Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα περιγράψω συνέβη αρχές καλοκαιριού. Την περίοδο αυτή δεν είχα κοπέλα και ήμουν τρομερά ορεξάτος για διαφορά παιχνίδια. Είμαι 31 ετών μέτριος σε εμφάνιση γύρω στο 1 και 70 και καμιά 80 κιλά. Κάθε Κυριακή λοιπόν πήγαινα και ακόμα πηγαίνω σε ένα παραθαλάσσιο μπαράκι και κάνω το μπάνιο μου. Εκεί είναι και ένα κάμπινγκ πολύ μεγάλο και έχει παρά πολύ κόσμο. Το τι γυναίκες έχει περιττό να σας πω από 18χρονα μέχρι κάτι 45αρες φωτιά. Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι με τα μικρά γιατί σε κουράζουν πολύ και δεν είχα καμιά όρεξη να κάθομαι να βλέπω ηλιοβασιλέματα και ανατολές και να μιλάω στην ακροθαλασσιά για έρωτες και για το ποσό ωραία ακούγονται οι γλαροί και διαφορά αλλά τέτοια, έβαλα στόχο καμιά πιο ώριμη γυναικά. Πολλές φορές το είχα σκεφτεί αλλά δεν είχε γίνει τίποτα και πώς να μην το είχα σκεφτεί όταν βλέπεις γυναίκες μαυρισμένες 35 και 40 ετών ξυρισμένες παντού να κάνουν ηλιοθεραπεία και να διαγράφεται η σχισμή από το φουσκωμένο μουνάκι τους.

Αυτό το πράγμα πάντα με τρέλαινε. Γυναίκες ώριμες να βγαίνουν από την θάλασσα και να διαγράφεται η σχισμή τους μέσα από το μαγιό και μονό με την σκέψη ότι είναι παντρεμένες και η ρουτίνα του γάμου κάνει πολλούς άντρες να μην τις πηδάνε καλά με ανάβει ακόμα περισσότερο. Θα πουν τώρα κάποιοι ότι όλα είναι μια ιδέα αλλά όταν βλέπεις την γυναικά να κάθεται κάτω τον ήλιο, τα μωρά να κάνουν μπάνιο και ο άντρας της να ψάχνει ψάρια στον βυθό με μια μάσκα, λες… τι γίνεται τώρα και πως αφήνει ένα τέτοιο μουνί και δεν το γαμάει όλη μέρα.

Είναι Κυριακή λοιπόν γύρω στις 5 και πάω να κάνω και εγώ την βουτιά μου. Έχει πολύ κόσμο στην παραλία, Απλώνω την πετσέτα μου στην παραλία και πέφτω στο νερό. Εκεί που κολυμπάω βλέπω να έρχεται προς την παραλία μια γυναικά θάνατος. Μαλλί ξανθό, πιασμένο όλο σε δύο κοτσίδες, κατάμαυρη με ένα γαλάζιο μαγιό με κορδονάκια στο πλάι μαύρο γυαλί και ένα περπάτημα αργό και όλο καύλα. Πρέπει να ήταν γύρω στα 35, 1.62 και καμιά 60 κιλά. Απλώνει την πετσέτα τις στην ξαπλώστρα που ήταν κοντά στην δικιά μου και αρχίζει να αλείφεται με λαδί. Το κορμί τις τώρα γυάλιζε και ήταν σκέτη καύλα. Πηρέ και ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει. Εγώ δεν άντεξα άλλο κατάλαβα ότι αν συνέχιζα να την βλέπω, θα μου σηκωνόταν και θα γινόμουν ρόμπα. Βγαίνω λοιπόν από το νερό και πάω να κάτσω και εγώ στην ξαπλώστρα μου. Ένιωθα την μυρωδιά από το αντηλιακό και από το κορμί της και μου άρεσε πολύ.

Με είχε πάρει σχεδόν ο ύπνος όταν ακούσω φωνές από παιδιά και άνοιξα τα μάτια μου και βλέπω την κυρία με τα δυο παιδιά τις. Το σώμα τις γυάλιζε και είχε ένα βλέμμα που σε έκανε να σκέφτεσαι διαφορά. Σε κάποια φάση ήρθε και ο σύζυγος της και εγώ πήγα να παίξω βόλεϊ με την παρέα μου αλλά το βλέμμα μου διακριτικά δεν έφευγε από πάνω της. Αμέσως μετά βλέπω να αφήνει τον σύζυγο με τα παιδιά να παίρνει ένα στρώμα και να κάνει την βουτιά της. Ήταν επάνω στο στρώμα και κουνούσε τα χεριά της αργά, αργά και είχε απομακρυνθεί από την ακτή αρκετά.

Τελειώνοντας το ματς με τα παιδία λεμέ να κάνουμε μια βουτιά. Πηγαίνουμε όλοι μαζί και βουτάμε στο νερό και τότε λέω θα κάνω μια κίνηση και ότι γίνει. Κατευθύνομαι κολυμπώντας προς αυτήν την γυναικά που με είχε τρελάνει και μόλις φτάνω κοντά σκέφτηκα να πω κάτι και λέω το εξής:

«Κολύμπησα μέχρι εδώ για να μου πεις το όνομα σου. Λες να κολύμπησα άδικα;»

Τότε γυρνάει κα μου σκάει ένα χαμόγελο και μου λέει… Εμυ.

Εγώ τις λέω το δικό μου όνομα και μου λέει χάρηκα.

Μετά τις λέω έχω δικαίωμα για μια ακόμα ερώτηση;

Και μου λέει αναλόγως και μου χαμογελάει.

Τότε την ρώτησα ποσό καιρό θα κάτσει στο κάμπινγκ και μου λέει 20 μέρες χαμογέλασε και πάλι και δίνοντας ώθηση με τα χέρια τής απομακρύνθηκε από κοντά μου.

Εγώ μετά από αυτό ήμουν αρκετά μπερδεμένος. Από την μια έλεγα τι δουλειά έχεις και μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις και από την άλλη σκεφτόμουν ποσό καυλωμένη θα είναι και έλεγα γιατί να μην την δώσουμε και να μην μας δώσει και αυτή χαρά.

Μετά από λίγο πάω κάθομαι στο bar να πιω μια μπύρα. Η ώρα είχε πάει 8 και σε λίγο βλέπω όλη την οικογένεια να φεύγει από την παραλία και να κατευθύνεται προς το κάμπινγκ. Σταματάνε στην βρύση να πλυθούν και αυτή μένει τελευταία ξεπλένει τα ποδιά τις και όταν τελειώνει και περνάει μπροστά από το bar γυρνάει προς το μέρος μου και χαμογελάει. Ανταποδίδω και εγώ την βλέπω να φεύγει κουνώντας αυτό το υπέροχο κωλαράκι.

Το πρώτο στάδιο είχε τελειώσει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τώρα έπρεπε να έρχομαι συχνά εδώ για να συναντηθούμε. Έρχομαι την επόμενη μέρα δεν την συναντώ πουθενά. Έρχομαι και την τέταρτη και τότε την είδα. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ από το κάμπινγκ και την συναντώ μέσα να ψωνίζει,

Γεια σου Εμυ

Γεια σου Πέτρο

Τι κανείς ; ρωτώ

Να εδώ τα ίδια και τα ιδία μου λέει, ήρθα να κάνω κάτι ψώνια για να μαγειρέψω κάτι πρόχειρο στα παιδιά να φάνε, γιατί λυπεί και ο άντρας μου Εσύ τι κανείς; Ρωτάει

Με το που είπε ότι λυπεί ο άντρας τις πέρασαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου. Το είπε επίτηδες ή έτσι στην κουβέντα. και τότε σκέφτομαι και λέω από μέσα μου στην βράση κολλάει το σίδερο Χαιρετιόμαστε και τότε τις λέω

«Το βραδύ θα είμαι στο μπαράκι.

Χαμογέλασε και δεν είπε τίποτα.

Έρχεται το βραδύ λοιπόν και πάω στο μπαράκι. Είχα πιει αρκετά ποτά και είχα κάνει κεφάλι και δεν την έβγαζα από το μυαλό μου και τότε την βλέπω. Περνάει μπροστά από το μπαρ και προχωράει προς την παραλία. Φορούσε ένα άσπρο κάπρι παντελόνι και ένα κοντό μπλουζάκι τα μαλλιά μαζεμένα και ένα άρωμα που σε τρέλαινε. Μόλις απομακρύνθηκε αρκετά πίνω μια γουλιά από το ποτό και πάω προς το μέρος τις.

Εμυ, φωνάζω

Γυρνάει προς το μέρος μου και μου λέει… γεια σου Πέτρο.

Τι κανείς τις λέω εδώ;

Να άφησα τα παιδιά σε μια φίλη μου από διπλά και έκανα μια βόλτα να ξεσκάσω.

Είπαμε διαφορά και η ώρα περνούσε γρήγορα φτάνοντας σε ένα αρκετά ερημικό μέρος που είχε έναν κορμό από δέντρο πεταμένο και μια καλύβα παλιά εγκαταλειμμένη από ψαράδες. Πάμε να κάτσουμε λίγο εκεί; Ρωτώ

Ναι πάμε, μου λέει.

Με το που καθόμαστε μου ρίχνει ένα βλέμμα στα ματιά, σαν να μου λέει ξεκινά… τι κάθεσαι;

Την αγκαλιάζω τότε και αρχίζω να την φιλάω με πάθος. Αμέσως σηκωθήκαμε και πήγαμε μέσα στην παλιά καλύβα. Με κόλλησε στον τοίχο και κατευθείαν έπεσε στα γόνατα και μου ξεκούμπωσε το παντελόνι. Μου τον έβγαλε έξω από το εσώρουχο και άρχισε να τον βάζει στο στόμα της και να κουνάει το κεφάλι με ρυθμό, στην αρχή αργά, αργά και μετά πιο γρήγορα. Έπαιζε με την γλωσσά τις με τρομερή μαεστρία. Μου τον έγλυφε και ταυτόχρονα μου χάιδευε και τα αρχίδια. Έκανε τρομερό τσιμπούκι η γυναικά. Σε λίγο ένιωσα το δάχτυλο της να γλιστράει κάτω από τα αρχίδια μου και να χαϊδεύει την πίσω τρυπά μου. Η καύλα μου ήταν τρομερή, πήγε να βάλει το δάχτυλο της μέσα μου, αλλά δεν την άφησα περισσότερο, για να μην με παρεξηγήσει όχι ότι δεν το ήθελα.

Συνέχισε να με γλύφει με τρομερή μαεστρία και να με χαϊδεύει από πίσω και δεν άντεξα άλλο. Ήθελα να χύσω μέσα στο στόμα της και αυτό έγινε καθώς έχυνα, ένιωσα να βάζει το δάχτυλο της μέσα μου από πίσω. Η καύλα μου ήταν τρομερή έχυσα μέσα τις ενώ αυτή είχε το ένα δάχτυλο τις μέσα μου και ένιωθα μια απίστευτη καύλα. Τα ήπιε όλα σηκώθηκε και την έδωσα ένα παθιασμένο φιλί. Πήρα την γεύση που είχαν τα χύσια μου και μου άρεσε πολύ.

Καθώς φιλιόμασταν άρχισα να την κατεβάζω το παντελόνι και να την χαϊδεύω την κλειτορίδα ένιωσα τα υγρά της να τρέχουν παντού και δεν ήθελα να σταματήσω. Πέταξε αμέσως το παντελόνι από επάνω της και έμεινε με το κατάλευκο και υγρό εσώρουχο τις. Την έβαλα να σκύψει ελαφρά μπροστά. πήγα από πίσω της και τον έβαλα όλο μέσα στο υγρό και ζεστό μουνάκι της. Ήταν τελεία κουνιόμουν στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα και ένιωθα συνεχεία να πλημυρίζω με τα υγρά της.

Δεν ήθελα να χύσω μέσα της. Δεν ξερώ πως θα ακουστεί αλλά ήθελα να μου κάνει πίπα και όταν θα χύσω να μου ξαναβάλει το δάχτυλο της μέσα μου. Τραβηχτικά πίσω και μου τον πηρέ στο στόμα και άρχισε να μου κάνει μια τελεία πίπα για δεύτερη φορά. Ένοιωσα και πάλι το δάχτυλο τις από πίσω μου να το έχει βάλει όλο μέσα και να το κουνάει με ρυθμό. Αμέσως έχυσα μέσα στο στόμα τις ενώ καθώς είχε μέσα μου το δάχτυλο, τής έδινα και εγώ ρυθμό και έκανε μεγαλύτερη την ευχαρίστηση μου. Έχυνα ασταμάτητα και ήταν ένα τρομερό συναίσθημα. Άρχισα να την φυλάω και πάλι, ήθελα να έχω την γεύση από τα χύσια μου στο στόμα μου. Δεν ήθελα να σταματήσουμε. Δεν περίμενα αυτήν την γυναικά να βγάζει τέτοια γούστα και τέτοια διαστροφή.

Στην συνεχεία την πήρα από την πίσω τρυπούλα και μπήκε μέσα πολύ εύκολα. Σίγουρα είχε δονητή ή την γαμούσε και ο άντρας της συχνά από πίσω. Δεν μπορούσα να χύσω εύκολα, ήταν και το ποτό. Καθώς την έπαιρνα από πίσω φώναζε και έλεγε.

Ναι, ναι, ναι μην σταματάς ναι, ναι, ναι. Συνεχεία αυτό έλεγε.

Την πηδούσα από πίσω και τα υγρά έτρεχαν ποτάμι από το μουνάκι τις αφού από μπροστά είχε φέρει το δάχτυλο τις και έπαιζε με την κλειτορίδα της. Μετά από 15 λεπτά ατελείωτου ξεσκίσματος από πίσω, μου λέει «φτάνει δεν μπορώ άλλο». Είχε ανοίξει το κωλαράκι τις στα δυο. Εγώ δεν μπόρεσα να χύσω για τρίτη φορά. Με ευχαρίστησε με ένα πεταχτό φιλί και πήγε να φύγει γιατί είχε αργήσει.

Της λέω «περίμενε λίγο»

Η πούτσα μου άρχισε να πέφτει και την πιάνω από το κεφάλι και την κατεβάζω προς τα κάτω. Ήθελα και πάλι να μου κάνει πίπα και να μου βάλει δάχτυλο από πίσω και να χύσω. Άρχισε να μου τον βάζει στο στόμα και να σκληραίνει. Ήθελα το δάχτυλο της και πάλι από πίσω μου, αλλά δεν το έκανε η πουτανίτσα επίτηδες.

-Σου αρέσει μωρό μου, μου έλεγε

-Ναι, ναι μην σταματάς, της απαντούσα.

Δεν το έκανε αυτό που ήθελα για να τελειώσω. Έπιασα εγώ το χέρι της και το έβαλα να αγκαλιάσει το κωλαράκι μου. Αμέσως το δάχτυλο της πήγε στην τρυπά μου και την χάιδευε βασανιστικά. Ξαφνικά το έβαλε απότομα μέσα και άρχισε να το κουνάει. Ήταν τρομερή για ακόμα μια φορά αυτή η αίσθηση. Έδινα και εγώ ρυθμό για να την βοηθώ καθώς μου παίρνει πίπα να βάζει και το δάχτυλο της ακόμα πιο μέσα μου. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν δοκιμάσει, καθώς τους κάνει γυναικά πίπα να τους βάζει και δάχτυλο, αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Άρχισα να χύνω και ένιωθα τελεία. Δεν ήταν πολύ το σπέρμα μου αλλά η ευχαρίστηση ήταν μεγάλη. Έχυσα και αμέσως ντύθηκε και έφυγε.

Την επόμενη μέρα πήγα και πάλι εκεί και την είδα να κάνει μπάνιο με όλη τη οικογένεια της και τον άντρα της. Από τότε δεν έχουμε ξανασυναντηθεί ποτέ και μάλλον καλυτέρα γιατί δεν ήξερα που θα μπορούσα να φτάσω με μια τέτοια γυναικά.

Ήταν μια τελεία εμπειρία με μια παντρεμένη και ένας σταθμός στην ερωτική μου ζωή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.