Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πιστεύω πως η σελίδα είναι φοβερή και μακάρι να υπάρξει για πολλά χρόνια ακόμα να μας φτιάχνει τη διάθεση.

Σκεφτόμουν από καιρό διαβάζοντας τις εμπειρίες τόσων ανθρώπων σε αυτό το site να γράψω και τη δικιά μου και να που ήρθε η ώρα. Δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα μου γιατί νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η ιστορία μου είναι αληθινή και απολύτως πραγματική αφού δεν είναι κάτι που ξεπερνάει τη φαντασία.

Με την πρώην κοπέλα μου είχαμε μια τέλεια ερωτική σχέση. Ήμασταν και οι δύο πραγματικά πολύ παθιασμένοι και απολαμβάναμε να ξεσκιζόμαστε συνέχεια. Το καλύτερο όμως με την πρώην μου ήταν ότι γούσταρε τρελά όταν υπήρχε κίνδυνος να μας πάρουν χαμπάρι και να μας πιάσουν επ αυτοφώρω. Πραγματικά όταν γινόταν αυτό της έκανα τα καλύτερα γαμήσια και δεν χόρταινε τον πούτσο μου. Να αναφέρω ότι η Μαρία το όνομα της πρώην μου ήταν 1. 67 καστανόξανθα μαλλιά, με δύο στητά βυζάκια όχι πολύ μεγάλα και ένα
πεταχτό κωλαράκι που ήταν σκέτη καύλα.

Ένα βράδυ που Ήμασταν έξω αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και σύντομα είχαμε ανάψει και οι δύο. Το πρόβλημα ήταν ότι και οι δύο ημασταν στα σπίτια μας (είχαμε έρθει από κάποια αργία από τις σχολές μας και βρισκόμασταν με τους γονείς μας) και δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος για ξέσκισμα.

Η Μαρία όμως δεν κρατιόταν. Σε κάθε μας φιλί αναστέναζε και μου ψιθύριζε ότι ήθελε να της ανοίξω το μουνάκι της στα δυο με τον πούτσο μου. Η Καυλιάρα για να με απογειώσει ακόμα περισσότερο και να με κάνει να βρω λύση έβαζε τα χέρια ανάμεσα στη μπλούζα της και έτριβε τα βυζάκια της. Εκείνο το βράδυ φορούσε μια ανοιχτή μπλούζα σε σχήμα \"v\" που άφηνε τα βυζάκια της εν μέρει ακάλυπτα και μια κοντή φουστίτσα. Τέτοια εποχή όπως τώρα περίπου. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ! Πάνω που ηρεμούσα συνέχιζε να με βασανίζει!

Ευτυχώς στο μαγαζί είχαμε προτιμήσει τον πάνω όροφο που ήταν πιο σκοτεινά και ήταν μόλις άλλα δύο ζευγάρια σαν και μας αλλά σε κάποια απόσταση ώστε να μην μπορούμε να διακρίνουμε καλά ο καθένας τις κινήσεις του άλλου. Το λέω αυτό διότι η Μαρία τότε άρχισε να δίνει το σόου της γιατί κατάλαβε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ξαφνικά σηκώνεται και πάει στην τουαλέτα. Μετά από πέντε λεπτά επιστρέφει και μου ψιθυρίζει:

-θέλω να νιώσω τον πούτσο σου μωρό μου είμαι έτοιμη να χύσω από καύλα. Κάντο αλλιώς θα δεις τι θα κάνω.

Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό τι πραγματικά σκεφτόταν αλλά όντως το μυαλό μιας καυλωμένης γυναίκας δεν κωλώνει πουθενά αν θέλει οπωσδήποτε να ξεσκιστεί! Η μάλλον το μουνί.... Όπως καθόμαστε λοιπόν με μια κίνηση βγάζει τα βυζάκια της έξω και μου λέει:

-θέλω να βάλεις το χέρι σου ανάμεσα στη φούστα μου και να τρίψεις το μουνάκι μου που είναι έτοιμο να χύσει από καύλα για σένα. Κάντο τώρα αλλιώς θα αρχίσω να γαμάω μόνη μου το μουνάκι μου και δεν θα σε αφήσω να με ακουμπήσεις καν.

-Μα είμαστε σε μαγαζί με κόσμο της απαντάω (αν και ήξερα ότι και τα άλλα 2 ζευγάρια ήταν σε παρόμοια κατάσταση)

Χωρίς να μου πει τίποτα άρχισε να τσιμπάει τα βυζάκια της και να τα γλύφει. Σήκωσε τη φούστα της τόσο ώστε να δω ότι η άτιμη είχε βγάλει το κιλοτάκι της (προφανώς στην τουαλέτα πριν)και το μουνάκι της λαμπίριζε από τα υγρά που πλημμύριζαν τα μπούτια της. Αυτό ήταν! Δεν άντεξα άλλο. Έβαλα 2 δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της και με το άλλο μου χέρι τσιμπούσα τα βυζάκια της. Η Μαρία αναστέναζε όλο και πιο πολύ σε σημείο που πίστευα ότι μας είχαν πάρει είδηση οι υπόλοιποι. Δεν πτοήθηκα όμως γιατί και η δικιά μου καύλα πλέον ήταν μεγάλη.

Η Μαρία που το κατάλαβε ξεκούμπωσε το παντελόνι μου ακριβώς τόσο ώστε να βγάλει τον πούτσο μου έξω και άρχισε να τον παίζει! Είχαμε χάσει πλέον κάθε έλεγχο.. Είχαμε παραδοθεί πλέον στην καύλα μας χωρίς να ενδιαφερόμαστε για το υπόλοιπο μαγαζί. Σε μια στιγμή όμως γυρνώντας το κεφάλι μου προς τη μία πλευρά το μάτι μου έπεσε στο ίδιο σχεδόν θέαμα να μην πω και πιο εντυπωσιακό!! Ένα άλλο ζευγάρι έκανε το ίδιο με μας με τη διαφορά ότι η κοπέλα αυτουνού του έπαιρνε πίπα κανονικά!! Το μαγαζί δεν ήταν κάποιο στριπτιζάδικο ή κάποιο κωλόμπαρο αντιθέτως ήταν από τα γνωστά και πολύ καλά μαγαζιά της περιοχής μας.

Βλέποντας την κοπέλα του άλλου να τον τσιμπουκώνει (δεν βλέπαμε πρόσωπα καθαρά λόγω του χαμηλού φωτισμού και της απόστασης, όπως επίσης ο πάνω όροφος δεν είχε μπαρ και οι παραγγελιές γινόταν κάτω όπου ήταν γεμάτο και τα γκαρσόνια δεν ενδιαφέρθηκαν καν για μας) φούντωσα περισσότερο και ψιθυρίζω στην Μαρία:

-Θέλω να πάρεις τον πούτσο μου στο στόμα σου καύλα μου τώρα και να μου τον στραγγίξεις κανονικά.

Άλλο που δεν ήθελε η Μαρία και μόλις κατάλαβε και αυτή τι γινόταν πιο δίπλα σήκωσε τη φουστίτσα της να θαυμάσω το κωλαράκι της και να μπορώ να τη γαμάω άνετα με τα δάχτυλα μου και τον πήρε στο στόμα της. Μετά από 5 λεπτά δεν άντεξα άλλο τόση καύλα και τέλειωσα στο στόμα της καταπίνοντας κάθε σταγόνα του σπέρματος μου η Μαρία ενώ παράλληλα τέλειωνε και αυτή δεν ξέρω για ποια φορά με τα δάχτυλα μου στο μουνί της.

Το άλλο ζευγάρι είχε τελειώσει ήδη και συμμαζεύονταν και το ίδιο κάναμε και εμείς. Αυτή ήταν η αρχή γιατί ζήσαμε πολλές τέτοιες στιγμές με τη Μαρία στους 8 μήνες που ήμασταν μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.