Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρισκόμουν μόνη στο εξοχικό μας σπίτι παρέα με τις αναμνήσεις μου. Το ξαφνικό επαγγελματικό του ταξίδι είχε διακόψει τις διακοπές μας και η απουσία του είχε γίνει πια αισθητή στη φιλήδονη μουνότρυπα μου. Έπρεπε να κάνω υπομονή μέχρι να επιστρέψει αλλά το μόνιμα μουσκεμένο από καύλα μουνί μου, δε με άφηνε να ησυχάσω. Ανοιγόκλεινε απαιτητικά και πολλές φορές με ξυπνούσε πεινασμένο από τα άγρια χαράματα. Είχαν απομείνει λίγες μέρες μέχρι να επιστρέψει κοντά μου και τότε θα με αντάμειβε χαρίζοντας μου καυτές ερωτικές στιγμές. Ανυπομονούσα να νιώσω και πάλι το σκληρό παλούκι του στη στενή μουνότρυπα μου!

O Νίκος εκτός από χοντρή ψωλή, διέθεται μεγάλη φαντασία στον έρωτα και ικανοποιούσε όλα τα πάθη μου. Είχα να τον δω πάνω από ένα μήνα και είχα τρελαθεί από ανικανοποίητο πόθο. Μετρούσα μια-μια τις μέρες και ονειρευόμουν το ξέφρενο γαμήσι που θα έκανε στις αχόρταγες τρύπες μου. Μόλις ερχόταν στο σπίτι θα πέφταμε κατευθείαν στο κρεβάτι και αφού πετούσαμε τα ρούχα από πάνω μας θα ξεσκιζόμασταν στο πήδημα. Μπήκα στο υπνοδωμάτιο και κοίταξα με νοσταλγία το κρεβάτι που μοιραζόμασταν. Φορούσα μόνο ένα δαντελένιο κιλοτάκι και αμέσως το ένιωσα να μουσκεύει από τα προερωτικά μου υγρά. Εντελώς τυχαία η ματιά μου στάθηκε στον καθρέφτη και κοίταξα το είδωλο μου. Τα κοντά καστανά μαλλιά μου πλαισίωναν με μυτούλες το όμορφο πρόσωπό μου, ενώ τα σκούρα μάτια μου ήταν στολισμένα με πλούσιες βλεφαρίδες. Τα σαρκώδη χείλη μου υπόσχονταν πολλά και η τελειότητα των καμπύλων μου έκανε το κορμί μου πολύ ποθητό.

Ο χαμηλός φωτισμός του δωματίου έκανε την ατμόσφαιρα του χώρου πολύ ρομαντική και η γρήγορη αναπνοή µου ήταν το αποτέλεσμα της υπερβολικής καύλας που εξουσίαζε από το πρωί έως το βράδυ το κορμί µου. Ξαφνικά ο ερωτισμός µου έγινε ασυγκράτητος και δίχως να το σκεφτώ άλλη φορά, αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό µου απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση. Άνοιξα την ντουλάπα µου και πήρα από μέσα τα ψηλοτάκουνα πέδιλά µου. Τα καλλίγραµµα πόδια µου αναδείχτηκαν ακόμα πιο πολύ και η ηδονή µου μεγάλωσε περισσότερο. Κάρφωσα τη ματιά µου στα τεράστια βυζιά µου, νιώθοντας ταυτόχρονα την επιθυμία να τα αγγίξω. Άρχισα να τα χαϊδεύω αργά και ερεθιστικά ενώ ένας γλυκός πόνος χαμηλά στην κοιλιά μεγάλωσε την καύλα µου. Δεν άργησα να βγάλω το δαντελλένιο κόκκινο κιλοτάκι µου και να θαυμάσω το σγουρό μουνί µου. Έγειρα το κεφάλι πίσω και άρχισα να το χαϊδεύω αισθησιακά µε τ\' ακροδάχτυλά µου. Έπειτα σάλιωσα τον έναν µου αντίχειρα και τον ακούμπησα πάνω, στην σκληρή από καύλα κλειτορίδα µου. Αισθανόμουν όμορφα έτσι όπως τα πρoερωτικά μου υγρά ανάβλυζαν από τη μουνότρυπα µου και η ώρα του οργασμού πλησίαζε. Βόγκηξα καυλωµένη και άρχισα να κουνάω τη λεκάνη µου µπρος- πίσω. Ο πόθος µου δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο και ένιωθα υπέροχα µε το στενό μουνάκι µου, μουσκεμένο από ηδονή. Πισωπατώντας ξάπλωσα στα μεταξένια σεντόνια του διπλού κρεβατιού και άνοιξα υπερβολικά τα πόδια µου. Η αναπνοή µου ακουγόταν βαριά στο δωμάτιο και το µόνο που απασχoλoύσε το μυαλό µου ήταν να νιώσω τους χυμούς µου να πετάγονται ορμητικά έξω από την καυτή μουνότρυπά µου. Σάλιωσα τα δάχτυλα του δεξιού µου χεριού και τα έχωσα όσο πιο βαθιά στο µουνί µου μπορούσα. Όταν τα ένιωσα να τερματίζουν άρχισα να τα ανοιγοκλείνω σα ψαλίδι ενώ την ίδια στιγμή από τα χείλη µου βγήκαν προστυχόλογα.

Με τα πόδια διάπλατα ανοιγμένα απολάμβανα τη μαλακία που χάριζα στον εαυτό µου θέλοντας ταυτόχρονα να του προσφέρω κάτι το εξαιρετικό. Η µουνότρυπα µου ανοιγόκλεισε από την επιθυμία να της το χώσω και πιάνοντας το µε τα δυο µου χέρια, το έσπρωξα στον καυτό κόλπο µου. Άρχισα να χύνω ξέφρενα χαρίζοντας στον εαυτό µου έναν υπέροχο οργασμό. Παρόλα αυτά το κορμί µου ποθούσε χάδια και ξαπλώνοντας στο πλάι χάιδεψα τη σχισμή του κώλου µου µε το τακούνι. Μούγκρισα από το νέο κύμα ηδονής που φούσκωσε μέσα μου κι άρχισα να μπαινοβγάζω το υποκατάστατο ψωλής, ρυθμικά στην κωλοτρυπίδα µου. Ταυτόχρονα µε το ένα µου χέρι χάιδευα τα τεράστια μπαλόνια µου που στέκονταν ορθωμένα από καύλα. Η κωλοτρυπίδα µου άρχισε να συσπάται γύρω από το μακρύ και ίσιο τακούνι του παπoυτσιoύ µου ενώ η αίσθηση της πλήρους ικανοποίησης κυριαρχούσε μέσα µου. Έμεινα για λίγο ακίνητη απολαμβάνοντας το χάδι των σεντονιών πάνω στο χορτασμένο από ηδονή κορμί µου.

Την άλλη μέρα κατέβηκα στην πόλη και αγόρασα µερικά σέξι εσώρουχα και φορτωμένη µε τα πακέτα επέστρεψα όλο χαρά στο εξοχικό. Ακούμπησα το πιο μεγάλο πλαστικό καυλί στο κρεβάτι και αφού έκανα ένα δροσερό ντους έτρεξα ανυπόμονη να το δοκιμάσω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και τοποθέτησα ένα τεράστιο μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη µου. Το μουνάκι µου στήθηκε ψηλά έτοιμο να δεχτεί τη χοντρή πλαστική πούτσα που του είχα αγοράσει. Με τρεµάµενα χέρια το έχωσα στο βάθος της μουνότρυπας µου και πάτησα κουμπί. Το ψεύτικο καυλί άρχισε να δονείται στο βάθος της καυτής τρύπας µου κάνοντας το μουνάκι µου να χύνει ασταμάτητα, Αυτό θα πει γαµήσι, σκέφτηκα και αφήνοντας το οµοίωµα ψωλής καρφωμένο στο μουνί µου, αποκοιμήθηκα κουρασμένη.

Το τηλέφωνο που κουδούνισε στο κομοδίνο µε ξύπνησε αλλά η χαρά µου ήταν απέραντη όταν από την άλλη γραµµή του άκουσα τη φωνή του αγαπημένου µου. «Καρδιά µου τι κάνει το όμορφο µουνάκι σου;» ρώτησε µε φανερό ενδιαφέρον, Χαζογέλασα και του απάντησα πως η καυτή µουνάρα µου τον περίμενε ανυπόμονα, κρύβοντας επίτηδες το µυστικό µου. Ο τόνος της φωνής του έγινε πολύ ερωτικός και στη συνέχεια µου ζήτησε να κάνουμε έρωτα από το τηλέφωνο. \"Πιάσε το µουνί σου και µαλάκισε το» είπε απαλά και πρόσθεσε πως ήδη εκείνος είχε κατεβάσει το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και έπαιζε για χάρη µου τη χοντρή ψωλή του. Αντί να χώσω τα δάχτυλα στο µουνάκι µου, πάτησα το κουμπί του δονητή κι όταν εκείνος άρχισε να πάλλεται μέσα µου, ούρλιαξα από ευχαρίστηση. «\'Έτσι μπράβο, µου αρέσει να σ\' ακούω να βογκάς. Η χούφτα µου είναι πληµµυρισµένη από τα υγρά µου. Θέλω να χύσω ... ω καύλα µου λιώνω για σένα», συνέχισε βογκώντας ερεθιστικά. Ανασήκωσα τη λεκάνη µου και έχωσα ένα δεύτερο δονητή στην κωλοτρυπίδα µου. Αν και ούρλιαξα από πόνο, εκείνος δεν το κατάλαβε και µου ζήτησε να πιάσω την κλειτορίδα µου.«Έχω πιάσει το µουνάκι µου και πασπατεύω ακόμα και την υγρή κωλοτρυπίδα µου για χάρη σου» είπα ψέματα, απολαμβάνοντας τους δυο δονητές που πάλλονταν καρφωμένοι στις φιλήδονες τρυπάρες µου. Όταν µου είπε πως εκσπερμάτωνε στη παλάμη του, άρχισα να χύνω ξέφρενα μουσκεύοντας µε τους άφθονους χυμούς µου τα πλαστικά πουτσοκέφαλα. Μου έστειλε πολλά φιλιά και έκλεισε τη γραµµή µε την υπόσχεση πως την επόμενη εβδομάδα θα µε έκανε να περάσω αλησμόνητες ερωτικές στιγμές.

Έτρεξα στο μπάνιο και μπήκα κάτω από το ντους. Το νερό κύλησε ευχάριστα πάνω στο κορμί µου. Αφού το έτριψα δυνατά µ\' ένα σφουγγάρι στη συνέχεια το πασάλειψα µε μια υδατική κρέμα που έκανε την επιδερμίδα µου ακόμα πιο απαλή. Έψαξα στα καινούρια εσώρουχα µου και ανακάλυψα ένα πολύ σέξι σετ. Το σουτιέν του ήταν ενισχυμένο και έκανε το στήθος µου να φαίνεται ακόμα πιο πλούσιο. Όσο για το σλιπάκι ήταν διάφανο και πολύ σεξουαλικό. Φόρεσα ψηλοτάκουνες γόβες και μακριά γάντια. Κατέβηκα στο σαλόνι κουνώντας προκλητικά τους γοφούς µου νιώθοντας πολύ θηλυκό. Πολλές φορές στη διάρκεια της σεξουαλικής µας επαφής, ο αγαπημένος μου µου ζητούσε επίμονα ν\' αυνανιστώ μπροστά του, αλλά εγώ από ντροπή απέφευγα να το κάνω. Ξαφνικά ένιωσα έτοιμη να µαλακίσω το µουνάκι µου μπροστά του και να του προσφέρω το πολυπόθητο θέαμα που ζητούσε. Όλα αυτά φυσικά θα τα έκανα μόλις επέστρεφε στην ερωτική µας φωλιά. Μέχρι τότε έπρεπε να κρατάω τη µουνότρυπα µου απόλυτα ικανοποιημένη.

Μπήκα στην κουζίνα και άνοιξα το ψυγείο, θέλοντας να πιω κάτι δροσερό. Το χοντρό αγγούρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον µου και αμέσως το πήρα στα γαντοφορεμένα χέρια µου. Κάθισα σε μια καρέκλα µε τα πόδια ανοιχτά και άρχισα µε την χοντρή άκρη του να χαϊδεύω κατά μήκος το επίμαχο σημείο µου. Είχε μέγεθος και σχήμα αληθινής ψωλής και παραμερίζοντας το σέξι κιλοτάκι µου στο πλάι το ακούμπησα στη καυτή µου μουνότρυπα. Ήταν πολύ παγωμένο και ηδονίστηκα όταν το έσπρωξα στο βάθος της ερεθισμένης τρύπας µου. Η απόλαυση πληµµύρισε το µουνάκι µου όταν τα τοιχώματα του έτριξαν στο πέρασμα του αγγουριού. Έσφιξα τα µουνόχειλά µου γύρω του και άρχισα µε τα δυο χέρια να το µπαινοβγάζω ρυθμικά. Η αίσθηση ήταν υπέροχη και µε δυσκολία κρατιόμουν να µη χύσω γιατί ήθελα αυτή η απόλαυση να κρατήσει πολλή ώρα. Σηκώθηκα όρθια µε τα πόδια πάντα ανοιχτά και συνέχισα ν\' αυνανίζομαι ξέφρενα. Η ηδονή µου ήταν τόσο μεγάλη που είχα χάσει την αίσθηση του τόπου και του χρόνου. Πλούσιοι χυμοί ξεπήδησαν από το βάθος της µουνότρυπας µου και µου χάρισαν ένα εξαιρετικό οργασμό. Ξανακάθισα στην καρέκλα και στήριξα τα πόδια µου λυγισμένα και πολύ ανοιχτά πάνω στο ξύλινο τραπέζι. Χάιδεψα πρώτα τα βυζιά µου και η αίσθηση των γαντοφορεμένων χεριών µου στη βελούδινη επιδερμίδα τους µε άναψε πολύ. Κατέβασα το κιλοτάκι μέχρι τα γόνατα και έχωσα τον αντίχειρα στην καυτή κωλοτρυπίδα µου. Πήρα το δροσερό αγγούρι και το έσπρωξα προσεχτικά στα έγκατα του κώλου µου. Με τα πόδια λυγισμένα, άρχισα να κουνάω μέσα έξω το αγγούρι σπρώχνοντας το κάθε φορά και πιο βαθιά. Η αίσθηση αυτή ήταν για µένα πρωτόγνωρη και η επιθυμία µου να χύσω έγινε πια ασυγκράτητη. Με το ένα µου χέρι µπαινόβγαζα το αγγούρι στον κώλο µου ενώ µε το άλλο χάιδευα αισθησιακά το υγρό µουνί µου. Αυτή τη φορά το χύσιμο που έκανα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ένιωσα τις καυτές τρύπες µου απόλυτα ικανοποιηµένες.

Την ημέρα της επιστροφής του Νίκου ντύθηκα όσο πιο πρόστυχα μπορούσα και τον περίμενα βηματίζοντας ανυπόμονα στη βεράντα του σπιτιού µας. Είχα διαλέξει ένα μοβ σουτιέν, ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες και δαντελένιες ζαρτιέρες. Το µουνάκι µου ήταν κοντοκουρεμένο και αρωµατισµένο σαγηνευτικά. Μόλις ο αγαπημένος µου κατέβηκε από το αυτοκίνητο και µε αντίκρισε έτσι, έτρεξε κοντά µου. Με σήκωσε στα δυνατά του χέρια και δίχως να χάσει χρόνο µε πήγε στην κρεβατοκάμαρα. «Μουνάρα µου ... να \'ξερες πόσες µαλακίες έχω βαρέσει μακριά σου» είπε καθώς με ακουμπούσε απαλά στο κρεβάτι. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πιάνοντας το σκληρό παλαμάρι του γονάτισε ανάμεσα στα ανoιχτά μπούτια μου και κόλλησε το στόμα του στην καυτή μουνάρα μου. «Καυλιάρα μου, πεθαίνω από την επιθυμία να ξεσκίσω τις τρύπες σου. Πόσο μου έλειψαν τα μουνόχειλά σου» έλεγε με πάθος. Αφού έγλειψε δυνατά τη μουνότρυπά μου, σηκώθηκε όρθιος και πέταξε όλα τα ρούχα του.

Θαύμασα τη χοντρή ψωλή του που σαν πύραυλος στεκόταν ανάμεσα στα σφιχτά πόδια του καθώς και τα βαριά αρχίδια του που ήταν πρησμένα από προσμονή. Έπιασε το πουτσοκέφαλο του και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει ρυθμικά. «Την όμορφη μουνάρα σου σκεφτόμουν και μαλακιζόμουν κάθε βράδυ» είπε φανερά καυλωμένος. Έπιασα τα τεράστια βυζιά μου κι άρχισα να τα χαϊδεύω αισθησιακά. «Θέλω να χώσεις ένα γαντοφορεμένο δάχτυλο στο στενό μουνάκι σου!» ζήτησε βαριανασαίνοντας. Υπάκουσα πρόθυμα στην επιθυμία του αυτή και ανασηκώνοντας τη λεκάνη μου προς τα πάνω, έχωσα το μεσαίο μου δάχτυλο όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Ο Νίκος καύλωσε πολύ όταν με είδε να μαλακίζομαι μπροστά του και άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Τα καυτά χύσια του πετάχτηκαν πάνω στις μουνότριχές μου, τη στιγμή που το μουνόχυμά μου έβγαινε ορμητικά προς τα έξω. Ήταν όμως αχόρταγος! Πλησίασε το στόμα του στο επίμαχο σημείο μου και άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι μέχρι, που ξανακαύλωσα. Ήταν τόσο θερμός που η ψωλή του πετάχτηκε πάνω, έτοιμη και πάλι να με ξεσκίσει. Λίγο αργότερα την κάρφωσε στη στενή κωλοτρυπίδα μου και με γάμησε υπέροχα. Μείναμε σφιχταγκαλιασμένοι απολαμβάνοντας το ξανασμίξιμό μας. Όταν αποκοιμήθηκε πήγα στο μπάνιο και μπήκα κάτω από το ντους. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχε γυρίσει κοντά μου και σκέφτηκα να του αποκαλύψω το µυστικό µου. Έτσι όταν λίγη ώρα αργότερα άνοιξε τα µάτια του µε είδε καθισμένη στο σκαμπό της τουαλέτας µου να ερωτοτροπώ µε τον πιο μεγάλο δονητή µου.

«Έλα καύλα µου χώστον στο µουνάκι σου» είπε πιάνοντας το ήδη σηκωμένο καυλί του. Άνοιξα υπερβολικά τα πόδια µου κι έσπρωξα όλο το μήκος της πλαστικής πούτσας στο µουνάκι µου. Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να κουνάω πρόστυχα τη λεκάνη µου ενώ όλη αυτή την ώρα ο δονητής παλλόταν ξέφρενα μέσα µου. «Αυτό είναι. Κούνα πιο γρήγορα το µουνί σου» απαίτησε βαρώντας ακόμα πιο δυνατά το έτοιμο να εκραγεί καυλί του. Υπάκουσα πρόθυμα και δεν άργησα να χύσω ξέφρενα .Εκείνος στήριξε το πουτσοκέφαλο του και εκσφενδόνισε το καυτό του ψωλόχυµα πάνω στις γάμπες µου. Και για τους δυο µας ήταν µια υπέροχη εμπειρία που έδωσε άλλη διάσταση στη σχέση µας. Από εκείνη την ημέρα η ερωτική µας ζωή έγινε πιο τολμηρή και εγώ τρελαινόμουν από καύλα κάθε φορά που µου ζητούσε να µαλακιστώ µπροστά του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.