Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Αποφάσισα και εγώ να σου γράψω την ερωτική και κατά τη γνώμη μου καυλωτική ιστορία που μου συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Καταρχήν να σας πω ότι είμαι εδώ και δυο χρόνια παντρεμένος, και με τη γυναίκα μου την Άννα έχουμε πολύ καλή ερωτική ζωή. Πολύ έντονη αλλά κλασσική κατά τα άλλα, δηλαδή κώλο ποτέ και πίπα, λίγα προκαταρκτικά χωρίς να τα καταπίνει.

Εγώ είμαι 33 χρονών, αρκετά εμφανίσιμος και πάντα είχα τις επιτυχίες μου, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω δυο επιθυμίες μου… να γαμήσω από κώλο και να κάνω παρτούζα. Η γυναίκα μου ήταν ανένδοτη και στα δυο αυτά. Προσπάθησα να βρω μόνος μου την άκρη μέσω του ίντερνετ. Είχα ξεκινήσει και επαφή με κάποιον από τη σελίδα σας που γούσταρε να πάρουμε μαζί τη γυναίκα του, αλλά δεν προχώρησε και έτσι ήμουν στο περίμενε...

Πριν ένα μήνα, αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να πάρουμε μια γυναίκα να μας βοηθάει επειδή η δουλειά της αυξήθηκε ξαφνικά και ξεκίνησε και κάτι ταξίδια στο εξωτερικό. Μας σύστησαν μια κοπέλα που είχε έρθει πρόσφατα από το χωριό της μαζί με τον άντρα της και είχε ανάγκη από δουλειά.

Η Κική (έτσι την έλεγαν) ήταν μια τροφαντή χωριάτισσα, με τεράστια βυζιά και ωραία βαρβάτη κωλάρα που με καύλωνε αφάνταστα. Η πουτανίτσα το είχε καταλάβει και όλο έσκυβε επίτηδες να σφουγγαρίσει, όλο άφηνε μισάνοιχτη την πόρτα όταν άλλαζε για να βάλει τα ρούχα της δουλειάς, και είχα κάνα δυο φορές δει τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν μέσα από τα φτηνά σουτιέν που φόραγε.

Αλλά κι εγώ με το που το κατάλαβα, δεν την άφηνα σε ησυχία. Όλο πέρναγα κολλητά από πίσω της σε κάτι στενά σημεία του σπιτιού, και έτσι όπως ήμουν καυλωμένος, η ψωλή μου τριβόταν στα πλούσια κωλομέρια της.

Γάμαγα τη γυναίκα μου σαν λυσσασμένος την ώρα που έκανε δουλειές η Κική, και άφηνα επίτηδες μισάνοιχτη την πόρτα της κρεβατοκάμαρας για να μας ακούει. Φρόντιζα πάντα να φωνάζω και να ρίχνω μπινελίκια, κάτι που με καυλώνει ούτως ή άλλως, την ώρα του γαμησιού. Επίσης, μερικές φορές είχα βγει από το μπάνιο επίτηδες ημίγυμνος, ή με το σλιπάκι μου και την έβλεπα που καρφωνόταν στο φούσκωμα ανάμεσα στα πόδια μου.
Έφτασε λοιπόν ένα Σάββατο, που η γυναίκα μου έλειπε επαγγελματικό ταξίδι από την προηγούμενη.

Την Παρασκευή είχα δει και μια τσοντούλα στο nova με μια ωραία παρτούζα και είχα τραβήξει μαλακία μπροστά στην τηλεόραση, αλλά δεν είχα ηρεμήσει. Ήμουν αποφασισμένος να γαμήσω την Κική την επόμενη μέρα. Δυστυχώς, μου έτυχε μια επείγουσα δουλειά στο γραφείο και τελικά κατάφερα να γυρίσω σπίτι γύρω στο μεσημεράκι.

Ήμουν καταϊδρωμένος και μπαίνοντας σπίτι, είδα την Κική να σιδερώνει. Είχε μισάνοιχτο το πουκάμισό της και τα βυζιά της ξεχείλιζαν… φορούσε και μια στενή φούστα που διέγραφε την πλούσια κωλάρα της. Καύλωσα με τη μια! Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει και τα αρχίδια μου έκαιγαν. Ή τώρα ή ποτέ! Σκέφτηκα… ήθελα να γαμήσω και μάλιστα τώρα!!!
Πριν προλάβει ακόμα να με χαιρετήσει, την άρπαξα από τα κωλομέρια και ρούφηξα το λαιμό της…

-    «Μα… κύριε Πέτρο, τι κάνετε…;»

-    «Σκάσε καριόλα να σε γαμήσω! Δεν ήθελες τόσο καιρό ε; Τώρα αυτό θα γίνει. Θα φας την ψωλή μου!»

Την πέταξα μπρούμυτα στον καναπέ και ξεκούμπωσα το παντελόνι μου. Κατέβασα και το σλιπάκι μου μέχρι τα γόνατα και της σήκωσα ψηλά τη φούστα. Με μια κίνηση, έκανα κομμάτια το κιλοτάκι της και θαύμασα την τροφαντή κωλάρα που είχα μπροστά μου.

-    «Κύριε Πέτρο… μην με πονέσετε...»

-    «Γιατί μωρή καριόλα; Ο άντρας σου δεν σε έχει γαμήσει ποτέ απ’ τον κώλο;», τη ρώτησα ενώ της πιπίλαγα το λοβό του αφτιού.

-    «Μια φορά μόνο τον άφησα...»

-    «Ωραία! Τότε θα είσαι και στενή!», μούγκρισα.

Έσκυψα και έφτυσα την κωλοτρυπίδα της και άρχισα να τη μαλάζω και να βάζω το δάχτυλο μου μέσα. Κάποια στιγμή, σκέφτηκα να σταματήσω αλλά όπως το δάχτυλο μου πήγε στο μουνί της, είδα ότι ήταν μούσκεμα! Τα ήθελε η καριόλα. Έφτυσα τη χούφτα μου και σάλιωσα το καυλί μου, και με τη μία άρχισα την εισχώρηση στην κωλάρα της. Σφάδαζε η πουτάνα αλλά και παράλληλα τούρλωνε τον κώλο της για να με διευκολύνει. Εκείνη τη γαμημένη στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό της…

-    «Μην τολμήσεις να το σηκώσεις!», της είπα.

-    «Δεν μπορώ κύριε Πέτρο… θα είναι ο άντρας μου».

Σηκώθηκα από πάνω της και έπεσα ξέπνοος στον καναπέ με την πούτσα μου σε πλήρη στύση…

-    «Να έρθεις από δω να με πάρεις…;», την άκουσα να ρωτάει σχεδόν τρομοκρατημένη.

Τότε η ιδέα μου καρφώθηκε στο μυαλό. Της έγνεψα να πει ναι, και κλείνοντας το τηλέφωνο την πλησίασα και της είπα:

-    «Δεν μου λες Κική, ο άντρας σου είναι καλός γαμιάς;»

-    «Συνέχεια θέλει κύριε Πέτρο…»

-    «Καλό αυτό!», της είπα. «Και δεν μου λες.. κανένα περίεργο γούστο έχει;»

-    «Ε, πως να σας το πω τώρα κύριε Πέτρο…; Μια φορά μου είπε ότι θα ήθελε να με... ξέρετε… να με έπαιρνε μαζί με έναν άλλο άντρα».

-    «Ε, πες το ευλογημένη τόση ώρα! Λοιπόν άκου… πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε γυμνή. Σε λίγο θα φας το γαμήσι της ζωής σου Κικίτσα!»

-    «Μα… κύριε Πέτρο…»

-    «Κάνε αυτό που σου είπα!», της λέω κοφτά.

Πραγματικά, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και εγώ περίμενα τον άντρα της τον Βασίλη. Ήρθε μετά από δέκα λεπτά και του είπα να ανέβει επάνω. Ήταν ένας λαϊκός τύπος, γεροδεμένος, πιο κοντός από μένα, και πολύ τριχωτός.

-    «Δεν μου λες Βασίλη;», του λέω. Κάτσε να τα πούμε λίγο...»

-    «Η γυναίκα μου…;», ρώτησε με απορία.

-    «Λοιπόν, άκου πως έχουν τα πράγματα. Σαν άντρας και εσύ, έχεις κάποιες φαντασιώσεις… ευτυχώς για σένα, η γυναίκα σου είναι πρόθυμη να τις ικανοποιήσει, σε αντίθεση με την δικιά μου».

-    «Τι φαντασιώσεις εννοείς;», με ρώτησε, αλλά το μάτι του είχε ήδη γυαλίσει.

-    «Εννοώ Βασιλάκη, ότι η γυναικούλα σου είναι γυμνή στο κρεβάτι μου και μας περιμένει να την ξεσκίσουμε! Λοιπόν, τι λες;»

-    «Ξέρω εγώ…; Απάντησε. Και η γυναίκα σου;

-    «Άσε τη γυναίκα μου. Δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα. Λοιπόν, πάμε;»

Πραγματικά, προχωρήσαμε προς την κρεβατοκάμαρα. Η Κική ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα με την μουνάρα της να μας καλεί... Ο Βασίλης άρχισε να γδύνεται, και ο πούστης δεν φόραγε σλιπάκι! Πέταξε έξω ένα παλαμάρι σε στύση, χοντρό σαν αγγούρι! Έπεσε πάνω στην γυναίκα του και άρχισε να της πιπιλάει τις χοντρές ρώγες με λύσσα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και τον έβγαλα έξω και άρχισα να τραβάω μαλακία με δύναμη κοιτάζοντάς τους.  Έπαιζα άγρια το πρησμένο καυλί μου, καθώς τώρα ο Βασίλης είχε κατέβει ανάμεσα στις μπουτάρες της Κικής και της έγλυφε την μουσκεμένη μουνάρα της.

Συνέχισα να τρομπάρω το καυλί μου, και όταν ένοιωσα τα χύσια μου να ανεβαίνουν στο κεφάλι της ψωλής μου, πήγα και έχυσα την Κική στη μάπα, και με το καυλί μου της τα έφερνα όλα μέσα στο στόμα. Είχα ηρεμήσει και μπορούσα τώρα να απολαύσω το γαμήσι με αυτούς τους δύο λαϊκούς τύπους που με καύλωναν αφάνταστα.

Η Κική βόγκαγε καθώς ο άντρας της συνέχιζε να της κάνει γλειφομούνι. Τον παραμέρισα και πήρα εγώ τη θέση του ανάμεσα στα πόδια της. Έγλυφα επιδέξια το αξύριστο μουνί της και καθάριζα τα μουνόχειλα με μαεστρία. Ο Βασίλης είχε χώσει το καυλί του στο στόμα της, και κούναγε τους γοφούς του μέσα-έξω γαμώντας της το στόμα.

-    «Παλιοπουτάνα! Σου αρέσει τελικά να σε ξεσκίζουν δυο πούτσες!», της είπε.

Η Κική βόγκηξε μόνο… ήταν πνιγμένη με το παλούκι του άντρα της. Σε λίγο σπαρτάραγε καθώς ποτάμια από χύσια πλημύριζαν τα σκέλια της και το στόμα μου.

-    «Βασιλάκη, εγώ τώρα θα γαμήσω το κωλαράκι της γυναίκας σου…»

-    «Κι εγώ την μουνάρα της Πέτρο», μου απάντησε.

Ξάπλωσε ανάσκελα και η Κική ανέβηκε πάνω του και βύθισε το καυλί του μέσα στο μουνί της. Εγώ ήρθα από πίσω και της τον κάρφωσα στην κωλάρα της. Επιτέλους γάμαγα κώλο. Σφιχτός όπως ήταν, ένιωθα το καυλί μου να κοντεύει να σπάσει. Την πήδαγα με απίστευτη λύσσα και είχαμε γίνει και οι τρεις μούσκεμα, ειδικά ο Βασίλης που ήταν πολύ τριχωτός.

-    «Καριόλα! Θα σε κάνω να μην μπορείς να περπατήσεις!», της φώναξα και δυνάμωσα τις κινήσεις μου.

Από το σφίξιμο που έκανε η σούφρα της στον πούτσο μου, και παρότι είχα χύσει πριν λίγο, δεν κρατήθηκα και τελείωσα μέσα στην κωλάρα της. Ο Βασίλης συνέχισε να την πηδάει και ξάπλωσα πίσω και τους κοίταζα… σε λίγο τον άκουσα να φωνάζει και κατάλαβα ότι έχυνε κι αυτός. Ηρεμήσαμε για λίγο… κάναμε ένα ντουζάκι και τσιμπήσαμε κάτι. Η καύλα μας όμως δεν είχε τέλος! Μετά το φαγητό, ξαναπέσαμε στο κρεβάτι.

Άρχισα να γλείφω τις ρώγες με τις τεράστιες θηλές και να χουφτώνω τα κωλομέρια της Κικής. Τότε ο Βασίλης, έκανε κάτι που δεν το περίμενα. Μπήκε ανάμεσά μας και άρχισε να γλείφει μια το μουνί της γυναίκας του, και μία το καυλί μου! Ένιωσα πολύ περίεργα… δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, αλλά δεν αντέδρασα και εκείνος συνέχισε… μια να καθαρίζει τα μουνόχειλα της Κικής, και μια το πουτσοκέφαλο μου. Άλλη εμπειρία αυτή και σκέφτηκα, γιατί όχι; Να την δοκιμάσω.

Σε λίγο, η Κική γονάτισε στα τέσσερα και ο Βασίλης της τον φόρεσε πισωκολλητά στη μουνάρα της. Άρχισε να την πηδάει δυνατά και τότε εγώ, τελείως αυθόρμητα, στάθηκα όρθιος μπροστά τους και έδωσα του Βασίλη όλο το καυλί μου στο στόμα του. Ο καριόλης άρχισε ένα τρελό τσιμπούκι, πηδώντας παράλληλα τη γυναίκα του. Αφέθηκα κι εγώ σε αυτή την εμπειρία, και σε λίγο κουνιόμουν μπρος-πίσω απολαμβάνοντας το τσιμπούκωμα του Βασίλη.

Δεν άργησα να του τα φέρω στη μάπα και τα κάταπιε όλα! Δεν άφησε σταγόνα, ενώ σε λίγο έχυσε και αυτός στα κωλομέρια της Κικής. Μου είπε ότι αν ήθελα, μπορούσαμε να δοκιμάσουμε να τον γαμήσω και ότι η γυναίκα του δεν είχε πρόβλημα, αλλά αυτό ήταν το όριό μου. Δεν ήθελα και δεν γούσταρα να πάω παρακάτω. Από τότε, δεν είναι ότι το έχω μετανιώσει, αλλά πάντα σκέφτομαι αν είναι το σωστό αυτό που έκανα.

Τι να πεις; Με την Κική δεν έχουμε ξαναγαμηθεί από τότε, αλλά μου είπε όποτε θέλω να πάω σπίτι της. Για να περάσουμε καλά, είτε οι δυο μας, είτε οι τρεις μας. Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω. Αν έχω νεότερα από εμπειρίες μου με αυτό το παράξενο ζευγάρι, θα ενημερώσω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.