Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα και πολλά μπράβο για την ευχάριστη ιστοσελίδα. Αρκετές φορές έχω «πιάσει» τον εαυτόν μου, ειδικά σε μέρες με έντονη πίεση, να θέλει να διαβάσει κάποιες από τις πικάντικες ιστορίες. Μιας και διαβάζω τις εμπειρίες άλλων και για να μην αισθάνομαι ματάκιας, όχι πως θα με χάλαγε, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μια δική μου που αν κι έχει περάσει λίγος καιρός από τότε, όποτε την σκέφτομαι με σκληραίνει...

Για τις ανάγκες της ιστορίας μου θα με αποκαλώ Αλέξανδρο. Κατά την ομολογία πολλών γυναικών, αλλά και τη συμπεριφορά απέναντί μου αντρών που συνοδεύουν θεωρούμαι αρκετά έντονος άντρας και η αλήθεια, κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ νάρκισσος, είναι πως δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα επιτυχίας.

Εργάζομαι σε μια εταιρεία W-W-I. Η φύση της δουλειάς μου απαιτεί σε σπάνιες περιπτώσεις προσωπική επαφή με τη πελατεία όπως και τους εξωτερικούς συνεργάτες και η καθημερινή εκκαθάριση της γίνεται μέσω επιστολών, e-mails, τηλεφωνημάτων κ.ο.κ...

Ένα διάστημα, αρκετά μεγάλο είναι η αλήθεια, μας απασχολούσε ένα πολύ ενδιαφέρον και ασύνηθες project το οποίο χρειαζόταν συνεννοήσεις με διάφορους παράγοντες της αγοράς. Ήμασταν μια ανάσα από το καλό τέλος της υπόθεσης αλλά για το οριστικό της χρειαζόμασταν νομική γνωμάτευση (τι πρωτότυπο). Στο νομικό τμήμα της του αρμόδιου οργανισμού γινόταν ένας κακός χαμός με αποτέλεσμα να καθυστερούν να γνωματεύσουν και να κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός χρόνου. Έπρεπε να βρούμε μια λύση και μάλιστα γρήγορα διότι δε ξέραμε τι θα μας παρουσιαζόταν στη πορεία. Η διαφαινόμενη, αναγκαστική, λύση ήταν να μιλήσω με την Διευθύντρια του νομικού τμήματος, προς μεγάλη μου απογοήτευση βέβαια διότι άλλη μια φορά που είχε ξαναχρειαστεί να το κάνω η εμπειρία της συνεργασίας δεν ήταν η καλύτερη για κανέναν μας, ευτυχώς ήταν Παρασκευή βράδυ.

Δευτέρα πήγα στη δουλειά και εφ\' όσον δεν υπήρχε καμία εξέλιξη, έκλεισα τη πόρτα του γραφείου μου, μάζεψα τις λιγοστές, από το κυριακόβραδο, δυνάμεις μου και σχημάτισα το νούμερο της επικεφαλής του νομικού τμήματος, μετά από αρκετά χτυπήματα μια όχι άγνωστη αλλά ούτε και οικεία βαθιά γυναικεία φωνή απάντησε. Καλημέρισα, συστήθηκα, όπου από τον τόνο της φωνής της αν και προσπάθησε να το κρύψει φάνηκε πως ούτε και αυτή πολυενθουσιάστηκε, δε πτοήθηκα άλλωστε δεν ήμουν χθεσινός και ο χρόνος πέρναγε, χαμογέλασα και, αφού τη ρώτησα τα τυπικά, μπήκα στο θέμα μου όπου επιβεβαιώνοντας τις σκέψεις μου προθυμοποιήθηκε να μας εξυπηρετήσει, είμαστε μεγάλη εταιρεία και ήταν ασύνηθες το θέμα. Αυτή η συνεργασία θα απαιτούσε αρκετά e-mail και πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες, όπου λόγω των υποχρεώσεών μας οι πιο σημαντικές μεταφέρονταν αργά το απόγευμα ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη άνεση χρόνου, ξεκινήσαμε την ίδια μέρα και η τελευταία που καληνύχτισα, ήταν αυτή.

Κάπως έτσι και, εννοείται σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια, κύλησαν οι επόμενες δυο μέρες, μοναδικό επί προσωπικού διάλειμμα της μέχρι τότε συνεργασίας μας ήταν όταν σε ένα τηλεφώνημα τη ζήτησα, ως συνήθως, με το επίθετό της και πολύ ευγενικά μου είπε να της μιλάω στον ενικό και με το μικρό της όνομα, ας πούμε...Κωνσταντίνα, παραδόξως όλη η διαδρομή για το σπίτι μου εκείνο το βράδυ ήταν γεμάτη από αυτήν, προσπαθούσα να την φέρω στο μυαλό μου, να την φανταστώ!

Αργά το απόγευμα μιας ατελείωτης Πέμπτης, μας βρήκε χωρίς διάθεση να συνεχίζουμε να γεμίζουμε σελίδες σημειώσεων και να αναλύουμε πράγματα για το project, στο ξεκίνημα του τηλεφωνήματος είχε συμφωνήσει μαζί μου πως ούτε η ίδια είχε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά. Αυτό, σε σχέση με τις πολύωρες κουβέντες μας, τα μειδιάματά της, τη βαθιά φωνή της, τη λαχανιασμένη μου φαντασία, είχαν κουρσέψει το μυαλό μου, όσπου σε μια παύση της δε κρατήθηκα, δεν ήθελα άλλωστε και, τη ρώτησα το χρώμα των ματιών της, η παύση μεγάλωσε αρκετά, άρχισε να με ανησυχεί, σκεφτόμουν πυρετωδώς κάτι για να το «σώσω»...μεγάλα καστανά την ακούω σχεδόν να ψιθυρίζει, βρίσκοντας εν μέρει την ηρεμία μου ρωτώ για τα μαλλιά της...καστανόξανθα μου απαντά, πιο δυνατά τώρα με υποψία από νάζι, το οποίο και θέλησα να το διευκρινίσω με την επόμενη ερώτησή μου...καθόλου, μου απαντά μέσα στο νάζι, λιώνω, ψάχνω ένα τσιγάρο και τελειώνω αργά την όλη διαδικασία και μόνο για να της δώσω χρόνο να μου κάνει μια ερώτηση, για να μπει ενεργά στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς περίμενα.καπνίζεις; μετά από λίγα λεπτά σιωπής η επόμενη ερώτησή μου (με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ λιγούρης να είναι σχεδόν ορατός) μόνο στο τέλος της μέρας μου απαντά καθώς ξεφυσούσε στο ακουστικό τον καπνό της, τελείωσε η μέρα; συνέχισα...είσαι ψηλός; με ρωτά χωρίς να απαντήσει...αρκετά...χαμογέλασε...δηλ.; 1,90 απαντώ, είσαι πολύ ψηλός μου λέει, εσύ; την ρωτάω;.1,65 απαντά, διαστάσεις; η επόμενη ερώτησή μου...και με μια βαθιά πλάνα φωνή, μου απαντά...1,65 χωρίς τακούνια, μαλλιά ως τους ώμους, στήθος κανονικό, δεν έχω κοιλιά από τους σχολιασμούς περιφέρεια αρκετά θελκτική και πόδια λεπτά, εσύ; αντί να απαντήσω τη ξαναρωτάω...τι φοράς; καθώς νιώθω μια πίεση στον καβάλο μου.μαύρο πουκάμισο λίγο ανοιχτό στο στήθος, στενή άσπρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και μαύρα πέδιλα με μικρό τακουνάκι...η πίεση στον καβάλο μου άρχισε να γίνεται αφόρητη και, καύλωσα, ξεκούμπωσα το πρώτο κουμπί του παντελονιού μου, από μέσα; συνεχίζω...σιωπή.δε νομίζεις ότι το τραβάμε; μου απαντά...μόνο αν σε κάνει να νιώθεις άβολα, δεν απάντησες ξαναρωτώ.σιωπή.......τι εννοείς; δήθεν πως δε καταλάβαινε...τι εσώρουχα φοράς διευκρινίζω...μαύρο σουτιέν! Από κάτω;...άσπρο σατέν κυλοτάκι, απαντά, έχεις μεγάλες ρώγες; η απάντησή της ήταν κάτι που ομολογουμένως δε περίμενα...θες να με δεις; σα τρελός απαντώ, εσύ; πολύ με σιγανή γεμάτη υποσχέσεις φωνή. Σχεδόν πριν τελειώσει τη φράση της, της είπα σε 10΄ θα περιμένω, μέσα σε ένα μπλε SAAB, λίγο πιο κάτω από την είσοδο της εταιρείας σου, κλείνοντας το τηλέφωνο μηχανικά κοίταξα το ρολόι μου, ήταν 10 το βράδυ.

Δε χρειάστηκαν περισσότερα από 3 λεπτά για να φτάσω και περιμένοντας την, διάφορες σκέψεις, εικόνες πέρναγαν από το μυαλό μου...με ένα θέμα το πώς θα είναι, χοντρή, κανονική, πολύ αδύνατη, με στενό κώλο, στητό στήθος όπως βέβαια και τα ανατριχιαστικά αντίθετα τους τα οποία γρήγορα προσπαθούσα να διώξω, έτσι όπως στις σκέψεις μου χαμένος ήμουν, σχεδόν τρόμαξα από τη καλησπέρα.

Σε παρακολουθώ 5 λεπτά και δείχνεις αλλού, μου είπε, βγήκα έξω από το αυτοκίνητο της χαμογέλασα και καθώς χαριτολογούσα την οδηγούσα στη μεριά του συνοδηγού ένιωσα να καυλώνω. δεν ήταν πάνω από 35, είχε ένα γλυκό προσωπάκι με δυο μάτια φωτιά, μαλλιά μέχρι τη πλάτη ίσια και στήθος που νόμιζες ότι θα έσπαγε τα κουμπιά, ήταν σέξι και με καύλωνε...ξεκινώντας με ρώτησε που πάμε, για απάντηση της είπα ότι είναι έτσι όπως την φανταζόμουν, χαμογελώντας με νάζι με ρώτησε δηλ. καλή; καθώς χωνόταν μέσα στο κάθισμα, δεν απάντησα...σιωπή. Καθώς οδηγούσα, η σιωπή μας βάραινε, μου φάνταζε σκεπτική, πέτυχα κάποια λεκτικά πειράγματα τα οποία μου επέτρεψαν να απολαύσω το λαμπερό της χαμόγελο, την ήθελα...συνέχισα, με ξαναρώτησε που πάμε, με ύφος συνωμοτικό απάντησα θα δεις, χαμογέλασε πονηρά, ήμουν καυλωμένος, την ήθελα, σκεφτόμουν τη γλώσσα μου πάνω στο λοβό της και τα χέρια μου να ταξιδεύουν στο κορμί της.

Παρκάρισα το αυτοκίνητο και από το εσωτερικό ανσανσέρ ανεβήκαμε στη ρεσεψιόν, του ξενοδοχείου, έμεινε να με περιμένει στο ασανσέρ, γύρισα με τη κάρτα του δωματίου και ανεβήκαμε στον τρίτο όροφο. Μπήκαμε σε ένα ομολογούμενος εντυπωσιακό δωμάτιο, αυτή σιωπηλή με ένα μειδίαμα ζωγραφισμένο στα χείλη της. Ρώτησα αν ήθελε κάτι να πιει, μου απάντησε αρνητικά, την πλησίασα σιωπηλός και τα μεγάλα της μάτια καρφώθηκαν στα μάτια μου, έβγαλα τη τσάντα της, συνέχισα με το λευκό λινό σακάκι της καθώς τη πλησίασα πιο πολύ το άρωμά της πλημμύρισε τα ρουθούνια μου μύριζε υπέροχα. Είσαι αγχωμένη, την ρώτησα, πήγε κάτι να πει μα πριν ξεκινήσει την κράτησα αγκαλιά και τη φίλησα, το στόμα της δροσιστικό και απαλό σαν αυτά που δε θες να αφήσεις, με κράταγε από τους ώμους, την έσφιξα πάνω μου κι ένιωσα το γεμάτο στήθος της, τις ρώγες της σκληρές, σκλήρυνα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου και παρατεταμένου φιλιού μας τα χέρια μου ταξίδεψαν στο κορμί της, ήταν αρκετά σφιχτό, το ένιωθα σε κάθε μου άγγιγμα να ανατριχιάζει, κατέβηκαν στο γυμνό των μηρών της η επιδερμίδα της λεία σα μετάξι, από τις πιο απαλές που είχα ταξιδέψει, το χάδι μου πήρε διάρκεια δε τη χόρταινα, σιγά-σιγά ανέβαινα όλο και πιο ψηλά ακούμπησα το κυλοτάκι της, σκίρτησε ολόκληρη στο άγγιγμά μου, ήταν βρεγμένο, με τρέλανε το καυλί, καθώς η γλώσσα μου ασχολιόταν με τον λαιμό της, η ανάσα της έβγαινε όλο και πιο κοφτή, άρχισε να μου βγάζει το πουκάμισο από τον λαιμό, τα χέρια της αφέθηκαν στο στέρνο μου, κατέβηκαν στο στήθος μου έπαιξαν με τις σκληρές μου ρώγες, ήρθε ένα βογκητό της καθώς τη δάγκωνα στο λαιμό, με χάιδευε πάνω από το παντελόνι, με ένιωσε καυλωμένο με πίεσε και ανεπαίσθητα σχεδόν πέρασε το χέρι της μέσα από αυτό, με έπιασε, ήμουν σκληρός πολύ σκληρός, με χάιδεψε σε κάθε της άγγιγμα νόμιζα πως θα την έχυνα και, με έπαιζε μέσα από το εσώρουχο, καθώς εγώ της σήκωνα τη φούστα και ένιωθα ένα ακόμη πιο βρεγμένο κυλοτάκι, έλυσε τη ζώνη, μου έβγαλε το παντελόνι, ενώ εγώ έπαιζα με το βρεγμένο της κυλοτάκι χωρίς να πάρει το χέρι της από τον σκληρό μου πούτσο άρχισε να με φιλάει στο στήθος, παραμέρισα το κυλοτάκι της και βρέθηκα απέναντι στο πιο απαλό μουνάκι που είχα χαϊδέψει, ήταν γεμάτο υγρά, στο άγγιγμά μου βόγκηξε από καύλα και με πίεσε δυνατά στον μεγάλο μου πούτσο, δεν άντεξα, τη σήκωσα στα χέρια μου και μπήκα δυνατά μέσα της, ήταν ζεστή και πολύ υγρή, φώναξε, χαλάρωσα, συνέχισε μου είπε, συνέχισα ρυθμικά όλο και πιο δυνατά να μπαινοβγαίνω μέσα στο ζεστό και όλο πιο υγρό μουνάκι της.

Τα κορμιά μας κολλημένα, μύριζα τα χνώτα της, ένιωθα τα βυζιά της να υποφέρουν μέσα στο πουκάμισο, τις ρώγες της να προσπαθούν να σκίσουν το ύφασμα, αυτό με έκανε ακόμη πιο σκληρό αυτή η γυναίκα με καύλωνε την ήθελα απίστευτα πολύ, κρατιόταν από τους όμως μου και τα νύχια της είχαν καρφωθεί μέσα τους, βογκούσε έγλυφε και δάγκωνε τον λαιμό μου, ένιωθα την ανάσα της να εναλλάσσεται με βογκητά μου άρεσε, με καύλωνε, μετά από λίγα λεπτά τα βογκητά της έγιναν ακαταλαβίστικες φωνές που δυνάμωναν, καθώς μου ψιθύριζε σε χύνω, τα νύχια της χάθηκαν στον ώμο μου, συνέχισα να την παίρνω γρήγορα και δυνατά η λεκάνη μου χτύπαγε τη δική της, το πρόσωπό της σφιγμένο, πολύ δυνατά, άκουγα τα υγρά της στο κάθε μέσα έξω του σκληρού μου πούτσου, συνέχισα έτσι μέχρι που τελείωσα πάνω στη κοιλιά της, στο κυλοτάκι της, στο πουκάμισό της, την κοίταξα...είχε ένα τεράστιο φωτεινό χαμόγελο. Την άφησα κάτω και την οδήγησα στο κρεβάτι, καθίσαμε της έβγαλα το πουκάμισο και άρχισα να της γλύφω το στήθος πάνω από το σουτιέν, οι ρώγες νόμιζα πως θα το διαπερνούσαν, όταν της έβγαλα το σουτιέν οι ρώγες της πετάχτηκαν παιχνιδιάρικες σκούρες και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, τις ρούφαγα και τις δάγκωνα μάλλον παραπάνω δυνατά που κάποιες φορές μου τράβαγε τα μαλλιά από τον πόνο, την καύλωνε αυτό το ήθελε και μου το έδειχνε, δεν τις χόρταινα, ασχολιόμουν με τα βυζιά της και με το γόνατό μου πίεζα απαλά το υγρό μουνάκι της, με καύλωνε ανέλπιστα απίστευτα αυτή η γυναίκα.

Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με γλύφει στο λαιμό, στο στήθος ενώ πέρναγε τα νύχια της στα πλευρά μου, με ανατρίχιαζε, το κατάλαβε και συνέχισε να το κάνει μέχρι που τα χέρια της κατέβηκαν και βρήκαν τον καυλωμένο μου πούτσο, τον κράτησε για λίγο, σα να ήθελε να το πιστέψει και, άρχισε να τον χαϊδεύει απαλά από την βάση του ως το μεγάλο κεφάλι του, οι φλέβες του πετάγονταν από την καύλα, δε με παίδεψε πολύ για να κατέβει και να πάρει στο υπέροχο στόμα της τον περιποιημένο σκληρό μου πούτσο, άρχισε να με τσιμπουκώνει με λύσσα, δε τον χόρταινε και αυτή η διάρκεια με τρέλαινε, με έστλενε.

Η γλώσσα της έπαιζε σε όλο το μήκος της χοντρής πούτσας μου, στριφογύριζε και πιπίλαγε το μεγάλο κεφαλάκι μου και ξαφνικά χρησιμοποιούσε τα δόντια της κίνηση που με έκανε να σκιρτίζω, ενώ με το χέρι της χάιδευε και πίεζε τα αρχίδια μου, ήταν το απόλυτο τσιμπούκι. Προσπαθούσε να χώσει όσο πιο βαθιά μπορούσε μέσα στο στόμα της τον ομολογουμένως μεγάλο μου πούτσο, μου τον γέμιζε σάλια και τον σκούπιζε, βογκούσα από καύλα, τα πόδια μου ήταν σχεδόν μόνιμα τεντωμένα, τράβαγα τις τεράστιες ρώγες της και ταυτόχρονα έτριβα και έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της δεν ήθελε να τον αφήσει. Ο πούτσος μου από τα χάδια της γλώσσας της κόντευε να εκραγεί από τη καύλα, όταν έβαζε τα δόντια της ήταν το απόλυτο, κόντευα να την χύσω μα δεν ήθελα, ήθελα να την παιδέψω να την φτάσω ψηλά. Της έπιασα απαλά το κεφάλι, το σήκωσα και φιλώντας την ξάπλωσα, πήγε να σηκωθεί μα συνέχισα να την φιλάω. Μου είπε ότι ο πούτσος μου την τρέλαινε, δεν είχε ξαναδεί τέτοιο καυλί, ήταν ότι πιο δυνατό είχε είχε φιλήσει, ότι την καύλωνα απίστευτα και ότι τον ήθελε συνέχεια μέσα στο στόμα της να τον χορτάσει, να με κάνει φωνάξω, να την χύσω.

Την κράτησα στο κρεβάτι ανάσκελα και άρχισα να την χαϊδεύω να την φιλάω σε κάθε σημείο του κορμιού της, ενώ ταυτόχρονα τα χέρια μου την απάλλασσαν από το περιττό κυλοτάκι της. Όπου και να την ακούμπαγα η επιδερμίδα της μου φάνταζε όλο και πιο απαλή, αναδυόταν μια ελαφριά μυρωδιά από το κορμί της το οποίο ανατρίχιαζε όλο και περισσότερο από τα αγγίγματά μου. Καθώς η γλώσσα μου πλησίασε το πλημμυρισμένο από ώρα μουνάκι της, η μυρωδιά των υγρών της γέμισε τα ρουθούνια μου ήταν κάτι το ανέλπιστα διεργετικό δε την χόρταινα, το δε σχήμα του ήταν το αγαπημένο μου, αποτριχωμένο παντού εκτός από μια λεπτή γραμμή αρκετά πάνω από την κλειτορίδα της, ένα θαυμαστικό. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο πίεσα με το σαγόνι μου τη κλειτορίδα της, ανασκίρτησε όλο της το κορμί από καύλα, συνέχισα ακουμπώντας τη γλώσσα μου πάνω στο μουνάκι της και άρχισα να το γλείφω βασανιστικά αργά, καθώς συνέχιζα σήκωσε τα πόδια της έτσι ώστε να πατάει στο κρεβάτι.

Τα δάχτυλά της είχαν αγκιστρωθεί στο σεντόνι έτσι που νόμιζα πως θα το σκίσει. Συνέχισα, κάνοντας με τη γλώσσα μου το πινέλο στο απαλό, γεμάτο υγρά μουνί της, να ρουφάω και να δαγκώνω τα μουνοχειλάκια της, είχε ανοίξει αρκετά το μουνάκι της από την καύλα και από τη στάση και όπως την έγλυφα κάποιες φορές εντελώς απροειδοποίητα τη γαμούσα με τη γλώσσα μου, έγλυφα επίμονα τη κλειτορίδα της φτάνοντάς την στα όρια του απόλυτου. Τα βογκητά της νόμιζα πως είχαν ξεσηκώσει όλο το ξενοδοχείο. Η κλειτορίδα της είχε πρηστεί, είχε γίνει τεράστια και κατακόκκινη, από τη καύλα, ξεχώριζε. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά στους ώμους μου και πιέζοντας τα κωλομάγουλά της άρχισα να γλύφω την κωλοτρυπίδα της, ήταν ήδη λίγο υγρή από τα υγρά του μουνιού της, τα βογκητά της έγιναν ακόμη πιο δυνατά καθώς της έβαλα σιγά-σιγά δάχτυλο στην στενή μα γεμάτη υγρά, πλέον, κωλοτρυπίδα της, βογκούσε, ανασηκωνόταν μου τράβαγε τα μαλλιά από την καύλα , τον πόθο, έδειχνε να ζει το απόλυτο, συνέχισα να της γλύφω το υπέροχο μουνί, να της τρίβω τη κλειτορίδα, να της γαμάω με τα μακριά μου δάχτυλα μια το μουνάκι της και μια τον κώλο της ακούραστα, μέχρι που ανασηκωμένη σα γέφυρα μέσα από δυνατά μουγκρητά με έχυσε στο στόμα, ένα έντονο από την ηδονή χύσιμο.

Πριν προλάβουν να σταματήσουν οι έντονοι σπασμοί της, ο σκληρός και μεγάλος μου πούτσος μπήκε με δύναμη μέσα στο μουνάκι της, η αντίδρασή της ήταν ένα δυνατό και παρατεταμένο αααααααααααααααααχ, το οποίο με σκλήρυνε ακόμη περισσότερο, βγήκα γρήγορα και άρχισα να μπαίνω μέσα της λίγος-λίγος, άλλες φορές μόνο το κεφαλάκι μου, μου έδειχνε πως αυτό την καύλωνε όλο και πιο πολύ, άλλοτε τη γαμούσα σε κυκλική κίνηση χωρίς να είμαι όλος μέσα της, γινόταν υγρή, βογκούσε, κουνιόταν για να με νιώσει όλον μέσα της, οι ρώγες της σκούρες και όρθιες ακολουθούσαν τον ρυθμό που έδινα, ήθελα να την χύσω, ήθελα να την κάνω να φωνάξει πάλι δυνατά από ηδονή, από ατελείωτη καύλα, άρχισα να μπαίνω όλος μέσα της δυνατά απροειδοποίητα, βόγκηξε, καθώς συνέχιζα όλο και πιο γρήγορα ένιωσα τα νύχια της να γδέρνουν το στήθος μου, την άκουσα να βογκάει να φωνάζει ακαταλαβίστικες λέξεις, ένιωσα τη λεκάνη της να σηκώνεται τρέμοντας...με έχυσε καθώς τα χύσια μου πετάγονταν μέχρι το πρόσωπό της...από τότε συνεχίζουμε να βλεπόμαστε μέχρι σήμερα, μόνο βράδια και συνήθως μετά τη δουλειά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.