα έτσι για λίγο στις σκέψεις μου...

«Τι έπαθες μου λέει η Μαίρη, θέλω να νοιώθεις άνετα εδώ, είπα στη φίλη μου τα πάντα με εμάς και τον Νότη, τα ξέρει όλα!!! αλλά το συμβόλαιο είναι αληθινό. Αυτό το θέλει η Ιωάννα, το έχει ανάγκη. Άλλο πράγμα αυτό και άλλο τα άλλα μου λέει με χαμόγελο...έτσι δεν είναι»;;;

Παραλίγο να πω ποια άλλα??? Αλλά ευτυχώς δεν το είπα!!! Μάλλον τα είχα χάσει...Το χέρι της Μαρίας ακόμα στον ώμο μου με χάιδευε απαλά. Η Ιωάννα απέναντί μας κοιτούσε, μάλλον ζηλεύοντας, αλλά μου λέει:

«Κώστα πράγματι. Θέλω να κάνω ένα καλό συμβόλαιο, που να με καλύπτει σωστά. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα από αυτά, αλλά κάνε ότι καλύτερο μπορείς και πάρε με τηλέφωνο από Δευτέρα να βρεθούμε και πάλι να τα πούμε, να με ενημερώσεις γι\' αυτό και να το τελειώσουμε. Άλλωστε αφού η φίλη μου σε εμπιστεύεται απόλυτα, γιατί όχι και εγώ!!! Πρόβλημα χρημάτων δεν έχω αρκεί να με καλύπτει σωστά αν το χρειαστώ κάποια στιγμή στο μέλλον!!!
Χαμογελώντας σηκώνεται έρχεται προς τα εμάς, κάθεται χάμω απέναντί μας, χάμω και ακουμπώντας μας σχεδόν και με παιχνιδιάρικη φωνή μας λέει: «αλλά για πέστε μου για εσάς»... κάτι μου είπε η Μαρία, αλλά θέλω πολλές λεπτομέρειες . και ακουμπά και το χέρι της στο πόδι μου...μάλλον αρκετά ψηλά!!!

Έχοντας ακούσει αυτά που έλεγε και με την αίσθηση του χεριού του πάνω στο πόδι μου να με χαϊδεύει, σκέφτομαι λιγάκι, σκύβω και της δίνω ένα αισθησιακό γλωσσόφιλο που την άφησα άφωνη!!! Το ίδιο και τη Μαρία!!!

«Δηλαδή μωρό μου - λέει η Μαρία - μόνο στη φίλη μου δίνεις τέτοιο φιλί»??? «Σε μένα όχι»???
Και με μιας με αρπάζει από το λαιμό και με πνίγει με ένα γλωσσόφιλο τόσο έντονο και παθιασμένο που μου έκοψε την ανάσα!!!

Προφανώς αυτό δεν άφησε ασυγκίνητη την Ιωάννα και μάλιστα της ξέφυγε κι ένας βαθύς αναστεναγμός!!! Το χέρι της τώρα με χάιδευε κανονικά!!! Είχε φτάσει σχεδόν ανάμεσα στα πόδια μου και ακουμπούσε πάνω από το παντελόνι το «εξόγκωμά μου»... Αυτό ήταν!!! Σηκώνεται με αποφασιστικότητα, με αρπάζει και αυτή από τον λαιμό και αρχίζει να με φιλάει πότε αυτή και πότε η Μαρία παθιασμένα, ενώ παίρνει το χέρι μου και το βάζει μόνη της πάνω στο μουνάκι της!!! Εκεί έμεινα κάγκελο!!! Η τύπισσα ήταν απίθανη!!! Ήξερε τι ήθελε από εμένα!!!

Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με τα χέρια μας απασχολημένα, πότε εδώ και πότε εκεί. Εγώ χάιδευα την Ιωάννα πάνω από το παντελόνι της αλλά ένοιωθα το μουνάκι της να μουσκεύει απειλητικά!!! Σπάραζε στα χέρια μου με κάθε μου άγγιγμα και από την άλλη έβλεπα τη Μαρία να έχει πάρει και αυτή ένα ναζιάρικο ύφος όλο καύλα!!! Αυτό με καύλωνε περισσότερο!!! Περίμενε στωικά τη σειρά της, για να με ρουφήξει και αυτή, μόλις με άφηνε για λίγο η φίλη της, αλλά αυτό που γινόταν το ήθελε και η ίδια... Σε λίγο, με είχαν πετάξει κάτω στο πάτωμα και με έχουν απαλλάξει γρήγορα από όλα μου τα ρούχα, το ίδιο και τα δικά τους. Ζήτησα μόνο από την Ιωάννα...να μη βγάλει τις γόβες της και το έκανε...

Την έριξα στα τέσσερα και εγώ από πίσω της άρχισα να γλύφω πότε το υπέροχα ξυρισμένο της μουνάκι και πότε την ροδαλή της την τρυπούλα!!! Αρχίζω να τη γλύφω με αργές και απαλές κινήσεις γύρω - γύρω χωρίς βιασύνες και χωρίς να ακουμπάω στα κολομάγουλά της με τα χέρια μου!!! Αυτά μου τα κρατάει ακίνητα η Μαρία η οποία έχει ξαπλώσει κάτω από μένα...ανάσκελα και μου παίρνει μια ατέλειωτη πίπα!!! Τα χέρια μου τα κρατά ακίνητα και εγώ έχω λιώσει από καύλα και ηδονή!!!

«Κάνε κάτι, επιτέλους καύλα μου, λέει σε λίγο η Ιωάννα», «δε μπορώ άλλο να κρατηθώ...δεν αντέχω η πουτάνα...γάμησέ με...ξέσκισέ με καύλα μου» λέει παραληρώντας από την καύλα της...

«Δεν έχεις ανάγκη, μη βιάζεσαι ακόμα θα αντέξεις, σκέφτηκα εγώ και συνέχισα το γλυφομούνι-γλυφοκόλι που της έκανα»!!!

Αυτή συνέχιζε να φωνάζει, να ουρλιάζει θα έλεγα. Ήταν εκτός εαυτού...είχε γίνει το απόλυτο θηλυκό!!!

«Σκίσε μου τις τρύπες μου γαμιά μου, αλήτη μου εσύ!!! με έχεις καυλώσει τη πουτάνα μανάρι μου, θα με πεθάνεις στη καύλα κούκλε μου!!! που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένος και δεν σε βρήκα η γαμιόλα!!!

Κάπου εκεί μου άφησε τα χέρια ελεύθερα η Μαρία. Βγήκε από κάτω, σταμάτησε να με πιπώνει και σε κλάσματα του δευτερολέπτου με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα. Ο πούτσος μου ήταν τέλειος!!! Πέτρα από καύλα μου τον είχε κάνει με τα τσιμπούκια της. Με κοίταξε άγρια στα μάτια...όλο καύλα και με ύφος που δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα, μου λέει:

«Ξέσκισέ την καργιόλα καύλα μου, θα πεθάνει η πουτάνα και τι θα την κάνουμε μετά!!! Δεν βλέπεις πως κάνει η γαμιόλα»!!! Και την τραβάει από το χέρι βίαια θα έλεγα και την πάει κατευθείαν στον κονταριασμένο πούτσο μου!!! Πάει να καθίσει αυτή πάνω μου, μάλλον αδέξια, και με ύφος υπέρτατης καύλας!!! Με μιας καρφώνεται με πάθος πάνω στο πούτσο μου τόσο δυνατά, που νόμισα ότι μου τον έκοψε στα δυο!!! Η μουνάρα της κάργα στα χύσια!!! Άρχισε να χοροπηδάει στην κυριολεξία πάνω μου!!!

Οι κραυγές της πρέπει να σήκωσαν στο πόδι όλη την Λάρισα!!! Έκανε σα λυσσασμένη και έτσι όπως κουνιόταν πάνω μου δε χρειάστηκαν πάνω από 3-4 λεπτά για να της βγάλω και πάλι τα ζουμιά της!!! Ένιωθα τη μουνάρα της καυτή, πάνω στη πούτσα μου και αυτή να σπαρταράει σαν ψάρι...Σταματάει μετά από λίγο εξουθενωμένη και τη θέση της τη παίρνει η Μαρία και αρχίζει πλέον και αυτή να καρφώνεται με μανία στη πούτσα μου!!! Η Ιωάννα είναι δίπλα μας και πότε χαϊδεύει μαζί με μένα το στήθος της Μαρίας και πότε να της δίνει γλωσσοφιλα!!! Καθόμαστε σ αυτή τη στάση για αρκετή ώρα ακόμα και η Μαρία γαμιέται αλύπητα και αυτή!!! Ουρλιάζει και βρίσκεται σε ένα παραλήρημα!!! Λέει ακαταλαβίστικα πράγματα με μισοκλεισμένα τα μάτια της... Η Ιωάννα, πότε - πότε τη σταματάει, βγάζει το πούτσο μου έξω από το μουνί της, τον τρομπάρει για λίγο παίρνοντας όλα τα μουνοχύματα της φίλης της στο στόμα της, σα να της λέει ευχαριστώ!!! για τα όση της συμβαίνουν και μόνη της και πάλι τον χώνει βαθιά στη μουνάρα της...και πάλι τα ίδια...

Η Μαρία ξεσκίζεται μόνη της και η Ιωάννα έρχεται, με πρόσωπο στη Μαρία και κάθεται- με βαθύ κάθισμα- πάνω από τα χείλια μου, θέλοντας και πάλι ένα διαφορετικό γλυφομούνι από μένα!!!

Τα υγρά της απίθανα...μυρίζουν υπέροχα!!! Την πιάνω από τα κωλομέρια για να την έχω στην απόσταση που θέλω εγώ και αρχίζω και πάλι μαζί της ένα απίθανο γλυφομούνι!!! Η ίδια δε, πότε φιλάει τις ρόγες της Μαρίας, γέρνοντας λίγο μπροστά και πότε τη φιλάει στο στόμα!!! Ένα απίθανο όσο και απίστευτο θέαμα μπροστά στα μάτια μου, ιδιαιτέρως καυλωτικό με μένα!!! Ο πούτσος μου πάει να σπάσει από τα μουνόχειλα της Μαρίας!!! Τον έχει ξεσκίσει κανονικά...

Νοιώθω ότι μετά από όσα συμβαίνουν είμαι έτοιμος να χύσω. Θέλω να χύσω όμως μαζί με τη Μαρία. θέλω να βλέπω το πρόσωπό της να συσπάτε μαζί και το δικό μου από καύλα ενώ θα χύνουμε μαζί...Τραβάω από πάνω μου την Ιωάννα και πιάνοντας τα κωλομέρια της Μαρίας αρχίζω να τη γαμάω με έναν απίστευτο ρυθμό!!! Πάντα όταν το κάνω αυτό, καταλαβαίνει η ίδια ότι είμαι έτοιμος να χύσω αλλά προετοιμάζεται και αυτή «εγκεφαλικά», να τελειώσουμε μαζί!!! Η Ιωάννα κάθεται δίπλα μας και μας κοιτάει μη πιστεύοντας στα μάτια της ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα λίγα εκατοστά από την ίδια!!!

Σε λίγο δεν κρατιέμαι άλλο, το ίδιο και η Μαρία. Έχουμε φτάσει και οι δυο μας στην «απόλυτη καύλα»!!! Αρχίζουμε και οι δυο να ουρλιάζουμε και να χύνουμε ποτάμια «καύλας» ο ένας για τον άλλον!!! Αν υπήρχε ορισμός για το «τέλειο γαμήσι», νομίζω ότι αυτά που κάναμε εμείς θα ήταν ο ίδιος ο ορισμός!!!

Λίγα λεπτά ακόμα και το μόνο που ακούγεται πλέον είναι ένας μακρόσυρτος θόρυβος από τις ανάσες μας!!! Ήταν οι ανάσες μας και των τριών μας σε μια απίθανη μελωδία...
Σε λίγο πέφτει δίπλα μου εξουθενωμένη η Μαρία στην αγκαλιά μου. Μου δίνει ένα ήρεμο φιλί σα να με ευχαριστούσε για αυτά που τις έδωσα πριν από λίγο . Η Ιωάννα βλέποντας τον μισοπεσμένο μου πούτσο, έχοντας τα χύσια μας επάνω του, δεν άντεξε στον πειρασμό!!! Τον έβαλε στο στόμα της και με ένα απίθανο βλέμμα προς εμάς άρχισε να τον γυαλίζει...

Μετά από λίγο έρχεται και αυτή δίπλα σε εμένα και την Ιωάννα και την παίρνω και αυτήν αγκαλιά!!! Έπρεπε να την ευχαριστήσω και την ίδια...ήταν απίθανη!!!

Σε λίγο τους δίνω από ένα πεταχτό φιλάκι και τις αφήνω μόνες τους στο πάτωμα. Κάθομαι στο καθιστικό να κάνω ένα τσιγαράκι να ξεφουντώσω από τα όσα προηγήθηκαν. Σε λίγο σηκώνονται και αυτές και κουρνιάζουν δίπλα μου, γυμνές και αυτές στο καθιστικό...

Η καύλα που ένοιωθαν και τώρα ήταν απερίγραπτη!!! Είχαν μπροστά τους, δίπλα τους δηλαδή, «το γκόμενο» με τον οποίο είχαν ξεσκιστεί και οι δύο τους πριν από λίγο!!! Ίσως για αυτές να ήμουν το καμάρι τους στην «τροπαιοθήκη» των σπιτιών τους!!! Ήμουν στη διάθεσή και με έκαναν ότι ήθελαν αυτές, αλλά το ήθελα και εγώ πάρα πολύ, το απολάμβανα...

Μου πήρε το τσιγάρο από το στόμα μου η Μαρία. Ρούφηξε μια δυνατή τζούρα και φύσηξε μετά όλο τον καπνό πάνω στον «πεθαμένο» μου πούτσο...

«Ξέσκισέ τον παλιοπουτάνα, ρούφα το καυλί του, να το χορτάσεις καλά γιατί σε λίγο φεύγουμε», είπε η Μαρία στην Ιωάννα!!! Ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε κάποιος από τους τρεις μας μετά από το προηγούμενο ξέσκισμά μας...

Η Ιωάννα βέβαια δεν ήθελε και πολλά παρακάλια για αυτό. Τον έβαλε μέσα στο στόμα της και άρχισε να τον πιπιλάει σιγά - σιγά προσπαθώντας να μου τον σηκώσει και πάλι. Η δε Μαρία ξάπλωσε πίσω της, και άρχισε να της γλύφει και αυτή τώρα το μουνάκι της...

Εγώ ούτε που σκέφτηκα να αντιδράσω, αντιθέτως το ήθελα πολύ. Ήταν απίθανες και ο δυο τους!!!

Η γεύση του πούτσου μου πρέπει να ήταν πολύ μεθυστική για την ίδια!!! Είχε μισοκλεισμένα τα μάτια της και συνέχιζε να ρουφάει και να πιπιλάει σαν τρελή τον πούτσο μου. Από ώρα είχε ξεφύγει από κάθε λογική και είχε αφεθεί πλήρως στην ατέλειωτη ηδονή που την είχε κυριέψει. Την έλεγα «τσούλα», «ξεκωλιάρα», «ψωλορουφήχτρα» και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα και αυτή μόλις τα άκουγε άναβε περισσότερο. Ούτε στιγμή δε σταμάτησε να μου παίρνει τσιμπούκι και να μου τον παίζει ερεθιστικά είτε με το χέρι της, είτε με το πλούσιο στήθος της.

Η γλώσσα της Ιωάννας έκανε απαλές αργές κινήσεις πάνω στην κορυφή του πούτσου μου ο οποίος είχε και πάλι αναστηθεί!!! ενώ με το χέρι της έπαιζα μαλακά τα αρχίδια μου. Είχα αρχίσει να ξαναφουντώνω!

Ακόμη περισσότερο εκείνη!!! Ένιωθε την τρύπα της να μουσκεύει και να ερεθίζεται...Η Μαρία έκανε καλή δουλειά και αυτή με το γλυφομούνι που της πρόσφερε...

Γύρισα σε στάση 69 την Ιωάννα. Εγώ από κάτω και αυτή από πάνω μου και άρχισα να της γλύφω πότε το μουνάκι της και πότε την κωλότρυπα της!!! Αυτή συνέχιζε να μου παίρνει πίπα... βοηθούμενη και από τη Μαρία τώρα!!! Πότε η μία και πότε η άλλη μου τον ρουφούσαν μέχρι τα αρχίδια. Πολλές φορές και οι δυο μαζί!!! Έπαιζαν με τα χείλια τους γλύφοντας το πούτσο μου!!! Εκεί πήρα φωτιά και πάλι!!! Άρχισα να ουρλιάζω και εγώ από καύλα...

«Ρουφάτε με παλιοκαριόλες!!! μου ξεσκίσατε το πούτσο ψωλοαρπάχτρες!!! αυτό θέλετε πουτάνες από μένα!!! είστε γεννημένες να γαμιέστε ψωλούδες του κερατά!!! θα σας ξεκωλιάσω πουτάνες και τις δυο!!! θα σας κάνω να μη μπορείτε να βγείτε από το σπίτι σας για ένα μήνα!!! θα με σκέφτεσαι και θα πονάτε γαμιόλες»!!!

Το τι τους έλεγα εκείνη την ώρα και εγώ δεν ήξερα!!! Ήμουν εκτός εαυτού μαζί τους...

Χωρίς δεύτερη κουβέντα την γύρισα και την έβαλα στα τέσσερα πάνω στο καναπέ. Της άνοιξα με δύναμη τα πόδια διάπλατα και της «κάρφωσα» χωρίς δεύτερη σκέψη και με δύναμη τον σκληρό μου πούτσο μέσα στην κωλότρυπα της. Αυτή ούρλιαξε από τον πόνο!!! Ακούστηκε και πάλι σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο!!! Προσπάθησε να μου ξεφύγει αλλά την κράτησα. Την έφτυσα δυνατά στο πρόσωπο όπως γύρισε να με κοιτάξει από τον πόνο αλλά και ηδονή και της έβαλα βαθιά τα δύο μου δάχτυλα μέσα στο στόμα της. Από εκεί στηριζόμουν πλέον, αλλά και από το δεξί της κωλομέρι και την πήδαγα ανελέητα. Τις έδινα κάπου - κάπου σκαμπίλια στην κολάρα της, καυλώνοντάς την ακόμα περισσότερο!!! Όσο πιο γρήγορα και πιο δυνατά μπορούσα της ξέσκιζα τη διψασμένη για πούτσο κωλότρυπα της. Ό πόνος της είχε φύγει πλέον και το μόνο που της έμεινε, ήταν η απόλυτη ηδονή. Η ίδια βρισκόταν και πάλι σε κατάσταση υπέρτατης καύλας!!!

Καθώς την πήδαγα από πίσω και την δάγκωνα στη πλάτη...μου έλεγε όλο πάθος και καύλα...

«Σ\' αρέσει γαμιά μου η κολάρα μου;;; ξέσκισέ με τη ξεκολιάρα!!! ξέσκισέ με τη πουτάνα!!! θα είσαι πλέον ο μόνιμος γαμιάς μου!!! εσένα έπρεπε να είχα άντρα και όχι τον μαλάκα τον δικό μου!!! Είσαι θεός καύλα μου...Αχχχχχχχ!!! Καύλα μου!! Θεέ μου!!! τι δώρο είναι αυτό που μου έστειλες»!!! Σε ευχαριστώ θεέ μου»!!!

Αυτά τα λόγια όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μου αύξησαν την καύλα στο απροχώρητο καθώς παραληρούσε από το τρελό γαμήσι που της έκανα, ένοιωθα ως το απόλυτο αρσενικό!!!

Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μια τέτοια κυρία και με το επάγγελμα που έκανε, θα έλεγε τέτοια πράγματα. Τρελαινόμουν δε καθώς έβλεπα τη Μαρία κάπου - κάπου, να μου βγάζει το πούτσο έξω από τη κολάρα της, να μου τον ρουφάει στα γρήγορα και να την ξαναβάζει η ίδια με τα χεράκια της μέσα της . και πάλι από την αρχή! Ήταν απίστευτο αυτό που γινόταν. Άρχισα να τη γαμάω πλέον πότε τον κώλο και πότε από τη μουνάρα της. Ότι και να της έκανα, η ίδια το απολάμβανε και μούγκριζε πλέον από καύλα...

Το μουνί της έχει ανοίξει πλέον σαν τριαντάφυλλο!!! έχει ξεχειλώσει τελείως!!! Ο πούτσος μου πλέον δεν αισθανότανε ιδιαίτερη αντίσταση σ\' αυτό αλλά ούτε και στην κωλότρυπα της. Τα χύσια της δε, την έχουν πλημμυρίσει παντού!!! Έβλεπα το πούτσο μου να μπαινοβγαίνει γυαλίζοντας!!! και μ\' άρεσε...

Πρέπει να την πόνεσα φοβερά στην αρχή, όταν την τον έχωσα βίαια μέσα, από την πολύ μου καύλα!!! Η «τρύπα» της δεν ήταν μεγάλη παρά του ότι δεν νομίζω ότι ήταν η πρώτη της φορά από πίσω!!! Τώρα όμως το απολάμβανε!!! Έσπρωχνε πλέον μόνη της τον κώλο και έδινε τον ρυθμό που ήθελε!!! Της τον έχωνα δε πλέον, μέχρι τον πάτο!!! Έφτανα στο τέρμα και τα αρχίδια μου την σφυροκοπούσαν ανελέητα!!! Με πονούσαν αρκετά, αλλά σ\' αυτή τη φάση το μόνο που δε σκεφτόμουν ήταν ο πόνος!!!

Την γυρνάω ανάσκελα και παίρνω τα πόδια της στο ώμο μου...μαζί και οι γόβες της!!! Την κεντράρω και πάλι και πιάνω «πάτο» στη κολάρα της!!! Την πιάνω από τα βυζιά της και αρχίζω να τη σφυροκοπάω και πάλι. Πράγματι, αυτή τη φορά, τον είχε και πάλι όλο μέσα στη σούφρα της, χωρίς να διαμαρτύρεται καθόλου και εγώ πλέον κινούμε πολύ γρήγορα μέσα της χωρίς να πονάει!!! Πλέον δεν υπήρχε πόνος για την ίδια παρά μόνον η καύλα και η ηδονή!!!

Φιλούσα τα πόδια της, τις γάμπες της και τη σφυροκοπούσα. Ο ρυθμός μου έχει ξεφύγει από τα καθιερωμένα πρότυπα. Η καύλα μας απίθανη, καθώς ταυτόχρονα με το ξεκόλιασμά που τις κάνω, της τρίβω με τα χέρια μου, πότε τις βυζάρες της και πότε τη κλειτορίδα της!!! Είμαστε και οι δυο μούσκεμα στον ιδρώτα. Το γεγονός ότι η ώρα είναι 3 ή 4 το απόγευμα και αυτή τσιρίζει λες και της είπαν «ξύπνησέ τους όλους»!!!δε με απασχολεί καθόλου...Τα συναισθήματά μου είναι απερίγραπτα...Κατάλαβα ότι πλησίαζε και για μένα ένας καταπληκτικός οργασμός και άρχισα να της φωνάζω δυνατά:

«Σε ξεσκίζω κολοπουτάνα!!! σε ξεκολιάζω ψωλοαρπάχτρα του κερατά!!! Χύνω καριόλα! στη κολάρα σου!! Χύνω!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

«Φώναζε και αυτή ή μάλλον ούρλιαζε λέγοντάς μου: «σκίσε με ψωλαρά μου»!!! «έλα μωρό μου, ξεκολιασε με τη πουτάνα σου»!!! «Χύσε μέσα μου, βαθιά καύλα στο κώλο μου, να νιώσω τα καυτά σου χύσια σου»!!! «Πότισε το κωλαράκι μου που καίει από το ξεκόλιασμα που μου έκανες παλιοπούστη»!!! «Με ξέσκισες παλιοκαργιόλη»!!!«Χύσε με!!! Χύσε με τη πουτάνα σου»!!!«Χύσε με ψωλαρά μου»!!! «Με τρέλανες καυλιάρη μου» «Αχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!! καύλα μου!!!!!!!!!!! χύσε με τη ξεκολιάρα»!!! «τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνεις καύλα μου»!!! «Θα τα θυμάμαι μια ζωή»!!! «Παίδαρέ μου»!!!«Θα με γαμάς από δω και πέρα μόνο εσύ καύλα μου»...

Τραντάχτηκα για λίγο, και έμεινα για λίγα δευτερόλεπτα μέσα της αφήνοντας και τα τελευταία μου χύσια!!! Μάλλον αυτό ήταν και το τέλος μου για σήμερα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω!!! Έτρεμαν τα πόδια μου. Η αναπνοή μου ήταν γρήγορη και ο ιδρώτας, γυάλιζε τα κορμιά μας...

Η Μαρία δεν κρατήθηκε άλλο!!! Με τράβηξε από πάνω της και έχωσε τον μισοπεθαμένο πλέον πούτσο μου στο στόμα της. Ήθελε να γευτεί και αυτή τις τελευταίες μου σταγόνες για εκείνη τη μέρα. Σαν ανάμνηση γεύσης και μυρουδιάς έως την επόμενη συνάντησή μας...

Έγειρα στο πλάι, προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια μου!!! Η Ιωάννα δίπλα μου με χάιδευε ακόμα και γουργούριζε και αυτή σα γατούλα. Με δύο γυναίκες δίπλα μου ένοιωθα σαν πασάς στα Γιάννενα!!! Μ\' άρεσε αυτό, το ήθελα, το είχα ανάγκη...

Σηκωνόμαστε μετά από λίγο και αφού όλοι μας έχουμε ηρεμήσει από τις αγκαλιές τα χάδια και όλα τα υπόλοιπα, είπαμε να πάμε και πάλι στον πολιτισμό!!! Είπαμε να πάμε για ένα καφέ στη πόλη πριν φύγουμε εγώ και η Μαρία. Έτσι για να χαλαρώσουμε όλοι μας...

Ετοιμαζόμαστε όλοι, κάνουμε εν σειρά από ένα γρήγορο ντουζάκι, ντυνόμαστε, αρωματιζόμαστε και πάμε για καφέ στη πόλη. Η Ιωάννα από τη στιγμή που βγήκαμε έξω από το σπίτι της έγινε και πάλι άλλη γυναίκα!!! Κυρία, σοβαρή, εντυπωσιακή και αξιοσέβαστη. Αυτά που συνέβησαν πριν από λίγο, τα άφησε πίσω και καλά έκανε. Άλλωστε η πόλη είναι μικρή και δεν έπρεπε να δίνει αφορμές όπως έλεγε η ίδια!!!

Καθίσαμε σε ένα καφέ, τα είπαμε για λίγο ακόμα, γελάσαμε και αποφασίσαμε να φύγουμε.

Χαιρέτησα με ένα «τυπικό φιλί» στο μάγουλο την Ιωάννα, που δεν μαρτυρούσε τίποτα από τα όσα συνέβησαν πριν από λίγο μεταξύ μας, είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε την ερχόμενη εβδομάδα για το πότε θα βρισκόμασταν να τα λέγαμε για το συμβόλαιό της και φύγαμε. Εμείς με πρώτη στάση το Βόλο για να αφήσω την Μαρία και η Ιωάννα για το γραφείο της, έτσι για να δώσει το παρόν...όπως είπε η ίδια...

Στο δρόμο η Μαρία έδειχνε πολύ ικανοποιημένη και γεμάτη από αυτά που συνέβησαν το απόγευμα, αν και κουβεντιάζαμε για άσχετα πράγματα και ακούγαμε μουσική.

Την άφησα έξω από το σπίτι της, αποχαιρετώντας τη με ένα πολύ γρήγορο φιλί και παρά του ότι μου είπε να ανέβω για λίγο επάνω, δεν το έκανα. Μάλλον είχα αργήσει και έπρεπε και εγώ να δώσω το παρών στο γραφείο μου... όπως είπε η Ιωάννα...

Στο δρόμο, θα με πήρε ίσως και δέκα φορές στο κινητό, λέγοντάς μου πολλά και διάφορα πράγματα και πως την επόμενη φορά θα πηγαίναμε και πάλι μαζί στη Λάρισα για το συμβόλαιο της φίλης της!!!

Δεν θα σ\' αφήσω καρδιά μου να σε ξεζουμίσει μόνη της η Ιωάννα!!! Σε θέλω και εγώ μου είπε η ίδια...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.