Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά και φυσικά να γαμάτε αβέρτα. Εγώ χάθηκα για λίγο ο λόγος πήγα Γερμανία για μια τσόντα που παίξαμε με γριές λυσσάρες. Η φάση ξεκίνησε με ένα τηλέφωνο που μου είπαν τι θα γίνει και που πήρα μια βαλίτσα και ξεκίνησα για Γερμανία. Εκεί  βρεθήκαμε σ ένα σπίτι πολύ χλιδάτο.

Όπως πάντα φτάνω πρώτος. Ήμουν αραχτός στο σαλόνι με τον σκηνοθέτη και μιλούσαμε και φτάνουν δυο γριές πολύ γνωστές πορνοστάρ, για όσους ξέρουν η miss Dana και miss Deauxma. Η Dana είναι μια 60άρα γκριζομάλλα με γαλανά μάτια δυο βυζάκια πεπονάτα και μια κωλάρα για σκίσιμο, η δε Deauxma είναι μια ψηλή 50άρα μαύρα μαλλιά πράσινα μάτια και δυο σιλικονάτες βυζάρες. Είπαμε ένα γεια και χωρίς να χάσουν χρόνο μου χούφτωσαν το εργαλείο και λένε πως όντως είναι αλήθεια.

Πήγανε στα δωμάτια τους και σε λίγο κατέβηκαν κάτσαμε να φάμε και συζητούσαμε τις λεπτομέρειες τις ταινίας με τον σκηνοθέτη. Πέρασε η ώρα και πήγαμε για ύπνο. Οι γριές ήρθαν στο δωμάτιο μου και μιλούσαμε και οι δυο ήταν με τα στρινγκάκια τους και τίποτα άλλο, εγώ με την φόρμα. Εκεί που μιλούσαμε η Dana άρχισε να μου χουφτώνει το εργαλείο και η άλλη να με φιλάει. Πιάνουν την φόρμα και την κατεβάζουν και βλέπουν το εργαλείο μου.

Μέσα στη χαρά αυτές άρχισαν να το παίζουν. Σηκώθηκα και αυτές πέσανε στα γόνατα και άρχισαν να το τσιμπουκώνουν αυτές που κάποτε τις έβλεπα σε τσόντες δεν το πίστευα! Από την καύλα μου δεν άντεξα πολύ και τις έχυσα αμέσως. Αυτές γελούσαν… κάναμε ντουζάκι όλοι μαζί και πέσαμε για ύπνο όλοι μαζί. Το πρωί ξύπνησα από το τσιμπούκι που μου κάνανε. Το καλύτερο πρωινό τσιμπούκι της ζωής μου! Έχυσα και τα ρουφήξανε όλα! Κάναμε μπανάκι και κατεβήκαμε για πρωινό.

Όσο τρώγαμε το συνεργείο ετοίμαζαν τα πάντα, για να ξεκινήσουμε. Η ταινία άρχιζε με μένα να έρχομαι στο σπίτι και καλά σαν κούριερ και αυτές ήταν στην πισίνα με τα βυζιά έξω. Και καλά επειδή δεν άκουγαν το κουδούνι, πήγαινα πίσω και τις έβλεπα και ξεκινούσε το ξέσκισμα. Σε κάποια φάση μπαίνανε και δυο αραπάδες στην φάση. Τέλος πάντων, ξεκινάμε τα κλασικά χουφτώματα μου κατεβάζουν το παντελόνι και αρχίζουν το τσιμπούκι.

Σε κάποια φάση βάζω μια πετσέτα κάτω και ξαπλώνω την μια και αρχίζω το γλύψιμο στην ξυρισμένη μουνάρα της. Σηκώνομαι, φτύνω την τρύπα της και βάζω σιγά-σιγά το εργαλείο μου μέσα. Όσο πήγαινα και την ξέσκιζα και πιο γρήγορα. Την πιάνω και από το λαιμό και αρχίζω να πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Αυτή να τσιρίζει… την αφήνω και πιάνω την άλλη, την βάζω στα τέσσερα και την καρφώνω στην μουνάρα της. Σε κάποια φάση την πιάνω από το μαλλί και την ξεσκίζω σαν τρελός, και αυτή να φωνάζει! Την αφήνω και ξαπλώνω κάτω, σηκώνω το εργαλείο μου και έρχεται η Deauxma και το βάζει στην κωλάρα της σιγά-σιγά.

Αφού την άνοιξα καλά την ξαπλώνω πάνω μου της χουφτώνω της βυζάρες της και αρχίζω το ξέσκισμα. Αυτή να παίζει με την μουνάρα της και να χύνει ποτάμια. Εκεί έρχονται και οι δυο αραπάδες με τα παλαμάρια έξω. Πήγε η άλλη και άρχισε να τους τσιμπουκώνει. Την βάζουνε κάτω στα τέσσερα και ο ένας της γαμάει το στόμα και ο άλλος την μουνάρα της. Εγώ σηκώνω την δικιά μου και της βάζω το εργαλείο στο στόμα και την γαμάω χωρίς να πάρει ανάσα και την χύνω χωρίς να το βγάλω. Οι αραπάδες την άλλη την έχουν βάλει στη μέση και την ξεσκίζουν. Πάω και εγώ και την γαμάω το στόμα. Σε κάποια φάση τις βάζουμε στα γόνατα και τις χύνουμε όλοι μαζί. Το σκηνικό συνεχίστηκε μέσα στο σπίτι. Τις έχουμε συνέχεια βουλωμένες και τις δυο να τις ξεσκίζουμε αβέρτα, μια την μια, μια την άλλη. Τις είχαμε ανοίξει για τα καλά.

Αυτό γινότανε για κανένα 3ωρο με τις παύσεις και τις αλοιφές που βάζαμε. Ήταν μοναδική φάση! Την άλλη μέρα πήγαμε σε ένα sex shop να δώσουν αυτόγραφα οι γριές. Αυτές συνέχεια έδειχναν εμένα και έλεγαν για το εργαλείο μου. Τελειώσαμε και πήγαμε σπίτι. Αυτές μετά από λίγο φύγανε. Φυσικά ανταλλάξαμε τηλέφωνα και όλα τα σχετικά. Εγώ έκατσα για να γνωρίσω έναν τύπο για μια τσόντα που θα κάνει με μαύρες, τον Δεκέμβριο.

Εγώ αφού έκλεισα δουλειές γύρισα πίσω σπιτάκι μου που με περίμεναν όλες οι γαμιόλες. Και για καλή μου τύχη είδα καινούριο αίμα στην γειτονιά μια χήρα 48χρονών μόνη και περιμένει!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.