Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Ντόρα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου επαφή με έναν από τους αναγνώστες σου αλλά και που είχε στείλει δυο ιστορίες του!!!
Είμαι 32 ετών παντρεμένη αλλά μου αρέσει να περνάω καλά στο κρεβάτι μου και όταν τύχει και το θέλω εγώ βέβαια τότε συμβαίνει!!
Είχα διαβάσει τις ιστορίες του και είχα ανάψει πολύ πάρα πολύ μέχρι που άρχισα να τρίβω άγρια το μουνάκι μου με κατάληξη να χύνω για ώρα σαν καμία πουτάνα του δρόμου!!!
Μου άρεσε όμως!!! είχε βάλει και το μειλ του οπότε μου μπήκε η ιδέα να του στείλω μήνυμα!!!

Και έτσι έγινε μιας και ο άντρας μου λείπει από το σπίτι για μέρες λόγω δουλειάς! αλλά και επειδή δεν με ικανοποιεί πια όπως παλιά!!

Τέλος πάντων του στέλνω το μήνυμα και του περιέγραφα ακριβώς τι είχα κάνει διαβάζοντας τις ιστορίες του και ότι θα ήθελα πολύ να νιώσω και εγώ από κοντά αυτό που ένιωσαν και αυτές οι γυναίκες!!!
βέβαια από την άλλη σκεφτόμουν τη πάω να κάνω αλλά όμως η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη και ο άντρας μου θα έλειπε για τρεις μήνες εκτός Ελλάδας με τη δουλειά του που κάθε ενδοιασμός έφυγε αμέσως!!!
Και πατάω το κουμπί της αποστολής και το μήνυμα έφυγε!!!
Τώρα πια δεν μπορούσα να κάνω πίσω με τίποτα!!!!!

Περίμενα και περίμενα και ξανά περίμενα αλλά τελικά είχαν περάσει μόνο μερικές ώρες από το βράδυ που το έστειλα και μου απάντησε την άλλη μέρα το πρωί!!! Εμένα όμως μου φάνηκε αιώνας!!!

Ξέχασα να σας πω ότι του περιέγραφα και τι θα μου άρεσε να μου κάνει!! Ναι και ήταν πολλά αυτά που του έγραφα!!!! Μόλις είδα το μήνυμα του το μουνάκι μου έγινε αμέσως μούσκεμα και ας μην ήξερα τι μου είχε γράψει!!!!
Μου έγραφε πολλά πάρα πολλά και καυλωσα αγρια και ευτυχώς μου είχε γράψει και το κινητό του και τον πήρα αμέσως τηλ.!!!!
Με τα δάχτυλα μου χωμένα στο μουνάκι μου του μιλούσα και δεν άργησε να καταλάβει ότι μαλακιζόμουνα όσο μιλάγαμε!!!

Μετά από τον δυνατό οργασμό που είχα κανονίσαμε να συναντηθούμε το βράδυ στου Ψυρρη για έξοδο και μετά σίγουρα για συνέχεια!!!
Ετοιμαζόμουνα ώρες έβαλα τα πιο καυτά εσώρουχα που έχω κάτι μαυροκοκκινα με ασορτί ζαρτιέρες και διχτυωτές κάλτσες τις ψηλοτάκουνες γόβες μου αρωματίστηκα εκεί που έπρεπε ακριβώς και μόλις ήρθε η ώρα ξεκίνησα!!!

Περιττό να σας πω ότι και οι δυο μου τρυπούλες με γαργαλάγανε αγρια αλλά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να μην τις ξανακουμπισω!!!
Εμφανισιακα δεν είμαι θεά αλλά ούτε και για πέταμα και έτσι ακριβώς ήταν και εκείνος και με λίγο κοιλίτσα παραπάνω αλλά τελικά αυτό δεν αποτελούσε απολύτως κανένα πρόβλημα μπροστά σε αυτό που συνέβη αργότερα!!!
Πίναμε τελικά το ποτό μας σε ένα όμορφο μπαράκι και μετά από τρεις τέσσερις τεκίλες αρχίσαμε τα φιλιά τα αγγίγματα και είχα αρχίσει να στάζω δραματικά!!!
Τέλος του λέω πάμε θέλω να με ξεσκίσεις αγρια με αυτό που σου έχει φουσκώσει!!!

Μετά από κανα μισάωρο είμαστε ήδη μέσα στο σπίτι μου και πετάγαμε τα ρούχα μας και μπαίνουμε κατευθείαν στο μπάνιο και αρχίζουμε να τρίβουμε ο ένας τον άλλο!!

Σκύβει και αρχίζει να με γλύφει παντού αλλά μόλις ένιωσα την γλώσσα του στην τρυπούλα του κώλου μου έχυσα χωρίς να το καταλάβω!!!
μετά με παίρνει αγκαλιά και με πάει στην κρεβατοκάμαρα με ρίχνει στο κρεβάτι και αρχίζει ένα αργό βασανιστικό γλείψιμο από τα δάχτυλα των ποδιών μου ανέβαινε στις γάμπες μου στους μηρούς μου ενώ εγώ αναστενάζω συνέχεια και τα υγρά μου πια τρέχουν παντού!

Ανεβαίνει κι άλλο μου γλύφει την κοιλίτσα μου τις ρώγες μου και τελικά γυρίζει και μου καρφώνει το χοντρό του παλούκι όλο μέσα στο στόμα μου!!!
Κόντεψα να πνιγώ!! Τον έγλειφα και τον ρούφαγα σαν λυσσάρα!!!! Και μετά από λίγο μου γεμίζει το στόμα με το γευστικότατο ψωλοχυμα του!!! Τα καταπίνω όλα και μόλις του τον καθαρίζω μου ανοίγει τα πόδια και καρφώνεται βίαια μέσα στο ερεθισμένο μου μουνάκι φώναζα δυνατά ( ευτυχώς μένω σε μονοκατοικία) σαν πουτάνα και ναι μου άρεσε !!!! Γάμησε με αγρια γαμιά μου - σκίσε την πουτάνα σου
Ξέσκισε μου την μουναρα αγόρι μου
χύνω χύνω χυνωωωωωωωωωωωωω

Ναι έτσι μην σταματάς μη μη μην τραβηχτείς σε θέλω μέσα μου πιο βαθιά έτσι πόνεσε με σκίσε με !!! Και ναι το μωρό μου δεν με άφησε έτσι με έσκιζε με όλη του την δύναμη!!!!
Ξαφνικά τραβιέται με γυρίζει απότομα και αρχίζει να μου χτυπάει δυνατά τα κωλομέρια μου!!!
Τι πόνος θεέ μου αλλά ναι μην σταματήσεις

Χτύπα με δυνατά ααααχχχχχχχ ναι ναι πιο δυνατά ψωλαρα μου και ξαφνικά νοιώθω ένα κάψιμο στην κωλοτρυπίδα μου!!! Και ένα αφόρητο πόνο!!!!
Ναι μου τον κάρφωνε χωρίς οίκτο με ξέσκιζε με ξεκολιαζε την πουτάνα πραγματικά με πήδαγε πότε με αργούς ρυθμούς και πότε με γρήγορους και άγριους μετά από δεν ξέρω πόσες ώρες πηδιόμασταν με γυρίζει στο πλάι και μου ξεσκίζει πάλι το μουνί με τρέλαινε ο παλιογαμιολης αλλά είχα βρει το δάσκαλο μου πραγματικά!!!

Έπειτα από ένα σκληρό πήδημα μου καρφώνει πάλι το καυλί του στην ήδη ξεσκισμένη μου κωλάρα και με σκίζει αγρια ενώ μου χώνει σιγά σιγά όλη του την παλάμη στο ακόμη υγρό μουνί μου!!!

Δεν ήξερα από που έχυνα η τσούλα!!!

Και έτσι όπως με έσκιζε ξαφνικά τον ακούω να μου φωνάζει \"παρτα μωρή γαμιολα παρτα ακόμη μια φορά ξεκολιαρα γυναίκα ρούφα τα παλιοτσουλαρα!\"
Και ενώ περιμένω να τραβηχτεί και να με χύσει στο στόμα τελικά χύνει μέσα στο μουνί μου!!!!
Και μετά τραβιέται και μου τον δίνει στο στόμα!!!!
από ότι θυμάμαι είχαμε αρχίσει το παιχνίδι γύρω στις δώδεκα και η ώρα τώρα είχε πάει 5!
Δεν το πίστευα δεν μου είχε ξανατυχει κάτι τέτοιο και δεν είχα σκοπό να το χάσω!!!

Ευχαριστώ αγόρι μου έκανες πάλι την καλή σου πράξη!!! Άλλωστε αυτό δηλώνει και το nickname του sexscout και μια φιλική συμβουλή σε όσες φίλες θέλουν !! Κορίτσια δοκιμάστε τον και δεν θα χάσετε !!!

Διαβάστε τις ιστορίες του με τη δασκάλα και αυτή με την φίλη της μάνας του και θα βρείτε και το μειλ του!!!

Αν κάποια θέλει να της τον γνωρίσω ας μου στείλει μειλ και θα το κανονίσω!!!
πολλά καυτά φιλάκια σε όλους!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.