Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Διαβάζω αρκετό καιρό τις ιστορίες και ομολογώ ότι πολλές από αυτές είναι ικανές να ανεβάσουν την Libido στα ύψη. Έτσι αποφάσισα να γράψω και εγώ μία δική μου ιστορία για να την μοιραστώ μαζί σας. Εννοείται ότι τα ονόματα δεν είναι τα πραγματικά, μιας και υπάρχει λόγος από την άλλη «πλευρά».

Ήταν χειμώνας του 2001. Εγώ ήμουν ήδη μέσα σε μία σχέση που διαρκούσε 6 χρόνια αλλά είχε φθαρεί και ήμασταν σε διάσταση. Με υπόνοιες από την πλευρά μου ότι είχε και άλλες «ασχολίες» εκτός από εμένα, οπότε και εγώ είχα ψυχραθεί. Κάποια στιγμή μιας και ασχολούμουν με το internet και είχα πρόσβαση 24 ώρες στο internet λόγω δουλειάς, μπήκα στο irc για chat και να χαλαρώσω.

Προσπάθησα να μιλήσω με διάφορες αλλά ως γνωστόν οι μισοί εκεί είναι άντρες που το παίζουν γυναίκες για να μιλήσουν με κάποια γυναίκα, και οι άλλες μισές είναι τόσο δύσκολες που δεν πρόκειται να τις βγάλεις κουβέντα. Για καλή μου τύχη, μίλησα με κάποια γυναίκα ονόματι «Μαρία» με nick les_XXXX. Δεν πίστευα ότι θα απαντούσε μιας και αν ήταν λεσβία δεν θα έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί με άντρα. Η τύχη όμως ήταν ότι μπήκε με αυτό το όνομα έτσι απλά για παιχνίδι. Για να δει εάν κάποιος θα της μιλούσε.

Για σου της είπα. Με λένε Γιάννη και είμαι 28. Μου απάντησε απευθείας, λέγοντας ότι την λένε Μαρία, 23 ετών και σπούδαζε λογιστική στην Αθήνα. Ήταν από επαρχία και έμενε μόνη της στην Αθήνα. Όταν μιλούσαμε ήταν στην πόλη που κατάγεται και στο δωμάτιο του αδερφού της. Την ρώτησα γιατί μπήκε στο irc και μου είπε ότι έψαχνε να περάσει απλά την ώρα της με κουβέντα. Ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και μερικούς μήνες αν και από ότι κατάλαβα βρέθηκε σε αυτή τη θέση από αντίδραση, και όχι επειδή το ήθελε πραγματικά, και ήταν από τις περιπτώσεις που θα έμενε μέσα σε αυτή τη σχέση μέχρι να δει ότι δε θα περνούσε καλά.

Μέσα από το chat και από πολλά υπονοούμενα ερωτικά την είδα να ανταποκρίνεται και να την βλέπω ότι θέλει να με προκαλέσει... Η Μαρία ήταν μία γυναίκα η οποία της άρεσε ο άντρας να έχει το πάνω χέρι, και θα έκανε ΟΤΙ της πεις. Άρχισε να με ρωτάει για το πως είμαι από χαρακτηριστικά, εμφάνιση κλπ. Της ζήτησα το τηλέφωνό της, και μου το έδωσε χωρίς να φανεί δύσκολη... Ήθελε παιχνίδι. Αυτή ήταν αδύνατη, 1,80 ύψος καστανό μαλλί, κορμί λαμπάδα... μικρό αλλά στητό στήθος και απίστευτα απαλή επιδερμίδα... Βέβαια αυτά δεν τα είδα από τον υπολογιστή απλά τα αναφέρω για να τα γνωρίζετε από τώρα...

Την πήρα τηλέφωνο. Απάντησε ήταν ντροπαλή, αλλά είχε την διάθεση για παιχνίδι... Την ρώτησα για κάποια καθημερινά πράγματα για να χαλαρώσει να νοιώσει άνετα και να μη νοιώθει ανασφάλεια της τόνισα ότι δεν επρόκειτο να την ενοχλήσω και στην περίπτωση που δεν ήθελε επικοινωνία δεν θα την ξαναέπερνα τηλέφωνο μιας και γενικά θέλω οι άλλοι να με θέλουν και όχι να είμαι ο ενοχλητικός, αφού κατάλαβα ότι το είχε καταλάβει ότι το εννοούσα της είπα να κλειδώσει την πόρτα του δωματίου της και να βγάλει την φόρμα της που φορούσε έτσι ώστε να μείνει με το εσώρουχο...

Δεν περίμενε να της ζητήσω κάτι τέτοιο αλλά το έκανε βιαστικά και αγχωμένα από την ανάσα της κατάλαβα στο τηλέφωνο ότι είχε τρέξει στην πόρτα και ακουγόταν ο θόρυβος από την αφαίρεση των ρούχων.

Με το που έβγαλε την φόρμα μου λέει «είμαι με το εσώρουχο» ήξερε ότι το παιχνίδι είχε αρχίσει και ήταν έτοιμη να συμμετέχει. Της είπα να παραμερίσει το στρινγκ που φορούσε και να χαϊδεύει το μουνάκι της... είχε ήδη αρχίσει σαν γατούλα να τρίβεται και η ανάσα από το τηλέφωνο ήταν ενδεικτική για το ότι ήξερε να το απολαμβάνει αλλά και ότι το έκανε αρκετά συχνά για να καλύψει την μοναξιά της. Όσο την άκουγα να καθυστερεί τις ανάσες της τόσο τρελαινόμουν με την ιδέα ότι ήταν 504 χλμ μακριά μου εκείνη την στιγμή. Ενώ το απολάμβανε της είπα να σταματήσει να χαϊδεύει το μουνάκι της.. και να βγάλει την φούτερ μπλούζα που φορούσε και να μείνει γυμνή και εκτεθειμένη στον χώρο, μπροστά στον υπολογιστή. Το έκανε βιαστικά. Μου είπε ότι οι ρόγες της ήταν ερεθισμένες και μόνο που τις άγγιζε πονούσε. Πνιχτές κραυγές επιβεβαίωναν ότι η καύλα της είχε ξεφύγει από τα όρια. Άρχιζε να μου λέει πόσο ήθελε να ήμουν εκεί για να ρουφήξει τον πούτσο μου και πόσο θα ήθελε να δαγκώνω τις ρόγες τις, και πόσο θα απολάμβανε να είμαι μέσα της. Είχα ανάψει και εγώ με την κατάσταση. Έπειτα από λίγο και αφού άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της και πάλι τελείωσε δίχως να πνίγει τις κραυγές τις. Δεν την ένοιαζε πια. Έπειτα από μία παύση 2-3 λεπτών που χρειάστηκε για να ηρεμήσει από τον οργασμό που είχε, μου είπε σου το χρωστάω.....

Μου είπε ότι πρώτη φορά έμπαινε στο chat και πρώτη φορά έκανε phone sex (όχι ότι εγώ είχα κάνει αλλά λέμε τώρα) και την είδα της άρεσε η επικοινωνία μαζί μου αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης από την πλευρά μου. Της άρεσε ο άντρας να την καθοδηγεί.. να της λέει τι θέλει από αυτήν και πως να το κάνει..
Για αρκετό καιρό μιλούσαμε στο τηλέφωνο, στο Internet phone sex κλπ...
Κάποια στιγμή κανονίσαμε να έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Μου είπε θέλεις να έρθω να περάσουμε το σαββατοκύριακο μαζί; Της απάντησα. «Εσύ θέλεις να έρθεις να το περάσεις μαζί μου; » Κανονίσαμε λοιπόν και έκλεισα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κεντρικό της πόλης θα ερχόταν απόγευμα Σαββάτου και εγώ θα μπορούσα το βραδάκι να πάω να την δω γιατί είχα δουλειές που έπρεπε να τελειώσω. Είχα δει φωτογραφίες της, ήξερα πως ήταν, αλλά όπως και να έχει το θέμα είχα και εγώ λίγο άγχος. Συναντηθήκαμε κοντά στην καμάρα.

Είμαι 1,86 ύψος και ομολογώ ότι ήταν ψηλή. Τα 180cm ήταν εντυπωσιακά. Κορμί λαμπάδα. Με γνώρισε με την μία. Ήρθε κοντά μου την φίλησα διακριτικά.. ανταποκρίθηκε.. ξεκινήσαμε την βόλτα μας από την πλατεία Ναβαρίνου έως την παραλία όπου και καθίσαμε σε μία παραλιακή καφετέρια για ποτό. Αφού καθίσαμε αρκετή ώρα εκεί και έπειτα από 2-3 ποτά μου είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Πιο χαλαρή πια από το αλκοόλ πλησιάζοντας στο ξενοδοχείο και ενώ ήταν υπερβολικά ντροπαλή για κάποια που ήδη είχε κάνει 500 χιλιόμετρα για να δει από κοντά κάποιον ξένο, σταματάω έξω από το ξενοδοχείο σε μία κολώνα και της λέω τι θα γίνει θα πάμε στο δωμάτιο να χαλαρώσουμε ή θα την βγάλουμε εδώ περπατώντας και συζητώντας στους δρόμους; Μη μπορώντας να δώσει ευθεία απάντηση μου λέει : «εσύ θέλεις να ανέβεις; » Της είπα: λες να ρωτάω κάτι δίχως να το θέλω εγώ; » και δίχως να περιμένω την απάντησή της, την παίρνω από το χέρι και μπαίνουμε στο ξενοδοχείο. Ζήτησε το κλειδί του δωματίου από τον receptionist και μπήκαμε στο ασανσέρ. Μπήκαμε στο δωμάτιο και αντιλαμβανόμουνα ότι είχε αρχίσει να αγχώνεται. Με το που ήρθε δίπλα μου και πήγε να μου μιλήσει για κάτι πραγματικά αδιάφορο, την αγκάλιασα και την φίλησα. Ανταποκρίθηκε, χάθηκε. Ήταν έτοιμη για όλα πια. Δεν ήθελε να αντισταθεί. Με το που σταματήσαμε το φιλί για να πάρουμε την απαραίτητη ανάσα ; ) σηκώθηκε από το κρεβάτι λέγοντας ότι έρχεται σε λίγο και μπήκε στο μπάνιο για να αλλάξει...

Έπειτα από δύο λεπτά βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα διάφανο μαύρο baby doll, ένα μαύρο string, και ζαρτιέρες. Ζαλίστηκα αλλά δεν το κατάλαβε ήμουν ήδη με το εσώρουχο μόνο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι πριν το πλησιάσει και την φίλησα, χάιδεψα κάθε πιθαμή του κορμιού της και η ανάσα της άρχισε να βαραίνει. Οι ρόγες της σκούρο καφέ χρώμα προσπαθούσαν να τρυπήσουν το κορμί μου κάθε φορά που με ακουμπούσαν. Ήταν πολύ ερεθισμένη. Τα φιλιά πίσω στον λαιμό της μιας και την αγκάλιαζα από πίσω της και τα φιλιά στα αυτιά της την είχαν κάνει να χάσει την μπάλα. Έτσι όπως την φιλούσα από πίσω έριξα το baby doll από τους ώμους της και άφησα πια το κορμί της εκτεθειμένο στο άμεσο άγγιγμα με το κορμί μου. Ένοιωσα ότι είχε ηλεκτριστεί την ώρα που την άγγιζα.

Ανταποκρινόταν στα χάδια, με φιλιά και χάδια. Την κάθισα στο κρεβάτι και έγειρε πίσω, άφησε όλες τις πρωτοβουλίες πια σε μένα. Γονάτισα δίπλα στο κρεβάτι, και τράβηξα στο πλάι το μαύρο string που φορούσε. Από το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι ήδη είχαν αρχίσει να στάζουν οι χυμοί της από την καύλα της. Ξεκίνησα να της γλύφω την περιοχή γύρω από την τρυπούλα της και αυτό την τρέλαινε... δάγκωνα απαλά τα χείλη της και αυτή φώναζε από καύλα... της έβαλα δύο δάχτυλα μέσα της ενώ δάγκωνα απαλά την κλειτορίδα της και αυτή είχε χαθεί... με μία γρήγορη κίνηση την απάλλαξα από το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε και ανέβηκα στο κρεβάτι δίπλα της και χαϊδευόμασταν.

Ξαπλωμένη δίπλα μου άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το εσώρουχό μου.. Της είπα δε μου λες θα με ταλαιπωρείς για πολλή ώρα ακόμη; Και έβγαλε το εσώρουχο και κατέβηκε χαμηλά. Εγώ ήμουν πολύ ερεθισμένος και περίμενα πια την δική της περιποίηση. Αφού τον έπαιξε για λίγο.. τον πήρε στο στόμα της. Η γλώσσα της χόρευε με τρελούς ρυθμούς όσο τον είχε μέσα στο στόμα της. Με ρουφούσε ασταμάτητα. Με είχε τρελάνει. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο από το να απολαμβάνω το τσιμπούκι που μου έκανε. Όχι βέβαια ότι ήθελα να κάνω και κάτι διαφορετικό. Αφού με είχε τρελάνει αρκετά, και το είχε καταλάβει, ανέβηκε πάνω που και κάθισε στον πούτσο μου. Καυτό μουνί όνομα και πράμα. Κάηκε ο πούτσος μου με το που κάθισε.

Ήταν μούσκεμα και τον πήρε όλο μέσα της. Άρχισε να γαμάει το μουνί της με τον πούτσο μου σε τρελούς ρυθμούς. Είχα τρελαθεί από καύλα και ακούγοντάς την να φωνάζει την πιάνω και την γυρνάω και την ρίχνω στα τέσσερα. Μπαίνω από πίσω με δύναμη στο μουνί της και αυτή έχει ξεσηκώσει το ξενοδοχείο. Συνεχίζουμε για αρκετή ώρα έτσι, και παράλληλα χαϊδεύω την στενή τρυπούλα από το κωλαράκι της. Μου είχε εκμυστηρευθεί ότι δεν το είχε κάνει ποτέ και της είχα πει ότι μαζί μου θα το δοκιμάσεις. Έπειτα από την προετοιμασία με σάλιο και δάχτυλο την έγειρα όλη μπροστά γονατιστή και τον κώλο της ψηλά. Της είπα να χαλαρώσει και πως θα προσέξω πάρα πολύ μέχρι να μπω μέσα της. Χρησιμοποίησα προφυλακτικό και λιπαντικό μαζί, και αργά έβαλά το κεφάλι από τον πούτσο μου μέσα της. Αυτή ήταν σφιγμένη και πονούσε. Την χάιδευα σε όλη την πλάτη για να χαλαρώσει και της μιλούσα. Την πίεσα για να μπω παραπάνω αλλά επειδή δεν ήταν χαλαρή πονούσε. Τότε με μία ξαφνική κίνηση και πίεση μπήκα όλος μέσα της. Ούρλιαξε από πόνο και είμαι σίγουρος ότι ο όροφος όλος την άκουσε...

Έτσι όπως ήμουν μέσα της έπεσα από πίσω την αγκάλιασα και της φιλούσα την πλάτη. Της ψιθύριζα να χαλαρώσει δίχως εγώ να κάνω κίνηση είτε να βγω είτε να μπω. Αφού ένοιωσα το χαλάρωμά της, ένοιωσα να τραβιέται και να πιέζει ξανά το κορμί της πάνω μου. Αυτό ήταν. Είχε δεχτεί τον πούτσο μου, είχε χαλαρώσει και το απολάμβανε πια. Εγώ είχα τρελαθεί γιατί ήξερε τις αντοχές τις και δεν με σταματούσε. Σαν τρελή χτυπιόταν στο κρεβάτι όσο έμπαινα βαθιά μέσα στην στενή της τρυπούλα. Αλλά τώρα δεν χτυπιόταν από πόνο αλλά από καύλα. Κάποια στιγμή βγαίνω από μέσα της και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Βγάζω το προφυλακτικό και με παίρνει ξανά στο στόμα της. Με ρουφούσε απίστευτα, μέχρι που τελείωσα στο στόμα της. Μου το είχε πει ότι θα μου έπαιρνε μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Εξουθενωμένη και αυτή ξάπλωσε στην αγκαλιά μου. Δεν ξέρω πόση ώρα «παλεύαμε» αλλά σίγουρα το προσπαθήσαμε πολύ και το απολαύσαμε. Κοιμηθήκαμε κολλημένα τα γυμνά κορμιά μας κάτω από το σεντόνι. Μέχρι το πρωί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.