Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τη σελίδα και αποφάσισα να στείλω κι εγώ μια ιστοριούλα που μου έτυχε πριν λίγο καιρό.

Με λένε Δημήτρη και είμαι 30 χρονών. Εργάζομαι σε μία εταιρεία στο κέντρο και ακριβώς δίπλα από την πόρτα μας μένει η Ρία, μια 35άρα, η οποία, όσα χρόνια είμαι εδώ μένει μόνη. Την είχα προσέξει αρκετές φορές, ερχόταν και στην εταιρεία για καφέ όταν ήμουν μόνος (συνέβαινε που και που αυτό) και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Μια γυναίκα απλή, χυμώδης με ένα σώμα να απολαμβάνεις πολλές ώρες! Ένα απόγευμα που πάλι ήμουν μόνος στο γραφείο, έχει έρθει γιατί κάτι ήθελε να ψάξει στο internet και δεν έχει στο διαμέρισμά της, οπότε κάθισε σε ένα από τα pc μας και συγχρόνως κουβεντιάζαμε. Μου έλεγε ότι όλες οι γυναίκες στην ηλικία της είναι παντρεμένες και με παιδιά, αλλά αυτή γουστάρει που ζει μόνη, που δεν έχει βάλει κανένα μπελά στο κεφάλι της και ότι χαίρεται τη ζωή της πολύ.

Η κουβέντα πήγε αναπόφευκτα στο σεξ και την έβλεπα ότι κάτι περίμενε από εμένα, ένα σημάδι ίσως... Της λέω λοιπόν, ότι αν θες να κάνεις σεξ, δεν είναι δύσκολο πλέον, αρκεί να έχεις και λίγο θάρρος ή θράσος αν προτιμάτε, να δείξεις στον άλλον ότι το θες. "Κι εγώ ας πούμε, θα ήθελα να το κάνω μαζί σου και πιστεύω ότι θα το ευχαριστιόμασταν και πάρα πολύ" της είπα και αφού με μέτρησε καλά, σηκώθηκε και ήρθε προς το γραφείο μου.

"Αλήθεια θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου" με ρωτάει. "Φυσικά της απαντάω", έχοντας πάρει περισσότερο θάρρος. "Είσαι όμορφη γυναίκα και πιστεύω πως πρέπει να είσαι και πολύ θερμή στο σεξ". Με το που της το λέω αυτό, κατεβάζει το χέρι της και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι, ο οποίος αμέσως ανταποκρίθηκε στο άγγιγμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, βάζω το χέρι μου επάνω στο μουνάκι της και αρχίζω να το τρίβω πάνω από το υφασμάτινο παντελόνι που φορούσε, ενώ οι ρώγες στο στήθος της, είχαν ερεθιστεί και φαίνονταν μέσα από την μπλούζα.

Όπως καθόμουν στην καρέκλα του γραφείου μου, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και βγάζει έξω τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος για το στόμα της. Σιγά σιγά, αρχίζει να μου τον φιλάει και να μου γλείφει το κεφαλάκι, ενώ εγώ έχω βγάλει τη μπλούζα της και παίζω με ένα υπέροχο ζευγάρι στήθη, μεγάλα και ερεθισμένα, με τις κατακόκκινες ρώγες της να κοντεύουν να τρυπήσουν τα χέρια μου. Η Ρία, συνέχιζε το παιχνίδι ανάμεσα στα πόδια μου, παίζοντας με τ αρχίδια μου και χώνοντας τον χοντρό πούτσο μου βαθιά μέσα στο στόμα της με ρυθμό που με έκανε και τρελαινόμουν! Που και που, σταματούσε, σήκωνε τα μάτια της και μου έλεγε "τι νόστιμο πούτσο που έχεις, μ αρέσει που είναι χοντρός και μακρύς, χύσε μωρό μου να πιω τα ζουμιά σου" και τέτοια. μετά από λίγο, δεν κρατήθηκα άλλο, μιας και τα έμπειρα χείλη της με είχαν φέρει στο αμήν, οπότε άρχισα να χύνω στο στόμα της ενώ αυτή απολάμβανε κάθε σταγόνα.

"Σειρά μου τώρα" της λέω, και την πηγαίνω σ έναν καναπέ που έχουμε ενώ της έχω βγάλει το παντελόνι και την έχω αφήσει με ένα μαύρο string. Την ξαπλώνω στον καναπέ και αρχίζω να εξερευνώ το σώμα της με τα χείλη και τη γλώσσα μου, ενώ αυτή βγάζει σιγανές κραυγούλες ευχαρίστησης. Της γλείφω απαλά το λαιμό, πίσω από το αυτί και κατεβαίνω προς το στήθος της, θέλοντας να γευτώ κάθε σπιθαμή της. Απολαμβάνω την αίσθηση του δέρματός της και τη γεύση της, καθώς γλείφω και δαγκώνω τις ρώγες της, παίζοντας παράλληλα με το μουνάκι της το οποίο νιώθω να είναι μούσκεμα μέσα από το string. Σιγά σιγά, αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω, φιλώντας και γλείφοντας την κοιλιά της, ενώ έχει ανοίξει τα πόδια της διάπλατα και με παρακαλάει να μπω μέσα της, να τη γαμήσω γρήγορα!

Εγώ όμως έχω άλλα σχέδια πρώτα. Μ αρέσει πολύ το γλειφομούνι και πάντα το κάνω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, ειδικά σε γυναίκες που μπορούν και ξέρουν να το απολαύσουν. Όπως είμαι λοιπόν ανάμεσα στα πόδια της, η γλώσσα μου αρχίζει να παίζει με την πάνω άκρη της κλειτορίδας της και ήδη τη νιώθω να τρέμει από ηδονή. Τη γλείφω αργά στην αρχή και πιο γρήγορα στη συνέχεια, ενώ έχω βάλει και δύο δάχτυλα στο μουνάκι της και το χαϊδεύω από μέσα. Συνεχίζω έτσι για αρκετή ώρα ενώ τη νιώθω έτοιμη να χύσει καθώς έχει τεντωθεί όλη και τρέμει! Πραγματικά, δεν περνά ένα λεπτό και η Ρία αρχίζει να φωνάζει και να χύνει ασταμάτητα! Μόλις καταλαβαίνω ότι έχει οργασμό, σταματάω το γλείψιμο και όπως ο πούτσος μου είναι έτοιμος και πάλι, μπαίνω μέσα της πριν καν καταλάβει τι συμβαίνει! Πάνω στην κορύφωση της, ξαφνικά νιώθει τον πούτσο μου να την σκίζει δυνατά και βαθιά μέσα της! Οι φωνές της πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία, αλλά εκείνη τη στιγμή κανέναν από τους δύο μας δεν ένοιαζε!

Η Ρία ήταν και πάλι έτοιμη να χύσει, λίγα λεπτά μετά την πρώτη φορά, και φυσικά εγώ συνέχιζα να της δίνω αυτό που ήθελε! Ο δεύτερος οργασμός της ήταν πολύ έντονος! Ένιωσα τον πούτσο μου να πλημμυρίζει από τα υγρά της ενώ φώναζε να μην τον βγάλω από μέσα της!

Αφού ηρέμησε, βγήκα από μέσα της και κάθισα στον καναπέ δίπλα. Κοιτούσε πότε εμένα, πότε τον πούτσο μου που ακόμα ήταν ερεθισμένος. Τον έπιασε με το χέρι της και τον χάιδευε, μια αίσθηση που μου αρέσει πολύ. Ήθελα κι άλλο και το έβλεπε, αλλά αυτή τη φορά ήθελα τον κώλο της. Τον πήρε στο στόμα της ξανά για λίγο ώσπου της είπα "σταμάτα και γύρνα στα τέσσερα τώρα".
Υπάκουσε χωρίς να το σκεφτεί. Ο κώλος της ήταν πραγματικά υπέροχος! Άρχισα να παίζω με την τρυπούλα της, της δάγκωνα τα κωλομέρια ενώ περνούσα με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλά μου από την τρύπα, γλείφοντάς την και παίζοντας μαζί της.

Εκείνη, έπαιζε με το μουνάκι της και ήταν έτοιμη πάλι να με δεχτεί μέσα της. Ο κώλος της, δεν ήταν παρθένος, φαινόταν, αλλά ήταν σφιχτός καθώς έμπαινα μέσα της αργά. Έβγαλε μια κραυγή πόνου αλλά εγώ συνέχισα να μπαίνω μέχρι που με πήρε ολόκληρο! Μπαινόβγαινα γρήγορα και η Ρία είχε αρχίσει να το απολαμβάνει. Μετά από λίγο, ήμουν έτοιμος να χύσω κι εγώ. Βγήκα από τον κώλο της και της τον έφερα πάλι στο στόμα. Τον πήρε χωρίς δισταγμό και δευτερόλεπτα μετά βρέθηκα να χύνω στο λαρύγγι της, τόσο βαθιά που τον είχε πάρει!

Είχα δίκιο. Η Ρία ήταν πραγματικά καυτή στο σεξ! Το κατάλαβα αρκετές φορές ακόμα, αφού όποτε είχαμε καύλες εγώ ή εκείνη, βρισκόμασταν και ξεκαυλώναμε. Ακόμα βρισκόμαστε, όχι τόσο συχνά πλέον, μιας και είναι με κάποιον τώρα. Καμιά φορά με παίρνει τηλέφωνο ή έρχεται από το γραφείο για να δοκιμάσει "κάτι μακρύ και χοντρό" όπως λέει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.