Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

14 χρόνια καθηγητής σε Γυμνάσια. 14 χρόνια με μαθητές και όμορφες μαθήτριες όλων των τάξεων. 14 χρόνια, να ακούω συναδέλφους να τους τυχαίνουν διάφορα περιστατικά μ’ αυτές, αλλά σε μένα να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα. Είχα αρχίσει να πιστεύω, πως όλες αυτές οι ιστορίες τους, ήταν παραμύθι. Μέχρι…

Έπρεπε να συμπληρώσω τον πενιχρό μισθό μου, κι έβαλα αγγελία: «Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, προετοιμάζει μαθητές για Ανώτατα Ιδρύματα». Χτύπησε το τηλέφωνο… Η φωνή από την άλλη άκρη μου είπε:

-    «Έχω μια κόρη δεκαοκτώ χρονών, που έδωσε εξετάσεις, αλλά δεν πέρασε. Θέλω να αναλάβετε την προετοιμασία της για την επόμενη περίοδο…»

Κλείσαμε ραντεβού για τις επτά το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη. Μπήκα, και έπαθα σοκ! Η κοπέλα, εκτός από όμορφη, είχε ένα κορμί φωτιά κι ένα βλέμμα παμπόνηρο. Με έκοβε από πάνω μέχρι κάτω, μ’ έναν τρόπο που σκεφτόμουν ότι ο πατέρας της θα το πάρει χαμπάρι, και θα με πετάξει έξω, πριν καλά - καλά μπω μέσα. Κανονίσαμε τις μέρες, τις ώρες (η Λούση -έτσι λεγόταν- επέμενε για πρωινές - μετά κατάλαβα ότι τότε οι γονείς της δουλεύανε το πρωί και ήταν μόνη στο σπίτι), και τα χρήματα. Θα ξεκινούσα από Δευτέρα… Με υποδέχτηκε μ’ ένα κόκκινο κολλητό φορεματάκι, λέγοντάς μου με μια έκφραση που σήμαινε πολλά:

-    «Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε καταπληκτικά οι δυο μας…»

Καλύτερα να ήταν γυμνή, παρά αυτό που φορούσε. Κάτσαμε στο γραφείο της, στο δωμάτιό της. Κολλούσε συνέχεια επάνω μου, κι όσο κι αν τραβιόμουν, ήταν αδύνατο να αποφύγω την επαφή και την υπέροχη μυρωδιά της.

-    «Να σου δείξω τι φοράει η μαμά μου;», ρώτησε όλο νόημα.

-    «Δηλαδή;», ρώτησα εγώ σαν χαμένος.

-    «Θα σου δείξω τι φοράει, όταν θέλει να φτιάξει το μπαμπά μου…», απάντησε με θράσος, και χώθηκε στο δωμάτιο της μάνας της.

Όταν βγήκε, το στόμα μου κρέμασε! Φορούσε ένα μαύρο «κάτι», περασμένο χιαστί στο λαιμό της, που έβγαζε έξω όλο της το στήθος. Ήθελα να ορμήσω, αλλά ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα!

-    «Πώς σου φαίνομαι;», ρώτησε. «Δεν μιλάς; Κάτσε να φορέσω και κάτι άλλο, και θα σου φτιάξω αμέσως ένα καφέ…», είπε.

Και πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, εξαφανίσθηκε στο δωμάτιο, για να γυρίσει σε δύο λεπτά, φορώντας ένα κόκκινο φορμάκι που σκέπαζε ένα άσπρο κιλοτάκι, και συγκρατούσε με ζαρτιέρες τις κάλτσες της.

Πήγαμε μαζί στην κουζίνα, μ’ εμένα να έχω χαζέψει! Μου έφτιαξε έναν καφέ, γεμάτη ικανοποίηση γι’ αυτό που έβλεπε στα μάτια μου, μου τον σερβίρισε και μου είπε να τον φέρω μέσα στην κρεβατοκάμαρα σε ένα λεπτό. Μπαίνοντας μέσα, είχε πάλι αλλάξει εμφάνιση και καθόταν επάνω στο κρεβάτι, με ένα αθώο ύφος. Είχε το μεγαλύτερο στήθος που είχα αντικρίσει ποτέ μου σε κοπέλα της ηλικίας της, και όχι μόνο…

Ήμουν όσο ποτέ καυλωμένος και τρομοκρατημένος. Σκεφτόμουν τι θα γίνει αν ανοίξει η πόρτα, και μπει κάποιος απ’ τους γονείς της…

-    «Πάμε… Φύγαμε! Θα πάμε σπίτι μου για μάθημα…», της είπα. «Θα ‘μαστε πιο ήσυχα και άνετα εκεί…»

Φόρεσε ένα μπλουτζίν κι ένα μπλουζάκι, μπήκαμε στο αυτοκίνητο, και σε τέσσερα λεπτά, αντί για δεκαπέντε που κάνω την απόσταση συνήθως, χωρίς να μιλάμε και μ’ εμένα να βαριανασαίνω στη διαδρομή, βρεθήκαμε στο διαμερισματάκι μου, στην Καλλιθέα. Της όρμησα με το που μπήκαμε. Δεν μπορώ να βρω άλλη έκφραση γι’ αυτό που έκανα.

-    «Πρόσεξε! Είμαι ακόμη παρθένα!», μου είπε. «Κάνε μου ότι άλλο θέλεις, αλλά μη μου το βάλεις μέσα!»

Την τράβηξα κοντά μου, σκίζοντας σχεδόν την μπλούζα της και πετώντας της τα βυζιά έξω. Ανατριχίλα. Ήταν ολόλευκα και τεράστια, με μεγάλες ρώγες. Οι ώμοι της και το λαιμουδάκι της, κάτασπροι κι αυτοί, με μια επιδερμίδα βελούδινη, να περνάω από πάνω της τα χέρια μου και να τρίζει! Άρχισα να τα γλείφω σαν μανιακός. Τον έβγαλα έξω και της τον έδωσα στο στόμα. Τον βούτηξε χωρίς αντίρρηση κι άρχισε να τον ρουφάει. Το στοματάκι της ανεβοκατέβαινε έμπειρα, έχοντας μέσα του τον πούτσο μου. Ποιος ξέρει πόσες φορές πριν, το είχε κάνει σε μικρότερους και μεγαλύτερους…

Την ξάπλωσα ανάσκελα και τον στρίμωξα ανάμεσα στα υπέροχα βυζιά της. Τα κρατούσε ενωμένα με δύναμη, έτσι που με δυσκολία τον περνούσα ανάμεσά τους. Αποφάσισα να τη χύσω εδώ και τώρα. Τη γέμισα χύσια. Μου φεύγανε στα βυζάκια της, στο λαιμό της, στα μαλλιά της, παντού! Τον ξαναπήρε στα χειλάκια της και μου τον καθάρισε. Την έντυσα και τη πήγα στο σπίτι της…

-    «Πότε θα ξανάχουμε μάθημα;», ρώτησε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.