Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

H ιστορία που ακολουθεί είναι 100% αληθινή, συνέβη το καλοκαίρι του 1986 όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών και ήταν η πρώτη μου ουσιαστική εμπειρία με γυναίκα (είχαν προηγηθεί μόνο αγχωμένες επισκέψεις σε μπουρδέλα).

Ήταν καλοκαιράκι, μόλις είχα τελειώσει το λύκειο, γύρω στις έντεκα το βράδυ. Κατηφόριζα με έναν φίλο την Σόλωνος επιστρέφοντας απο καφέ στο Κολωνάκι. Λίγο πριν την Νομική, δεξιά, είδαμε μιά γυναίκα, γύρω στα 40-45, ύψος όχι πάνω απο 1.65 και σώμα όλο καμπύλες, να στέκεται στα σκαλακια μιας πολυκατοικίας εμφανώς αγχωμένη. Φορούσε πρόχειρη κοντή ρόμπα και σαγιονάρες πλαστικές με μαργαρίτες!. Μόλις μας είδε, πετάχτηκε και μας ζήτησε βοήθεια. Λίγο πολύ, μας είπε ότι είχε κατεβάσει τα σκουπίδια αλλά ξεχάστηκε, δεν πήρε κλειδιά, και τώρα δεν ήξερε τι να κάνει, ήθελε λοιπόν να την βοηθήσουμε να βρει έναν κλειδαρά γιατί «έτσι όπως ήταν, με την ρόμπα, που να τρέχει να τηλεφωνήσει» (τότε μου φάνηκε αλήθεια και την λυπήθηκα, αργότερα κατάλαβα ότι προφανώς ήτανε κόλπο για να γνωρίσει κάποιον άντρα και να σβήσει πρόσκαιρα την ατελείωτη καύλα της… αλλιώς, θα μπορούσε να έχει χτυπήσει σε κάποιο γείτονα να την βοηθήσει).

Φυσικά προσφέρθηκα να βοηθήσω (ο φίλος μου βαριόταν να περιμένει και έφυγε), χωρίς καν να περάσει από το μυαλό μου τι θα επακολουθούσε. Περπάτησα μέχρι το βενζινάδικο που είναι επί της Σόλωνος, τους είπα το πρόβλημα και βρήκαμε από το 131 έναν κλειδαρά ο οποίος θα ερχόταν σε 20 λεπτά. Οταν της το είπα με ευχαρίστησε και μου ζήτησε να περιμένω αν μπορώ μαζί της για να μην είναι μόνη μέσ’ το βράδυ. Εγώ τι να κάνω, δεν μπορούσα να πω όχι.

Μου έπιασε την κουβέντα για το σχολείο, τα μαθήματα κλπ. Ηταν δημόσιος υπάλληλος, την έλεγαν Μαρία και έμενε μόνη. Οπως μιλάγαμε, αυτή καθιστή στα σκαλάκια και εγώ όρθιος, με τέχνη πίεζε το στηθος της ώστε αυτό να βγαίνει όσο γίνεται ψηλότερα και να σχηματίζει μία υπέροχη βυζοχαράδρα, ενώ η κοντή ρόμπα με τα κουμπιά μπροστά μου επέτρεπε να βλέπω τα μπούτια της έως ψηλά. Είχα καβλώσει απίστευτα (ευτυχώς, θυμάμαι, φόραγα ένα παντελόνι φαρδύ, buggy όπως τα λέγαμε τότε, και είχα τα χέρια στις τσέπες για να κρύψω όσο μπορούσα την ψωλή μου που είχε γίνει κάγκελο). Δεν ήταν σε καμία περίπτωση ωραία γυναίκα αλλά ήταν καυλιάρα και αρκετά θηλυκή. Είχε σχετικά κοντά μαύρα μαλλιά, σκούρο δέρμα, βαμμένα κόκκινα νύχια και τέλεια αποτριχωμένα πόδια (το φετίχ μου!).

Να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή ήλθε ο κλειδαράς (παπούς με καβουράκι και μηχανάκι αρχαίο), άνοιξε την κάτω πόρτα, ανεβήκαμε και στο σπίτι στον δεύτερο όροφο, το άνοιξε και αυτό, όλα καλά. Μόλις έφυγε, ετοιμάστηκα να φύγω και εγώ, ήταν άλλωστε σχεδόν μεσάνυχτα. Η Μαρία όμως με παρακάλεσε να μείνω να με κεράσει κάτι, τι διάολο, τόσο πολύ την είχα βοηθήσει, ήμασταν και πατριώτες από την Κρήτη (έκτοτε είχα πολλά παραδείγματα στην ζωή μου για το τι είναι ικανή να κάνει μια Κρητικιά γυναίκα…)

Για να πω την αλήθεια, είχα μια κρυφή ελπίδα μήπως η παραμονή μου στο σπίτι βοηθήσει και σε τίποτα άλλο - βέβαια το καλύτερο που μπορούσα τότε να ελπίσω ήταν να πάρω λίγο μάτι τα βυζάκια και το μουνάκι της Μαρίας μέσα από την ρόμπα της. Βλέπετε, το 1986 δεν είχε καμία σχέση με την σημερινή εποχή όπου το μουνί τρεχει ανεξέλεγκτο στους δρόμους και όλες, μικρές, μεγάλες, όμορφες, άσχημες, γράφουν «γάμησε με» στο κούτελο… Τότε, το να γαμήσεις καμιά συνομήλικη συμμαθήτρια ήταν σχεδόν αδύνατο, το μόνο που έμενε ήταν κανένα μπουρδέλο και καμιά ξένη το καλοκαίρι (τό ίδιο καλοκαίρι, τον επόμενο μήνα είχα την τρομέρή τύχη να γαμήσω μια ξεκολλιάρα σουηδέζα στο κατάστρωμα του πλοίου ταξιδεύοντας για Κρήτη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!). Μου είπε λοιπόν η Μαρία να περιμένω στο σαλόνι, πήγε στην κουζίνα και γύρισε με ένα δίσκο, δυο κοκα-κόλες και δυο γαλακτομπούρεκα. Εσκυψε μπροστά μου, άφησε τον δίσκο στο τραπέζι και εγώ έπαθα το πρώτο σοκ της βραδιάς, βλέποντας ότι είχε ξεκουμπώσει τα δυο πάνω κουμπιά της ρόμπας, είχε βγάλει και το σουτιεν και τα βυζιά της είχαν σχεδόν ξεχυθεί έξω!

Άφησε λοιπόν τον δίσκο στο τραπεζάκι και κάθισε σταυροπόδι στον καναπέ δίπλα μου. Εγώ, μέσα στην αμηχανία και στην καύλα, έσκυψα μπροστά, πήρα το ποτήρι με την κοκα-κόλα, ήπια μια γουλιά και ξανακάθισα πίσω. Την επόμενη στιγμή έπαθα το δεύτερο σοκ. Κοίταξα την Μαρία δίπλα μου και είδα ότι είχε πλέον ξεκουμπώσει όλα τα κουμπιά της ρόμπας και μου χαμογελούσε πονηρά. Φυσικά δεν φορούσε τίποτε από μέσα, είχε ξεσταυρώσει τα πόδια της και μου αποκάλυπτε ένα τριχωτο μουνάκι, ενώ τα μεγάλα βυζιά της έπεφταν βαριά προς τα πλάγια και είχαν την πιο καυλιάρικη μεγάλη, σκουρόχρωμη θηλή, που είχα δει ποτέ. Όπως καταλαβαίνετε τα έχασα εντελώς, την κοίταγα αποσβωλομένος και, χωρίς να μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου, έχυσα εκεί που καθόμουν.

Αυτή το κατάλαβε, έβαλε κάτι τρανταχτά γέλια, σηκώθηκε και με πλησίασε. Εσκυψε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να μου χαιδεύει την ψωλή. Εγώ είχα μείνει κυριολεκτικά άγαλμα. Η Μαρία την πήρε στο στόμα, την έγλειψε καλά καλά, και άρχισε να την περιεργάζεται. Φυσικά όλη αυτήν την ώρα εξακολουθούσα να είμαι καβλωμένος (όταν είσαι δεκαεπτα δεν σου πέφτει ποτέ). Με σήκωσε, με πήρε από το χέρι, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και με πήγε στην κρεββατοκάμαρα. Χωρίς να με αφήσει να βγάλω τα ρούχα μου, χωρίς καμία άλλη κουβέντα, με έριξε στο κρεββάτι και ανέβηκε πάνω μου βυθίζοντας την ψωλή μου στο υγρό της μουνάκι. Βιασμός κανονικός!

Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα υγρή, το δε μουνι της ήταν κυριολεκτικά χωρίς πάτο!! Το εντυπωσιακό όμως ήταν η κλειτορίδα της (πρώτη φορά έβλεπα), η οποία ήταν μεγάλη και ήδη ερεθισμένη, σαν ένα πολύ μικρό πέος και την οποία την μαλάκιζε συνέχεια. Οπως καταλαβαίνετε εγώ δεν είχα και μεγάλη συμμετοχή στο γαμήσι, αυτή κουνιότανε σαν τρελή και φώναζε ¨σκίσε με γαμια μου, σκίσε με αγόρι μου, σκίσε μου την μήτρα της παλιοπουτάνας¨. Πρέπει να έχυσε 2-3 φορές μέσα στο πεντάλεπτο που χρειάστηκε για να χύσω και εγώ για δεύτερη φορά. Εγώ δεν είχα βγάλει άχνα όλη την ώρα, αλλά της Μαρίας δεν της καιγόταν καρφάκι.

Μόλις τελείωσα και άρχισε να χαλαρώνει η ψωλή μου, η Μαρία με ξεκαβάλλησε, έβγαλε εντελώς την ρόμπα της, άνοιξε το συρτάρι του κομοδίνου και πήρε από μέσα έναν δονητή, από εκείνους τους παλιούς τους ασημί που τους πουλούσαν για μασάζ υποτίθεται! Στη συνέχεια, ξάπλωσε κανονικά στο κρεββάτι, άνοιξε τα πόδια και μου είπε «χώσε το αγόρι μου στο μουνί μου και κούνα το μέσα έξω, σκίσε με την πουτάνα απόψε». Εγω υπάκουσα τυφλά και άρχισα να την γαμάω με τον δονητή.

Το μουνί της Μαρίας ήταν κυριολεκτικά απύθμενο. Της έχωνα μέσα όλο το δονητή, 20 πόντους τουλάχιστο, τον γύριζα αριστερα-δεξιά, αντίσταση δεν έβρισκε πουθενά. Αυτή, με το αριστερό χέρι συνέχιζε να παίζει με την κλειτορίδα της και με το δεξί γαμούσε την κωλοτρυπίδα της (η οποία ήταν επίσης μαυριδερή και ξεχειλωμένη). Εχυνε διαρκώς, φώναζε, ούρλιαζε, ούτε στις τσόντες δεν είχα δει τόση καύλα. Όπως ήταν φυσικό μου, σηκώθηκε πάλι με όλο αυτό το θέαμα. Εβγαλα όπως-όπως τα παπούτσια και το παντελόνι μου και της τον έχωσα απότομα αφήνοντας τον δονητή στην άκρη. Αναθεμα κι αν το κατάλαβε!

Αυτό κράτησε κανένα πεντάλεπτο. Η Μαρία γαμιόταν σαν τρελή με ένα δάχτυλο στον κώλο, ένα στην κλειτορίδα, την ψωλή μου στο μουνί και τα χέρια μου να χουφτώνουν τα βυζιά της. Είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, είχε συνεχείς σπασμούς, έχυνε συνέχεια, όλο τα κρεββάτι ήταν γεμάτο υγρά. Φώναζε δε συνεχώς την φράση «γαμιέται η πουτάνα σου καριόλη» ή κάτι τέτοιο… Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της, είδε ότι την γαμούσα εγώ και όχι ο δονητής και αφηνίασε: «μπράβο αγόρι μου, σκίστη την παλιοπουτάνα σου, έτσι, γάμα την με την ψωλάρα σου, και τα αρχίδια χώσε, σκίσε μου την μήτρα». Και τι δε θα ΄δινα να μπορούσα να ξαναδώ αυτή τη σκηνή! Γάμησα από τοτε εκατοντάδες γυναίκες αλλά τόσο νυμφομανή, άρρωστα καβλωμένη γυναίκα, δεν ξαναπέτυχα.

Κάποια στιγμή έχυσα, ένιωθα μια γλυκειά κούραση πλέον και ξάπλωσα δίπλα της. Η Μαρία συνέχισε να μαλακίζει την κλειτορίδα της και να χύνει ασύστολα μόνη της, τα μπούτια της μούσκεμα. Χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος…

Πρέπει να κοιμήθηκα κανένα τέταρτο, ξύπνησα όμως με τον πιο γλυκο τρόπο του κόσμου: η Μαρία μου έκανε τσιμπούκι σε στάση 69 και οι μουνότριχες της μου γαργαλούσαν το πρόσωπο! Δεν είχα ξαναδεί καβλωμένο μουνί από τόσο κοντά, το θέμα ήταν αξέχαστο! Μούσκεμα, με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, σαν πίνακας του Titian (αυτό το διάβασα πολλά χρόνια αργότερα!). Μόνη της οδήγησε το χέρι μου στο μουνί της όπου, μα το θεό, έβαλε τέσσερα από τα δάχτυλα μου μέσα!

Η ψωλή μου είχε σχεδόν ξαναγίνει πέτρα όταν η Μαρία μου ζήτησε να της βάλω κωλοδάχτυλο. Ετσι, σιγά σιγά έβαλα το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού στο κωλαράκι της. Το έκανα μάλλον απότομα γιατί τινάχτηκε, αλλά σχεδόν αμέσως άρχισε να βογγάει διπλά. Ετσι βρεθηκα να της γαμάω με τα χέρια και τις δύο τρύπες και αυτή να με τσιμπουκώνει τρελά. Επι της ουσίας βέβαια με καθοδηγούσε αυτή σε όλα, κανονικό φροντιστήριο μου έκανε!! Είχα τόση καύλα που δεν άντεξα πάλι ούτε πέντε λεπτά και έχυσα στο στόμα της. Δεν τα κατάπιε τα χύσια μου, αλλά τα άφησε να τρέχουν στο πηγούνι της, τα μάζευε με το χέρι και τα έτριβε στις μουνότριχες της! Τι καυλόμουνο!

Εγώ πλέον είχα εξαντληθεί αλλά η Μαρία… Χριστό! Συνέχισε να κάθεται σε στάση 69 και να μου γλυφει την πεσμενη μου ψωλή, ενώ παράλληλα μου ζήτησε να την γαμήσω πάλι με το δονητή. Κυριολεκτικά πήγα να τον χάσω τον δονητή μέσα στο μουνί της, τόσο απύθμενο ήτανε! Πρέπει να την γάμησα έτσι κανένα δεκάλεπτο. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να κουράζομαι και να σκέφτομαι πως θα φύγω, αλλά εν τω μεταξύ η παλιοπουτάνα, με το γλύψε-γλύψε μου την ξανασήκωσε και μόλις έκρινε ότι είχε σκληρύνει αρκετά με καβάλλησε με τον κώλο της προς το πρόσωπο μου.

Άρχισα να σκέφτομαι που θα πήγαινε η ιστορία με αυτή την ξεσκισμένη, ήταν ήδη δυο η ώρα, η ψωλή μου με έτσουζε αλλά αυτή φρένο δεν έβαζε. Ηταν εντω μεταξύ εντελώς ιδρωμένη, γεμάτη υγρά, ένα χάλι… Με πήδαγε με τόση μανία που τα αρχίδια μου είχαν αρχίσει να πονάνε. Κυριολεκτικά χοροπήδαγε πάνω μου, καθε τρεις και λίγο η ψωλή μου (που δεν ήτανε και στα πιο σκληρά της πλέον) έβγαινε από το μουνί της. Μια από αυτές τις φόρές λοιπόν, αντί να την χώσει στο μουνί, την έπαιξε λίγο να σκληρύνει, την σάλιωσε με το δάχτυλο και την έχωσε σιγά σιγά στον κώλο της, βγάζοντας μια κραυγή τρομερής ηδονής! Εντάξει, στην αρχή η κωλοτρυπίδα της ήταν σφιχτή, αλλά όταν χαλάρωσε λίγο, ειλικρινα σας μιλάω, η διαφορα μεταξύ του κώλου και του μουνιού της ήταν ελάχιστη. Ποτέ ξανά δεν γάμησα τόσο ξεχειλωμένο κωλαράκι! Εν τω μεταξύ είχε πάρει και τον δονητή και γαμούσε το μουνί της, ενά παράλληλα έγλειφε τα βυζιά της. Μεγάλο κρίμα σας λέω που δεν το τραβούσαμε σε βίντεο το γαμήσι αυτό!!

Μην τα πολυλογώ περισσότερο, όταν έχυσα για πέμπτη φορά (δεν μου είχε μείνει και τίποτα), αποφάσισα να σηκωθώ και να φύγω από μόνος μου, γιατί αυτή θα με κράταγε εκεί μέχρι το πρωί (και τι άκουσα μετά απο τους γονείς μου που είχαν ανησυχήσει, δεν λέγεται). Δεν την πείραξε καθόλου αυτό, αντίθετα, μου έδωσε ένα ωραίο ρουφηχτό φιλί στο στόμα (το πρώτο!) και μου έδωσε το τηλέφωνο τη,ς με την εντολή να την παίρνω τηλέφωνο κάθε Τρίτη στις πέντε περίπου το απόγευμα για να βρισκόμαστε.

Έτσι ξεκίνησε λοιπόν η πρώτη μου, σύντομη ερωτική ιστορία. Για 5-6 μήνες, μια ή δύο φορές την εβδομάδα πέρναγα από το σπίτι της Μαρίας για ένα ταχύρρυθμο φροντιστήριο. Πρέπει να πέρναγαν πολλοί από εκεί, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δεν κόλλησα τίποτα σοβαρό, γιατί πάντοτε την γαμούσα χωρίς προφυλακτικό. Την γάμησα σε όλα τα μέρη του σπιτιου, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Την γάμησα με δονητές, με λαχανικά, με σωληνάρια από φάρμακα, ακόμα και με ενα στενό μπουκάλι! Την γαμούσα και αυτή μίλαγε με μία φίλη στο τηλέφωνο και χύνανε μαζί, με έβαζε να την δαγκώνω και να της χτυπώ τον κώλο, μια φορά έβαλε ένα αγγουράκι στο μουνί της και πήγε να πληρώσει τα κοινόχρηστα δύο ορόφους πιο πάνω. Μου ζητούσε να φέρω φίλους μου να την γαμήσουμε όλοι μαζί (δεν το έκανα), δεν νομίζω ότι γνώρισα ποτέ άλλη τόσο ξεσκισμένη πουτάνα αχόρταγη για γαμήσι…

Παρ’ όλα αυτά, της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί σε μια περίοδο σεξουαλικής ξηρασίας, αυτή με ξεδίψασε με το παραπάνω και μου έμαθε τι θα πει πραγματικό γαμήσι (μου πήρε χρόνια να βρω γυναίκα που να μην τη θεωρώ ξενέρωτη).

Μαρία (και σε όλες οι Μαρίες του κόσμου), έστω και τόσα χρόνια μετά, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).