Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Σοφία είμαι 24 ετών, μένω σε κάποιο νησί και τα καλοκαίρια μου αρέσει να κάνω topless σε κάποια ερημική παραλία του νησιού μου. Η ιστορία που θα σου πω είναι αληθινή 100 % και έγινε φέτος το καλοκαίρι στις αρχές ιουνίου. Είχα πάει για μπάνιο στην παραλία , στην οποία δεν είχε πολύ κόσμο .

Αφού τοποθέτησα την ψάθα στην άμμο, γδύθηκα και έβγαλα το πάνω μέρος του μαγιου μου και πήρα το αντηλιακό και έβαλα σε όλο μου το σώμα.

Ξάπλωσα και αφέθηκα στον καυτό ήλιο. Μετά από μισή ώρα κι ενώ είχα αποκοιμηθεί λιγάκι διαπίστωσα ότι κάποιος νεαρός γύρω στα 30 ψηλός μελαχρινός με ωραίο σώμα τοποθετούσε την ψάθα του κοντά σε μένα. Τον κοίταξα και μου χαμογέλασε αλλά δεν έδωσα σημασία. Ο ήλιος με είχε κάψει κι αποφάσισα να πάω να ρίξω μια βουτιά.

Σηκώθηκα και με ναζιάρικο περπάτημα μπήκα στην θάλασσα. Κολύμπησα καμιά 15 μέτρα μακριά και μετά γυρνούσα πίσω, ώσπου βλέπω τον νεαρό που είχε κάτσει κοντά μου να είναι τελείως γυμνός , ξαπλωμένος . Πλησίασα κοντά προς την ακτή για να έχω καλύτερη θέα. Πράγματι ο τύπος είχε ένα τεράστιο χοντρό πούτσο που θα τον ήθελαν πολλές . Μου άρεσε που τον έπαιρνα μάτι, είχα καβλωσει πολύ... Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μαγιω και χάιδεψα το υγρό μου το μουνάκι... Δεν ήθελα να βγω από την θάλασσα αλλά και ήθελα πολύ να τον γευτώ...

Ώσπου ξαφνικά σηκώνετε και κατευθύνετε προς την θάλασσα και προς εμένα. Εγώ τα έχασα έβγαλα το χέρι μου από το μαγιω , είχα κοκκινίσει. . Πέρασε από δίπλα μου , μου χαμογέλασε ξανά και έπεσε στην θάλασσα. Εγώ συνέχισα να κολυμπάω αμέριμνη , ώσπου ξαφνικά μου μιλάει και μου λέει :η θάλασσα είναι υπέροχη. . Δεν σου κάνει αίσθηση να βγεις...

Του χαμογέλασα και του είπα με ντροπαλή φωνή:ναι όντως είναι πολύ ωραία και του χαμογέλασα. . Αυτός τότε κατάλαβε ότι εγώ ήθελα και μου έπιασε την κουβέντα. Από που είμαι, τι κάνω κλπ , με ρωτάει μετά αν υπάρχει παραλία κι άλλη έτσι ερημική για γυμνισμό. Του απάντησα ότι υπάρχει άλλη μια αλλά είναι μακριά από εδώ. Αφού μιλάγαμε αρκετά εγώ είχα αρχίσει και κρύωνα αποφάσισα να βγω έξω, ακολούθησε κι εκείνος.

Έκατσα στην ψάθα μου και πήρα το αντηλιακό και έβαλα στο σώμα μου μπροστά και ξάπλωσα μπρούμυτα. Τότε εκείνος μου λέει θέλεις να σου βάλω και στην πλάτη σου αντηλιακό; άλλο που δεν ήθελα εγώ... Του απάντησα καταφατικά , και ήλθε από πάνω μου με την πούτσα του να κρέμεται σαν τσαμπί σταφύλι, πήρε το αντηλιακό στα χέρια του έβαλε λίγο κι άρχισε να με τρίβει... Με έτριβε υπέροχα...

Είχα καβλωσει πολύ...

Το κατάλαβε εκείνος και τότε το χέρι του πήγε χαμηλά παραμέρισε το μαγιω μου το έκανε string κι άρχισε να μου βάζει στο κώλο μου λάδι και να φτάνει μέχρι στο υγρό μου το μουνάκι... Η καβλα ήταν φοβερή... Μου έβαζε λάδι στο σώμα ένας τύπος που πριν μισή ώρα δεν τον ήξερα...

Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να τον αφήσω να συνεχίσει η να του πω να σταματήσει. Είχα καυλώσει πολύ το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα κι εκείνος που το κατάλαβε μου ψιθύρισε στο αυτί μου :μωρό μου σε θέλω πολύ.... Κι εγώ σε θέλω του απάντησα με φωνή σπαστή κι όλο καύλα.... Θέλεις να πάμε πίσω από τα βράχια μου απάντησε εκείνος . Κι εγώ παραδομένη από καύλα του απάντησα ότι θα το ήθελα πολύ....

Σηκώθηκε εκείνος κι εγώ τον ακολούθησα πίσω από τα βράχια στα οποία είμαστε προφυλαγμένοι από τον ελάχιστο κόσμο που ήταν στην παραλία ...μόνο κάποιος από την θάλασσα θα μπορούσε να μας δει...καθώς προχωρούσαμε εγώ θαύμαζα το υπέροχο κώλο και το καυλωμένο πούτσο που είχε...όταν φτάσαμε με ξάπλωσε στην άμμο με φιλούσε στο λαιμό μετά στο στόμα. . Και το χέρι του κατέβηκε χαμηλά στο υγρό μου το μουνάκι κι αφού παραμέρισε το μαγιό μου άρχισε κι μου το χαϊδεύει....

Εγώ είχα πάθει αμόκ ...είχα καυλώσει πάρα πολύ.... Τότε το χέρι μου έπιασε τον πούτσο του κι άρχισα να του τον χουφτώνω και να τον παίζω πάνω κάτω. . Είχε γίνει πολύ σκληρός ο πούτσος του.... .

Έσκυψα προς τα κάτω και τον έχωσα στο καυλωμένο το στόμα μου κι άρχισα να του τον παίρνω πίπα...τον έχωνα μέσα στο στόμα μου βαθιά όσο μπορούσα...μου άρεσε πολύ το καυλί του και το ήθελα να το γλύφω συνέχεια...μετά από 10 λεπτά ατελείωτης πίπας κι αφού το μουνάκι μου είχε γίνει μούσκεμα σηκώθηκε όρθιος ήλθε από πάνω μου κι έχωσε το χοντρό του το καυλί μέσα στο μουνί μου και με πηδούσε ....

Εγώ είχα τρελαθεί από το πήδημα που μου έκανε , μου άρεσε πολύ...έβλεπα κάποιον να με πηδάει στην παραλία και καύλωνα όλο και περισσότερο...όσο με πηδούσε όλο και περισσότερο τον ήθελα.... Λίγο πριν χύσει τραβηκτηκε κι όλο το σπέρμα του έλουσε τα βυζάκια μου.... .

Εγώ είχα χύσει 2 φορές ...μου έτριψε το σπέρμα του πάνω στα βυζιά μου κι αφού μείναμε κάτω για δυο λεπτά χωρίς να κουνηθούμε μπήκαμε στην θάλασσα να καθαριστούμε....

Επιστρέψαμε στην παραλία και αφού ντυθήκαμε ...φύγαμε από την παραλία και δώσαμε ραντεβού το βράδυ σε κάποιο σημείο για να πάμε για καφέ...ήταν μια φοβερή εμπειρία που δεν μου έχει ξαναγινεί ποτέ μου...τώρα που χειμωνιάζει τον σκέφτομαι και αναπολώ την καλοκαιρινή μου περιπέτεια.

Υ. Γ. Εάν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες με παρόμοιες ιστορίες μπορείτε εάν θέλετε να μου τις πείτε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).