Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είμαι ο Θανάσης και είμαι 29 χρονών. Πρόσφατα αρραβωνιάστηκα με την κοπέλα μου, που είμαστε από το πανεπιστήμιο μαζί. Είμαι καινούργιος στους υπολογιστές και έτσι τυχαία ανακάλυψα και την σελίδα σας. Για να μην σας κουράζω άλλο θα σας διηγηθώ κι εγώ την δική μου, πραγματική ιστορία, που συνέβη φέτος το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εδώ να σας αναφέρω ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος άντρας με ωραίο σώμα λόγω και του επαγγέλματος μου (Γυμναστής) με πολλές επιτυχίες στο ωραίο φύλο.

Κάθε χρόνο το καλοκαίρια πάω διακοπές στο νησί όπου και κατάγομαι. Έτσι και φέτος αρχές Ιουλίου είμαι σπίτι των δικών μου. Η αρραβωνιαστικιά μου, λόγω του ότι ήταν καινούργια στην δική της δουλειά, δεν μπορούσε να πάρει άδεια και έτσι αποφασίσαμε να πάω μόνος μου στο νησί. Οι περισσότεροι φίλοι έχουν αρραβωνιαστεί και ορισμένοι παντρευτεί. Έτσι για τις νυχτερινές μου εξόδους, οι οποίες είναι καθημερινές και με μεγάλες δόσεις αλκοόλ, γίνονται μαζί με ένα συμφοιτητή μου από το πανεπιστήμιο, τον Χάρη, με τον οποίο τα έχουμε κάνει όλα μαζί.

Ένα σαββατοκύριακο λοιπόν, στα μέσα του μήνα, μας καλεί, μαζί με τον φίλο μου τον Χάρη, μια γκόμενα γνωστή, σε ένα πάρτι που κανόνισε η παρέα της σε μια βίλα που νοικιάσανε για ένα τριήμερο. Στην πορεία μάθαμε ότι θα είναι οκτώ με εννέα κορίτσια περίπου, εκ των τριών με τους γκόμενους τους. Σιγά λέμε θα είναι άλλες πέντε μόνες άρα θα κάνουμε παιχνίδι.

Έτσι ξεκινάμε την Παρασκευή το απόγευμα με σκοπό να μείνουμε μέχρι Κυριακή πρωί. Φτάνοντας εκεί, το μάτι μου άρχισε να περιεργάζεται τα κορίτσια ένα - ένα. Πέντε κορίτσια ήταν εκείνη την στιγμή στο σπίτι. Οι άλλες πήγαν για ψώνια μαζί με τους φίλους τους. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις γνωριμίας. Το μάτι μου κατευθείαν έπεσε πάνω στην πιο γλυκιά ύπαρξη του σπιτιού, την Γεωργία. Ξανθά μαλλιά μακριά, πράσινα μάτια, λίγο κοντούλα, με πολύ ωραίο σωματάκι. Απόφοιτη νομικής σχολής και δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο.

Καθίσαμε έξω στην πισίνα και πίναμε την βότκα μας, εγώ ο Χάρης, η Ιωάννα η οποία μας κάλεσε και γούσταρε τον Χάρη και η Γεωργία. Τα άλλα κορίτσια είχαν μπει στην πισίνα. Εμείς μετά από δυο - τρία ποτάκια αρχίσαμε τα πειράγματα και τα σεξουαλικά υπονοούμενα, τύπου: «Πως αντέχετε μόνες με τα ζευγαράκια δίπλα να βγάζουν τα μάτια τους;», κι έτσι μαθαίνω ότι και η Γεωργία είναι με τον φίλο της εδώ αλλά τώρα δεν είναι εδώ αλλά θα έρθει σε λίγο.

Μου ήρθε μια απογοήτευση και μια τσαντίλα. Άρχισα να σκέφτομαι από μέσα μου: «Με τον πούτσο στο χέρι θα μείνουμε!», κλπ., αλλά δεν απογοητεύτηκα και συνέχισα να την φλερτάρω για αρκετή ώρα και να πετάω συνεχώς σποντούλες. Σε μια από τις κουβεντούλες μας κάτι είπαμε για μασάζ και πετάγεται ο φίλος μου ο Χάρης και λέει στην Γεωργία:

-    «Ο Θανάσης κάνει καταπληκτικό μασάζ!»

-    «Αχ ναι; Και μένα ο δικός μου δεν μου κάνει ποτέ. Όλο κουρασμένος είναι…»

-    «Κάνεις καλό μασάζ Θανάση;»

-    «Έτσι μου έχουν πει.. Αν θες μπορώ να κάνω και σε σένα, αν δεν έχεις πρόβλημα με τον φίλο σου…»

Δεν παίρνω απάντηση αλλά την βλέπω να παίρνει το κινητό και να παίρνει τηλέφωνο (μάλλον τον γκόμενο έπαιρνε). Έρχεται μετά από λίγο και μου λέει:

-    «Πάμε μέσα στο δωμάτιο να είμαστε πιο άνετοι; Ελπίζω να είσαι καλός γιατί είμαι αρκετά πιασμένη. Είκοσι λεπτά έχουμε μόνο στην διάθεση μας…»

Σε ένα λεπτό ήμασταν έτοιμοι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και έβγαλε την μπλούζα που φορούσε από πάνω. Φόραγε ένα μαγιό μπικίνι και από κάτω μια μίνι φούστα.

-    «Έχεις πολύ ωραίο σώμα!»

-    «Ευχαριστώ! Και το δικό σου όμως δεν πάει πίσω…»

Βρήκα μια κρέμα ενυδατική και την άπλωσα στην πλάτη. Κάθισα δίπλα της στο κρεβάτι στα πλάγια. Άρχισα σιγά - σιγά να χαϊδεύω τους ώμους της με την κρέμα και να της κάνω μασάζ αργά με κυκλικές κινήσεις. Έκανα σε όλη την πλάτη και άρχισα να κατεβαίνω στη μέση. Δεν με βόλευε όμως και ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και σχεδόν κάθισα πάνω στον κώλο της. Δεν έφερε αντίσταση και έτσι συνέχισα το μασάζ. Από τις αντιδράσεις της κατάλαβα ότι της άρεσε. Άρχισα σιγά να παίρνω το χέρι μου στα πλευρά της προς το στήθος της και να ακουμπάω όλο και περισσότερο το στήθος της.

-    «Θα μου λερώσεις το μαγιό. Πρόσεχε!»

-    «Να το λύσω να μην το λερώσουμε…»

-    «Ναι».

Το λύνω και το βγάζει και το πετάει δίπλα στην καρέκλα. Τώρα ήταν γυμνή από πάνω και έτσι άρχισα να χαϊδεύω όσο πιο απαλά και ερεθιστικά μπορούσα. Είχα αρχίσει να καυλώνω και είμαι σίγουρος ότι τον ένιωσε αφού σχεδόν καθόμουν πάνω της. Το χέρι μου πέρασε στα πλευρά της και χάιδευε το στήθος της στα πλάγια…

-    «Εδώ είσαι αρκετά πιασμένη, δεν νομίζεις…;»

-    «Μμμμ…»

Πήρα το πράσινο φως. Πέρασα κατευθείαν τα χέρια μου μέσα από τα πλευρά της και χούφτωσα τα βυζιά της. Τρελάθηκα! Μάλαζα τα στήθη της κι αυτή δεν είχε καν γυρίσει να με κοιτάξει. Της τσίμπαγα με δύναμη τις ρώγες. Άκουσα ένα αναστεναγμό. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει. Έσκυψα και άρχισα να την γλείφω πάνω στο λαιμό και στο αφτί. Κατέβηκα πιο κάτω και την έγλειφα κατά μήκος της πλάτης της μέχρι τον κώλο. Φόραγε μια μίνι φουστίτσα και το μαγιό από μέσα.

Πέρασα τα χέρια μου κατευθείαν μέσα από το μαγιό και έπιανα τα κωλομέρια της. Το ένα μου δάκτυλο γλίστρησε και μπήκε στο μουνί της. Ήταν πολύ υγρή και κύλησε αμέσως. Έσκυψα και άρχισα να γλείφω και να φιλάω τον κώλο της. Παραμέρισα το μαγιό και άνοιξα τα κωλομέρια της. Άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα και να την γαμάω με τα δάκτυλα μου. Εκεί η γκόμενα τρελάθηκε.

-    «Χύνω. Τι μου κάνεις…;»

-    «Σου αρέσει μωρό μου;»

-    «Ναι, ναι! Μην σταματάς…»

Έβαλα και δεύτερο δάχτυλο στο μουνί της ενώ προσπάθησα με τον αντίχειρα να της βάλλω μαζί και κωλοδάχτυλο. Το δέχτηκε εύκολα δεν έφερε αντίσταση το πουτανάκι. Άρχισε να σπρώχνει την λεκάνη της προς τα πάνω έτσι ώστε να μπαίνει πιο βαθιά. Δεν άντεξα… έβγαλα τον πούτσο μου έξω. Τον σάλιωσα λίγο, αν ήταν αρκετά υγρή και της τον βάζω στο μουνί. Την τραβάω από την λεκάνη προς τα πάνω και την στήνω στα τέσσερα. Την γάμαγα με μανία για κανένα τρίλεπτο. Τα χτυπήματα από τα κωλομέρια της πάνω στο κορμί μου ακουόταν μέχρι έξω.

-    «Χύνω! Σε χύνω πουτάνα, σε χύνω!»

-    «Χύσε μέσα μωρό μου! Χύσε! Με έχεις τρελάνει!»

Άδειασα ολόκληρος μέσα της και έπεσα πάνω στην πλάτη της από την ένταση. Χτυπάει το κινητό της.

-    «Ντύσου γρήγορα! Ο φίλος μου…»

Παίρνει το μαγιό της και χάνεται στο μπάνιο. Ανέβασα 180 παλμούς. Βάζω το παντελονάκι μου σε κλάσματα δευτερόλεπτου και βγαίνω στην πισίνα. Ένα αυτοκίνητο έχει παρκάρει έξω από το σπίτι και ένας άντρας έρχεται μέσα.

-    «Γεια σας. Αποστόλης. Καλώς ήρθατε!»

-    «Θανάσης, Χάρης. Χάρηκα!»

Και χειραψία.

-    «Η Γεωργία;»

-    «Στο μπάνιο».

Μπαίνει μέσα και κάθομαι στο τραπέζι. Χαμόγελα από τα κορίτσια στην πισίνα. Η Ιωάννα με χτυπά στην πλάτη και χαμογελά.

-    «Προλάβατε;»

Και της κλείνω το μάτι συνωμοτικά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.