Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά και από εμένα.

Θα προσπαθήσω και εγώ να προσφέρω την ιστορία μου σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες της σελίδας σου, ελπίζοντας στην ευχαρίστησή τους.

Αρχές φθινοπώρου.

Ημέρα Παρασκευή, απόγευμα..
Μόλις είχαμε επιστρέψει από τις ολιγοήμερες οικογενειακές μας διακοπές, σε κάποιο νησί των Κυκλάδων.
Καθόμουν στο μπαλκόνι πίνοντας ένα φραπεδάκι και προσπαθώντας να «μαζέψω» πλέον το μυαλό για να ξεκινήσω τη δουλειά μου από Δευτέρα πρωί.
Χτυπάει το κινητό μου .

«Λέω ναι...»??? . και ακούω από την άλλη μεριά, μια γυναικεία φωνή να μου λέει:

«Γεια σου Κώστα, είμαι ή Μαρία, με θυμάσαι»;;;

«Η Μαρία» ??? «ποια Μαρία»??? ρωτάω εγώ;;;

«Η Μαρία, το ζευγάρι , που ανταλλάξαμε e_mail αρχές καλοκαιριού»...

Πραγματικά τους είχα ξεχάσει. Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν πλέον κάτι μ\' αυτούς, γιατί είχαν πει ότι θα βρισκόμαστε??? ότι θα με έπαιρναν στο τηλέφωνο αυτοί??? (τους είχα δώσει μάλιστα και το κινητό μου), αλλά πίστευα ότι μάλλον έπαιζαν μαζί μου, γιατί μου έγραφαν τρελά πράγματα ???

Ήθελαν λέει, εγώ να κάνω έρωτα με τη Μαρία !!! και ο Νότης (ο Άντρας της) να μας βλέπει!!! και να βγάζει φωτογραφίες την ώρα αυτή!!! Στο τέλος θα κρατάγαμε όποιες φωτογραφίες θέλαμε (χωρίς πρόσωπα) και όλες τις άλλες θα τις σβήναμε!!!

Αργότερα βέβαια, έμαθα από τη Μαρία, ότι ο Νότης είχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα (στύσης), αλλά δεν ήθελε να στερεί στην γυναίκα του (45άρα αυτή περίπου) το δικαίωμα της απόλαυσης!!! Μπράβο του βέβαια.
«Θα είμαστε μόνοι μας στο σπίτι μας για 2 μέρες, έρχεσαι αύριο για παρέα»? μου λέει?
«Θα σε φιλοξενήσουμε και θα περάσουμε όμορφα»??? Τι λες;;;
H αλήθεια είναι ότι αμέσως μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα του sex και τίποτα άλλο, αλλά πώς να έφευγα. Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι μας!!! Τι να έλεγα στη γυναίκα μου!!! Τι δικαιολογία να εύρισκα για να φύγω???
Χωρίς όμως δεύτερη κουβέντα όμως της απαντάω: \"Οκ. Θα έρθω αύριο πρωί κατά τις 09:00 και φεύγω απόγευμα-βραδάκι»\".
«Οκ μου λέει και αυτή», θα σε περιμένουμε».
«Μόλις φτάνεις στη πόλη μας, πάρε μας τηλέφωνο, στο νούμερο που βλέπεις για να σου πούμε πώς θα έρθεις στο σπίτι μας»...γεια.

Εγώ άρχισα να βασανίζω το μυαλό μου??? τι να πω τώρα στη γυναίκα μου???
Κατέληξα, ότι έπρεπε να της πω, ότι θα έπρεπε να πάω ταξίδι αύριο το πρωί, γιατί μου τηλεφώνησε ένας πελάτης μου, που είχε κάποιο πρόβλημα (στην περίοδο των διακοπών μας) και ότι δεν με εύρισκε λόγω του ότι είχα κλειστό το κινητό μου??? Το μεσημεράκι - απόγευμα θα περνούσα να δω ακόμα δύο πελάτες που έχω στην Αγριά, μια και θα ήμουν εκεί και θα επέστρεφα αργά το βράδυ...
Η δουλειά μου είναι πάνω απ\' όλα - θα της έλεγα - την Κυριακή θα πάμε όλοι μαζί για μπάνιο.

Έτσι και έγινε... κανένα πρόβλημα.
Ξεκίνησα λοιπόν το πρωί κατά τις 08:00 με ένα φραπεδάκι στο αυτοκίνητο???
Ωραία μέρα ηλιόλουστη, αλλά όλο σκέψεις στο μυαλό μου.
Μόνο σε κάτι φωτογραφίες είχα δει τη Μαρίας, (που μου είχαν στείλει), και αυτές μάλιστα χωρίς πρόσωπο. Δεν ήξερα τι θα συναντούσα???

Μέχρι να πάω σπίτι της, στο δρόμο σκεφτόμουνα πάρα πολλά και η απόσταση μου φαινόταν τεράστια. Τελικά μετά από μια ώρα και κάτι, φτάνω στο σπίτι της.
Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές στο δρόμο και με είχε κατατοπίσει, για το πώς θα φτάσω εκεί και ότι με περίμεναν όλο χαρά, που θα γνωριζόμαστε πλέον!!!
Είχαν μια υπέροχη μονοκατοικία, στο ανατολικό Πήλιο, με κήπο, με πισίνα κλπ
Πλούτη «η Κυρία», βιλάρα με τα όλα τη!!!

Χτυπάω λοιπόν το κουδούνι και μου ανοίγει την πόρτα ή Μαρία, δίπλα της και ο Νότης...
Η ίδια φορούσε ένα αραχνοΰφαντο ανοιχτόχρωμο σύνολο, αρκετά αποκαλυπτικό θα έλεγα, κρατώντας στα χέρια της ένα φλιτζάνι με καφέ...
Τα έχασα!!! έχασα τα μάτια μου!!! φαινόταν καθαρά από μέσα το στρινγκάκι της αλλά και οι ρόγες της!!!
Σκουρόχρωμες και πεταχτές, αλλά και τα πολύ \"καλοδιατηρημένα\" για την ηλικία της βυζιά της!!!

\"Καλημέρα...λέω»...«είσαι η Μαρία»...«είμαι ο Κώστας»...
Αυτή με ένα όμορφο χαμόγελο, με αγκαλιάζει με το ένα της χέρι και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο που κόντεψα να πνιγώ!!!
«Καλημέρα Κώστα μου λέει»...«Από εδώ ο Νότης»...«ο Άντρας μου».
Χαιρέτησα το Νότη, χαμογελαστός και αυτός, και πολύ ευγενικός!!!
Με οδήγησαν στο σαλόνι τους, υπέροχο το σπίτι τους, φτιαγμένο με πολύ γούστο.
Στο τραπέζι, καφές, γάλα, κρουασάν φρεσκότατα!!! μπισκοτάκια, χυμό, κέικ κλπ

Αρχίσαμε τα τυπικά «περί ανέμων και υδάτων» για τη γνωριμία...
Τους λέω κάποια στιγμή, ότι θα φύγω απόγευμα προς βραδάκι και ότι ίσως κάποια άλλη φορά να το κάνουμε διήμερο και ακουμπάω το χέρι μου στον ώμο της Μαρίας όπως καθόμαστε στο καναπέ...
Άλλο που δεν ήθελε η ίδια!!!

Σχεδόν κούρνιασε στην αγκαλιά μου!!! Μάζεψε και τα πόδια της πάνω στον καναπέ και συνεχίσαμε τη κουβέντα μας...
Μπροστά μας ο Νότης, αραχτός στην πολυθρόνα του φαινόταν να μας θαυμάζει!!!
Σαν να το ήθελε αυτό που έβλεπε???

Μετά από αρκετή ώρα κουβέντας...λέει η Μαρία...
«Πάμε όλοι στην κρεβατοκάμαρα»;;; «εκεί θα είμαστε πιο άνετα».
«Οκ λέω, πάμε».
Η κρεβατοκάμαρα ήταν στον πάνω όροφο. Τι κρεβατοκάμαρα δηλαδή!!! Σπίτι ολόκληρο!!!
Μπροστά ανέβαινε η Μαρία, «κουνιστή και λυγιστή» τα σκαλοπάτια, από πίσω της εγώ, απολάμβανα το πως κούναγε το κωλαράκι της ανεβαίνοντας τις σκάλες και πιο πίσω ο Νότης, με τη φωτογραφική του μηχανή ανά χείρας...
Ξαπλώνουμε εγώ (εγώ με τα ρούχα μου ακόμα) και η Μαρία, η οποία κρατιόταν πολύ καλά για την ηλικία της, μιλώντας και πάλι, «περί ανέμων και υδάτων» και παίζοντας με τα χέρια μας!!!

Κάποια στιγμή την φέρνω κοντά μου και της ανταποδίδω το καυτό φιλί που μου έδωσε στο στόμα μόλις με καλημέρισε στην είσοδο...
Αυτό ήταν, έσπασε ο πάγος!!! Μ\' αγκαλιάζει η Μαρία και αρχίζουμε ένα τρελό παιχνίδι με τη γλώσσα μας, που τελειωμό δεν είχε!!!

Ο Νότης απέναντί μας έμεινε να μας κοιτάζει χαμογελώντας!!! σα να έβλεπε κινηματογράφο!!! Απίθανη σκηνή!!!
Σε λίγο της λέω: «Θέλω να πάω να κάνω ένα ντουζάκι μωρό μου, για να χαλαρώσω από το ταξίδι».
«Θέλεις να κάνουμε μαζί»;;; με ρωτάει η Μαρία...
«Γιατί όχι μωρό μου της λέω εγώ»!!!
Ο Νότης βέβαια καθιστός και αμίλητος, συνέχιζε να παίζει με τη φωτογραφική του μηχανή!!!
Κάναμε σχετικά γρήγορο ένα ντουζάκι, με κάποια φιλάκια και με λίγο \"παίξιμο\" και γυρίσαμε και πάλι στην κρεβατοκάμαρα.
Εδώ αρχίζει το παιχνίδι!!!

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, και γυμνούλα, αρχίζω σιγά-σιγά να την χαϊδεύω με τα ακροδάκτυλά μου κατά μήκος την σπονδυλική της στήλη...
Τα χείλια μας ενώθηκαν σε ένα ατέλειωτο ταξίδι απόλαυσης των αισθήσεων!!!
Ένοιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί της και οι τριχούλες της αμέσως εμφανίστηκαν!!!
Μεμιάς έγινε το απόλυτο θηλυκό!!!
Οι ρόγες της έγιναν σκληρές, η ματιά της είχε ένα απλανές βλέμμα!!!

Ζούσε πλέον στον κόσμο της!!! Στο κόσμο των αισθήσεων!!! Παραδόθηκε σε μένα και στα χέρια μου!!! Μάλλον το ήθελε πάρα πολύ αυτό!!!
Καταλαβαίνοντας ότι κάτι τέτοιο της αρέσει, αποφάσισα να συνεχίσω με μεγαλύτερη ορμή!!!
Πλέον τα δάχτυλά μου είχαν πιάσει δουλειά για τα καλά και εξερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το μήκος της πλάτης της, δίνοντας έμφαση σε ερωτογόνες περιοχές όπως είναι η ραχοκοκαλιά και η μέση της, κάτω χαμηλά!!!

Ένα πνιχτό \"αχχχ!!!\" άφησε να της ξεφύγει και αμέσως τα πρώτα της υγρά κάνανε δυναμικά την εμφάνισή τους.
Παρόλο που υπήρχε διάχυτη η ατμόσφαιρα του άμεσου και έντονου sex σε εμένα, ήθελα να την παιδέψω αρκετά.
Την γύρισα μπρούμυτα, ανέβηκα πάνω της και άρχιζα να της γλύφω την πλάτη κάνοντάς της πλέον αισθησιακό μασάζ!!!
Της δάγκωνα τους ώμους σιγά και παράλληλα χάιδευα τις βυζάρες της από τα πλάγια, με μαεστρία!!!
Οι ρώγες νομίζω ότι κόντευαν να τρυπήσουν το στρώμα!!!
Η γλώσσα μου έγλυφε κάθε χιλιοστό της πλάτης της, τους ώμους την ραχοκοκαλιά της, μέχρι την μέση της . κάτω χαμηλά!!!
Μικρές δαγκωματιές και ταυτόχρονα τσιμπηματάκια στις ρώγες της. μόλις ανασηκωνόταν λίγο και η πούτσα μου κόντευε να της μπει μέσα στον κώλο της!!!
Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια και σκοπούς!!! Έπρεπε να την παιδέψω αρκετά!!!

H Μαρία ήταν κάτι περισσότερο από πλημμυρισμένη και με παρακαλούσε να την πηδήξω, αλλά ματαίως...
\"Γάμα με μωρό μου!!! δεν αντέχω άλλο!!!\" - μου έλεγε - αλλά εγώ συνέχιζα το έργο μου χωρίς διακοπή...
Το ίδιο και ο Νότης, που την είχε δει ως σκηνοθέτης!!!
Κάθε «τρεις και λίγο» τσαφ-τσούφ με τη μηχανή του μας «έπαιρνε» από όλες τις γωνίες και από όλες τις αποστάσεις!!!
Μετά από λίγο, αποφάσισα να κατέβω πιο κάτω, αλλά να μην πάω κατευθείαν στο μουνάκι της, που ήδη είχε δεχτεί τα 2 δακτυλάκια μου να τη γαμάνε κανονικά!!!

Κόλλησα λοιπόν την γλωσσίτσα μου στον κώλο της και άρχισα και εκεί ένα αργό και βασανιστικό γλείψιμο!!!
Τα κωλομάγουλά της είχαν γίνει υγρά από το σάλιο μου και η κωλοτρυπίδα της δεχόταν τις επισκέψεις τόσο των δακτύλων μου όσο και της γλώσσας μου!!!
Η γεύση του κώλου της ήταν μοναδική, ενώ το άρωμα του πλημμυρισμένου της μουνιού, με καύλωνε περισσότερο!!!
Οι οργασμοί της πρέπει να διαδέχονταν ο ένας τον άλλον και χωρίς καν να έχει μπει ακόμα ο πούτσος μου ακόμα μέσα της!!!
Έτσι όπως ήταν μπρούμυτα, την τράβηξα να στηθεί στα «τέσσερα» έχοντας σε θέα τόσο την ανοιχτή και χαλαρωμένη κωλοτρυπίδα της, όσο και το υγρό της το μουνί!
Τα υγρά της έτρεχαν στην κυριολεξία μέσα από τα μπούτια της!!!
Αφού έγλειψα ξανά την κωλοτρυπίδα της τόσο καλά ώστε να χαλαρώσει, στην συνέχεια την πασάλειψα με αρκετό από το μουνόχυμά της.
Έφερα τα χέρια της πίσω από τη πλάτη της και της τα έδεσα χαλαρά με το στρινγκάκι της που ήταν δίπλα μου!!!

Βάζω στην συνέχεια ένα δάκτυλο μέσα στον κώλο της, αλλά βλέποντας ότι δεν αντιδρούσε καθόλου. έβαλα και άλλο ένα!!!
Αν και ήταν σχετικά παρθένα από τον κώλο? δεν μου φάνηκε να πονάει καθόλου!!
\"Μου σκίζεις τον πάτο πουτσαρά μου» , «με ξεκωλιάζεις την καριόλα καύλα μου»!
Άρχισε να λέει τρελά πράγματα, ακατανόητες λέξεις και φράσεις!!! Κουνιόταν ολόκληρη, γαμιόταν «νοητά» μόνη της!!!
Τελικά κατάφερα να την κάνω να χύσει από τον κώλο!!! μόνο και μόνο με τα δάκτυλά μου. Ήταν απίθανο συναίσθημα!!!
Η πούτσα μου είχε γίνει κατακόκκινη και τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί τόσο, ώστε και με το παραμικρό άγγιγμά τους θα έχυνα....

Είχα αποφασίσει όμως να μην την αφήσω έτσι, έπρεπε να την ταλαιπωρήσω ακόμα.
Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ τώρα πλέον με το μουνί της.
Την γύρισα κανονικά στο κρεβάτι, το οποίο ήταν μούσκεμα τόσο από τον ιδρώτα μας όσο και από τα υγρά της και άρχισα να γλείφω το εσωτερικό των ποδιών της!!! δίπλα ακριβώς από το μουνί της.
Η Μαρία είχε αρχίσει να παίζει με τις ρώγες της και να βάζει τα δάκτυλά της στο στόμα της και να τα γλείφει με μανία νομίζοντας ότι είναι κανένας πούτσος!!!
Σχεδόν κλαίγοντας μου ζητούσε!!! «να τελειώσει το μαρτύριό της αυτό», αλλά ματαίως!
Έγλειφα με μανία τα μουνόχειλά της, έπαιρνα πίπα την κλειτορίδα της και όπως ήταν υγρή και κατακόκκινη φυσούσα πάνω σ αυτή!!!
Πέθαινε στη καύλα!!! Έτρεμε ολόκληρη!!! Έχυνε ποτάμια καύλας!!!
Τα ξεφωνητά της ακουγόντουσαν παντού!!! Ευτυχώς που ήταν μονοκατοικία!!!
Η μυρωδιά από το μουνί της ήταν άκρως ερεθιστική και μεθυστική!!!

Έβαζα τη γλώσσα μου βαθιά στο μουνάκι και το γαμούσα μ αυτήν!!!
Ρουφούσα τα υγρά της!!! Τη γαμούσα με τη μύτη μου αλλά και την έγλυφα!!!
Παράλληλα μ\' αυτά, της είχα βάλει και 2 δάχτυλα μέσα σ\' αυτό και 1 στον κώλο της και τη γαμούσα κανονικά!!!
Έσκουζε και σπαρταρούσε από καύλα και ηδονή!!!

Χωρίς να σταματήσω καθόλου, γυρίζω από πάνω της σε στάση 69 και αρχίζει ένα τρελό απίθανο αλληλο-τσιμπούκομα!!!
Μου έγλειφε το πούτσο με τόση μανία λες και θα μου τον ξεκόλλαγε από τη θέση του!!! Σαν να τον ήθελε «σουβενίρ» από τη συνάντησή μας αυτή!!!
Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά τραβήχτηκα γιατί δεν ήθελα να τελειώσω έτσι!!!
Συνέχισα να της γλείφω το μουνί, λες και θα ήταν η τελευταία φορά που θα το έκανα αυτό στη ζωή μου, όταν ξαφνικά κατάλαβα ότι για μια ακόμα φορά θα έχυνε!!! Θα έχυνε και πάλι με σπασμούς και με τη γλώσσα μου βαθιά μέσα της!!!
Έχωσα την γλώσσα μου στο μουνί της, όσο πιο βαθιά μπορούσα, για να γευτώ τους χυμούς της???

Ήταν το καλύτερο πρωινό που θα μπορούσε να μου προσφέρει!!!
Πράγματι η λύτρωσή της δεν άργησε να έρθει και ποτάμια μουνοχύματος!!! απίστευτου αρώματος!!! πλημμύρισαν τη γλώσσα μου, το κρεβάτι και στρώμα!!!
Ήθελα να την γαμήσω όσο πιο σκληρά γινόταν, αλλά ακόμα δεν είχε έρθει η ώρα της σκέφτηκα!!!
Σειρά θα είχαν τα πόδια της. Πράγματι τα έγλειφα με μεγάλη υπομονή και ευχαρίστηση..
Άρχισα να γλύφω το εσωτερικό των μηρών της, ενώνοντας το σάλιο μου με τα χύσια της που έτρεχαν από παντού!!!
Συνεχίζοντας έφτασα μέχρι και τις πατούσες της, ενώ αδυναμία έδειξα στα δακτυλάκια της που τα έγλειφα και τα δάγκωνα!!!

Η ίδια το απολάμβανε . μόνο κάτι κραυγούλες . ακουγόντουσαν πλέον. Ήταν εξουθενωμένη πλέον.
Αυτό ήταν είπα μέσα μου. Καιρός να την γαμήσω, γιατί δεν πήγαινε άλλο!!!
Πράγματι.
Γυρίζω ανάσκελα και εκείνη έρχεται από πάνω μου.
Στο μουνί της πλέον χωρούσε καράβι. Ο πούτσος μου εξαφανίστηκε αμέσως μέσα της εν ριπή οφθαλμού!!!
Τα χέρια μου χάιδευαν τις βυζάρες της τσιμπούσα τις απίθανα καυλωμένες ρόγες της και εκείνη έσκουζε σαν πουτάνα!!! Σαν ξεχειλωμένη πουτάνα!!!
Η καύλα και των δυο μας ήταν στο απόγειο. Ούτε καν ξέραμε τι κάναμε!!!

Αμέσως την γυρίζω «στα 4», (αυτή είναι και η αγαπημένη μου στάση) και αρχίζω να την ξεσκίζω από παντού!!!
Πότε τη γαμούσα από το κώλο και πότε από τη μουνάρα!!! Το ίδια ξανά και ξανά!!! και πάλι από την αρχή!!! Μια απίθανη συναυλία ήχων και άναρθρων κραυγών ακουγότανε στο δωμάτιό της!!!
Έντονα!!! Δυνατά!!! Ερωτικά!!!
Κατάλαβα ότι δεν θα άντεχα για πολύ ακόμα.
Αμέσως, σχεδόν βίαια, τη γυρίζω ανάσκελα...
Της χώνω το πούτσο μου στο στόμα της χύνοντας απίστευτες ποσότητες σπέρματος!!!
Ρυάκια καυτού σπέρματος άρχισαν να βγαίνουν μέσα απ\' αυτό, στα χείλια της και γύρω από αυτά.

Σιγά - σιγά όμως, τα ρούφηξε όλα!!! με στράγγισε κανονικά!!!
Ούτε μια σταγόνα δεν πήγε χαμένη!!!
Ανακουφισμένος εγώ, αλλά και εξουθενωμένος, έπεσα πλάι της για να πάρω μια ανάσα!
Το ίδιο χαμένη ήταν και αυτή!!! Βαριανάσαινε κοιτώντας με στα μάτια όλο χαρά και ευχαρίστηση, δίνοντάς μου μικρά πεταχτά φιλάκια. για ευχαριστώ!!!

«Θα έπρεπε να έχουμε και συνέχεια» σκέφτηκα έως το απόγευμα έχουμε καιρό!!!
Το γλέντι μόλις είχε αρχίσει.
Ο Νότης από κοντά, από πάνω μας σχεδόν, έβγαζε ατέλειωτες φωτογραφίες!!!
Μάλλον θα ήθελε και αυτός «μεζέ» από τη Μαρία!!! αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή, δεν ήμουν διατεθειμένος να αφήσω τίποτα γι\' αυτόν!!!
Κάποια άλλη φορά.??? Ίσως!!!

Σε λίγο σηκωθήκαμε και πήραμε ένα χαλαρωτικό μπανάκι μαζί με τη Μαρία, με ατελείωτα αιθέρια έλαια που έβαλε μέσα το μωράκι μου!!!
Παίξαμε απίθανα στο μπάνια χαλαρά, αισθησιακά και με πολύ γέλιο !!!
Το απολαμβάναμε και οι δυο!!! Είχαμε κολλήσει απίθανα!!!
Μετά από κάποια ώρα αρχίσαμε και πάλι για τον 2ο γύρο!!! Απίθανος και αυτός!!!
Συνεχίσαμε και κάναμε τα πάντα. με διαλείμματα για φαγητό - ουζάκι και κουβεντούλα, έως αργά το απόγευμα?
Χαιρετηθήκαμε με φιλιά και είπαμε να ξαναβρεθούμε πάλι...

Βρεθήκαμε ακόμα δύο φορές στο σπίτι της...
Την τρίτη φορά βρεθήκαμε με τη Μαρία σε ένα σπίτι με τη φιλενάδα της από τη Λάρισα!!!

Λίγο μεγαλύτερή της αυτή, μάλλον 50άρα (+) αλλά απίθανη γυναίκα και με ωραιότατο σώμα!!! για την ηλικία της!!! Απ\' ότι μου είπε πηγαίνει καθημερινά σε γυμναστήριο και προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της!!!
Το τι κάναμε εγώ και αυτές οι δύο!!!
Τρελά!!! Απίθανα πράγματα!!!

Ίσως την επόμενη φορά να σας τα περιγράψω!!!

Φιλάκια στη Μαρία, στην Ιωάννα και σε όλους-ες εσάς, που μου κάνατε τη τιμή να το διαβάσετε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.