Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έτσι την είχε μάθει...να αφήνεται ..να χαλαρώνει .να υποτάσσεται ..στον έρωτα, τα θέλω του να γίνονται δικά της, η ηδονή του επιθυμία της.

Όλα ήταν ένα παιχνίδι, την σεβόταν & την εκτιμούσε πολύ. Είχαν δυο μήνες να βρεθούνε, ναι δεν ήταν πια μαζί. Κάθε μέρα που πέρναγε μερικά λεπτά από την σκέψη του ανήκανε σ\' εκείνη. Για όσα του έδωσε, για όσα ζήσανε και για όσα θα ήθελε να ζήσουν μαζί. Ο ελάχιστος φόρος τιμής που άξιζε η Μαίρη. Η Μαίρη είναι Γυναίκα. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει Πάντα, ξέρει να δίνει αυτό που ζητάει ο άλλος και ποτέ μα ποτέ δεν μπερδεύει τους ρόλους. Τον θέλει και θα τον διεκδικήσει.
Στέλνει μήνυμα στο κινητό του « θέλω να σε δω απόψε» του ζητάει. «Η υποταγή σου πρέπει να είναι καθολική.πρέπει να είσαι έτοιμη να δεχθείς τη τιμωρία σου» της απαντάει και το παιχνίδι έχει ξαναρχίσει.το νιώθουν και οι δυο!

Δίνουν ραντεβού στο γνωστό σημείο στις έντεκα το βράδυ. Εκείνη ντυμένη όπως ακριβώς θα της ζήταγε ο αφέντης της.. χωρίς να της έχει πει λέξη. Το βλέμμα του την χαϊδεύει από κάτω προς τα πάνω ..καθώς την βλέπει να πλησιάζει κοντά του. Μαύρες ψηλές γόβες , διχτυωτές μαύρες κάλτσες, κοντή δερμάτινη φούστα που αφήνει τις κάλτσες να διαγράφονται στο πρώτο κάθισμα, και ένα θηλυκό πουκάμισο με όμορφο ντεκολτέ που επέτρεπε τις ρόγες της να διαγράφονται με τον πρώτο ερεθισμό.. Τον πλησιάζει, θέλει να τον φιλήσει παθιασμένα αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι χωρίς την δική του άδεια.. Το χέρι του χαϊδεύει τους μηρούς της και αγγίζει κάτω από την φούστα το μουνάκι της. Είναι γυμνό και απαλό όπως θα της το ζήταγε.γεμίζει τα δάχτυλα του με την γεύση της και μετά της την προσφέρει στο στόμα της.

Ανεβαίνουν στην μηχανή και πάνε κατευθείαν σπίτι του. Η πόρτα κλείνει πίσω τους. Το χέρι του την τραβάει κοντά του, τυλίγεται γύρω από τα μαλλιά της και την φιλάει παθιασμένα ..όπως δυο εραστές χρόνων μπορούν να φιληθούν.. Του ζητάει να της δώσει δυο λεπτά.και εκείνος το δέχεται. Βγαίνει από το δωμάτιο αλλαγμένη.Μια αλυσίδα μακριά κρέμεται από τον λαιμό της.μέχρι σχεδόν το μουνάκι της.Το κορμί της το καλύπτει μια διχτυωτή φόρμα με σκίσιμο στο μουνάκι της .και η γόβες κάνουν τον γνωστό θόρυβο στο περπάτημα της.

Πλησιάζει και τα χέρια του την γυρνάνε απότομα με το γυμνό κορμί της να ακουμπάει στον παγωμένο καθρέφτη . Ένα μεταξωτό μαύρο μαντήλι της κλείνει τα μάτια ..Την διατάζει να γονατίσει στο πάτωμα μπροστά του κρατώντας στα χέρια του την μεταλλική αλυσίδα που ένα δερμάτινο περιλαίμιο ένωνε με το κορμί της. Την οδηγεί γονατιστή στο κέντρο του σαλονιού δίπλα από την πολυθρόνα, ρίχνει ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και της εξηγεί πως η θέση της για όλο το βράδυ θα είναι εκεί δίπλα του.. Την αφήνει , σηκώνεται και κλείνει τα φώτα , βάζει μουσική απαλή, ανάβει τα κεριά και γεμίζει το ποτήρι του με πάγο και ποτό. Η τηλεόραση παίζει σκληρό πορνό.και οι ήχοι γεμίζουν το δωμάτιο. Γδύνεται αργά μπροστά στην Μαίρη ..δεν τον βλέπει ..αλλά τον νιώθει ..νιώθει τον ερεθισμό του. Της χαϊδεύει απαλά την πλάτη.τον λαιμό.. και τυλίγει ξανά στο χέρι του την αλυσίδα της κυριαρχίας.

Την μεταφέρει αργά και πάντα γονατιστή μπροστά από την τηλεόραση. Τα γόνατα να ακουμπάνε κάτω και το κορμί ολόισιο ..να κοιτάζει το σκληρό πορνό. Τις χαρίζει για λίγο την αίσθηση της όρασης απαλλάσσοντας την από το σφιχτά δεμένο μαντίλι της. Η Μαίρη κοιτάει το ερωτικό όργιο που παίζεται λίγα μόνο εκατοστά απ το πρόσωπο της.είναι ερεθισμένη και ξέρει ότι δεν τις επιτρέπεται να κάνει τίποτα γι\' αυτό. Όρθιος και γυμνός γυρίζει αργά αργά γύρω της και απολαμβάνει το θέαμα της υποταγής ..που του χαρίζει απλόχερα η Μαίρη. Τα υγρά της έχουν γεμίσει το εσωτερικό τον γοφών της.. νιώθει πως δεν αντέχει άλλο.τον θέλει τρελά , τον θέλει μέσα της. Το χέρι της κυλάει πάνω στο μουνάκι της για να λυτρωθεί έστω και λίγο από τον έντονο ερεθισμό που βασανίζει το κορμί της. Με ένα δυνατό ράπισμα από την δερμάτινη ζώνη ο Νίκος της θυμίζει πως απόψε η υποταγή της είναι στο απόλυτο. Την σηκώνει όρθια και τις δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα .Η αίσθηση της γλώσσας της είναι αυτή που του έχει λείψει δυο μήνες τώρα πολύ! Την οδηγεί στο κρεβάτι. Στήνεται στα τέσσερα με τα χέρια της δεμένα στο κρεβάτι. Η διαφανής διχτυωτή φόρμα που κάλυπτε το κορμί της σκίζεται βίαια..

Το κορμί της τρέμει σε κάθε του άγγιγμα ..τον θέλει τρελά. Η γλώσσα του αρχίζει να χαϊδεύει το κορμί της από χαμηλά. Ακουμπάει το πίσω μέρος της γάμπας της ..αναβαίνει στους μηρούς ..βασανίζει αργά την πίσω τρύπα της με τα δάχτυλα και την γλώσσα του. Λόγια πρόστυχα ακούγονται συνεχώς από το στόμα του και κάνουν τον ερεθισμό της ακόμα πιο έντονο. Του φωνάζει πως τον θέλει μέσα της.του φωνάζει να την γαμήσει άγρια.. και για δεύτερη φορά δέχεται το ράπισμα της δερμάτινης ζώνης Ο Νίκος σηκώνεται όρθιος φέρνει ένα κερί δίπλα του.και αρχίζει να το στάζει βασανιστικά πάνω στο γυμνό κορμί της Μαίρης ..Ξεκινάει απ την πλάτη και αφήνει σταγόνες να κυλήσουν στον κώλο της και στους μηρούς της.Η φωνές της Μαίρης έφθασαν μέχρι την άλλη γωνία καθώς το ζεστό κερί της χάριζε πόνο και ηδονή μαζί.Ο αφέντης της βγάζει ένα μπουκαλάκι λάδι από μετάξι και αλείφει τα σημεία που το κερί ακούμπησε το κορμί της..προσφέροντας της την λύτρωση από τον πόνο.

Με το ίδιο λάδι χαϊδεύει και την τρυπά του κώλου της.Είναι πολύ ερεθισμένος και μπαίνει μέσα της από πίσω απότομα ..Την γαμάει δυνατά , άγρια και γεμίζει το δωμάτιο πρόστυχα λόγια και από τους δυο.Παρακαλάει η Μαίρη αυτό να μην τελειώσει ποτέ.Το μουνάκι της είναι μούσκεμα παρότι ο αφέντης της δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με αυτό.. Ένας δονητής γεμίζει ξαφνικά και την δεύτερη τρύπα της Μαίρης .και την στέλνει στο παράδεισο της ηδονής. Έτσι όπως το είχε φανταστεί.. Το γαμήσει του αφέντη της γίνεται πιο άγριο ..στο μουνάκι της νιώθει τον οργασμό.και τα νύχια της έχουν καρφωθεί βαθιά μέσα στο στρώμα.Χύνει το μουνάκι της συνέχεια.

Ο Νίκος σηκώνεται.πριν τελειώσει.. την λύνει από το κρεατί και την οδηγεί ξανά γονατιστή στην θέση της δίπλα από την πολυθρόνα του ..κάτω στο πάτωμα. Ούτε μια στιγμή δεν έχει βγάλει τον δονητή από το μουνάκι της Μαίρης. Κάθεται στην πολυθρόνα και φέρνει το ερεθισμένο καυλί του στο πρόσωπο της. Ξέρει τι πρέπει να κάνει εκείνη καλά. Τυλίγει τα χείλι της και του χαρίζει την καλύτερη ηδονή. Καταπίνει την απόλαυση που βγαίνει από μέσα του.ξέρει πως είναι δική της!! Η χαλάρωση είναι απόλυτη.ο ύπνος τους βρίσκει εκεί.εκείνον στην πολυθρόνα και εκείνη στο πάτωμα με τα πόδια λυγισμένα πάνω στο μαξιλάρι , το κεφάλι της πάνω στα πόδια του Νίκου και τον δονητή μέσα στο μουνάκι της. Ανοίγει τα μάτια της το πρωί και εκείνος έχει φύγει.

Στην θέση του ένα λουλούδι και ένα γραπτό σημείωμα.. Η ανυποταγή σου είχε το τίμημα της. αυτούς τους δυο μήνες. όμως αγάπη μου η ελευθερία σου αξίζει το οποιοδήποτε τίμημα. Θα σε νοιάζομαι πάντα..

Νίκος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.